Ripsienpidennysten huolto

Räpsytin

Laitatin kesällä ekat pidennykset (tai tuuhennukset) Etelä-Pohjanmaalla yhessä kauneushoitolassa. Ne ekat oli ihanat, ilmavat ja luonnollisen näköiset (en halunnut liika pitkiä). Huoltoväli oli 4 vkoa ja olivat vielä ihan ok, ainoastaan toisesta silmäkulmasta oli tippunut niin että jouduin siihen lisäämään ripsaria kun mun omat ripset on niin vaaleat että näytti ku siinä olis ollu reikä.

Ekan huollon jälkeen siinä toisessa silmäkulmassa oli yhä reikä. Samoin siitä tippui ripsiä ihan solkemaan että nyt on enää maks 10 karvaa jäljellä. Toinen silmä vielä kohtalainen mutta resuinen.

Laittaja oli sama. Onko tää tyypillistä vai hutiloiko kun ajatteli saaneensa varman asiakkaan? miten kauan huollon jälkeen pitäs pysyä hyvänä. oli vielä aika kallis; laitto 129 ja huolto yli 50.

Mulla olis huomenna taas huolto, kannattaako vaihtaa kosmetologia vai mitä ootte mieltä? Onko EP:n suunalla suositeltavia ripsien laittajia?

4

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ripsientekijävastaa

      RIpsien elinkaari on yksilöllinen, ripset uusiutuu yleensä keskimäärin siinä kuukaudessa, hiukan reilussa. Sulla pysyi tosi hyvin ripset, kun neljän viikon jälkeen ne olivat vielä hyvät. Kuulostaa siltä että sun ripsien elinkaari tuli tuossa kohtaa päähänsä. Pidennyksethän putoaa silloin kun omat ripset putoaa. Sulla on siellä tilalla nyt paljon uusia ripsiä ja kun saat niihin pidennykset, ne todennäköisesti pysyvät taas sen 4 vk. Siinä välissä putoilevat taas ne jotka ovat nyt viimeksi laitetut. Keskimäärin ripsiä kannattaa huoltaa n.3vkn välein juuri siksi, että ripsiä on paljon ja ne putoilevat pois niin eri aikaan.

      • ripsientekijävastaa

        Lisäksi! Juttele kosmetologisi kanssa! :) Vaikka tulee tämmöisiä epäilyksiä niin siinä ei ole mitään kummallista tai epäilyttävää/jännitettävää, sen kun kysäiset niin hän kertoo sulle tarkemmin ripsien elinkaaresta ja uusiutumisesta! Tekijä on varmasti hyvä kun olet alkuun ollut tyytyväinen ja jälki on ollut hyvää.


    • Anonyymi

      Beyondpro on tarkoitettu vain ripsialan ammattilaisille ja myyvät tarvikkeita jäleenmyyjille ja kouluttavat ja täällä selvästi on kirjoitettu että ripset tulee pestä kunnolla 2 -3h ennen ripsihuoltoon menoa. Ripset ei saa olla märkiä ... liima ei pidä märillä ripseillä ....

      Blue Lagoon on kuitenkin onnistunut ohittamaan tämän tärkeän opin ja pakolla pesevät ja kastelevat läpeensä asiakkaiden ripset kokonaan.... Ja tämä hämmästyttää.... Ehkä tarkoitus onkin että ripset eivät pysyisi liian kauan . Erikoinen yritys toiminta...
      Koen kuitenkin että tämä on jo siinä ja siinä että syyllistyvät jonkin sortin huijaukseen.
      Peseminen on tärkeätä mutta olen perehtynyt asiaan syvemmin ja oppinut miten moni ripsiteknikoilla on käytössä tämä pakko pesu joka on asiakkaan kannalta huono asia. sekä ripsiliimoja on halvempia ja huonommin pitäviä liimoja ja sitten on kalliimpia ja paremmin pitäviä liimoja. Blue Lagoonissa jopa pientä harjaa ei tarjota asiakkaalle mukaan huollon jälkeen vaan kuulema pesevät pikku harjat ja käytetään ne sitten uudelleen seuraavan asiskkaan ripsien harjasmiseen ? Hyi missä hygieenia on ?Tämä säästö Blue Lagoonilla on piheyden huippu.... ??
      Ripset tulee pestä kunnolla 2-3h ennen ripsihuoltoon tuloa.mutta oikea ammattilainen ( ripsiteknikko ) kehoittaa tekemään kunnollisen ripsipesun kotona ennen ripsihuoltoon tuloa.

    • Anonyymi

      minä maksan 40€ ja toisella tekijällä 50€ kummatkin tehneet hyvää jälkeä. kallis hinta ei aina takaa hyvää loppu tulosta ripsi huolloissa. Se tekijä joka pesee ennen ripsi kuitujen liimaamista .ei halua että ripsi kuidut pysyisi pitkään jotta tulet pian uudelleen huoltoon

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      91
      5895
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      43
      2270
    3. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      66
      1587
    4. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      58
      1289
    5. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1223
    6. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      113
      1019
    7. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      74
      1010
    8. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      930
    9. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      50
      827
    10. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      59
      798
    Aihe