UFOT

plutosta

Joka nähny, kertokoon julkisesti.

73

1556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • no-komments

      Ehkä näin, ehkä en! Pidän yksityisesti tietonani nämä omat asiani.

    • rautakangesta

      Ufo
      Tämä artikkeli käsittelee tuntematonta lentävää esinettä. Muista merkityksistä katso täsmennyssivulta.

      Oletettu ufo Trindad- saaren luona 16.01.1958 Almiro Baraúnan valokuvaamana, keskipisteestä oikealla. Kuva on yksi tekstissä kuvatun testin läpäisseistä.[1]

      Hans Glaserin painokuva selittämättömistä ilmiöistä Nürnbergin taivaalla Saksassa vuonna 1561.

      Baselissa, Sveitsissä nähtiin outoja valoja taivaalla 7. elokuuta 1566. Samuel Cocciuksen piirros.
      Ufo (lyhenne engl. unidentified flying object, 'tunnistamaton lentävä esine' tai 'tunnistamaton lentävä kohde') on havaitsijalle tunnistamaton lentävä tai lentokykyiseltä näyttävä kohde[2]. Alun perin termi kirjoitettiin muodossa UFOB, kun yhdysvaltain ilmavoimat julkaisi sisäiseen käyttöön tarkoitetut menettelyohjeet ufohavaintoja varten vuonna 1953[3]. Mikäli kohde myöhemmin pystytään tunnistamaan, voidaan sitä kutsua ifoksi.

      Ufoina ilmoitetaan monesti tunnettuja mutta havaitsijalle erikoisia kohteita, esimerkiksi meteoreja, lentokoneita, rakettilaukaisuja, satelliitteja ja säähavaintopalloja. Jotkut ufoilmoitukset on todettu tekaistuiksi tai ne ovat perustuneet harha-aistimuksiin.

      Jotkut pitävät osaa ufoista vieraalta planeetalta tulevien avaruusolentojen, tyypillisesti humanoidien, ohjaamina aluksina, minkä vuoksi ”ufo” sananakin mielletään useimmiten liittyvän Maan ulkopuolisiin olentoihin. Ufoskeptikot katsovat, että havaintotapaukset ja ufoilmiö kokonaisuutena voidaan selittää tieteiden keinoin.

    • Uhvolooki999

      Nähty on uhvoja säännöllisesti jo vuosien ajan.

      • onk.havaitt

        Ufologi 888 lähti ufojen matkaan. Onko paikkakunnalla muita ufotutkijoita? Kemijärvellä puhuvat paljon ufoista, mutta onko enempää kuin muuallakaan havaittu?


    • GalaktinenLiitto

      VIESTI GALAKTISELTA VALOLIITOLTA

      Näemme monien teidän kyseenalaistavan tällä hetkellä näiden ja muiden samanlaisten kommunikointien totuudenmukaisuuden ja täsmällisyyden ja kysymme teiltä tällä kertaa vain: mikä näissä kommunikoinneissa ei resonoi kanssanne? Eivätkö sanamme väräyttele rakkauden ja valon kieliä? Eivätkö nämä sanat lähetä kauneuden, vapauden ja toivon sointuja? Eivätkö nämä sanat vakuuta teitä uskomattomasta tulevaisuudesta, mikä odottaa teitä aivan edessänne?

      Minkä osan kanssa ette resonoi näissä lähetyksissä? Onko näissä viesteissä osia, jotka tunnette välitettävän ja lähetettävän kanavillemme pimeyden agenteilta? Tunnetteko, että nämä viestit ovat kokonaisuudessa pimeyden ilmentymää? Pyydämme teitä sallimaan intuitionne opastaa itseänne ja hiljentämään sen osanne, mikä vaatii todisteita tällä hetkellä, koska paljon voidaan oppia näistä lähetyksistä ettekä saa koskaan kovia todisteita, koska se ei ole osa tehtäväänne tänä aikana.

      Tehtävänne on selkeästi hahmotettu monta kertaa tähän mennessä, eikö niin? Mikä osa tehtävästänne vihjaa, että teille annetaan noita kovia todisteita vaihtokaupassa palveluistanne? Ettekö ole riittävän vakuuttunut tietäen, että ylösnousemuksenne on edessä, sitten kun työnne täällä on valmis? Ettekö näe, miten nopeasti päivänne kuluvat ja miten vähän aikaa teidän on odotettava kokeaksenne todellisen vapautenne, erillään näistä kolmannen ulottuvuuden rajoista?

      Eikö teille ole vakuutettu, että teitä odottaa paratiisi ja täytyy vain tehdä työtä polun selvittämisesi teidän ja aina uneksimanne elämän väliltä? Mikä tarkkaan ottaen saa jotkut teistä aloittamaan näiden viestien epäilemisen, joita ei lähetetä kanavillemme, vaan teille kanaviemme kautta? Jos kanavamme eivät suorita velvollisuuksiaan meidän, Galaktisen valoliiton, korkeiden täsmällisyysstandardien mukaisesti, niin keskustelemme kanavamme kanssa ja huolehdimme parannuksista. Ja jos parannusta ei tapahdu, niin lakkaamme jakamasta viestejä tämän tietyn kanavan kautta.

      Sen uskominen, että seisoisimme vieressä ja sallisimme pimeyden tehdä lisäyksiä pieneenkään osaan viesteistämme, on epäloogista, ja tämän epätodennäköisen tilanteen uskominen on vaatimus teille aloittaa sisäinen pohdiskelu ja tutkiminen, sillä tietoisuuteenne soluttautuu nyt pelkoa ja sen monia aspekteja.

      Epäluottamus ja epäily ovat pelon elementtejä, koska nämä ovat negatiivisen värähtelyn oireita. Sen puhdistaminen, mikä aiheuttaa näitä negatiivisia värähtelyjä sisällänne, on tällä hetkellä käsiteltävä asia, koska ne eivät vain häviä itsestään, vaan kasvavat, kuluttavat enemmän valoanne ja aiheuttavat tukoksia, jotka estävät valoa saavuttamasta teitä. Kehotamme tällä hetkellä teitä, jotka alatte epäillä näitä ja tiettyjä muita informaatiolähteitämme, tarkastelemaan sitä, mitä viestiemme tarkoituksena on tehdä.

      Viestiemme tarkoituksena ei ole pakottaa teitä tai määrätä teitä tekemään mitään tai tottelemaan ketään. Käskevätkö nämä viestimme koskaan teitä tekemään sellaista? Viestimme jaetaan kanssanne kohottamaan henkenne korkealle maalamalla kuvan siitä, mikä odottaa teitä tehtävänne loputtua. Eivätkö ne esitä tilannetta tällä tavalla? Viestimme pyrkivät myös informoimaan teitä joistain kampanjoistamme esteiden poistamiseksi teidän ja sen paremman maailman väliltä, mitä hyvin monet teistä haluavat itselleen. Eivätkö viestimme onnistu informoimaan teitä tästä menettelystä? Iskostavatko viestimme teihin pelkoa vai säteilevätkö ne rakkautta?

      Tämä on tietysti kysymys, mikä teidän on esitettävä itsellenne, kun luette sanojamme. Jos nämä viestit ja muut vastaavat olisivat todella pimeyden instrumentteja, mitä pimeys hyötyisi kaikesta tästä ponnistelusta? Mitä Salaseuran tarkoitusta ne palvelisivat? Salaseura ei halua täyttää teitä toivolla, luottamuksella ja päättäväisyydellä tehtävänne suorittamiseksi. Salaseura haluaa teidän luopuvan työstänne valon hyväksi, sillä se ymmärtää selkeästi, että te, valotyöntekijät, olette suurin uhka niiden vallalle ja te, kansa, peritte pian sen, mikä on aina ollut oikeutetusti teidän.

      Kuten olemme selvästi todenneet teille monta kertaa, kunnioitamme ja arvostamme kaikkia jokaisessa valinnassaan ja kunnioitamme kaikkien niiden valintaa, jotka päättävät uskoa valoviestiemme olevan peräisin pimeydestä. Pyydämme tällä kertaa vain, että tarkastelette huolellisesti valintaanne ja löydätte sen, mikä johti teidät tähän päätökseen. Tätä vain pyydämme tällä kertaa.

      Tietysti viestejä jakavat sellaiset, jotka pitävät itseään kanavana, mutta eivät ole sitä, ja on sellaisia, jotka väittävät olevansa kanava, mutta ovat pimeyden agentti. Teidän tehtävänne on erottaa omasta puolestanne, mitkä viestit säteilevät korkeampaa värähtelyä ja mitkä ovat yrityksiä iskostaa pelkoa ja kontrollia. Tässä kohtaa näemme hyvin monilla teistä olevan tämä kyky ja luotamme, että teillä on kyky erottaa nämä erilaiset värähtelyt. Emme kehota teitä sulkemaan näitä informaationkanavia, vaan yksinkertaisesti käyttämää

      • GalaktinenLiitto

        Jäi vielä sanomatta, että olemme sieltä, minne päivä ei paista.


      • Ufo-tilanne

        Todennäköisesti kirjoittaja on tavallinen kemijärveläinen.

        Galaktinen valoliitto on täysin keksitty asia. Galaktinen liittoneuvosto on eri asia, eikä sekään kirjoittele täällä höpö24:llä virallisia tiedotuksia.

        Humanoideja on liikkunut ehkä täällä, mutta se on humanoidien oma asia. Kiitos.


      • foliohattu

        Galaktinen neuvostoliitto on ainoa tie rauhaan ja rakkauteen.


      • 2eriä

        Ei sekoiteta ufoja ja politiikkaa.


      • yliopistoihin
        2eriä kirjoitti:

        Ei sekoiteta ufoja ja politiikkaa.

        Ufotiikka oppiaineeksi


      • sos.dem.turp

        Kurssikeskuksessa UFO ohjelmaa! Kosminen tutkimus oppiaineeksi.

        Tue Suomua. En ole demari.

        Tässäpä kaikki Suomi 24 höpöjutut!


    • Kohtaaminen2013

      Ette te uskoisi vaikka teille kertoisi. On nähty ja tavattu ihan kasvokkain. Ensikohtaaminen oli jokseenkin pelottava mutta kun siinä aloimme keskustelemaan ja tutustumaan niin selvisi, että he ovat oikein fiksuja ja huumorintajuisia olentoja. Avartava ja antoisa kokemus! Lähitulevaisuudessa te kaikki tulette tutustumaan heihin ja totuus tulee päivänvaloon.

      • ketäovat

        Kontaktihenkilö 888 sanoi että Kemijärvellä on muitakin havainnontekijöitä. Tulevatko he julki?


      • Uhvolooki999
        ketäovat kirjoitti:

        Kontaktihenkilö 888 sanoi että Kemijärvellä on muitakin havainnontekijöitä. Tulevatko he julki?

        Ei tulla.


    • yksi_monista2

      Olin kävelyllä Pyöliövaaran metsässä Toukokuussa vuonna 2014. Yhtäkkiä näin kuinka kirkas valo lähestyi lännestä järven yli. Alus tuli kohdalleni ja vetäisi minut jollain vetosäteellä sisäänsä.
      Aluksessa avaruusoliot tekivät minulle tieteellisiä kokeita ja lypsivät minulta spermanäytteen. Ilmeisesti yrittävät minun geeneistä tehdä jonkun alien-ihminen hybridin? Minut palautettiin samaan kohtaan ja huomasin että kello oli edennyt jo 7 tuntia. Tämän jälkeen olen ollut terve eikä mitään sairauksia ole ilmennyt.
      Jännittävä ja mielenkiintoinen kokemus, ei yhtään pelottava.

      • UFOja-onko

        Tapahtuma voi olla uni, fantasia kuvitelma? UFO-havainnot Kemijärvellä eivät ole olleet aikaisemmin ns. lähikontakteja, vaan valo- yms. havaintoja vain, tai heijastuskuvia. Epäilen edellistä kertomusta mielikuvitukseksi. Eri asia, jos näkisi valoilmiöitä, niitä täällä on nähty paljonkin! Usein selitys on luonnollinen, esim. salaiset ohjukset ja atomikokeet. Humanoideja ei ole kukaan vielä valokuvannut.


      • sellanenuhuvo

        Muistuttaa erehdyttävästi tapahtumaa pöyliövaarassa jossa ambulanssi henkilöstö oli viettämässä iloista hetkeä että lanssi hytkyi. Siinähän on valoja jos minkä laista, sisäänki pääsee ja näytteenotto on varmaa... ajankohtakin passaa.


      • Anonyymi
        UFOja-onko kirjoitti:

        Tapahtuma voi olla uni, fantasia kuvitelma? UFO-havainnot Kemijärvellä eivät ole olleet aikaisemmin ns. lähikontakteja, vaan valo- yms. havaintoja vain, tai heijastuskuvia. Epäilen edellistä kertomusta mielikuvitukseksi. Eri asia, jos näkisi valoilmiöitä, niitä täällä on nähty paljonkin! Usein selitys on luonnollinen, esim. salaiset ohjukset ja atomikokeet. Humanoideja ei ole kukaan vielä valokuvannut.

        Miksi kikkeli on sen jälkeen loistanut pimeässä? Haluatko kuvan todisteeksi?


    • harhojanäkevät

      Se yksi, jo kuollut kommunisti näki omien sanojensa mukaan ufoja vähän joka paikassa, kuvailikin niitä olevan monenlaisia. Äijä ei ilmeisesti ollut ihan terve yläpäästään, piti itseään jonkinlaisena yhdysmiehenä No:888. Sai viestejä ufoilta valveilla ollessaan.
      On näitä hulluja täällä Kemijärvellä ollut monenlaisia.

      • ufo.joulut

        Hän oli mukava huumorimies, joka osasi vitsaillakin! Älkää ottako asioita niin vakavasti. Ufo on iloinen asia!


      • ufotonhalluja
        ufo.joulut kirjoitti:

        Hän oli mukava huumorimies, joka osasi vitsaillakin! Älkää ottako asioita niin vakavasti. Ufo on iloinen asia!

        Kyllä päästään pöpi ihminen voi olla mukava ja vitsailla, mutta silti on päästään pöpi. Yleisin syy harhojen näkemiselle on skitsofrenia, sen lievä muoto olisi helposti lääkkeillä hoidettavissa, mutta monet pystyvät sen kanssa elämään, ilman lääkitystäkin, jos ainoa oireyhtymä on se hallujen näkeminen.


      • muuman

        Muualla tiettävästi yksi kyläkullu kylää kohden.
        Kemijärvellä joka talossa yksi.


      • ufolusikka

      • UFOlensi

        UFO nähty 160 cm pitkä painoa noin 90 kiloa.Lensi viinakauppaan päin.
        Sillä oli lippu kepinnokassa jos luki: Nyt tarvii Sorbusta.


      • eivaletta

        Ufoalukset harvoin viinakaupassa käyvät ja olisi aika kohu tullut. Siis keksitty juttu! Ikävää valehdella.


    • foliohattu

      Djatlovin solan onnettomuus on hyvä esimerkki siitä kuinka vaarallisia avaruusolennot voivat olla. Samoja aluksia ja oransseja värejä on nähty Kemijärvelläkin. Kun joku oikeasti katoaa ja häntä ei löydetä niin aika varmasti ovat ufomiehet asialla. Pitäkää foliohatut tiukasti päässä!

      • folioturha

        Foliohattu ei auta mitään! Luuletteko, että jos humanoidit tulevat, nin heidän tekniikkansa jotenkin ei toimi, kun päässä on foliopaperista tehtyjä päähineitä? Hullua puhetta! Foliohattu on tietenkin vaaraton käyttää, mutta ei siitä mitään hyötyä ole.


      • Foliohattu

        Folio on monesti pelastanut peräaukon tähystykseltä ja implanteilta! Älä sie väitä vastaan kun et edes ymmärrä vitun päälle.


      • folioturha

        V-n päälle ymmärrän, mutta siihen ei tarvitse sekoittaa mitään tuollaisia folioasioita! Jos humanoidi tulee, niin ei kannata kuulkaa yhtään millään foliolla muka suojautua! Hah haha! Eivätkä ne tee mitään tähystyksiä tai sellaisia kokeita. Harmi, kun Kemijärven kontaktihenkilö on poissa jo, hän kertoi näistä asioista paljon. Eivät humanoidit edes tule henkilöinä tänne, vain unikuvina ihmisille! Jos humanoideja on olemassa, elävät omilla planeetoillaan ja ufoillaan, eivät täällä hyppele. muutenhan menisivät Koti-Lapun toimitukseen antamaan haastatteluja!


      • Foliohattu

        Et ymmärrä mitään vituista etkä avaruusolennoista. Folio on yksinkertainen ja toimiva keino suojata itsensä. Pidä sitä aina matkassa vai pidätkö avaruusolentojen suorittamista anaalisista toimenpiteistä?


      • rauhanufot

        Eivät humanoidit tee sellaisia kokeita. Se on ihan leikkipuhetta vaan!


      • rähisevätufot

        Kun he rassaavat peräaukkoasi niin siitähän sinä pitäisit?


      • rauhanufot

        Eivät ufot tee sellaista! Tuo on aivan tyhmää puhetta. Lukekaa kontaktihenkilön kirjoituksia! Ei humanoidit koske fyysisesti ihmisiin!!!


      • varoufoo

        Nyt on puurot ja vellit sekaisin! Ufot ovat lentäviä objekteja ja avaruusolennot ihan muuta. Kyllä he mielellään rassaavat sun peräpäätäsi jos vähänkään twerkkaat heille. Täyttävät jokaisen reikäsi metallisilla dildoilla ja tuijottelevat himokkailla isoilla mustilla silmillään. Syytä siitä sitten itseäsi kun et kuunnellut.


      • matkailumainos

        Kyllä te olette iloisesti koko orkesteri siellä. Oli tarkoitus hiihtolomalla pistäytyä siellä, mutta mietityttää. Olisiko sinne palkattava valtiontoimesta kallonkutistajia? Tuollainen yhdyskunta voi olla jo ympäristölle vaarallistakin.


      • Anonyymi
        matkailumainos kirjoitti:

        Kyllä te olette iloisesti koko orkesteri siellä. Oli tarkoitus hiihtolomalla pistäytyä siellä, mutta mietityttää. Olisiko sinne palkattava valtiontoimesta kallonkutistajia? Tuollainen yhdyskunta voi olla jo ympäristölle vaarallistakin.

        Missä olemme me orkesteri? Onko skeptikko unohtanut jonkun sanan tuosta lauseestansa Kyllä te olette iloisesti koko orkesteri siellä. Mitä me ollaan "iloisesti"? Taisi verpi eli teonsana unohtua??? Mikä on lauseen tarkoitus?


      • Anonyymi
        Foliohattu kirjoitti:

        Et ymmärrä mitään vituista etkä avaruusolennoista. Folio on yksinkertainen ja toimiva keino suojata itsensä. Pidä sitä aina matkassa vai pidätkö avaruusolentojen suorittamista anaalisista toimenpiteistä?

        Foliosta ei ole mitään apua!


    • nähtyon

      Naapurin ukko on meleko ufo

    • jospa_uuteenvuoteen

      Eikös olisi jo aika herätä ja siirtyä pikkuhiljaa 2000 luvulle. Kemijärviä muutoinkin pidetään omituisten otusten kerhona, eikä nämä ufo jutut ainakaan sitä hälvennä.

      Täällä etelässä on pohdittu pistääkö pitkä kaamos ihmisten päät sekaisin vai mikä kumma saa noin levottomia pohtimaan.

      • Anonyymi

        UFO ON KEMIJÄRVEN SATU; ELÄMÄN TARINA?

        Ei oikeasti ole nähty mitään humanoidia käppäilemässä Jaakontorilla, mutta voimmehan me leikkiä niin! Turisteja tulee, kuten Joulupukin Napapiirille Pajakylä Rovaniemellä. Kuvitellaan, ufo lentää, kuiskaillaan, humanoidi on jo nurkan takana. Lapsia jännittää, katselevat, onkohan se ufo tuolla? Ostetaan lentäviä lautasia muovista pattereilla toimivia muistoksi ja kaikkea muutakin mukavaa.


    • Yhteyshenkilö999

      Haluatteko te nähdä heidän merkin taivaalla? Tämä onnistuu jos niin haluatte, eikä ole mitään paskanjauhantaa.

    • lasiöljy

      Nykäsen Matti näki kerran Ufon lentomäessä .Matti vetikin pitkiä siivuja

    • Lapin-UFO

      Kemijärvi on ufojen kaupunki, pitäisi olla lentävä lautanen kaupungin vaakunassa kuvattuna!

      Suomulle UFO-SYMPOOSIUM ja UFO-RETRIITTI. Siellä ollaan hiljaa, kävellään metsän maisemissa. Sillä Suomulla on ihmisen hyvä olla. Siellä mieli rauhoittuu ja elämä on onnellista.

      • MISI-UFO

        Onko siitä Misin ufohavainnosta tehty mitään tutkimusta tai kirjaa?


      • MISINufoja

        Misi niminen kylä sijaitsee Kemijärven ja Rovaniemen rajalla. Siellä on kuuluisa ufohavainto tehty. Sinne tarvitisisi nyt matkailua ufohavainnon takia. Avaruusmatkailu on suosittu, mutta ei ole rahaa mennä Kuuhun, siis mennään Misiin?


    • HeräämisJuhla
    • KempanLouhokselle

      Mie olen tavannut humanoideja louhoksella monet kerrat.Lähenpä sinne taas ensi yöksi passiin.

    • UFOOTSÄ

      Liskomiehet ovat lipeväkielisiä joista naiset tykkäävät. Tuplakieli värähtelee ja naiset saavat peräkkäisiä orgasmeja liskomiesten syödessä heitä. Vain väljä pillunreikä jää jäljelle.

    • Extraterra

      Olen tavannut ja niin on moni muukin. Teistäkin moni tavannut tietämättään. He osaavat naamioitua ihmisen kaltaiseksi.

      • reptiliaanit

        Juha Sipilä on ainakin liskomies.


      • Anonyymi
        reptiliaanit kirjoitti:

        Juha Sipilä on ainakin liskomies.

        Ovatko kepulaiset ketkut kieltään lipovia liskokäärmeitä? Voi kullimuna sentään!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Niitähän näkee tuon tuosta. Vaimo kun muuttuu punaiseksi niin ufoja yleensä alkaa näkymään. Joskus aikaa katoaa ja voi herätä aamulla pääkipeenä muistamatta illasta yhtään mittään.

    • Anonyymi

      Humanoideja Kemijärvellä?

      Oletko nähnyt ufoja? Tiedätkö, voi olla luonnonmukainen selitys. Kun näkee omituisen näköisen ihmisen, niin voi vahingossa luulla avaruusolioksi, esimerkiksi jos on alkoholin vaikutuksen alainen. Sitten ne ufot, voivat olla karanneita säähavaintopalloja, jotka näyttävät todellakin avaruusalukselta.

      • Anonyymi

        Onko Vatanen humanoidi?


    • Anonyymi

      http://www.suomenufotutkijat.fi/ufotapauksia/ufohuijauksia.php#Kainuu

      Kainuu

      Tammikuun puoliväli 1994

      Suomen ufotutkijat ry:n Kajaanista 26.1.1994 saama kirje kuuluu seuraavasti: " Olemme kaksi varusmiestä Kainuun prikaatista. Kumpikaan meistä ei uskonut ufoihin, mutta nyt ovat käsityksemme muuttuneet. Olimme viikko sitten sotaharjoituksissa. Minä ja kaverini olimme yöllä noin kello 3:15 lähivartiossa. Kaverini kuuli aluksi vaimeaa vinkumista taivaalta. Hetken kuluttua myös minä kuulin äänen ja näin liikettä puun latvuksissa. Alus ei loistanut valoa ja luulimme sitä ensin helikopteriksi. Alus näytti laskeutuvat 200 metrin päähän ja päätimme lähteä katsomaan mikä se oli.

      Noin sadan metrin päässä aluksesta meitä vastaan käveli kaksi tavallisen näköistä ihmistä, mutta ihmeeksemme he olivat alasti 20 asteen pakkasessa. Huomasimme myös, ettei heillä ollut sukupuolielimiä. He laittoivat päähämme pannat, joissa oli kirjaimet YNOS. Ymmärsimme pannan avulla heidän puhettaan. He pyysivät meidät mukaansa. Menimme alukseen, joka oli päärynän muotoinen. Siinä oli telaketjuja muistuttavat jalustat. Alus oli sisältä musta ja siellä oli tyhjiö, koska emme kuulleet toistemme ääntä vaikka huusimme täysillä. Miehet esittelivät aluksen ohjaamon, jossa oli kolme käden muotoista ohjauspainiketta. Alus vaikutti sisältä todella suurelta vaikka ulkomitat olivat noin 5 * 10 * 15 metriä.

      Menimme miesten mukana toiseen huoneeseen, jossa oli painoton tila. Miehet selittivät omasta tehtävästään. He kertoivat olevansa sodassa toisten ns. ufo-miesten kanssa. Kuvausten mukaan viholliset olivat juuri paljon puhutut vinosilmähumanoidit. Miehet kertoivat, että heikäläisiä on paljon maailman johtavissa tehtävissä. Ja he ohjailevat eri toimintoja maailmassamme. Mm. Kainuun prikaatissa on heidän kertomuksensa mukaan kaksi humanoidia. He selittivät, että eri kriisitilanteet ovat seurausta ufojen välisistä taisteluista. He kertoivat tulleensa 240 valovuoden päästä. He tulevat planeetta SUNAsta. He ottivat meistä verikokeita ja röntgenkuvia ja myös sperma- ja ulostenäytteet. Maistoimme myös heidän ruokaansa, joka oli tuubeissa. Maultaan se muistutti Saarioisten maksalaatikkoa. Kokeiden tarkoituksena oli ihmiskunnan älyllinen kehittäminen ja valmistautuminen universumin väliseen suureen loppusotaan.

      Poistuimme aluksesta takaisin vartiopaikalle ja huomasimme, että kello oli edelleen 3:15, vaikka aika tuntui usealta tunnilta. Ufomiehet aikoivat ottaa meihin yhteyttä ja kehittää meitä sotilaina. Ajankohtaa emme muista, koska meidät aivopestiin. Kaverini on ollut hieman omituinen. Toivon, että suhtaudutte meihin vakavasti."

      LÄHDE

      Lasse Ahonen & Tapio Äyräväinen: Uforaportti 2, Suomen ufotutkijat ry. Jyväskylä 1995

      • Anonyymi

        Eikös Kempan sellumiehet vois liittoutua näitten uffomiesten kans ja alkaa tekemään tehdasta. Sopisivat hyvin yhteen. Yhtä uskomattomia molemmat sakit.


    • Anonyymi

      Ihanat ufotKemijärven taivaalla. Näin eilein IHANAN ufon ja siitä tuli ONNEN tunne.
      Menen halaamaan tänään puita, Kemijärvi on ONNEN kaupunki.
      3<3<3<

      • Anonyymi

        Senkin matkija


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Senkin matkija

        Uffomiehet ei matki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uffomiehet ei matki.

        Ufo on Kemijärven valtti.
        Satua kuten Joulupukki, mutta matkailun valtti. Kuten Joulupukki.

        Siksi avaruusteema kaupungin markkinointiin ja kosminen keskus Suomulle. Ravintoloiden menuihin avaruusaihe kuten "Humanoidin leike" tai "Saturnuksen muhennos" ja "Ufojäätelö".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ufo on Kemijärven valtti.
        Satua kuten Joulupukki, mutta matkailun valtti. Kuten Joulupukki.

        Siksi avaruusteema kaupungin markkinointiin ja kosminen keskus Suomulle. Ravintoloiden menuihin avaruusaihe kuten "Humanoidin leike" tai "Saturnuksen muhennos" ja "Ufojäätelö".

        Niin, että markkinoidaan paikkakunnan olevan varsinainen hörhölä , silläkö pitäisi sitten houkutella matkailijoita ?
        Turhaa on yrittää matkailijoita tänne houkutella ,kun niille ei ole tarjota mitään palveluitakaan. Ei pelkät kylähullut matkailijoita houkuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, että markkinoidaan paikkakunnan olevan varsinainen hörhölä , silläkö pitäisi sitten houkutella matkailijoita ?
        Turhaa on yrittää matkailijoita tänne houkutella ,kun niille ei ole tarjota mitään palveluitakaan. Ei pelkät kylähullut matkailijoita houkuta.

        Kyllä ajatuksessa on järkeä. Masentuneet vois käydä kempassa silloin tällöin niin pääsisivät eroon alemmuuskompleksista kuiteski.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uffomiehet ei matki.

        Oikea nimimerkki EI näe ufoja!


    • Anonyymi

      Huh huh, olen tavannut uhkean naarahumanoidin, jonka kanssa pidimme hauskaa.

      • Anonyymi

        Onko sulla todisteita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sulla todisteita?

        Tahroja housuissa.


    • Anonyymi

      Näe ufo.
      Koe ufo!
      Kempassa.

    • Anonyymi

      Huh huh, monesti on nähty ja jopa koettu. Ei siitä sen enempää. Kiitos, kiitos.

    • Anonyymi

      Ufot on mun kavereita!!!

    • Anonyymi

      Muija on himmee ufo.

    • Anonyymi

      Avaruusliskot nauravat teille.

    • Anonyymi

      Miksi Kemijärveläiset kiinnostavat avaruusolentoja???

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe