Kirkkoherra Sallin profetia

Amen

Jokin aika sitten löysin kirkkoherra Oiva Sallin profetian. Sen sanoma on hätkähdyttävä:

Kotonamme Kemiössä olimme vaimoni kanssa rukouksessa 18.5.1993 kello 10 ja koimme kielillä puhumisen ja kielten selityksen kautta Pyhässä Hengessä: Koska Suomen ylimmät päättäjät ovat hyljänneet Jumalan ja hänen ensimmäisen käskynsä, kansa on heidän johdollaan palvellut muita jumalia. Kansan ja johtajien synnit nousevat Jumalan maljoihin ja ellei kansa ja johtajat rukoile ja tee parannusta synneistä todella, Jumala tulee rankaisemaan hyvin syvän talousromahduksen kautta. Silloin Jumala myös vaihtaa kansan johtajat, ja ellei vielä senkään jälkeen löydy parannus- ja rukousnöyrtymistä, tulevat Venäjän sotilaat ja toteuttavat Jumalan rangaistuksen koko maalle ja kansalle.

Ei ole sattumaa, että Suomen johdossa on juuri tässä kriittisessä maailmantilanteessa nuoria ja varsin kokemattomia poliitikkoja. Jumalan maailmassa mikään ei ole sattumaa! Jumalalle ei myöskään mikään ole mahdotonta, Hän on rukouksia kuuleva Jumala. Voimme rukoilla Putinin puolesta ja kansamme puolesta, että se kääntyisi Jumalan puoleen eikä vain etsisi apua tämän maailman ruhtinaista.

Totiset Jumalan sanaan pitäytyvät varoittajat, kuten David Wilkerson, ovat puhuneet jo vuosia tulossa olevista Jumalan tuomioista. Raamattuun tukeutuen Wilkerson osoittaa, miten kansojen kohdalla tulee usein sellainen raja vastaan, jonka jälkeen Jumala ei enää kuule huutojamme. Hän on kyllä laupias ja pitkämielinen ja antaa meille uusia mahdollisuuksia, mutta sitten ylitämme sen rajan, jonka jälkeen tuomioita ei voi enää välttää. Lue esimerkiksi Wilkersonin kirjoitus On aika itkeä Amerikan ja muun maailman puolesta!

Wilkersonin mukaan tuleville myllerryksille on vielä toinenkin syy. Ne eivät ole seurakunnan tuomitsemiseksi vaan seurakunnan puhdistamiseksi. Jumala tulee
kostamaan jumalattomille, mutta omilleen Hän on Vapahtaja! Jumala kurittaa niitä lapsiaan, joita Hän rakastaa – ja nyt Hän tulee kurittamaan morsiantaan puhdistaakseen hänet.
https://ajankohtainen.wordpress.com/category/hengelliset/nayt-profetiat-ennustukset/

36

3950

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirjoitettu on

      Niinpä tulee käymään.

      • Herättelevä

        Miten sellaista puhdistaa, jota ei edes vielä ole?! Morsiamekseen haluavien kuluu puhdistaa itse itsenssa, Suhallelleen kelvolliseksi, sellaiseksi jossa ei ole tahraa eikä ryppyä, joka on itsensä yljälleen kaunistanut.

        Morsiamekseen haluavien on alettava / yhdistyttävä elämään ja toimimaan kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesti, käskynsä kaikilta osin pitävästi ja täyttävästi eläviksi. = Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APOSOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, jokaista jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitvästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti RAKENTAVIKSI, Jossa vasta tulee mahdollisuus päästä siihen siihen, ylösottoon kelvolliseen, Raamatun UT mukainen Kristillisyys tilaan.


    • Linkistä

      Jumala näkee, että morsian on tahriintunut tämän ajan hengestä: ahneudesta, materialismista ja himosta. Jumala ei kuitenkaan tahdo antaa seurakuntansa joutua hukkaan, Hän ei tahdo antaa meidän kiintyä aineelliseen. Kun talous ja muut tämän maailman tukipilarit romahtavat, se ajaa meidät jälleen Herran luo. ”Totiset kristilliset arvot ovat rapautuneet ja heikenneet – ja tuleva rahamaailman paniikki on Jumalan tapa puhdistaa nuo arvot ja ennallistaa Häntä pelkäävät arvot niiden sydämissä, jotka Häntä rakastavat”, sanoo Wilkerson.

      Olen julkaissut tällä sivustolla joitakin muiden kirjoittamia artikkeleja, joissa ajatuksena on, että uskovat temmataan pois tästä maailmasta ennen suurta vaivan aikaa. Yhtenä perusteluna tälle on pidetty seuraavaa Paavalin jaetta: ”Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta (1. Tess. 5:9)”.

      Jos ajattelemme asiaa laajemmasta näkökulmasta, viha voi tarkoittaa iankaikkista kadotusta, ja siitä Jeesus on meidät pelastanut. Raamatusta näemme – ja jokainen uskova voi sen omasta elämästään todistaa – että emme me ole osattomia vaikeuksista ja kärsimyksistä. Joudumme kärsimään siinä missä muutkin. On siis hyvin todennäköistä, että joudumme kokemaan ainakin jotain lopunajan vaikeuksista. Jeesus lohduttaa: ”Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman.”

      Miten voimme varautua tulevaan? Ennen kaikkea meidän täytyy varautua hengellisesti; nyt tulee suunnata ajatukset maallisesta ikuisuuteen. Nyt jos koskaan on viivyttävä entistä enemmän rukouksessa Herran edessä.

      Nyt on aika lukea Raamattua ammentaen sieltä kaikki Jumalan lupaukset – lupaukset siitä, että Hän pitää meistä huolen. Usko ja omista lupaukset myös omalle kohdallesi! Ehkä Hän onkin jo kaikessa hyvyydessään antanut sinun joutua johonkin ahdistukseen? Kysy Herralta, mitä Hän tahtoo sillä kaikella opettaa sinulle. Opettele sanomaan ”Isä, tapahtukoon elämässäni yksin Sinun tahtosi”. Opettele näkemään, miten Hän antaa apunsa ahdingon keskelle. Se ei aina tapahdu sillä tavalla kuin itse haluamme, mutta luota siihen, että kaikki asiasi ovat Jumalan johdatuksessa ja Hän pitää sinusta huolen. Kaikki on Hänen hallinnassaan! Uskon, että Jumala on nyt hienovaraisesti opettamassa omilleen, miten turvautua kaikessa Häneen.

    • taso saavutettu

      Ja pastorit rentoutuu pornomessuilla, suomi on sodomakelpoinen.

      • KTS (Ei kirj.)

      • Katso peiliin!
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Entäs Tel Aviv?

        Maailman parhaaksi gaykaupungiksi on valittu Isrealin Tel Aviv:

        http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288445604143.html

        Mistä johtuu laitalahkolaisten kaksois-standardit?

        Se mikä on sallittua israelilaisllle, ei ole sallittua suomalaisille-ko?

        Tässä sitä mikä ei ole sallittua suomalaisille.
        Tässä sinulle- laitalahkolaisten kaksois-standardit?


      • Siis tässä
        Katso peiliin! kirjoitti:

        Tässä sitä mikä ei ole sallittua suomalaisille.
        Tässä sinulle- laitalahkolaisten kaksois-standardit?

        http://aikapommi.wordpress.com/


      • Anonyymi
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Entäs Tel Aviv?

        Maailman parhaaksi gaykaupungiksi on valittu Isrealin Tel Aviv:

        http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288445604143.html

        Mistä johtuu laitalahkolaisten kaksois-standardit?

        Se mikä on sallittua israelilaisllle, ei ole sallittua suomalaisille-ko?

        Hesekielen 37 luku kertoo, mikä tilanne Israelissa on lopun aikana-Siellä on kuolluita luita, eli juutalaiset ovat pääosin kaukana Jumalasta. Saatana on halukas viemään heidät täysin eksyksiin. Ei Jumala tästä tilanteesta iloitse. Päinvastoin. Raamattu kyllä kertoo, mitä tulee tapahtumaan. Siitä kertoo jakeet 9-14. Herra herättää tuon kansan eloon. Sitä varten juutalaiset ovat palanneet huomattavalta osalta meidän aikana perustettuun valtioon. Kaikki siis toteutuu, kuten kirjoitukset toteutuvat. Tästä kertoi myös Vanhan testamentin eksegetiikan professori A. F. Puukko v. 1948: "Nämä Vanhan testamentin Israelia koskevat profetiat näyttävät toteutuvan piinallisen yksityiskohtaisesti." Sinä vuonna Israelin valtio perustettiin noin 2000 vuoden jälkeen. Googin sota on odotettavissa. Myös pakanakansojen hyökkäyksistä kerrotaan Jooel 3 ja Sakarja 12. Nuo sodat ovat Herran vaikuttamia, koska niissä sodissa pakanakansat saavat rangaistuksen siksi, koska ovat pahoin tehneet juutalaisille vuosisatojen aikana.


    • Se synti

      On ollut jo jonkin aikaa sodomakelpoinen, joten odotellaan Jumalan puuttumista asiaan.

      • KTS (Ei kirj.)

        Mistä johtuu laitalahkolaisten kaksois-standardit?

        Se mikä on sallittua israelilaisllle, ei ole sallittua suomalaisille-ko?


      • taso saavutettu

        Just ja sen jaksaa jo hätäinenkin odottaa.


      • Tästä*
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Mistä johtuu laitalahkolaisten kaksois-standardit?

        Se mikä on sallittua israelilaisllle, ei ole sallittua suomalaisille-ko?

        KTS (Ei kirj.)1.9.2014 21:370 SULJE
        No sitten loppuu myös israelfanitus tasan tähän paikkaan.
        ja jos ei, niin täältä pesee edelleen!

        Jihad1.9.2014 21:400 SULJE
        Se on Raamatullinen. Ei ole muslimin päätettävissä.

        KTS (Ei kirj.)1.9.2014 21:420 SULJE
        Se on Raamatulla ratsastamista politiikan varjolla eli täältä pesee ja linkoaa!

        KTS (Ei kirj.)28.9.2014 21:140 SULJE
        Ollaan Suomessa, jonne sun lössis on tätä messiaanista pa skaa ujuttamassa. Mutta se ei onnistu!


    • Ingenjör_81

      Kun Jumala hylkää kansan, tapahtuu se kolmessa askeleessa Roomalaiskirjeen 1. luvun mukaisesti; ensin tulee irstaudet, sitten homoseksualisuus ja lopulta annetaan mielettömyyteen valtaan.

      Kun lukee iltapäivälehtiä, niin tämä kuvaus on hyvin tarkkakkuvaus nykypäivän nuorista jumalattomista ihmisistä, joista joka päivä jää viisi ihmistä sairaseläkkeelle mielisairauksien vuoksi!

      ”Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.” – Roomalaiskirje 1:28-32

      http://ennustuksia.com/2013/07/02/hyljatty-maailma-siunattu-kansa/

    • huoliainen

      Katsoinpa haulla Oiva Salli- mitä mies profetoi. Tässä aloituksessa on jostain syystä jätetty mainitsematta profetian alku, jossa Oiva kertoo Jumalan sanoneen että 10 kuukauden päästä Suomi miehitetään. Vuosi oli 1995 jolloin sanoma olisi tullut. Ikävä kyllä tällaiset toteutumattomat sanomat eivät lisää luottamusta sanoman saaneisiin. Miksi siis tällaista tapahtuu? Ainakaan profetioiden perässä ei kannata mennä tai pelästyäkään. Sallista en tunne, tänään kuulin hänestä ensimmäistä kertaa ja heti tuli pettynyt olo. Netti on siitä hyvä, että vanhoja juttuja voi käydä katsomassa ja peilata nykyhetkeen.

      • ULOSkutsuttu

        No, niinhän siinä on käynyt, pimeyden puolen ruhtinas on mihittänyt koko Suomen, kaikkia eri nimisiä, eri ns. "krist"kuntia myöden.

        Ei etsimalläkään julkisesti näillä suomi24 keskustelufoorumeilla peräänkuuluttelemallakaan ole löytynyt Raamatun mukaisesta Kristillisyydestä kiinnostuneita, ei edes asiallisesti ja rakentavasti siitä Raamatunn UT mukaisesta Kristillisyydestä keskustelelemisesta!!


    • Kirjakääröt

      Jaak.4:14 Biblia (1776). Jotka ette tiedä, mitä huomenna tapahtuu. Sillä mikä on teidän elämänne? Se on löyhkä, joka vähäksi (hetkeksi) näkyy, mutta sitte katoo.

    • menijolama

      Tuo lama oli 90-luvun alussa jo .. profetia oli siis pahasti myöhässä ..

      Tuon laman seurauksena pankit saivat valtiolta ilmaista rahaa 50 miljardia markkaa ja silti ne saivat panna yritykset, tuottavat yritykset konkurssiin, koska velkojen vakuudet eivät hintojen romahtaessa enää riittäneet...
      Noin 15 000 yrittäjää teki itsemurhan ..

      Noita silloisten hallitusten rikollisia ei ole vieläkään vedetty oikeuden eteen ja rangaistu..

    • Nettitieto

      Sinivalkoinen kavallus: Dokumenissa mainitaan, että Suomessa tehtiin pakkikriisin vuosina kaikkiaan noin 11 000 itsemurhaa. Ei ole luotettavia arvioita siitä, kuinka moni itsemurha aiheutui suoraan tai välillisesti pankkikriisiin liittyneistä tapahtumista. Itsemurhien ja pankkikriisiin yhteyksiä selvittänyt Tilastokeskuksen tutkia totesi aikoinaan Tauno O. Mehtälälle, että ainakin "satoja" itsemurhien voi arvioida liittyneen suoraan pankkikriisiin. Noina vuosina myös itsemurhien yrityksiä oli huomattavasi tavanomaista enemmän.

    • sallinfani

      Kyllähän Sallin profetia toteutui: EU miehitti Suomen, itsenäisyys meni, kaikki EU:sta päättäneet ministerit siirrettiin pois, oli äkkisairastumisia ja muuta sellaista.

    • SalliOnVääräProfeetta

      Oiva Salli on väärä profeetta. Hänen profetiansa ei tapahtunut siinä ajassa, mitä Salli profetoi.

      1. Perjantaina 7.5.1993 noin kello 6.00 aamulla, kun olimme yöpymässä Lappeenrannassa Kyösti Malmin kodissa, olin rukouksessa ja sain Herralta tiedon sanat Pyhässä Hengessä:

      10 KUUKAUDEN KULUTTUA SUOMI ON MIEHITETTY KOKONAAN LÄNSIRAJAAN SAAKKA. (7.3.94 on 10 kuukautta kulunut.)

      2. Pari päivää myöhemmin olimme sunnuntaina 9.5.93 yöpymässä Tuupovaarassa Sirkka Junnosen kodissa. Olin rukouksessa ja aamulla noin kello 7.00 sain Herralta tiedon sanat Pyhässä Hengessä:

      100 PÄIVÄÄ TÄSTÄ ETEENPÄIN SUOMESSA KAIKKI MUUTTUU. KUN MYÖHEMMIN KIRJOITETAAN LÄHIHISTORIAA, SANOTAAN: TUON PÄIVÄN JÄLKEEN KAIKKI ON OLLUT TOISIN. (16.8.93 on 100 päivää kulunut.)

      3. Kotonamme Kemiössä olimme vaimoni kanssa rukouksessa 18.5.93 kello 10.00 ja koimme kielillä puhumisen ja kielten selityksen kautta Pyhässä Hengessä:

      KOSKA SUOMEN YLIMMÄT PÄÄTTÄJÄT OVAT HYLJÄNNEET JUMALAN JA HÄNEN 1. KÄSKYNSÄ, KANSA ON HEIDÄN JOHDOLLAAN PALVELLUT MUITAJUMALIA.
      KANSAN JA JOHTAJIEN SYNNIT NOUSEVAT JUMALAN MALJOIHIN JA ELLEI KANSA JA JOHTAJAT RUKOILE JA TEE PARANNUSTA SYNNEISTÄ TODELLA, JUMALA TULEE RANKAISEMAAN HYVIN SYVÄN TALOUSROMAHDUKSEN KAUTTA. SILLOIN JUMALA MYÖS VAIHTAA KANSAN JOHTAJAT, JA ELLEI VIELÄ SENKÄÄN JÄLKEEN LÖYDY PARANNUS- JA RUKOUSNÖYRTYMISTÄ, TULEVAT VENÄJÄN SOTILAAT JA TOTEUTTAVAT JUMALAN RANGAISTUKSEN KOKO MAALLE JA KANSALLE.”

      "Arvoisa vastaanottaja", moniste, 18.5.1993

      ”On syytä selkeästi sanoutua irti sellaisesta profetoimisesta, joka puuttuu asioihin, jotka eivät voi olla ihmisen tiedossa, piispa sanoi.”

      Savon Sanomat, 13.12.1993

      • altavastaaja45

        Aivan niin,


        Oiva Salli väitti saaneensa Jumalalta tiedon, että. Venäjän armeija ( ei EU ) miehittää Suomen 7. 3 . 1994, mutta mitään ei tapahtunut. Yksissä tv - uutisissa, ennen tuota päivää , samoissa, joissa Sallia haastateltiin, sanottiin aivan päinvastaisesti, nimittäin , että Venäjä on vähentämässä joukkoja Suomen rajan tuntumasta. Siis väärä profeetta ja väärä profetia!

        Raamatun mukaan sellainen profeetta kuolkoon!


    • Kuplapuhkee

      Job.7:8 Ken minut näki, sen silmä ei minua enää näe, sinun silmäs etsivät minua, mutta minua ei enää ole. Biblia (1776). Ja ei yksikään silmä, joka minut näkee, pidä minua enempi näkevän. Sinun silmäs katsokoon minua, sitte minä hukun.

    • MmMikkonen

      Eikä mitään sellaista erikoista ole tapahtunut. 16.8. 1993, että Sallin profetia olisi toteutunut tältäkään osin: 100 PÄIVÄÄ TÄSTÄ ETEENPÄIN SUOMESSA KAIKKI MUUTTUU. KUN MYÖHEMMIN KIRJOITETAAN LÄHIHISTORIAA, SANOTAAN: TUON PÄIVÄN JÄLKEEN KAIKKI ON OLLUT TOISIN. (16.8.93 on 100 päivää kulunut)

      Pyhä Henki ei anna noin sekavaa profetointia!

      • profetiakinvajavaista

        Mistä päivästä sata päivää eteenpäin? Profetointi onkin vajavaista.

        Mikä on se tilanne, mitä sana ehkä onkin tarkoittanut, että profetia puhuu sata pv eteenpäin tapahtuvaksi? "Tästä" - kuvaako nykyistä monenlaista kaaosaikaa ja erityistä tapahtumaa, kun Herran sana on jo hylätty ja lait eivät enää ota huomioon 10 käskyä; -kun riettaus ja haureus on julkisesti hyväksyttyä?
        - kun ei edes lasta enää ymmärretä suojella pornosaasteelta ja karmeilta väkivaltavideoilta. Heidän näillä vietteleminen on täysin hyväksyttyä nyt. Järkyttävän tuomion alla jokainen lapsestaan vastuullinen on; että heille olisi parempi myllynkivi kaulaan ja upotus meren syvyyteen?

        Avioliiton ainutlaatuisuus ja pyhyys on kadotettu ihmisten ymmärryksen ulkopuolelle. Silti ymmärtävät pyytää Herran siunausta ja pyhitystä viettelyksien lopputulokseen eli homouteensa.

        Mikä on se erikoinen tapahtuma Suomessa, mistä tulee laskea 100 pv? Itselleni profeetta puhui asunnostani muuttamisesta jo yli kymmenen vuotta aiemmin, vaikka kuvittelin lopunelämääni asuvani samassa paikassa. Luulin sitten muuton tapahtuvan heti lähiaikana. ?


      • Anonyymi
        profetiakinvajavaista kirjoitti:

        Mistä päivästä sata päivää eteenpäin? Profetointi onkin vajavaista.

        Mikä on se tilanne, mitä sana ehkä onkin tarkoittanut, että profetia puhuu sata pv eteenpäin tapahtuvaksi? "Tästä" - kuvaako nykyistä monenlaista kaaosaikaa ja erityistä tapahtumaa, kun Herran sana on jo hylätty ja lait eivät enää ota huomioon 10 käskyä; -kun riettaus ja haureus on julkisesti hyväksyttyä?
        - kun ei edes lasta enää ymmärretä suojella pornosaasteelta ja karmeilta väkivaltavideoilta. Heidän näillä vietteleminen on täysin hyväksyttyä nyt. Järkyttävän tuomion alla jokainen lapsestaan vastuullinen on; että heille olisi parempi myllynkivi kaulaan ja upotus meren syvyyteen?

        Avioliiton ainutlaatuisuus ja pyhyys on kadotettu ihmisten ymmärryksen ulkopuolelle. Silti ymmärtävät pyytää Herran siunausta ja pyhitystä viettelyksien lopputulokseen eli homouteensa.

        Mikä on se erikoinen tapahtuma Suomessa, mistä tulee laskea 100 pv? Itselleni profeetta puhui asunnostani muuttamisesta jo yli kymmenen vuotta aiemmin, vaikka kuvittelin lopunelämääni asuvani samassa paikassa. Luulin sitten muuton tapahtuvan heti lähiaikana. ?

        Kun Paavali opetti, että profetointi on vajavaista, hän tarkoitti sitä, ettei profetian armolahja voi korvata rakkautta. Paavali ei tarkoittanut sitä, että profetiat erehtyisivät. Jumala kun ei erehdy.

        Jos profetia ei toteudu, niin Raamatun mukaan sitä ei ole antanut Jumala. Oiva Sallin profetia ei toteutunut annetussa ajassa, joten kyse oli väärästä profetiasta.


    • Anonyymi

      Oiva Salli vaikuttaa Turun suunnalla. Hän on entinen Muurlan kirkkoherra.

      Salli tuli kuuluisaksi vuonna 1993, kun hän sai hengeltä profetia, että Venäjän armeija hyökkään Suomeen 100 päivän sisällä. Hän alkoi jakamaan profetiaa Muurlan seurakunnan nimissä. Profetia ei toteutunut, joten sen oli Sallille antanut paha henki.

      Kirkkoherra Oiva Salli joutui Turun tuomiokapitulin tutkittavat, joka antoi hänelle nuhteet. Salli joutui vaikeuksiin myös kirkkovaltuuston kanssa. https://anttikoivuniemi.wordpress.com/2014/08/29/myrsky-nousee/

      Oiva Salli on siis väärä profeetta, jota ei saa kuunnella, kuten Jumala Sana käskee. Tätä käskyä ei turkulaiset halua uskoa, vaan Salli saa vapaasti huseerata eri seurakunnissa, jopa niiden johtotehtävissä. Salli näyttää edelleen opettavat hurmahenkisesti, mikä hänen tapauksessaan ei ole Jumalasta. Sallin ystäväpiiri on hänen kaltainen, jossa vääriä profeettoja yms.

      Oiva Salli on vaikuttanut mm. Pekka Heikkilän Haraisten Kodissa. Pekka Heikkilän putiikista kuulee aivan kauheita asioita. Haraisten kodissa profetoitiin pojan kuolevan ulkomaanmatkalla, mutta poika tuli terveenä takaisin. Väärälle profetialle yritettiin antaa sellainen meriselitys, että kun he rukoilivat pojan puolesta, niin ei sitten kuollutkaan. Ja höpön pöpö. Väärä profetia. Siitä putiikista tulee lähteä ulos.

      UUT_
      17.11.2017 12:50

      "Olen kuullut tuosta Haraisten kodista, jossa Merikakin kävi. Se on äärikarismaattinen lahko jossa ennustetaan ja profetioidaan vaikka mitä. Eräälle ystävällenikin ennustettiin että hänen poikansa joutuu ulkomaanmatkalla onnettomuuteen ja kuolee. Sitten alettiin rukouskampanja jossa rukoiltiin pojan puolesta ja tulihan tämä terveenä kotiin. Katsottiin että se oli heidän rukouksensa ansiota. Jos tuosta ei sekoa niin ei mistään. Rahaa tietenkin kerätään näille rukoilijoille roppa kaupalla. Mikäli haluaa pitää mielenterveytensä kannattaa pysyä kaukana kyseisestä paikasta."

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15073690/torkeaa-tyosyrjintaa-kirkossa#comment-91856825

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on kauhea kertomus siitä, miten Oiva Salli kohteli kummipoikansa isää, joka kertoo asiasta yksityiskohtaisesti.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15411899/oiva-salli-mika-miehiaan#comment-99333569

        Linkissä opettaja vaikuttaa olevan ymmärtämätön Pyhän Hengen vaikutuksesta; tiedon sanoihin. Syyttää Oiva Sallia suotta rippisalaisuuden rikkomisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linkissä opettaja vaikuttaa olevan ymmärtämätön Pyhän Hengen vaikutuksesta; tiedon sanoihin. Syyttää Oiva Sallia suotta rippisalaisuuden rikkomisesta.

        Oiva Salli on todistetusti väärä profeetta, joten Oiva Sallia ei tule uskoa.

        Mitä tulee Sallin kummipojan isän todistukseen, niin se on kauheaa luettavaa. On syytä pysyä erossa Oiva Sallista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linkissä opettaja vaikuttaa olevan ymmärtämätön Pyhän Hengen vaikutuksesta; tiedon sanoihin. Syyttää Oiva Sallia suotta rippisalaisuuden rikkomisesta.

        Oiva Salli tekee todella huonoa hedelmää. Linkissä oleva mies kertoo, miten heidän perheensä elämä ajautui suuriin vaikeuksiin Sallin paimennuuden alla, joka ei ollut miehen mukaan Herrasta. Ei ole syytä epäillä miehen kertomusta tapahtumien kulusta, mutta tietenkin jokainen tekee omat johtopäätöksensä siitä, mistä kaikki on johtunut. Oma arvioni on, että Oiva Salli on yksi karismaattinen saarnaaja monien joukossa, jotka eivät palvele Herraa, vaan johdattavat lampaat susien syötäväksi.


    • Anonyymi

      TV7:ssä suuri määrä vääriä profeettoja, jotka ovat aiemmin jääneet kiinni jostain väärästä profetiasta tai muusta vastaavasta. Se ei ole saanut TV7:aa muuttamaan linjaansa, koska firman johtaja Martti Ojares on itsekin väärä profeetta. Tämän takia Oiva Sallikin on päässyt saarnaamaan TV7:aan, koska hän on kuuluu heidän joukkoonsa.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Voi noita luterilaisen kirkon profetioita. Kuten unissasaarnaaja Helena Konttinen, hän lut kirkon evankelista ja profeetta. Toinen; hurja nainen oli Åkerblon! Hurmoksellsia kokouksia. harhaoppisyytöksiä, myymälävarkauksia, tappeluita, ampumisvälikohtauksia, vääriä todistuksia, murhayrityksiä, lennokkaita pakoretkiä.
      http://lib.kokkola.fi/wiirilinna/ nainen.htm Hellareilla ei ole meedio eli unissasaarnaajia, ainut ongelma on jatkuva herätys sanan käyttö ja kirkollistuminen,

    • Anonyymi

      Salli piti tv7 puheen tiedon sanoista, ei moittimista, Jumala on ollut siunatusti hänen työssään mukana.

      • Anonyymi

        Luukkaan evankeliumi, 19:20-27
        Vielä tuli yksi ja sanoi:
        'Herra, katso, tässä on sinun leiviskäsi, jota olen säilyttänyt liinasessa.
        Sillä minä pelkäsin sinua,
        koska olet ankara mies:
        sinä otat,
        mitä et ole talteen pannut,
        ja leikkaat,
        mitä et ole kylvänyt.'
        Hän sanoi hänelle:
        'Oman sanasi mukaan minä sinut tuomitsen,
        sinä paha palvelija.
        Sinä tiesit minut ankaraksi mieheksi,
        joka otan,
        mitä en ole talteen pannut,
        ja leikkaan,
        mitä en ole kylvänyt;
        miksi et siis antanut rahojani rahanvaihtajan pöytään,
        että minä tultuani olisin saanut periä ne korkoineen?'
        Ja hän sanoi vieressä seisoville:
        'Ottakaa häneltä pois se leiviskä
        ja antakaa sille,
        jolla on kymmenen leiviskää.'
        - Niin he sanoivat hänelle:
        'Herra, hänellä on jo kymmenen leiviskää.' -
        'Minä sanon teille:
        jokaiselle,
        jolla on,
        annetaan;
        mutta jolla ei ole,
        siltä otetaan pois sekin,
        mikä hänellä on.
        Mutta viholliseni,
        jotka eivät tahtoneet minua kuninkaaksensa,
        tuokaa tänne
        ja teloittakaa minun edessäni.'"

        Hyvät ystävät vasta tämän jälkeen tulemme tietämään totuuden.


      • Anonyymi

        >>Salli piti tv7 puheen tiedon sanoista, ei moittimista, Jumala on ollut siunatusti hänen työssään mukana.<<

        Ei todellakaan ole näin. Salli profetoi vuonna 1993, että 100 päivän päästä Venäjä hyökkää Suomeen. Mitään sellaista ei tapahtunut. Oiva Salli on väärä profeetta. Miten helppoa on vetää nenästä äärikarismaattisia hellareita ja luterilaisia uskovia, jotka eivät perusta uskoaan Raamattuun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe