Haluan naiseni takaisin mutta haluaako hän minut?

Tomi.

Haluan exäni takaisin, siinä tiivitetysti, mutta en tiedä nyt uskallanko ottaa yhteyttä naiseen.
Tapailtiin sellainen 4 kk. Päästiin lähelle toisiamme ja olemme hyvin samankaltaisia luonteeltamme ja se ehkä muodostui yhdeksi ongelmaksi. Kumpikin on saanut siipeensä edellisestä suhteesta ja on hieman arka sanomaan toiselle pakkien pelossa vaikka molemmat kuitenkin oli hyvin kiinnostuneita. Koska tapailimme, niin tiedän että jotain vipinöitä naisella oli loppuvaiheessa kun tapailu meni hieman kinaamiseksi. Sitten ei nähty muutamaan viikkoon ja kun nähtiin meni riitelyksi. Silloin erottiin, mutta yhteydenpito jatkui viesteillä ja molemmat totesi olevansa hyvin kiinnostuneita. Asia jäi vähän auki että ollaanko yhdessä vai ei ja sitten viestiteltiin vielä kuulumisia päivittäin. Nyt on pari viikkoa ollut hiljaista ja facebook kavereita kun olemme, niin olen ymmärtänyt hänen kirjoituksistaan että hän on käynyt ainakin treffeillä, ehkä vietti viikonlopunkin jonkun kanssa.
Mä en ole päässyt yli ja haluaisin niin tietää mitä hänelle kuuluu ja onko hän vielä kiinnostunut vai ei. En uskalla soittaa, olen siinä mielessä nyt tosi raukka, mutta kun en tiedä yhtään mikä on tilanne, niin puhelusta voi tulla hankala. Ajattelin jos laittaisi vaan viestin mitä kuuluu, mutta arveluttaa sekin jos toista ei yhtään kiinnosta ja ajattelee että alan roikkua perässä.
Kommentteja kaivattaisiin! Vaikka tiedän, että kysymällähän se selviää, mutta....

2

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tsemppiä

      No mitä pelkäät? Tulevaksi torjutuksi ja en sattuvan liikaa? Mikä on toinen vaihtoehto.? Se ettet kysy - mutta mitä voittaisit sillä ettet kysy? Tuntuuko susta nyt helpommalle vaihtoehdoille se, että et satuta itseäsi nyt kerralla rajusti, vaan ehkä pidemmän aikaa pikkuisen - siis odottamalla ja toivomalla jotain, mitä ei tule.

      Ja kumpi on isompi riski - se että nainen ei tiedä tunteittesi syvyydestä, ja jos hän nyt vielä epäröi, niin tuo tietämättömyys saattaa ohjata sinulle epäedulliseen päätökseen... Vai se, että nainen kokee.tungettelevaksi kiintymyksesi, ja ajattelee, ettei uskalla pitää sinuun mitään yhteyttä, ettei ruokkisi kiinnostustasi?

      Minä itse kysyisin mitä kuuluu. Ja tahtoisin jutella, kysyä mitä mieltä olisi meistä, ja että minua kiinnostaa. Jos saisin pakit, se olisi minulle helpompaa - osaisin elää sitten sen mukaan ja suunnata energiani muuhun, tietäen, että kyllä minä vielä joku päivä toivun. Ja jos en saisi pakkeja - oi sitä onnea:)

    • rohkea rokan syö

      Siinähän ei mitään menetä, jos kuulumisia kyselee. Siitä voi alkaa suhde uudestaan, tai sitten saat mielenrauhan ja tiedät, että suhde ei jatku ikinä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8825
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2633
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe