Jos nainen oma-aloitteisesti tarjoutuu kättelemään...

tilastoa tekevä

...esimerkiksi baarissa, kun menet häntä jututtamaan, niin kuinka todennäköisesti hän on päättänyt "antaa"?

21

398

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fihojokpjfhfzg

      0% todennäköisyydellä. Kätteleminen ei ole flirttailuele vaan varautunut epäseksuaalinen tapa tervehtiä. Eivätkä naiset " päätä antaa" noin nopean tutustumisen perusteella muutenkaan.

      • mulla tämä käsitys

        "Eivätkä naiset " päätä antaa" noin nopean tutustumisen perusteella muutenkaan. "

        Eikö tämä päätös noin 10 sekunnin kuluessa tapaamisesta synny?


      • Uber
        mulla tämä käsitys kirjoitti:

        "Eivätkä naiset " päätä antaa" noin nopean tutustumisen perusteella muutenkaan. "

        Eikö tämä päätös noin 10 sekunnin kuluessa tapaamisesta synny?

        Ei.


      • nainen selittää htyj
        Uber kirjoitti:

        Ei.

        Parissa sekunnissa nainen tietää, voisiko olla periaatteessa miehestä kiinnostunut "sillai". Eli joskus, jos he alkaisivat seurustelemaan. Ja vastaavasti samassa 10 sekunnissa nainen tutkitusti tietää, jos tilanne on päinvastainen. Että vaikka kuinka deittailisivat ja menisivät vaikka naimisiin, hän ei koskaan voisi olla miehestä seksuaalisesti kiinnostunut. Eli siinä on vasta aivan perustason lähtökohta-asetelma selvillä ensikohtaamisella. Se on aivan eri asia kuin se, että heti samana iltana päättäisi harrastaa seksiä! Eli jos nainen huomaa tuntevansa vetoa ko. mieheen ensi hetkestä alkaen, voi olla hyvä todennäköisyys, että suhteen vakiinnuttua esim. parin kuukauden päästä hän päättää harrastaa seksiä miehen kanssa. Siihen tosin tarvitaan muutakin, että koko se seurusteluprosessi on edennyt lupaavasti ja nainen on ihastunut ja rakastunut js pystyy jo näkemään miehen suunnilleen vakituisena kummpaninaan ja puolisonaan.


      • Varg88

        Olet siis odottanut aina kaksi kuukautta ensitapaamisesta ennen kuin olet seksiä kenenkään miehen kanssa harrastanut? Et taida olla ollenkaan seikkailunhaluinen ;)


      • VillimpääTyttöäMulle
        Varg88 kirjoitti:

        Olet siis odottanut aina kaksi kuukautta ensitapaamisesta ennen kuin olet seksiä kenenkään miehen kanssa harrastanut? Et taida olla ollenkaan seikkailunhaluinen ;)

        Kaksi kuukautta... mä oisin kans vaihtanut lennokkia jo tossa vaiheessa. Jos ei mimmillä ole pimpsa musta niin märkänä kahden kuukauden treffailun jälkeen ettei sitä vieläkään huvita seksi, niin ei se siitä muutu ikinä. Pihtari mikä pihtari.

        Kans kävin lukuisilla treffeillä yhden naisen kanssa, varmaan just sen pari kuukautta. Olen yrittänyt viedä hommaa eteenpäin, mutta ei pientä pusuttelua enempää irtoa. Viimeksi kysyi, että millä ajattelit mennä kotiin? Totesin, että samalla bussilla kuin sinä. Johon hän terävänä likkana totesi, etteihän se mene sulle päinkään. Puristin hymyn kera vähän perseestä ja totesin, etten mä omaan kotiin ollut menossakaan.... Kyllä muuten menin.

        Mulla meni loppukin mielenkiinto naiseen täysin.


      • Kiinnostava_mies

        En voisi olla enempää samaa mieltä kanssasi. Kyllä naisellakin on vastuu siitä, että pitää mielenkiintoa yllä, sillä jos näin ei ole, niin itse ainakin tulkitsen sen niin, ettei nainen ole minusta tarpeeksi kiinnostunut. Silloin on aika vaikea ryhtyä kehittämään mitään suhdetta häneen.

        Kuvatunlaisia tapauksia on sattunut kohdalle harvemmin, mutta myös äärimmäisen ujot naiset ovat vaikeasti lähestyttäviä ja tavallaan mielenkiinnon tappajia. Jos ei edes normaali keskustelu suju siten, että kumpikin osapuoli ilmaisee itseään monisanaisemmin kuin parilla sanalla tai yhdellä lauseella ilman jatkokysymyksiä tai -kommentteja, niin kyllä siinä mielenkiinto lopahtaa alta aikayksikön.


      • ei_atm
        Uber kirjoitti:

        Ei.

        Höpö höpö.. Parhaimmillaan alle 5 minuuttia ja revitty vaatteita pois..
        siis aivan normi eka treffit julkisella paikalla ja selvin päin.. toki ensin siirrytty vähän syrjempään :)


    • viimeinstähuutoa

      Pls ei, no, nope!

      Siis oikeesti kättely on OUT kaiken muun kuin business tapaamisen tiimoilla.

    • Ahekfh

      Se, että nainen koskettaa sinua (minkä ikinä syyn - esim kättelyn varjolla) on lähtökohtaisesti IOI eli kiinnostuksen merkki. Yksi IOI ei vielä kesää tee, mutta oikeansuuntainen signaali.

      • fghjpoj

        Ei kun nimenomaan toisinpäin, itse saatttaisin juuri tällä kättelyllä viestittää että täysin asiapohjalla ollaan liikenteessä, lääkäriäni kättelen ja töissä uusia asiakkaita.


    • Ranntala

      Aloittajan kysymys on yhtä kuin joku kysyisi "Jos saan tietokonepelissä ekan vastustajan voitettua niin kuinka todennäköisesti pelaan pelin läpi tällä yrittämällä?"
      Matka ensitapaamisesta seksiin on pitkä ja sen voi mokata monessa kohtaa!

    • TiedätKunSeTapahtuu

      No ystävällinen kättely on lupa puhua, ei muuta. Tosta huonommaksi voi mennä vaan se, että nainen sanoo suoraan "ei kiinnosta, mene pois".

      Aika varma merkki siitä, että pesää on hetimiten tiedossa on se kun nainen tulee itse sun luokse, laittaa kädet sun kaulalle, painaa lantionsa suhun kiinni ja kysyy sun nimeä. Sekään ei ole 100% mutta aika lähellä jo.

    • nepponennopponen

      aika älytön ns. vapaalla ollessa epävirallisessa tilanteessa alkaa kättelemällä tutustumaan toiseen..... sitä kättelyä ei välttämättä tule edes seksinkään jälkeen.

      Kyllä ihminen tietää sen haluaako naidan toisen kanssa....niin se tieto tulee jo sekunnistta. Naisen emotiojärjestelmä tosin toimii eritapaa kuin meidän miesten. naisella on tuo hajuaisti paljon vahvempi kuin meillä... feronomien tunteminen.

      Ja kyllä mä ainakin tiedän sen jos nainen tykkäää "sillee" Eikä se todellakaan tarkoita yhtään mitään. Kyllä se nainen sen sit itse kertoo.... ja sittenkin vielä itse suodatan sitä tietoa.... ja yleensä joku ihminen tulee ja semeneekin.... harvan kanssa on mitää sen kummempaa.....

      Sitä ei aina edes noiden iholle tulleitten naisten suhteen tiedä mitä ne sit on miettiny.

    • Kädenpuristus_ok

      Kättely on tärkeää!!
      Itse naisena kättelen aina netin kautta ekoille treffeille kanssani päätyneet miehet, mun mielestä se on reilu tapa, jos ollaan tekstailtu/laitettu viestiä esim suomi24-treffeillä, jotenkin sellainen "hei tässä mä nyt konkreettisesti olen". Lisäksi samalla saa tuntuman, onko toisen kämmenet ihan hiessä jännityksestä, onko käden puristus kuin kuollut lahna ojennettaisiin tms.
      Myös, jos esim olen seurueessa vaikka baarissa, johon liittyy seurueen jäsenen tuttu, on fiksua kätellä ja esitellä itsensä..
      Ei kättely estä mitenkään jatkon kehittymistä romanttiseen suuntaan, jos muuten vaikuttaa hyvältä.

    • FunnyHandshake

      En tiennytkään että kättelyä voi pitää jotenkin yliasiallisena. Olen nainen ja kättelen yleensä aina jos tapaan uuden ihmisen. Ja jos mies kättelee huonosti, eli käsi on nihkeä, liian lämmin tai kättely on löysä, en todennäköisesti kiinnostu ainakaan romanttisesti. Myös kättelyn kestolla on väliä! On käynyt niin, että kättely oli niin varma ja luja, että unohdin sanoa oman nimeni ja mies piti kädestäni kiinni niin kauan, että tajusin kertoa sen! :D

      • 13p5

        Sun kättelyn analysointi on ainakin hieman yliasiallista. Ymmärrän kyllä että joku limainen nihkeä käsi ei kiinnosta, mutta onko sulla joku lämpötilaanturi ja kosketusaikaa mittaava sekuntikello mukana aina kun tapaat uuden ihmisen?


      • FunnyHandshake
        13p5 kirjoitti:

        Sun kättelyn analysointi on ainakin hieman yliasiallista. Ymmärrän kyllä että joku limainen nihkeä käsi ei kiinnosta, mutta onko sulla joku lämpötilaanturi ja kosketusaikaa mittaava sekuntikello mukana aina kun tapaat uuden ihmisen?

        Kyllä, lämpötila-anturin ja kosketusaikaa mittaavan sekuntikellon lisäksi pidän aina kosteusmittarin ja kämmenen ihon pinnan bakteerikannan analysointiin tarvittavat välineet lähettyvillä.
        En pidä vieraan ihmisen kosketusta erityisen miellyttävänä asiana, mieluummin pysyttelen etäällä. Siksi kiinnitän paljon huomiota siihen, millä tavoin minua kosketetaan, vaikka kyse olisi vain kättelystä.


    • järkikäteen

      Voi herranjestas sinua! Onko sinulla vain paneminen mielessä?
      Jos nainen kiinnostuu miehestä, hän haluaa luonnollisestikin tutustua tähän ensin, ennenkuin sänkyhommat tulevat edes mieleen.

    • jfjjfjf

      Viimeks ku kättelin naisen kanssa, ni kyseinen nainen ei päästänytkään irti vaan sano jotain et "miten jollain voi olla noin lämpimät kädet" ja alko hieroo mun käsiä. Eihän tuossa mitään mut muija oli vieressä, se katto ihmeissään lisäks koko loppu illan tuli silmää yms. Lopetin kessuttelun 25vuoden jälkee ja mun kädet on mukavan lämpimät koko ajan ei tarvii talvellakaan hanskoja

    • KättäTarjolla

      Vedä käteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3161
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      110
      2582
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      385
      2513
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      159
      2066
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1897
    6. 173
      1315
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1131
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      990
    Aihe