Ottaisitko varakkaan miehen??

varakkaan vaimo

Tapasin ihanan miehen ja rakastuimme. Mieheni kertoi rakastuneensa minuun ihanaan, aitoon ja syvälliseen naiseen. Olin kuulemma sitä mitä hän oli etsinyt koko elämänsä. Useamman kuukauden kuluttu hän kertoi yrityksestään ja varallisuudestaan. Olin erittäin yllättynyt, koska mistään ulkoisesta sitä en voinut päätellä. Tieto varallisuus eroistamme aiheutti alussa ristiriitaisia tunteita puolesta ja vastaan.. oli mukava tietää, että miehelläni oli asiat niin hyvin, toisaalta koin alemmuutta ja huonommuutta. Mietin, että voiko suhde toimia, jos toinen on rikas ja toinen lähes persaukinen. Pelkäsin myös hiukan, että käyttäisikö mieheni valta-aseena varallisuuttaan.

Suhde eteni ja kesti lähes kaksi vuotta ennen kuin uskalsin muuttaa yhteen hänen kanssaan. Varallisuusero oli yksi asia, jota jouduin työstämään moneen otteeseen. Halusin vakuuttua, että olen tasa-arvoinen mieheni kanssa varallisuus eroistamme huolimatta.

Nyt olemme olleet yhdessä yli seitsemän vuotta ja olen erittäin tyytyväinen elämääni. Sain elämäni rakkauden ja kaiken taloudellisen kuin tarjottimella. Sain muuttaa ihanaan isoon taloon ja sain kesäpaikan ja auton käyttööni. Mieheni haluaa pitää minusta huolta maksamalla kaikki elämisen kulut.

Kiitollisuuttani kaikesta hyvästä osoitan muun muassa sillä, että teen kaikki kotityöt ja pidän kodin hienossa kunnossa. Minä myös leivon ja loihdin hyviä aterioita. Järjestän miehelle myös kivoja yllätyksiä.

Mieheni on uskomaton timantti!! Hän uskollinen, luotettava, aina hyvällä tuulella, huumorintajuinen, päihteetön, rakastava, ymmärtäväinen, hyvä keskustelija, älykäs, sosiaalinen, ystävällinen, jämäkkä.. ja kaiken lisäksi komea.

Töitä teemme kumpikin melkoisen vähän ja vietämme paljon lomia. Matkustelemme ja teemme kivoja asioita.

Elämässäni on siis käynyt uskomaton onni :)) Eräs ystäväni sanoo, että mieheni on maa ja minä taivas. Tällä hän tarkoittaa, että miehelläni on kaikki maallinen ja minulla henkinen.. ja kun se yhdistetään, niin kumpikin saa kaiken.

Olen huomannut, että monet ystävät ovat kaikonneet elämästäni, koska asiani ovat niin hyvin. Se on ollut ikävä asia ja yllätys. Omasta mielestäni olen sisältä ihan sama ihminen kuin aiemminkin, vaikkakin onnellisempi ja tasapainoisempi.

Miten sinä suhtautuisit, jos ystäväsi löytäisi varakkaan miehen? Olisitko onnellinen vai kateellinen? Ottaisitko itse varakkaan miehen vai jättäisitkö tilaisuuden käyttämättä, jotta sinua ei leimattaisiin siipeilijäksi?

23

1378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • riippuu asiasta

      Jos ystävä olisi onnellinen ja puoliso kohtelisi häntä hyvin niin tottakai olisin iloinen hänen puolestaan. Ei ystävän onni ole minulta pois. Jos heille kelpaisi vaatimattomampi kotini vierailupaikaksi ja olisivat mukavia ihmisiä niin tietenkin saisi kylässä käydä kuten ennenkin.

      Jos kohtaisin varakkaan miehen ja rakastuisimme ja viihtyisimme yhdessä niin tietysti ottaisin kumppaniksi. Jollei olisi kivaa yhdessä, en ottaisi kumppaniksi. Jos ystävä muutuisi ilkeäksi, silloin en tapaisi.

    • HenkinenNainen

      Toi olisi mun unelma!!! :)

    • Ihmisten kohtaaminen

      Meillä minä olen se varakas maa ja mieheni on varaton taivas:)
      Mutta raha on vain rahaa, ihminen on niin paljon enemmän ja parisuhde on kahden kauppa.

      En vaihtaisi häntä mihinkään. Rakastan sitä upeaa ihmistä, taloudellisesta asemasta riippumatta. Arvostan häntä myös siksi ettei hänen omanarvontuntonsa ole riippuvainen varallisuudesta. Koen että olemme tasa-arvoisia kaikin tavoin. Tosin en koskaan ole kertonut varallisuudestani, mutta tietenkin se on tullut vuosein mittaan esiin vaikemme koskaan siitä ole keskustelleet.

      Rakkaus on muita mahteja väkevämpi.

    • Toki ottaisin

      Varakas tai köyhä, ihan sama, jos vain kaikki asiat henkisellä ja fyysisellä tasolla natsaisi. Minulle varallisuudella ei ole väliä, rahalla ei rakkautta saa.

      Ja tietenkin olisin onnellinen ystäväni puolesta. Kateelliset eivät tosiystäviäsi koskaan ole olleetkaan?

      • minä tässä

        Kerrankin joku nainen on löytänyt muunlaisen miehen kuin jännämiehen. Onnea vaan ja menestystä jatkossa.


      • ₩ alpi
        minä tässä kirjoitti:

        Kerrankin joku nainen on löytänyt muunlaisen miehen kuin jännämiehen. Onnea vaan ja menestystä jatkossa.

        Sitä meinaan tarvitaan persaukisen rentun kanssa ja paljon.


      • miesvm_1967x
        ₩ alpi kirjoitti:

        Sitä meinaan tarvitaan persaukisen rentun kanssa ja paljon.

        Ja trollin kanssa ;)


    • Yhteiskunta erot

      Uskon kuitenkin sillä olevan kaikkein suurimman merkityksen millainen tämä rikas on.
      Ap:n kertona rikas on sydämellinen ja ei tuo asemaansa rikkaana perhe-elämään.
      Toki Ap kertoo potevansa omantunnon tuskia ja siksi tekee kaiken mahdollisen kotona ja tällä tavoin alistaa itse elämäänsä. Mies voi vain nauttia kaikesta.

      Rahalla on suuri merkitys, se saa aikaan paljon pahaakin jos antaa myös mahdollisuuden turvalliseen elämään siltä kantilta.

      Jos on lapsesta saakka saanut nauttia siitä kultalusikka elämästä, silloin on tavallaan kasvanut niissä piireissä ja kaverit ja tuttavat ovat valikoituneet näin.
      Jos sitten tulet rikkaaksi jonkun toisen omaisuuden kautta avioitumalla tai avoliitossa, käy aika usein että entinen kaveripiiri jää.
      Kaverit ovat kateellisia ja kaveruus viilenee. Kuitenkin suuri merkitys on sillä miten itse kaverisi näät tämän jälkeen, oletko luisunut tämän uuden rikkaan kumppanisi kaveripiiriin ja kaveripiirejä ei voi elintaso eron vuoksi yhdistää.

      Merkitystä on myös tasoerolla koulutuksessa, sillä ruumiillisen työntekijä näkee asiat omalta kannaltaan ja taas ns. kirjaoppineet ovat enemmän ajattelutyöntekijäitä ja aina eivät nämä asiat täten kohtaa, että voitaisiin keskustella kiinnostavasti.

      Itse synnyin ehkä hopealusikallisen verran erilaisissa oloissa. Kasvoin tietenkin näissä ympyröissä. Muutimme paikkakuntaa ja syntyperämme oli kiirinyt sinne tietoon, tulin koulussa kiusatuksi, jopa aikuiset ihmiset sanoivat asiasta jotain suoraan, en edes ymmärtänyt asiaa silloin.
      Nyt olimme lainsuojattomia, entinen elinpiiri oli kadonnut.

      Tässä muutama päivä sitten keskustelin ystävättäreni kanssa lapsuuden elämästä, häneen tutustuin ihan ilman etukäteistietoja. Ilmeni että hän on kunnanlääkärin lapsia ja äiti ollut kotiäitinä. Hän kertoi, kuinka vanhempansa oli kutsuttu paikkakunnan apteekkarin perheeseen visiitille. Vanhemmat olivat lastensa kuullen kotona jutelleet, että nyt apteekkari pariskunta miettii mikä on illan puheenaihe eli teeskentely.

      Samoin oli vähän omassa lapsuudenkodissa, kyllä ne kulissit olivat pystyssä, kun vieraita tuli. Lapset omissa leikeissään rusetit päässä ja aikuiset salissa keskusteluineen. Ja eihän kaikki saliin päässeet, valikoitu väki vain.

      No elämänkouluni on jatkunut, olen nähnyt läpi tämän kulissin ja omat ovat ainakin aika vähäiset ja uskallan jopa sanoa ääneen olevani jostakin erimielinen.
      Olen ihan hyvin menestynyt elämässä ja mielestäni jaottele ihmisiä.
      Siinä olen kyllä monen mielestä varmasti pahakin, että en ymmärrä että pitää tieten tahtoen mennä porukoihin, joiden elämä on mennyt pilalle, alkoholin, jonkin muun päihteen ja velttoilun vuoksi.

      Kotipaikkani on edelleen eräänlainen kukkula ja minut on sieltä kyllä kuten moni muukin tavallaan unohdettu, kun uskallamme elää omanlaistamme elämää ja ystäväpiiriimme kuuluu paljon erilaista yhteiskuntaluokista ihmisiä, kädentaitoisia, raavaan työn tekijöitä. Teemme kaiken itse ja sehän on pakkokin, sillä ei meille kaikille annettu yhtään mitään evääksi mukaan entisestä, sen saa aina vain yksi näissä piireissä ja siksihän näitä "pohattoja" entisen sanonnan mukaan on, jotka yrmyävät. Eli tämä saa suvun ja ylpeyden ja muut rakentavat elämänsä itsetyönsä palkalla, joten ovat ainakin minun silmäni avautuneet.

      Elämän laittaminen vaan ei ollut helppoa, sillä tuo kodin vauraus olikin kateuden aihe monelle. Yksikin naapuri puhui jopa lapsilleni nokkimisjärjestyksestä,
      Rahalla on ihmeellinen voima, se nostaa toiset ja niin hullua kuin se on toiset kumartavat tätä vieläkin.

      Katsokaa vaikka meidän eduskuntaa, siellä varsin moni on suuri perijä tai omistaja eli rikas ja kansa äänestää heitä , miksi.
      Eräässä paikassa on jopa niin, että ensin ravustaa tuo patruuna ja vasta kun hän antaa merkin saavat muut ravustaa lähivesistä. Samoin on kaikkien muiden asioiden kanssa.

      Jos päättäjiltä puuttuu näkemys kansan todellisestä elämästä, ei ne päätökset voi olla oikeita kansaa kohtaan.

      • 11ja15

        Elämäni oli kuin aloittajalla, mutta sillä erotuksella, että miehestä kuoriutui narsisti jonkin aikaa hänen luonaan asuessaan.

        Aina kannattaa olla varovainen uuden suhteen kanssa.


      • varakkaan vaimo

        Kiitos avoimesta ja mielenkiintoisesta näkökulmasta!! :)

        Haluan korjata erään asian. En koe mitään omantunnontuskia. Kävin suhteen alkuvaiheessa läpi ristiriitaisia tunteita varallisuuseromme takia. Nykyään olen täysin sinut asian kanssa.

        Kerroin tekeväni kaikki kotityöt kiitollisuudesta miestäni kohtaan. Itse todella koen asian näin. Kyllä miehenikin joskus auttaa jossakin, mutta koemme tämän asian hyväksi näin myös sen takia, että teen töitä vähemmän.. näin tasaamme sen, että teemme töitä suurinpiirtein yhtä paljon tai vähän :D


      • onnellinen näin
        varakkaan vaimo kirjoitti:

        Kiitos avoimesta ja mielenkiintoisesta näkökulmasta!! :)

        Haluan korjata erään asian. En koe mitään omantunnontuskia. Kävin suhteen alkuvaiheessa läpi ristiriitaisia tunteita varallisuuseromme takia. Nykyään olen täysin sinut asian kanssa.

        Kerroin tekeväni kaikki kotityöt kiitollisuudesta miestäni kohtaan. Itse todella koen asian näin. Kyllä miehenikin joskus auttaa jossakin, mutta koemme tämän asian hyväksi näin myös sen takia, että teen töitä vähemmän.. näin tasaamme sen, että teemme töitä suurinpiirtein yhtä paljon tai vähän :D

        Mikset tekisi töitä enemmän? Mikset halua elättää itse itseäsi, vaan olla toisen elätti?

        Exäni yritti estää kaikin tavoin etten opiskelisi ja hommaisi kunnon työtä, hän olisi halunnut pitää minut kotona orjanaan, ja hän olisi touhunnut firmojensa ja salanaistensa kanssa sillä aikaa. Minulle ei vaan sellainen sovi, että olisin riippuvainen toisen rahoista, vaan halusin seistä omilla jaloillani, ja erosin.

        Nyt saan ihanasta työstäni tyydytystä ja onnellisuuden tunnetta siitä, että voin maksaa runsaan elämäni omilla tienesteilläni.

        Jokainen tyylillään, mutta mielestäni mies ei AUTA kotitöissä, vaan hänen kuuluu OSALLISTUA niihin.


      • varakkaan vaimo
        onnellinen näin kirjoitti:

        Mikset tekisi töitä enemmän? Mikset halua elättää itse itseäsi, vaan olla toisen elätti?

        Exäni yritti estää kaikin tavoin etten opiskelisi ja hommaisi kunnon työtä, hän olisi halunnut pitää minut kotona orjanaan, ja hän olisi touhunnut firmojensa ja salanaistensa kanssa sillä aikaa. Minulle ei vaan sellainen sovi, että olisin riippuvainen toisen rahoista, vaan halusin seistä omilla jaloillani, ja erosin.

        Nyt saan ihanasta työstäni tyydytystä ja onnellisuuden tunnetta siitä, että voin maksaa runsaan elämäni omilla tienesteilläni.

        Jokainen tyylillään, mutta mielestäni mies ei AUTA kotitöissä, vaan hänen kuuluu OSALLISTUA niihin.

        Tulihan se elätti sana sieltä.. tätä minä odotinkin ;D Nainen, joka elää varakkaan miehen kanssa, on monenkin mielestä elätti. Jos näin on sama se minulle.

        Miksi tekisin töitä enemmän?? Tienatakseni enemmän rahaa? Miksi tienaisin enemmän? Siksi, että voisin elättää itseni? Tiedoksi vain, että teen töitä vähän, mutta tienaan siitä paljon.. tuntipalkkani on 35-54 euroa tunti riippuen töistä. Pystyn siis vallan hyvin elättämään itseni. Mieheni ei tarvitse, eikä halua minun rahojani, joten miksi niitä väkisin hänelle tuputtaisin?! Miehen mielestä on oikein, että voin säästää rahani. Minä en siis ole enää persaukinen, vaan tililläni on kunnon summa rahaa.

        Minä en tunne olevani riippuvainen mieheni rahoista. Mieheni on vain sellainen, joka haluaa pitää huolta naisestaan myös taloudellisesti.. miksi en sitä ottaisi vastaan, kun se ei hänen rahoissaan tunnu missään.

        Naiset ovat tosiaan erilaisia. Minä nautin siitä, että minulla on paljon vapaa-aikaa ja elämässäni ei ole kiirettä ja stressiä.

        Sen kyllä ymmärrän hyvin, että erosit pettävästä miehestä. Niin minäkin olisin tehnyt.


    • on my own

      Varmaan ihan jees :)!

      Mutta miten helppoa on sitten olla kehittämättä itseään, jos toinen osapuoli on varakas ja haluaa ns. antaa "kaiken"?
      Jos pohdin tätä omalle kohdalleni siihen 20-30v ikään, jolloin en vielä ollut opiskeluita opiskellut. Olisin tavannut rikkaan miehen, niin en tiedä olisinko mennyt koskaan opiskelemaan itselleni kunnon ammattia (olen yliopiston käynyt), koska olisi voinut olla helppoa jäädä turvalliseen olotilaan kun ei ole huolta huomisesta. Ap tosin ei mainitse mitä hän on opiskellut mutta tekstistä voisi päätellä ettei ole kovin korkeasti kouluttautunut.

      Rahasta ei ole koskaan haittaa, mutta voisin sanoa että on aika hienoa olla omavarainen :))

      • varakkaan vaimo

        Olet itse asiassa väärässä. Olen käynyt kouluja aika paljon ja tehnyt monenlaisia töitä. Omaa alaani en paljasta tunnistettavuuteni takia.

        Ennen nykyistä miestäni olin seurustellut useamman kerran, mutta en ollut asunut kenenkään kanssa. Tapasin mieheni 30 vuotiaana. Olin ehtinyt käydä koulut, olla töissä, asua ulkomailla ja käydä läpi raskaita lapsuudenajan kriisejä. Minulla on ollut vaikea lapsuus ja muutin kotoa pois 16 vuotiaana eli ehdin asua yksin 16 vuotta ennen kuin muutin mieheni kanssa yhteen.

        En ole riippuvainen miehestäni, sillä olen koko aikuisikäni asunut yksin ja hoitanut omat asiani. Seison omilla jaloilla ja tämä tekee sen, että kukaan ei voi minua hallita rahalla tai ulkoisilla asioilla. Nautin ja iloitsen niistä, mutta jos minua kohdellaan huonosti, niin mikään materialinen asia ei saisi minua jäämään huonoon suhteeseen.


      • Gubbe45
        varakkaan vaimo kirjoitti:

        Olet itse asiassa väärässä. Olen käynyt kouluja aika paljon ja tehnyt monenlaisia töitä. Omaa alaani en paljasta tunnistettavuuteni takia.

        Ennen nykyistä miestäni olin seurustellut useamman kerran, mutta en ollut asunut kenenkään kanssa. Tapasin mieheni 30 vuotiaana. Olin ehtinyt käydä koulut, olla töissä, asua ulkomailla ja käydä läpi raskaita lapsuudenajan kriisejä. Minulla on ollut vaikea lapsuus ja muutin kotoa pois 16 vuotiaana eli ehdin asua yksin 16 vuotta ennen kuin muutin mieheni kanssa yhteen.

        En ole riippuvainen miehestäni, sillä olen koko aikuisikäni asunut yksin ja hoitanut omat asiani. Seison omilla jaloilla ja tämä tekee sen, että kukaan ei voi minua hallita rahalla tai ulkoisilla asioilla. Nautin ja iloitsen niistä, mutta jos minua kohdellaan huonosti, niin mikään materialinen asia ei saisi minua jäämään huonoon suhteeseen.

        Ristiriitaista. Olit persaukinen kun tapasit ukkosi, mutta olet käynyt kouluja. Tuhlasitko palkkasi?


      • varakas vaimo
        varakkaan vaimo kirjoitti:

        Olet itse asiassa väärässä. Olen käynyt kouluja aika paljon ja tehnyt monenlaisia töitä. Omaa alaani en paljasta tunnistettavuuteni takia.

        Ennen nykyistä miestäni olin seurustellut useamman kerran, mutta en ollut asunut kenenkään kanssa. Tapasin mieheni 30 vuotiaana. Olin ehtinyt käydä koulut, olla töissä, asua ulkomailla ja käydä läpi raskaita lapsuudenajan kriisejä. Minulla on ollut vaikea lapsuus ja muutin kotoa pois 16 vuotiaana eli ehdin asua yksin 16 vuotta ennen kuin muutin mieheni kanssa yhteen.

        En ole riippuvainen miehestäni, sillä olen koko aikuisikäni asunut yksin ja hoitanut omat asiani. Seison omilla jaloilla ja tämä tekee sen, että kukaan ei voi minua hallita rahalla tai ulkoisilla asioilla. Nautin ja iloitsen niistä, mutta jos minua kohdellaan huonosti, niin mikään materialinen asia ei saisi minua jäämään huonoon suhteeseen.

        "Sain.. kaiken taloudellisen kuin tarjottimella. Sain muuttaa ihanaan isoon taloon ja sain kesäpaikan ja auton käyttööni. Mieheni haluaa pitää minusta huolta maksamalla kaikki elämisen kulut.. Mietin, että voiko suhde toimia, jos toinen on rikas ja toinen lähes persaukinen."

        "En ole riippuvainen miehestäni.. Seison omilla jaloilla ja tämä tekee sen, että kukaan ei voi minua hallita rahalla tai ulkoisilla asioilla."

        "Kerroin tekeväni kaikki kotityöt.. koemme tämän asian hyväksi näin myös sen takia, että teen töitä vähemmän.."

        Aikamoista ristiriitaa näissä.. Ap, sinua todellakin hallitaan rahalla ja ulkoisilla asioilla.. Se sinua varmaan sisimmässäsi kaivertaakin, ehkä tämä kummallinen aloituksesi johtuu siitä..


    • onnellinen näin

      Minulla oli juuri tuollainen mies 20 vuotta ja itse käyttäydyin juuri noin, orjallisesti hyysäsin ja huolehdin, miehen mielestä minun pitikin tehdä 100%.sti kaikki yksin, koska hän toi rahan ja leivän pöytään, ja se oli minulle (suht koht) ok.. kunnes, ensimmäinen lapsemme syntyi, miehestä tuli IHAN toinen ihminen.

      Hän jätti minut kaiken lisäksi yksin huolehtimaan myös lapsesta. Iso talo ja kesämökki pihatöineen kesät talvet yksin huolehdittavana ja omien töiden lisäksi huolehdin myös miehen yrityksistä. Mies oli kuin toinen lapsi, jonka tarpeet piti täyttää ENSIN, ennen lasta, vastasyntynyttäkin!

      Sain vakavan masennuksen ja burn-outin ajan saatossa, yksin kaiken taakan kantaminen nakertaa ajan kanssa ja lopulta hajottaa liian raskaan työn alle.

      Elämänkokemus opetti, että suhteessa toinen ei voi ostaa rahalla itseänsä ulos kotitöistä ja muusta vastuusta, raha ei todellakaan korvaa lapsen hoitoon osallistumista ja kaikkeen muuhun osallistumista. Lasteni isän mielestä minun olisi pitänyt ostaa kotiin orjia, jotka tekevät minun mielestäni hänelle kuuluvat työt. Aivan, lapset eivät näe isäänsä koskaan, hoitajat hoitavat isän osuuden.. kunnon "hienostoperheen" arkea suoraan 50 ja 60-luvulta. Kotityöt olivat akkojen ja mustien töitä, ei hänelle kuuluvia tietenkään..

      Niinpä sitten erosin, kun meno muuttui vain hurjemmaksi, ja kas kummaa tämä uskollinen mieheni olikin vehdannut koko suhteemme ajan muiden naisten kanssa, ja pitänyt 2 vuotta suhdetta yllä ennen eroa, joka paljastui vähän eron jälkeen.

      Noh, tämä oli tällainen elämäntarina, nyt olen niiin onnellinen vapaana tuosta orjuudesta, eikä kukaan enää minua pysty todellakaan ostamaan, että tekisin suhteeseen luonnollisesti molemmille kuuluvia asioita!

    • pienituloinen x

      Vakka kantensa valitsee. Mitäs mulla siihen kommnentoimista.Varallisuus ei ole aina onnen tae mutta jos kaikki hyvin-olisin iloinen ystävän puolesta.

    • Cloetta...

      Kysymys on mielestäni aika absurdi ja kertoo kysyjän arvomaailmasta aika paljon ellei kaikkea. Kaikessa on siis kysymys rahasta ja siitä onko rikas vai köyhä? Miksi tällainen jako? Kai parisuhteessa on muitakin ulottuvuuksia.
      Erilaisen arvomaailman omaavan on vaikea kuvitella itseään tilanteeseen, jossa pitäisi miteeiä onko kateellinen kun joku ystävä pariutuisi varakkaan miehen kanssa; se ei nimittäin ole mikään itseisarvo. Samoin ajatus siitä, että puntaroisi itseään sen perusteell kuinka varakas mies on.

    • ei ole hintaa

      ei ystävyyteen kuulu kateus. jos pystyt peiliin katsomaan ja toteamaan että todella olet se sama ihminen - älä "itke" kadonneiden ystävien perään. ystävä toivoo ystävälle parasta - kaikessa.

    • aivan sama

      Mulle ei merkitse omaisuus eikä varallisuus mitään. Jos ystäväni löytäisi hyvän miehen itselleen, olisin hänen puolestaan onnellinen. Ihan sama vaikka miehellä ei olisi mitään muuta kuin tuulen huuhtoma perse.

      Ehkä sun ystävät on huomanneet, että sulla on erilainen arvomaailma kuin heillä. Eivät jaksa kuunnella sun hehkutusta täydellisestä miehestä ja miten rahalla saa ja hevosella pääsee. He ovat ehkä oikeasti tajunneet, ettei raha tuo onnea, ettei sillä voi ostaa rakkautta. Toki helpompaa elämä on, jos on rahaa mielin määrin käytettävissä. Mutta onnea se ei tuo. Ehkä he näkevät sun läpi. Sä et itse huomaa käytöksesi ja arvomaailmasi muuttuneen?

      • minä tässä

        "Sitä meinaan tarvitaan persaukisen rentun kanssa ja paljon. "

        Onko työtön aina rahaton mielestäsi? Onhan niitä muitakin tulonlähteitä kun kela.
        Jos ei käy baarissa vuosiin eikä vedä röökiä niin kyllähän sitä rahaa säästyy ja nettipokeri on hyvä keino ansaita rahaa jos on malttia ja aikaa.


      • …………..
        minä tässä kirjoitti:

        "Sitä meinaan tarvitaan persaukisen rentun kanssa ja paljon. "

        Onko työtön aina rahaton mielestäsi? Onhan niitä muitakin tulonlähteitä kun kela.
        Jos ei käy baarissa vuosiin eikä vedä röökiä niin kyllähän sitä rahaa säästyy ja nettipokeri on hyvä keino ansaita rahaa jos on malttia ja aikaa.

        Ja toisaalta persaukinen voi olla vaikka minkälaisilla tuloilla, jos on tapana laittaa palkka menemään heti tilipäivänä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      423
      2954
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2276
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      348
      1976
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1893
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1747
    6. 158
      1212
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1140
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1052
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe