Nuorempi tyttö ja "aikuinen" mies.

hyväsuhde

En tiedä mitä tänne nyt sohellan mutta kai jotain yleistä mielipidettä kysyn...
Eli on varmaan muitakin topicceja tästä mutta loin kuitenkin oman.

Itse olen 30-vuotias miehenalku ja aloin suhteeseen 19-vuotiaan tytön kanssa.
En hae rohkaisevia kommentteja tai muutenkaan koska itse en oikeasti välitä tässä asiassa muiden ihmisten mielipiteistä vaan teen niinkuin minusta tuntuu ja mihin tää juttu sitten viekään ;)

Mutta mitä mieltä olette kun kadulla tulee vastaan vastaavanlainen pari
etkä luule heitä esim siskoksi ja velveksi ym?

Meidän suhde alkoi miten alkoi, alkoi kyllä aika kivasti ja odottamattomasti.
Mutta ensimmäinen terve suhde itsellä, en tiedä miksi mutta olen aivan helvetin itsevarma itsestäni ja muutoinkin kaikki sujuu suht helvetin hyvin.
Seksi oli ensimmäisellä kerralla jo niin helvetin hyvää etten olisi koskaan uskonut.
Kai se on tuossa seksissä tämä nykymaailma, seksiä on joka puolella ja sitä on nähtävillä joten nykyajan nuoremmat naiset ovat paljon avoimempia seksin suhteen.
Seksi on mulle parisuhteessa yks täysin erillinen alue, voisi sanoa harrastus joten siksi jumalattoman tärkeä että sitä on, se on monipuolista ja intohimoista.
Sitä on edellisissäkin suhteissa ollut mutta aina on jotain jäänyt saamatta sen takia koska toinen osapuoli ei ole sitä halunnut. Itse taasen olen aina ollut valmis tekemään sellaistakin mistä en itse niin pidä mutta koska kumppanini pitää ja jos kerran yhdessä ollaan niinn eikö suhteesta pitäisi saada se kaikki mitä kaipaa jottei siitä sitten tarvitse haaveilla ja mahdollisesti pettää...

Tää nuori tyttö aluksi antoi seksissä kaiken mitä oon kaivannut, ollaan aviomia ja puhutaan asiasta ja hän tykkää miellyttää mua vaikka olisikin jotain mistä hän ei niin pitäisi. Hän on ollut vain muutaman jätkän kanssa aikaisemmin mutta silti vaikuttaa kokeneemmalta kuin yksikään aikaisempi kumppani.
Perskeleen siveyden sipulit :D
Olipa tyhjentävä stoori mutta oon juuri kotona, syön ja siivoon, hyppään autoon ja ajan hänen luokse yöksi. Leffa, pajarit, sohva ja ehkä jotain kivaa ;)



P.s.
En tunne yhtään tuttua jolla olisi näin hyvä suhde. (ainakin omasta mielestäni)
Kaikilla kavereilla on suhteissaan kovaa kontrollointia toista kohtaan, pitää olla oikeassa, pitää olla perheen pomo ja muutenkin ihme kinaa kun toinen osapuoli käy baarissa ja toinen jää kotiin. Jos toinen haluaa polttaa paukut tai käydä kaljalla kavereiden kanssa? Mitä vittua?
Eikö suhteessa asu kaksi ihmistä joilla molemmilla on oma elämä elettävänä?
Yhteinenhän siitä elämästä tulee ja muotutuu mutta minkä takia pitää kieltää toiselta asiat joista ei itse niin innostu tai ei pidä.
Minkä takia ei voi sallia toiselle niitä kokemuksia joita hän haluaa?
Vaikka itse et ole sitä mieltä mutta se toinen on.
Tottakai asiasta pitää keskustella jos toinen haluaa jotain tehdä/kokeilla jota toinen ei niin hyväksy mutta antakaa toistenne perkele elää!
Täällä eletään vain kerran ja elämästä pitää tehdä nautinnollinen ja hyvä, omalla mittakaavallla. Miksei ihmiset nykyaikana pyyteettömästi rakasta toista?
Vähä meni offtopic...
Kiitti menninkäinen susta :)

7

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miesvm_1967x

      Onko tässä nyt kyseessä taas mirita ja/tai miritan mies joka/jotka tutkii mitä vastauksia tulee kun kääntää asian toisinpäin?

      • 234444444444

        Sama tyyppi se on jokaisessa nuori nainen vanhempi mies postauksessa. Näkeehän sen jo miten henkilö kirjoittaa, ihan samalla tavalla jokaisessa eri topikissa mitä löytyy aiheesta.

        Aika surullista.


    • Kіs-kіsu

      Onnea kestää helmikuuhun saakka. Nauti nyt kun voit.

    • suhdetta kk?

      "Itse olen 30-vuotias miehenalku"

      Kyllä 30-vuotias on jo mies, mutta tuo miehenalku sopii hyvin sinuun, koska juttusi on kuin 14-vuotiaan kirjoittama.

      Kukin tyylillään, mutta itse en halua seksissä sitä, että toinen velvollisuudesta tekisi jotain, mistä hän ei itse pidä. En todellakaan saisi nautintoa tuollaisesta asetelmasta.

    • voityttöparkaa

      Tekee seksissä kaiken mitä haluat? Juu, tekee kun on suhun ihastunut. Oikeassa olet, haluaa miellyttää sua. Tyttöparka. Mitenkähän sulle käy, kun neiti aikuistuu ja tajuaa, että hänen ei ole pakko tehdä mitään vain toista miellyttääkseen?

      Rakastatko sä pyyteettömästi häntä? Mun mielestä et rakasta. Käytät hyväksesi koska tiedät, että saat hänet tekemään vaikka mitä kun hän on ihastunut suhun. Onko tuo aikuista rakkautta?

      • hmmm...

        "Mitenkähän sulle käy, kun neiti aikuistuu ja tajuaa, että hänen ei ole pakko tehdä mitään vain toista miellyttääkseen?"

        No, siinä tilanteessahan nämä tämän tyyppiset miehet lähtevät etsimään seuraavaa teiniä, jota voisivat käyttää siihen asti, kunnes sekin tyttö tajuaa, ettei hänen ole pakko alistua......


    • katoa jonnekin

      Aloittaja on palstan klovni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 150
      4275
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3864
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2651
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1639
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1521
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe