Syy miksi naiset ei yritä iskeä miehiä..

jessie2

..on koska naisille pakkien saaminen on häpeällistä.

Miehille on sallittua jopa vongata, erittäin suorasanaisestikin, ja jos se johtaa pakkeihin niin so what, ei sitä kukaan muista tai muistele.
Jos nainen syyllistyy ei-toivottuun lähestymiseen niin miehet kertoo siitä toisilleen retostellen kuinka joku kamala ämmä yritti käydä päälle.

Sama pätee kun flaksi on käynyt. Naiset juoruaa toisilleen parisuhteistaan liikaa yksityiskohtia, miehet harvemmin puhuu mitään. Miehet taas jakavat keskenään yksityiskohdat yhden illan jutuista, naiset pysyvät hiljaa. Tämä kulttuuri ajaa siihen että naisten kannattaa pihdata, koska pihtaamattomuus johtaa julkiseen häpeään.

10

1017

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pilke silmäkulmassa

      Tuon perusteella oon sitten poikkeus sääntöön. Mä vihjailin epäsuorasti ja melko suoraankin eräälle miehelle, flirttailin lähes aina kun nähtiin. Hän oli jutussa mukana. No menin sitten kerran hänen luokseen ja sanoin suoraan että olen häneen ihastunut mutta sain pakit. Tottakai se hiukan harmitti mutta mitä siitä. Nyt tiedän missä mennään. Jutellaan edelleen kun nähdään ja pientä flirttiä on edelleen ilmassa :) En siis häpeä yhtään sitä että yritin iskeä häntä ja pakit tuli; elämä jatkuu ;)

    • 3 + 7

      Ensimmäinen kappale ei ainakaan pidä paikkaansa, kyllä naiset pilkkaavat keskenään kelpaamattomien miesten yrityksiä ihan yhtälailla, monesti nauretaan paskaisesti heti saman tien kun mies kääntyy pois. Joten ottakaa sitä vastuuta lähestymisistä naiset, teidänkin pitää yrittää joskus.
      Toinen pointti pitää paikkansa muuten, mutta en usko että naiset erottelevat parisuhdetta ja yhden yön juttuja tuossa mielessä, yksityiskohdat käydään tarkasti läpi aina. Itse miehenä monesti kerron lyhyistä jutuista tarkkaankin, mutta huomaan että jos rakastun naiseen niin ei tee mieli jakaa yksityiskohtia, ne eivät kuulu muille.

    • juttu9

      Aloittaja puhuu asiaa, mutta "tyttöjen jutuissa" kyllä puhutaan kaikki miehiin liittyvästä. Ainakin hyvien ystävien kesken.

    • Mies 56v

      Ei aikuinen mies kehua retostele tuommoisella. mitä aloittaja sanoi.Jos joku nainen yrittää iskeä ja ei kiinnosta,voi kieltäytyä kohteliaasti,mitä kehumista siinä on.Itseäni muuten loukkaa se että naiset kuvittelee,että miehet on kaikki niin puutteessa tai kaipaavat muutoin seuraa,että kun he lähestyvät miestä tämä suorastaan kirkuu onnesta.Se on loukkaavaa.Kun menen baariin,menen kahville en iskemään ketään,voi helkkari.37

    • Olen tehnyt

      Itse olen nätti nainen ja olen tehnyt aloitteita miehille, muutaman kerran olen saanut pakitkin mutta eivät ole ole maailmanloppu olleet, tottakai se vähän kirpaisee mutta siitä pääsee aina yli. Se että on viehättävä ei takaa sitä että jokainen mies olisi kiinnostunut. Monet luulevat ihan päinvastoin.

      • JosSullekkinKäviNäin

        Kerran sain pakit ja myöhemmin selvisi, että hän on homo.


      • Olen tehnyt
        JosSullekkinKäviNäin kirjoitti:

        Kerran sain pakit ja myöhemmin selvisi, että hän on homo.

        En usko että mies on homo, hänellä on ollut tyttöystäviä ja mikään ei viittaa siihen suuntaan että hän olisi miehistä kiinnostunut.


    • Turhaa odotusta

      Jaa naiset muka yritää iskeä miestä, johan on hyvä vitsi. Olis se kiva nähdä tai peräti kokea. Kyllä se niin on, että rauhassa saa olla, jos ei nyt satu olemaan rikas. Mutta rikkaat on jo aikoja sitten varattuja eli turha niitä on iskeä.
      Varmaan pikkulikat koulun välitunnilla keskenään höpöttää poikien iskemisestä, mutta tuskin aikuinen nainen. Aikuinen nainen on joko varattu tai sitten ei haluakaan miehen lähelle.
      Olen jo aikoja sitten luopunut turhista päiväunista ja kiusallakaan en yritä iskeä naista (eivätpähän saa pilkattua pakkiensa kanssa).

    • knaappi

      Niin ne naiset selittelee itselleen, mikseivät tee mitää ihastuksensa eteen.

    • 18+19_N

      No lähestyin itse, tein ehdotuksen ja sain myöntävän vastauksen. Saa nähdä toteutuuko, toivossa on hyvä elää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7598
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2832
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      116
      2139
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1414
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1341
    Aihe