Merkkivaatekaupoista !

merkkivaatteet

Moi, onko kellään niin paljon tietämystä että tietäis kaikki Helsingin alueen merkkivaateliikkeet? Puhutaan nyt Versace, Givenchy, Gucci ja sen tasoisista liikkeistä.

Olis kiva tietää jos näiden tapaisia shop-in-shop kauppojakaan olisi :) ja sijainnit myös!

6

206

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ggvvv

      Joudut aika pitkälle tilata netistä. Suosin ebaytä.

      • Anonyymi

        Helsingin keskustasta löytyy tietenkin Stockmann, jossa 2. ja 4. kerroksista löytyy miesten vaatteita eri merkeiltä. Kun menet porrastusta pitkin ekalta tasolta tokalle saatat hiffata myös esim. Tommy Hilfigerin bomber-takkeja.

        Stockmannin katutasolta voi löytää Burberrya. Heti vieressä on Louis Vuittonin myymälä. Pieni varoituksen sana vaan, että hintoja ei näy itse myymälässä vaan kannattaa ensin tehdä netistä ennakkotutkimusta Louis Vuittonin omilta sivuilta sekä mm. Grailedin ja StockX:n kaltaisista netti-vintagevaatekaupoista, jotta on etukäteen riittävän hyvä haju mitä voisit haluta ja kuinka roisi hinta pitää olla valmis maksamaan. Mikäli lompsa ei ole kovin paksu, kannattaa toistaiseksi unohtaa Louis Vuitton.

        Stockmannilta kun lähdet kävelemään Esplanadia pitkin löydät ennen pitkää Luxbagin myymälän. Tyyristä hintaa, mutta Louis Vuittoniin verrattuna melkein lasten leikkiä. Parilla sadalla voit saadakin jonkun merkkipipon, mutta paitoihin, bomber-takkeihin, bleisereihin ym. kannattaa varata ainakin tonni.

        Luxbagilta löytyy myös Outlet-nurkkaus, löytyy kun kävelet Luxbagin ovelta vasemmalle ja käännyt heti seuraavan kulman taakse Fabianinkadulle.

        Mikäli tulet toisesta suunnasta, sen Fabianinkadulla sijaitsevan Luxbag Outletin löydät myös kääntymällä Aleksanterinkadulta (Senaatintorin lähellä) tai esim. kulkemalla ulos Helsingin yliopiston metroasemalta Yliopistonkadulle ja ohittamalla Porthanian.


        Suosittelen siis silmäilemään Luxbagin ja sen erillisen Outlet-myymälän, niin löydät mieleistäsi. Anteeksi kanssa-anonyymien täysi hyödyttömyys ja myöhäinen vastaukseni.


    • K V G

      Vaikutat aika nuorelta, etkä silti osaa hakea osoitteita netistä. Olet varmaankin sellainen uusavuton. Vai oletko vain laiska ja toisten pitäisi tehdä työ puolestasi ?

    • merkkivaatteita

      Bulevardilla on vaatturiliike Sauma, joka on ainoana pohjoismaisena valittu maailman 100 parhaan miestenvaateliikkeen joukkoon.
      Siellä myydään paljon parempia (ja kalliimpia) vaatteita kuin versacet ja guccit yms. Jopa Canali ja Brioni ovat huonompaa kastia kuin Saumassa myytävät vaatemerkit.
      http://www.vaatturiliikesauma.fi/p/brandit.html

    • Anonyymi

      H&m on siinä aika keskustassa senkin ruovaru

      • Anonyymi

        Nykyään siellä on myös H&M-konserniin kuuluvan Arketin liike, jossa myydään H&M:ää tyylikkäämpää minimalistista tyyliä. Sinne vain rohkeasti kurkkaamaan. Säästät myös pitkän pennin ja saat tyyliä koko rahan edestä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1666
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1305
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1210
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1166
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1158
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1055
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1051
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      967
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      962
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      844
    Aihe