Badoo ja ulkomaalaiset miehet "kotonamme"

Esa661

Moi

Tarinamme on klassinen "fuusioperhe", jossa olemme tavanneet 30 -ikäisinä. Silloin 10 -ikäiset lapset ovat jo kasvaneet aikuisiksi. Olemme erilaisten dramaattisten tapahtumienkin jälkeen pysyneet yhdessä, asuneet yhdessä n. yhdeksän vuotta. Riitoja ja rakkautta, erimielisyyksiä lasten/nuorten kasvatuksesta ja niin edelleen. Kuitenkin mukavaa yhdessäoloa pääsääntöisesti, ei ulkopuolisia kuvioissa. Yhteinen rivitaloasunto velkoineen, työttömyyttäkin koettu.

Tämä juttu alkoi joskus syys-lokakuun vaihteessa, kun avopuolisoni (tästä eteenpäin "A"). deittipalsta Badoon (taivas tietää mistä) ja sen chatissa eräätkin rahaa vinkuva huijarit ottivat yhteyttä. Sitten kolmannella kerralla kolahti oikein pahasti: kun A otti häneen Skypen kautta yhteyttä, tämä bastardi sai kauniilla puheillaan pauloihinsa tämän päivisin kotona olevan ja hieman yksinäisen naisraukan. Kertoi olevansa ”brittikersantti Camp Bastionissa Afganistanissa” ja haluavansa tavata tämän maailman ihanimman tjsp. Naisen.

Pian alkoi pyytämään rahaa, että pääsee Helsinkiin tapaamaan. No, eräänä päivänä näin Western Unionin £300 arvoisen lapun pöydällämme. A kiisti kaiken siinä vaiheessa. Olin jo siihen mennessä varoittanut häntä moneen kertaan, että kyseessä on 100 % varmuudella huijari, mm. sotilaat eivät tarvitse lomia varten rahaa, armeijan kirjeet oli lähetetty englandmail.com:sta eikä mistään army.mod.uk:sta. Ja hänkin myönsi, että se on huijari. Puhuin myös ”Tukholma-syndroomasta”, jonka uhri hän lieni – hän nimittäin aika ajoin puolustaa häntä, ei mm. ollut uskoa, että brittien Camp Bastion on suljettu lokakuun lopulla.
No sitten tämän ”bastardin”, kuten häntä kutsun, piti tulla New Delhin ja Münchenin kautta tapaamaan häntä Helsinkiin. Eipä tullut: tuli kirje joltain ”brittiupseerilta”, että tämä bastardi on pidätetty kokaiinin hallussapidosta New Delhin lentokentällä. Ja edessä on oikeudenkäynti, joka luonnollisesti maksaa..
A. meni asiasta suunniltaan: seuraavana päivänä oli syntymäpäiväjuhlani, ja juotuaan pari lasia liikaa yöllä hän itkien tunnusti kaiken ja rakkautensa tuohon huijariin, parin vieraan läsnä ollessa. Silloin silmäni avautuivat lopullisesti – tämä on pahempaa kuin kuvittelinkaan.

Ok - nyt parin viikon jälkeen hän on päässyt eroon tuosta haavekuvahuijarista. Mutta ei Badoosta ja skypechattailusta eli "vieraista miehistä" (nämä ovat kaikki englantia puhuvia, pääsääntöisesti brittejä) talossamme". Hyviä puolia: seksin (hänen fantasioidensa?) määrä on lisääntynyt, samoin ruokahaluttomuuteni vu0ksi laihduin yli kahdeksan kg.

En ole koskaan tuntenut konkreettisia "sydänvaivoja, mutta nyt viimeisen kuukauden olen: mustasukkaisuutta. Mikä neuvoksi?

5

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eryhdfhgj

      Voi jumalauta... Ja vielä kysyt, että mikä neuvoksi?

      Joko olet satusetä-provoilija - tai TÄYSIN omasta elämästään ja parisuhteestaan pihalla oleva urpo. Kattelet vierestä akkas sähellystä ja ihmettelet, et tarttisko tehdä jotain? Anna mennä vaan, jatka kattelemista ja kohta akka tyhjentää sinunkin tilisi näihin "hyväntekeväisyyskohteisiinsa".

      • Esa661

    • Esa661

      Moi

      Ajattelin kysyä vielä neuvoa, mitä tehdä tälle (A) scammereihin koukussa olevalle ihmisparalle?

      • 5ja6

        Vaikea paikka. Jos aikuinen ihminen ei usko puhetta, niin minkäs teet. Auttaskohan terveyskeskus? Sieltä ehkä sais lähetteen johonkin ja ne osais varmaan auttaa oikean paikan selvittämiseksi.

        Pidä nyt vain huoli isestäsi, työstä, kodista, jne.


      • Esa661
        5ja6 kirjoitti:

        Vaikea paikka. Jos aikuinen ihminen ei usko puhetta, niin minkäs teet. Auttaskohan terveyskeskus? Sieltä ehkä sais lähetteen johonkin ja ne osais varmaan auttaa oikean paikan selvittämiseksi.

        Pidä nyt vain huoli isestäsi, työstä, kodista, jne.

        Kiitos viestistä. Näin olenkin yrittänyt asiaa edistää; tosin eihän ketään voi pakottaa hoitoon. Mutta yritän niin kauan kuin jaksan, ja arvelen, että lopulta täytyy kai nostaa kädet pystyyn ja kytkintä..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe