Kaksi suomalaista naistyyppiä.

Kauneusihanne

Vähän karrikoiden (mutta vain vähän) voisi sanoa, että on kahdenlaisia suomalaisia naisia.

On naisia, joilla on jumalainen vartalo. Vartalon mittasuhteet ovat täysin sopusointuiset. Rinnat ovat upeat ja kiinteät, lantio juuri ihanteellisen muotoinen suhteessa ylävartaloon ja alavartaloon. Peppu on äärimmäisen hyvännnäköinen. Jalat ovat kauniit, eivät laihat rimppakintut eivätkä paksut pylväät, ei myöskään länkisääriä.

Mutta ne kasvot... Joko nenä on valtava klyyvari, leuka olemattoman pieni tai silmät lupsuttavan roikkuvat ja pusseilla varustetut. Tai vaihtoehtoisesti heillä on kirveellä veistetyn näköinen miehennaama. Tai sitten naama on nuoruuden finnien jäljiltä runneltu, hiukset elottomina roikkuvat rotanhännät ja kasvoilla elämään kyllästynyt ilme.

Tämän vastakohtana on sellainen nainen, jolla on upeat kasvot. Hän on uskomaton kaunotar, jonka kasvoissa silmien, nenän, suun ja poskipäiden mittasuhteet edustavat sellaista ihannenaista, jollainen on kansainvälisissä tutkimuksissa todettu kauneimmaksi. Vaikka hän on ilman meikkiäkin todella kaunis, hän saa meikkaamalla itsensä vielä upeammaksi, ja hänen hiuksensa ovat hyvin hoidetut ja tyylikkäät.

Mutta sitten se vartalo. Joko anorektisen laiha tai sairaalloisen liikalihava. Tai sitten superleveälantioinen persjalkainen päärynä, varustettuna roikkuvalla hyllyvällä pyllyllä. Mahdollisesti myös riippurintainen ja vaappuva länkisääri. Usein tällaiset naiset vielä suuressa ymmärtämättömyydessään pukeutuvat ihonmyötäisiin housuihin, kun eivät tajua, miten noloilta he näyttävät korostaessaan huonoimpia puoliaan.

Tässä pari suomalaisen naisen perustyyppiä, vuosikymmenten estetiikan tajun tuomalla käytännön havaintojen kokemuksella. Toki toisenlaisia naisiakin on. He ovat kauniita sekä kasvoiltaan että vartaloltaan. Yleensä he ovat vanhaa suomenruotsalaista, saksalaista tai brittiläistä sukua.

39

646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin?

      Nää naiset varmaan tietää omat vikansa. Mitä niitten pitäis tehdä, päästää itsensä päiviltä?

      • Usein...

        käynti plastiikkakirurgilla auttaa. Lievemmissä tapauksissa kuntosalikin, ja laihduttaminen ja tyylitietoisuuden hankkiminen.


      • Äly hoi älä jätä
        Usein... kirjoitti:

        käynti plastiikkakirurgilla auttaa. Lievemmissä tapauksissa kuntosalikin, ja laihduttaminen ja tyylitietoisuuden hankkiminen.

        Eipä ole tavallisilla ihmisillä varaa kalliisiin leikkauksiin.


      • vikoineen kaunis
        Äly hoi älä jätä kirjoitti:

        Eipä ole tavallisilla ihmisillä varaa kalliisiin leikkauksiin.

        Eikä ole tavallisella ihmisellä tarvettakaan vain miellyttääkseen asennevikaisten silmää. Ette te miehetkään mitään komistuksia ole, ei todellakaan. Nuolkaa niitä lehtien photoshopattuja kansikuvia vaan, siinä niitä ihannenaisia.


      • onkelmanni

        Mikä olikaan ongelmanne manne manne.
        Asia korjaantuu välittömästi kun sammuttaa valot. Voi myös varoiksi kumota tynnyrillisen jaloviinaa ennen rehvejä.


    • ei tervettä

      Hyi kuvotus. Mittailetko kaikki näkemäsi naiset? Entä omat puutteesi? Säälin jos joskus saat naisen itsellesi millaisen miehen hän saa.

    • ääliööxD

      Otsikkoon ei tule pistettä.

    • mmmmmmm231

      >>Usein tällaiset naiset vielä suuressa ymmärtämättömyydessään pukeutuvat ihonmyötäisiin housuihin

      Mihin niiden pitäisi sitten pukeutua? Sellaisethan ovat täydelliset, kun on iso perse ja reidet.

    • NO F REL

      ARE YOU KIDDING ME

    • päärynälantio :3

      kiva kun tällä palstalla käydessä saa aina motivaatiota laihduttaa :DD

      • ihannemiees

        Koskahan miehet tajuaisi saman...


    • hyvää huomenta

      Sinä olet George Clooney... sitten heräsit, rapsuttelit hikisiä pallejasi ja nousit sängystä keittämään aamukahvia?

      • Itse asiassa ei,

        en ole George Clooney. Olen Tom Cruise. Siis suomalainen versio, ja liian hyvän näköinen sinulle.


    • Ei pid paikkaansa

      Aloittaja on täysin väärässä. Naisia on monenlaisia, ei vain kahdenlaisia. Tiedän monia naisia joilla on sekä kauniit kasvot sekä kroppa. Mutta totuushan on se että suurin osa naisista kuin miehistäkin on ihan tavallisia.

    • Ei pidä paikkaansa

      Ai että ruotsalaista, saksalaista tai brittiläistä sukua olevat olisivat kauniita? Mihin tuo harhaluulo noiden maiden naisten kauneudesta perustuu? Minusta he ovat yleensä rumia, juuri niitä terävät ja kirveellä veistetyt piirteet omaavia. Vartalot ei ole sen parempia kuin suomalaisillakaan, vaan samanlaisia persejalkaisia ja suoria lihavuuteen taipuvaisia pötköjä. Saksalaiset ja ruotsalaiset usein myös tosi rotevia.

      Suomalaisilla taas on pehmeät kasvonpiirteet, aika aasialaisetkin. Korkeat poskipäät, pyöreä otsa, pieni siro leuka, pieni nykerönenä, vähän aasialais -tyyliset silmät joillakin. Suomalaiset on aika eksoottisen näköisiä kasvoiltaan, ja paljon nätimpiä kuin muut valkoiset, joilla yleensä on iso terävä nokka ja muutenkin kolhot ja terävät piirteet. Jopa suomalaiset miehet ovat kasvoiltaan feminiinisempiä ja pehmeäpiirteisempiä kuin muiden valkoisten kansojen naiset. Vartalot suomalaisilla ei tosin ole parhaat mahdolliset, mutta ei muillakaan valkoisilla. Kauneimmat vartalot löytyy afrikkalaisilta- ja latino -naisilta, joilla on myös yleensä pehmeäpiirteiset ja kauniit kasvotkin.

    • ookkeii

      Tää oli vitsi kai? :) Britit ja saksalaiset susta kauniita vai?

    • ota ulkolainen

      Onko aloittaja sinnku-mies, jolla on aikaa miettiä tällaisia höpöjä, koska ei kelpaa kellekään?

      • Väärin,

        en ole "sinnku-mies" (heh heh...). Olen kelvannut monelle, mutta olen itse poiminut parhaat naiset päältä. Parhaat. Katsos kun on varaa valita.


      • ookkei
        Väärin, kirjoitti:

        en ole "sinnku-mies" (heh heh...). Olen kelvannut monelle, mutta olen itse poiminut parhaat naiset päältä. Parhaat. Katsos kun on varaa valita.

        Sori mut ei mene läpi. Ei kukaan jolla on naisrintamalla vientiä kirjottele täällä tämmösiä..


      • jåå
        ookkei kirjoitti:

        Sori mut ei mene läpi. Ei kukaan jolla on naisrintamalla vientiä kirjottele täällä tämmösiä..

        Jep. Mies jolla riittää vientiä, ei ehdi hakata näppistä urakalla jossain hemmetin keskustelupalstoilla 24/7/365.


      • Hah!
        jåå kirjoitti:

        Jep. Mies jolla riittää vientiä, ei ehdi hakata näppistä urakalla jossain hemmetin keskustelupalstoilla 24/7/365.

        Ei 24/7/365 mutta pari tuntia viikossa kylläkin. Koko ajan ei jaksa olla kaatamassa.


      • Höpö, höpö.
        Hah! kirjoitti:

        Ei 24/7/365 mutta pari tuntia viikossa kylläkin. Koko ajan ei jaksa olla kaatamassa.

        Sinä ole kaatanut muuta kuin pumpattavan barbaran ja flesh lightin. Älä viitsi jauhaa paskaa aikuinen(?) mies(?). Kaikesta mitä sanot, paistaa ettet ole ikinä saanut edes yhtä ainoaa kertaa.


      • Todettua
        Höpö, höpö. kirjoitti:

        Sinä ole kaatanut muuta kuin pumpattavan barbaran ja flesh lightin. Älä viitsi jauhaa paskaa aikuinen(?) mies(?). Kaikesta mitä sanot, paistaa ettet ole ikinä saanut edes yhtä ainoaa kertaa.

        Ne joilla käy oikeasti flaksi eivät siitä huutele julkisesti eikä varsinkaan Suoli24:ssa. Niin kuin sanonta kuuluu siitä puhe mistä puute.


    • 2+2

      Voimakas laser- kasvohoito, jota meilläkin mainostetaan nuorekkaan ihon salaisuutena ja aknearpien hoitoon, aiheuttaa rasvan lähtöä kasvoista. Kauniin pyöreyden omaavat kasvot menevät pilalle sen jälkeen ja naama näyttää kirveellä veistetyltä ja väsyneeltä, kun "maski" valahtaa volyymikadon vuoksi alaspäin....

      Ei kaikilla, mutta monelle on käynyt näin.... Vauriot tulevat hiljalleen, joten niitä ei aina tajua yhdistää kyseiseen hoitoon....

    • 7219387

      Ketä saamme syyttää tästä ulkonäkökeskeisyydestä?
      Ainakin mediaa.
      Se päättää minkä näköisiä pärstiä on väestön nähtävillä.

      Minä en ole koskaan ollut kiinnostunut arvostelemaan ihmisten rumuutta. Johtuukohan se kotikasvatuksesta. Meillä ei koskaan arvosteltu kenenkään ulkonäköä. Ei juurikaan kehuttu, mutta ei haukuttukaan.
      Ulkomaailmassa tuli sitten kauneuskehuja. Olin hieman hämmentynyt tällaisesta.

      Olen ollut jonkun mielestä helvetin ruma, jonkun mielestä kaunein, jonkun mielestä söpö ja toisille mitäänsanomaton.
      Mielestäni ihmiset voisivat pitää mielipiteensä omana tietonaan.
      Miksi tarvii arvostella jonkun ihmisen niinkin henkilökohtaista asiaa kuin ulkonäkö? Sisimmän voi piilottaa arvosteluilta, ulkokuorta ei. Mielestäni ulkonäköä arvostelevat ihmiset ovat jollakin tavalla vähä-älyisempiä.
      Lihavuudesta ja laihuudesta sen verran, että ne ovat valintoja ja siihen voi vaikuttaa. Ihmisen muusta muotoilusta kannattaa pitää mölyt mahassa. Se ei kuulu kenellekään muulle kuin henkilölle itselleen.

    • Bang me a Big Bang!

      En kyllä tunnista ainakaan omia paikallisia ihastuksiani, ensirakkauttani kummastakaan noista "tyypityksistä", vaan kokonaisuudessaan kauniita, sopusuhtaisia ja ihan puhtaasti suomalaisia he kaikki minun tietääkseni ovat. Ensirakkauteni kanssa on asia joskus tullut puheeksikin, eikä hänellä ainakaan oman sukutuntemuksensa pohjalta ole kuin suomalaisperäisiä geenejä.

    • Aamna

      Suomalaisena naisena voin sanoa että pitää paikkansa minun kohdallani. Hahaa! Olen tuota ekaa tyyppiä, naama on ruma vaikka muuten olisin kuinka kondiksessa. Ihan en mene kuitenkaan allekirjoittamaan tuota kahtiajakoa kaikkien muiden puolesta. Ja täytyy sanoa että jos näin onkin edes suurin piirtein karrikoiden, niiin ihan sama se pätee suomalaismiestenkin kohdalla: jos yksi puoli on kunnossa, toinen ei. Voi olla hyvä yläkroppa, mutta liian hintelä alakroppa. Tai täydellinen koko kroppa, mutta naama kuin vammaisella.

      Ja ennen kuin misogyynisovinisti-inisijänalkuttajaäijät alkavat urputtaa: tämä on ihannenainen-palsta, mutta naisen vastapari ja geenien jatkaja on ihan yhtä paljon mies. Teidän puolimiesten jatkeita me naisetkin olemme, ja perimme osan rumista piirteistämme juuri teiltä. Joten kun suomalaista naista haukutte, haukutte samalla suomalaista miestä - itseänne1

      • Aamna

        ...ja ei kun kohkaajan ykkönen perään ;) siis !


    • Elät kuplassa

      Jos itsetunto perustuu siihe, että joku kehuu kauniiksi niin voi tulla
      pahat pudotukset jossain vaiheessa.

      ymmärrän että ihmiselle tekee hyvää kuulla olevansa hyväksytty ja riittävävä

      mutta ajatelkaa esim. lapsia: On karhunpalvelus uskotella niille, että kauneus ja ulkonäkö on niitä mille heidän pitäisi rakentaa oma arvonsa.

      Siisti ulkonäkö on toki tärkeää, mutta täällä tehdään siitä liian iso numero.

      Tuo on AP niin järkyttävä lausuma sinulta, että oikeastaan voisit mennä häpeämään ja miettimään mikä meni pieleen?

      Sisimmän rumuus on se mikä hätkähdyttää minua enemmän kuin ulkoinen.
      Ja sellaisia valitettavasti tapaa yhä enemmän.


      Hyvikset ja fiksut alkavat olla harvinaisia.

      Aloituksesi kuuluu keskeneristen typerysten joukkoon.

      Oikea kysymys kuuluisi, miksi olet jäänyt noin keskeneräiseksi? Kuka tai mikä on antanut ymmärtää että arvosi perustuu naamaasi?

    • kaunisxxx

      Tavalliset perunanenät ja rumat tyytykööt omaan tasoonsa.Kauniimmlla yksilöillä on valinnan varaa.Miehiä-niitä komeita ja pitkiä-onkin sitten tosi harvassa.

      • Vain paras kelpaa

        Joo ei suomalaismiehissäkään ole kehuttavaa. Naamat heillä on feminiiniset ja possumaiset. Kropat on hintelät ja naismaiset. Suomalaismiehet eivät ole miehekkäitä vaan sellaisia neitejä. Ulkomailla on hyvä tarjonta miehistä.


    • Voi äidin pikkupoika

      "Olen Tom Cruise" Hyyi.. Tomppa ei ole kyllä mielestäni yhtään hyvännäköinen.

      Olen matkustanut aika paljon ja asunut jenkeissä. Ihan hyvin on vientiä ollut. Että kyllä ainakin maailmalla osataan suomalaista naiskauneutta arvostaa.

      Sitä en ymmärrä, että mitä oikein haet tällä? Mitä saat siitä, kun tulet haukkumaan naisia? Mulla tulee aina semmosesta mieleen, että voi raukkaa, kun on saanut pakit niin monta kertaa. Ehkä huono itsetunto tai jotain muuta vastaavaa.

      Mulla ei tulisi mieleenkään mennä ihannemies palstalle haukkumaan suomalaisia miehiä. En näe siihen mitään tarvetta.

      • Niinpä niin

        Se kato on sitä käänteistä psykologiaa vissiin... Eli kun poika -parka ei koskaan keneltäkään saa, niin yrittää mielessään väittää että "ei mulle kelpaiskaan!"


    • Sirpa- Kyllikki

      Jamiesten kolme perusluonnetta ovat tyhmä, erittäin kyrpä ja näiden yhdistelmä...

      • 15+6

        Voi tätä miesvihan määrää netissä.


      • 6+15
        15+6 kirjoitti:

        Voi tätä miesvihan määrää netissä.

        Voi tätä naisvihan määrää netissä.


    • 11+15

      No se on kyllä totta, että parhaat kropat on niillä, joilla on keskinkertainen/ruma naama. Ja parhaat naamat niillä, joilla on keskinkerainen tai ruma kroppa. Harvassapa ne täydelliset ihmiset ovat. Kaikissa on jotain hyvää.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      690
      5294
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3554
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      157
      3337
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2583
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2399
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1497
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      101
      1409
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1160
    Aihe