Miksi mies tekee tahallaan tyttöystävänsä mustasukkaiseksi?

Kiitos vastauksista!

Mikä siinä on jos poikaystävä yrittää tahallaan tehdä mustasukkaiseksi? Yrittääkö hän jollain tavalla viestittää ettei voisi vähempää kiinnostaa meidän suhde? Vai yrittääkö kerjätä jotain ihme raivokohtausta... Olen ihan ymmälläni...

10

3203

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koska olin epävarma itsestään ja näin että tulet mustasukkaiseksi.
      Ukkoseni vastasi näin minulle vaikeitten vuosien jälkeen, eli se teeskentely myrkytti ja olet vuosien päästäkin mustasukkainen vaikka ei ole syytäkää.

    • Hän on sellainen

      Voin vain arvailla, en ole hän, kukaan meistä ei ole hän

      - ehkä hän halveksii sinua
      - ehkä hän halveksii suhdettanne
      - ehkä hän on epävarma itsestään
      - ehkä hän haluaa nähdä sinun raivokohtauksen
      - ehkä hän haluaa kokea millaista on - kun joku on hänestä mustasukkainen

      Keskeneräiset ja epävarmat ihmiset tekevät tuollaista.
      Olet valinnut keskeneräisen ihmisen vierellesi ja sinä saat kipuilla hänen temppujen vuoksi.

      Sinun mustis kipusi näyttää olevan hänelle viihdettä tai lääkettä.

      Sen tien olet itsellesi valinnut

    • runontaja off

      Jokaisella oma tarkoituksensa. Moraalinvartijan selvitys on hyvä.

      Toinen vaihtoehto on se, on jokin asia jota et suostu tekemään ja saadakseen sinut sitoutumaan häneen enemmän ja saamaan sinut mustasukkaiseksi, saa sinut tekemään mitä et tahdo tehdä

    • Tahallaan mustasukkaiseksi tekeminen tarkoittaa että sinun on huomattava jotain oleellista. Edellä oli jo hyviä esimerkkejä muutamista syistä. "Herää pahvi" -huuto ei vain tahdo tuottaa tulosta - koska jos asiaa kysyy, ei siihen saa selkeää vastausta ja mustasukkaiseksi tekeminen kielletään. Eli sinut syyllistetään mustasukkaisuudesta, johon ei kuulemma ole aihettakaan.

      Ei uskoisi, mutta monta parisuhdetta pidetään kasassa mustasukkaisuuden avulla. Se on vain ase pitää toinen vierellä ja epävarmuudessa. Koko suhteesta on tehty kulissi, jossa mustasukkaiseksi tekevä hallitsee toista uhkaamalla lähteä, jos toinen ei istu ja anna tassua hänen pillin soiton tahtiin.

      Toiset taas eivät huomaa koko mustasukkaiseksi tekemistä. Se on vain heille itselleen tehty viihdyke, nautinto, joka on tarkoitettu vain omaan käyttöön. Jos puheeksi ottaa mustasukkaiseksi tekemisen, toinen on pihalla kuin pakkasukko. Hän ei näe aiheuttamaansa mielipahaa, koska ei itse koe sellaista. On muistettava, että tunteet ja näkemykset ovat erilasia meillä jokaisella. Tai sitten toinen on niin itsestäänselvyys ja arvottomaksi alennettu, ettei sillä ole väliä, mitä toinen tuntee.

      Tahattomaksi mustasukkaiseksi tekevät eivät aina ajattele tekojaan kovin pitkälle. Keskenkasvuiset ja vielä suhteitaan pintasyvemmältä elämättä olevat eivät tajua syys-seurausten olemassaoloa. He oppivat kantapään kautta, kuten monessa muussakin asiassa. Paha vain, että moni ehtii tyriä suhteensa elämää opetellessaan.

      Mutta aloittajalle... Useimmille on annettu mahdollisuus kuitenkin valita, miten elämänsä elää ja miten suhteensa haluaa hoitaa. Toiselta ei voi kieltää sitä, minkä itselleen näkee parhaaksi. Huomiontarpeen lisäksi tähän sisältyy myös omanarvon tunne ja itsensäkunnioitus.

    • paskaa se on

      sano että haluatko että menetän luottamuksen, se on hyvä syy lopettaa suhde.
      jotkut on niin sairaita että nille se ettei heihin luoteta on lupa loukata ja aiheuttaa mustasukkaisuutta. yks äijä kerran väitti tai kuvitteli mun kollanneen puhelintaan vaikka en sitä ollut tehnyt, päätin sinä yönä kun nukahti ettei me sovita toisillemme, narsku kun oli annoin miehen eka ajaa suhteen alas ja kysellä mikä nyt on sitä ja tätä sanoin että meidän asiat on tosi huonosti ja ruikutin sitä niin kauan että mies tajusi päästää irti.

    • Voisiko hän olla epävarma omasta viehätysvoimastaan suhteessanne? Mahdollisesti ihailusta ja roikkumisesta riippuvainen tyyppi? Ego kaipaa pönkitystä.

    • Anonyymi

      Mies tekee sen huomion kipeyttään koska on epävarma siun suhteesi. Alemmuuden tunnettaan. Onko äiti suhde ollut etäinen.

    • Anonyymi

      Koska hän tarvii kunnioitusta ja huomiota jota ilmeisesti et ole tarpeeksi antanut. Tällöin mustasukkaiseksi tekeminen on suora kysymys "onko minulla merkitystä sinulle?" kuten myös sen katselua olisiko joku toinen nainen hänelle ihan oikeasti auliimpi ja parempi vaihtoehto.

    • Anonyymi

      Voi myös olla, että hän itse kärsii mustasukkaisuudesta, ja koittaa helpottaa oloaan saamalla sinutkin tuntemaan samoin. En usko, että häntä ei teidän suhde kiinnostaisi. Ehkä hän ei saa jotakin tarvitsemaansa sinulta, huomiota, läheisyyttä, ja haluaa osoittaa, että hänen on mahdollista hakea sitä sitten jostakin muualta. Ja hakee sinun huomiotasi tuolla toiminnalla.

      Asian puheeksi ottaminen on tietenkin tärkeää. Kysyä häneltä itseltään, mistä käytös johtuu ja mitä asialle voisi yhdessä tehdä.

    • Anonyymi

      Kirjoitus on vanha, eikä kirjoituksesta selviä millä tavalla tekee tai yrittää tehdä.
      Exäni oli mustasukkainen jo siitä, että puhuin hänelle tuntemattoman naisen kanssa.
      Esim. Tultii kesällä Rukan huipulta hissillä alas ja vastaantulevassa hississä oli kaksi naista. Sanottiin keskenämme hissin ja maan välisestä korkeudesta huumorilla. Kyseinen naisystäväni murjotti sitten pari päivää.

      Mutta jos hän keskusteli jonkun vieraan miehen kanssa ja kysyin kuka oli, hän vain totesi "Ei kuulu sulle!". Kohautin olkapäitäni ihmeissäni.

      Onnekseni hän meni sitten juhlimaan miespuolisen työkaverinsa kanssa ja meni hänen luokseen yöksi, oli helppo lähteä purkaamaan sitä avoliittoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2136
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe