Hitto kuinka suuri luulo on uskovalla itsestään!

Siis miksi sisäministeri Päivi Räsäsen avustaja jaksaa jauhaa minulle päin näköä samaa paskavirttä vielä puoli vuoden jälkeenkin, että Päivi Räsänen on ihmisoikeuksien kannattaja ja vitut. Ei kovinkaan paljon taida olla ainakaan inhimillisyyden kannattaja joka kuuluu myöskin ihmisyyteen? Aina kun Räsäskä avaa suunsa niin kirkon jäsenkato vähintään sinä päivänä on 10 kertainen normaaliin verrattuna. Ottaako Räsäskä siitäkin jonkun sulan hattuunsa toivoen että kirkosta eronneet ovat niitä hairaita uskovaisia että kirkosta erotaan tällöin vaan siksi että Räsäskä olisi oikeassa kirkon suunnasta ja kirkon suunta on se mikä Räsäskä sanelee! Puollan käsityksiltäni ev.lut. -seurakuntaa, enkä voisi mitenkään vaarantaa kirkon tilannetta, päinvastoin! Ev.lut- kirkoista ei tulisi missään nimessä tehdä mitään "temppelilahkoa", joita tässä maassa riittää yllin kyllin vaan sen tulisi olla "erilaisten ihmisten yhteisö". Korostan: ERILAISTEN IHMISTEN YHTEISÖ! Kirkkoon tulee saada jatkossa tulla vaikka muslimi tai vaikkapa halutessaan ateisti jne. Kirkkoon ei tule säätää mitään uskontunnustusta, kuten monissa muissa kristinuskonlahkoissa on tapana. Kirkot on rakennuksia, joissa on suomalainen historia ja sen historian tulee olla sellainen että ev.lut. -seurakunnat pitävät ovensa avoinna KAIKILLE!

Aikoinaan ehkä jopa 1990-luvulla tai ainakin 2000-luvun alussa joku heitti polttopullon Turun Tuomiokirkon avoinna olevasta ovesta ja taisi samalla olla menossa joku hääseremonia. Siitä syytettiin pitkään välittömästi ateisteja, kunnes tuo polttopullon heittäjä selvitettiin niin se oli tuon morsiammen entinen sulhanen joka oli muistaakseni joku lahkolainen helluntailainen tai kansanlähetystöstä tms.!?

Lisäksi Päivi Räsäsen mielestä avioliitolla on jokin erityisasema Suomessa. Mikä ihmisoikeuden kannattaja on Päivi Räsänen? Onko kristityillä jokin erityisasema Suomessa, entäs sellaisilla jotka on ateisteja ja ovat aviossa? Mikä on heidän asema? Tulisiko tällöin ottaa samalla entisten aatelisten erityisasema kun kerran hihhuliministeri Suomessa on avustajineen pitämässä jotakin erityisasemaa avioliitolle (nykyiset aatelissuvut ovat vaan toista mieltä). Juridisessa ja uskonnollisessa mielessä? Sitä ei koskaan kerrottu, vaikka tivasin. Pitäisikö sellaisen tahon olla erityisasemassa, jonka esi-isät ovat olleet aikoinaan esimerkiksi saksalaisia aatelisia kreivejä ja asuu Suomessa, mutta Suomessa joku Räsäskän kaltainen hihu tulisi olla yhtäkkiä sitten kaiken yläpuolella. Hohhoijakkaa...miten kristityt sillä Raamatun varalla voivat sanella mikä on yläpuolella kun heidän älykkyysosamäärä tuskin hipoo edes osapuilleen edes 60!?! Räsänen on koulutukseltaan lääkäri...sen tulis maksaa takaisin se valtio menetti kun koulutti Räsäsen lääkäriksi!! Ei hihu voi olla mikään lääkäri vaikka ois kirjoittanut 5 tai 6 ällää! Älykkyysosamäärä voi lääkäriltäkin jäädä alle 60, koska se on mahdotonta että älykkyysosamäärä olisi sama kuin lukion päästötodistus osoittaa jos on kerran hihhuli!!

12

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ateismi =

      Päivi on elävän Jumalan palvelija. Ei ole mitään merkitystä tosikristilliselle kirkolle ja Jumalan seurakunnalle, ketä liittyy ja ketä eroaa porttokirkoista.
      Päivi kuuntelee Jumalan ääntä ja uskaltaa toimia sen mukaan. Kunpa kaikki uskaltaisivat lähteä tuosta instituutiosta.

      • ---

        Olen aiemminkin huomannut, että ateisteilla ja pöljimmän laidan fundiksilla on yksi yhteinen asia: Kirkosta eroaminen. Mitä pienemmiksi ja omituisemmiksi lahkoiksi uskovaiset pirstoutuvat, sen vähemmän vaikutusvaltaa (lue vahinkoa) heistä on yhteiskunnalle.


      • murhajumala
        --- kirjoitti:

        Olen aiemminkin huomannut, että ateisteilla ja pöljimmän laidan fundiksilla on yksi yhteinen asia: Kirkosta eroaminen. Mitä pienemmiksi ja omituisemmiksi lahkoiksi uskovaiset pirstoutuvat, sen vähemmän vaikutusvaltaa (lue vahinkoa) heistä on yhteiskunnalle.

        Bingo :)



      • Osoita ensin se elävä Jumala? Minulle sitä ei tarvitse osoittaa, koska tiedän moisen olevan HYVIN epätodennäköinen!?

        Kumpi tulisi olla vahvempi uskonto vai ihmisoikeus?! Päivi Räsänen ei anna sellaista kuvaa mitenkään että hän olisi ihmisoikeuksien puolella avustajansa puolesta vastaamana, päinvastoin! Hän on uskonnon puolella eli hänen ei tulisi vääristellä avustajansa kautta olevansa ihmisoikeuksien puolella, koska ei sitä ole kenenkään mielestä. Raamattu ei ole koskaan osoittanut olevan ihmisoikeuksien puolella!


      • fda
        --- kirjoitti:

        Olen aiemminkin huomannut, että ateisteilla ja pöljimmän laidan fundiksilla on yksi yhteinen asia: Kirkosta eroaminen. Mitä pienemmiksi ja omituisemmiksi lahkoiksi uskovaiset pirstoutuvat, sen vähemmän vaikutusvaltaa (lue vahinkoa) heistä on yhteiskunnalle.

        Kaikki omillaan ajattelevat huomaavat kirkon tarpeettomuuden.


      • Vino hymy suupieless

        Minusta jo se, että kuuntelee jotakin ääntä, jonka olemassaolo on vähintäänkin kyseenalainen, aiheuttaa hoidon tarpeen arvioinnin.

        Minäkin toivon, että mahdollisimman moni uskaltaisi lähteä "tuosta instituutiosta". Valitettavasti kyseisen järjestön sisällä pelotellaan ihmisiä niin hirveästi kaikella ikävällä kuoleman jälkeen, että lähteminen on joillekin vaikeaa. Onneksi monet kuitenkin keräävät rohkeutensa ja lähtevät - pelottelun uhallakin.

        Minusta uskonto - tai mikä tahansa yhteisö - jonka säännöt edellyttävät muiden ihmisten sortamista ja vainoamista, pitäisi lailla kieltää.

        Minusta on myös todella törkeää, että joku kehtaa määritellä, mitä jumala(t) on/ovat tarkoittaneet ihmisten tuhansia vuosia sitten kirjoittamissa teksteissä - joita on muunneltu satoja kertoja. On näillä fundamentalisteilla suuret luulot itsestään, väittävät puhuvansa jumalan suulla! Jos olisin jumala, ottaisin kyllä pahemman kerran herneen nenään moisesta öykkäröinnistä.


    • ateistikirkkoturisti

      Aloitus osittain asiaa mutta lopussa kummallista räyhäämistä älykkyysosamääristä.

    • Näin se on

      P askapuhetta on kirjoituksesi. sun kaltaiselle on ihan oikein että joudut vittuuntumaan.

      • klkö

        Meinasin kirjoittaa, että se on trolli, mutta kyllä se itseasiassa tosissaan kirjoittaa, mitä kirjoittaa.


    • MaailmanKirjatSekai

      Tämähän on mielenkiintoista. Olet ateisti ja sanot: "Puollan käsityksiltäni ev.lut. -seurakuntaa, enkä voisi mitenkään vaarantaa kirkon tilannetta, päinvastoin"

      Minä olen ns.tosiuskovainen, radikaali sellainen, enkä koskaan ole kuulunut mihinkään kirkkoon, enkä liity!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      117
      1567
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      99
      1171
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      199
      1056
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      6
      976
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      851
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      793
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      774
    8. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      753
    9. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      741
    10. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      44
      740
    Aihe