miten se nutrilett toimii....?

nuttr

jos joku viittisi selittää.
Ajattelin josko onnistuis niillä laihdutus.
selittäkää kaikki mahdollinen tieto mitä tein päässä on x3
onko tullu kaliiksi?
Onnistuiko?

15

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • diplomiliikkuja

      Ulos liikkumaan eikä maksa mitään. Muutamat työkaverit kokeilivat noita Nuttiksia kun olivat mainoksen uhreja, vähän laihtuivat ja muutaman kuukauden päästä lihoivat takaisin ja tietenkin sen normit pari kiloa päälle. Lähde ulos liikkumaan niin saat varmoja ja pysyviä tuloksia kun teet siitä elämäntavan.

      • hahaa

        Juokse henkesi edestä


      • diplomiliikkuja
        hahaa kirjoitti:

        Juokse henkesi edestä

        hahaa

        Sinulle en jaksa vastata, vastaukseen menisi enemmän kuin pari lausetta niin se olisi sinulle ylivoimaista ymmärtää. Hitsi, huomasin että tähän tuli enemmän kuin pari lausetta, menitköhän pihalle?


    • mc-.,z-dxöjxws

      Nutriletit ja vastaaavat toimii ja tulee halvemmaksi kuin karkin ja hampurilaisten mättäminen.

      • humpuukia

        Oikee kitudieetti en suosittele paras keino on kun jättää turhat hiilarit vähemmälle syö säännöllisesti ja viittii vähän liikkua niin paino tippuu hitaasti mutta varmasti


      • olen joku
        humpuukia kirjoitti:

        Oikee kitudieetti en suosittele paras keino on kun jättää turhat hiilarit vähemmälle syö säännöllisesti ja viittii vähän liikkua niin paino tippuu hitaasti mutta varmasti

        Joillekin nopea pudotus toimii motivaattorina.


      • diplomiliikkuja

        Hyvin näyttivät toimivan, Kirjoitin ; ( Muutamat työkaverit kokeilivat noita Nuttiksia kun olivat mainoksen uhreja, vähän laihtuivat ja muutaman kuukauden päästä lihoivat takaisin ja tietenkin sen normit pari kiloa päälle.) Että silleen.


    • Moonchild7

      Nutriletti voi olla hyvä siinä mielessä että siinä on kaikki ravinto mitä tarvitsee, ja sillä menee alas painossa ilman että tarvitsee laskea kaloreita.

      Ongelma on että se on liian yksinkertainen dieetti, ja monet helposti kyllästyy juomaan sitä samaa juomaa kokoajan. Jos on itsehillintää niin kyllähän se tietysti toimii, mutta kyllähän kalorilaskenta toimii myös, jos laskee kalorit oikein ja on itsehillintää. Sillä tavalla saa vaihtelua ruokaan, ja voi sen takia olla helpompi tapa.

    • kokemusta1

      Ruokailutottumuksien muuttaminen tulee asettaa päätavoitteeksi. Nuttraus on vain apukeino :) itse on pudottanut painoa nuttriletteja apuna käyttäen. Aluksi pelkästään nutrileteilla eli patukoita/pirtelöitä, eikä mitään muuta. Muista juoda riittävästi vettä(2-3 litraa/pv). Aluksi oli aivan hirveää ja mielitekoja oli paljon... Viikon päästä oireet alkoivat helpottumaan ja siitä lähti pikku hiljaa oikein syömisen opettelu.
      Vihanneksista ja juureksista olen alkanut oikein pitämään :) Annoskoko on nyt oikeaoppinen ja pastaa/riisiä/perunoita otan myös kohtuudella. Aikomukseni on tehdä tästä pysyvää ja liikuntaa olen alkanut harrastamaan useamman kerran viikossa. Punnituksen itseni säännöllisesti, koska en halua palata entiseen.

      • diplomiliikkuja

        Hieno kirjoitus onnistumisesta:) Syöt myös pastaa,riisiä ja perunoita. Noin kun teet niin varmaan onnistut. Hienoa oli myös lukea että olet alkanut liikkumaan.


    • kirsi3

      Itse olen tiputtanut 5 kiloa nutriletilla viidessä pivässä.Olen normaalipainoinen.Mutta joskus jos sattuu tulee pari kiloa ylimääräistä niin nutriletilla saa ne kilot nopeesti pois.Joskus on kiva pitää mässypäivä,mutta se näkyy heti painossa seuraavana pävänä.Käyn aina salilla kun on mahdollista ja kävelen juoksumatolla 10,5 - 11,5 km joka kerta.

    • Miraella42

      Onko Nutrilett sama kun Nutridiet? http://www.laihdutuskuurit.fi/nutridiet/ tuolla oli siihen liittyen juttua. Olisin itsekin kiinnostunut tuosta ja jos se ei ole sama niin kumpaa suosittelette? Aika kovalta pudotukselta tuntuu tuo 5 kiloa viidessä päivässä.. Onko tuo ylipäänsä terveellistä laihtua noin nopeasti? Vai putoaako siellä nesteet ekana?

      • hohoijaa

        Huvittavaa olen normaali painonen joskus on kiva mässäillä ja sit voi nutrata saa pari kiloa pois voi herran p...e näitä juttuja


      • kirsi3

        Kyllä siinä nesteet lähtee ensin.Itse huomasin että turvotus hävisi.Emmä tämän pidemään aio nutrata.Mun keho on sellanen että jo muutama suklaapatukka nostaa painoa,jos en käy kuntosalilla.Nutridiet on eri valmiste.Mun paino putosi sen 5 kiloa viidessä päivässä koska harrastin samalla liikuntaa.Juoksumaton mittari näyttää -800 kaloria 1,5 tunnin treenin jälkeen.Mä oon laihtunut yli 30 kiloa reilun kolmen vuoden aikana.


    • nuttr

      silloon kun tiputin viimeks painoa viikossa tippui aina melkee 2kg joskus vähän vähemmän. söin ihan normaalisti perunaa yms yms herkkulakossa olin 5kk.
      hinnat nutriletilla on tääl päälle 17e.
      eli jos nyt ymmärsin et proteiini on hyvästä ja hiilihydraatteja pitäs välttää?
      olen kyl tosi huono laskemaan kaloreita. :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11154
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3113
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2964
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1704
    9. 85
      1678
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe