Apua! Olen hukassa. :(

läläläläläski

Eli olen siis onnistuneesti pudottanut painoni 80 kilosta 72 kiloon alkuvuoden aikana (pituuteni 166), mutta en ole keskittynyt juuri siihen mitä silloin tein. Muistan vain käyneeni 3 kertaa viikossa juoksulenkillä ja syöneeni terveellisemmin kuin aikaisemmin.

Nyt pitkästi kesän tauon jälkeen en ole millään saanut itseäni takaisin kuriin ja haluaisin päästä vielä n. 10 kiloa painossa alaspäin, vaikka se ei varsinaisesti olekaan se tavoite. Haluaisin nimittäin saada ylimääräisen rasvan pois kehostani mutta myös säilyttää lihakset ja mahd. kasvattaa niitä. Olen kuitenkin kuullut että lihaksia ei voi kasvattaa samaan aikaan ja polttaa rasvaa.

Millaistahan treeniä minun tulisi tehdä saadakseni ylimääräisen rasvan pois kehostani, jotta voin kesällä ylpeänä esitellä itseäni bikineissä?

Olen valmis mihin tahansa treenimuotoon ja salikorttikin on ollut jo pitkään, mutta lähinnä etsin sitä oikeaa treeniä millä saisin kropastani lihaksikkaan näköisen, niin että reidet ovat lihasta ja pyykkilautakin vilahtelisi hieman. Laihaläskiksi kun en haluaisi. :(

Kaloreita olen ajatellut napsivani n. 1300-1400kcl/pv sillä ilman liikuntaa kalorilaskuri laskee kulutuksekseni 1700kcl/pv.

8

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • läläläläläski

      Upitus vielä! :0

    • Autttoiainaskiminuuu

      Minäpä kerron sulle! :) rasvaa poltat ja lihaksi treenaat. Yleensä kyllä kannattaa polttaa rasva ja sitten vasta lihakset mutta jos haluat tehdä kumpaakin samaa aikaan niin;
      Esim. Ma airobinen (spinnig, bodycombat, zumba yms) ti sali tai joku bodypump, ke dietti päivä, to sali, pe airobinen, la sali su dietti. Eli aloitat 5:2 dietin eli syöt päivässä 500-700 kcal kokeile, toimi mulla! :)

      • aloituss

        No en kyllä noille anorektikon kaloreille lähe. Minimiraja on 900 kcal/pv ja kun ei oo tarkoitus laihtua hetkessä ja lihoa kaksinverroin takaisin sitten kun palaa normaaliin ruokaan. Dieetille en ole lähdössä.


    • joku jannu

      Se paino tippuu ruokavaliolla ei niinkään treenillä. Sopivasti treeniä buustaa sitä pudottelua kyllä mut se pääfokus pitää olla siinä ruokailussa.

      Mitään kaloreita ei välttämättä tarvitse laskea; jos paino putoaa maltillisesti viikkotasolla niin niin suurinosa siitä lähtee läskinä ja hyvä näin.

      Oliko muita kysymyksiä?

    • onnea matkaan

      Minä olen laihduttanut maltillisesti (alle 500g/vko), ja samalla on lihas kasvanut. Vaikka muuta väitetään. Minun neuvoni on, että 3krt/vko tunnin lenkki, ja 3 krt/vko sali yksijakoisella ohjelmalla mieluummin vapailla painoilla. Kyllä se siitä sitten pikkuhiljaa jo kesäksi:)

      • aloittajaa

        Kiitos! :)


    • tässä_vinkit_

      Älä nyt alle 1500kcal vielä päästä ruokailuja. Ole aktiivinen päivittäin muutenkin, mene rappuset hissin sijaan, kanna ostokset kaupasta auton sijaan jne. 1700kcal on jos makaat sängyssä tekemättä mitään, tuohon treeni päälle niin kulutus on 2200kcal helposti, jos syöt 1500kcal niin laihdut yli 0,5kg/vko joka on juuri loistava tahti. Ruokavaliosta sen verran, että proteiinia 2x painosi eli 144g. Rasvaa 60-70g ja loput hiilareita treenien ympärille mahd. paljon sijoitettuna. Ja toki sitten puhtaista lähteistä kaikki sapuska. Marjoista saat herkkuja makean nälkään.

      Nuo tunnin löntystely lenkit ei kuluta tarpeeksi, ota ainakin kaksi niistä semmosia että menet vaikka metsään tai pururadalle juoksemaan mäkiä "täysiä" ylös että saat sykevaihtelua. Ota spurtteja välillä, kaikki tehot irti. Näitä ei tyhjällä vatsalla, vaan 2h ateriasta. Jos liian kylmä ulkona, niin mene salille tekemään crossarilla, soutulaitteella intervalleja. Eli 20sek täysiä, 40sek tasasyke jne.. Hikoilet kunnollla ja sykkeet kattoon, kovaa duunia niin pääset kuntoon.

      Treeniohjelma on tässä valmiina: http://www.punttis.net/arnolds-golden-six-kultainen-kuusikko/

      Leuanvedon tilalle ylätalja/alatalja vuorotreenein. Tuon pystypunnerus niskan taakse vaihdat edestä tehtävään. Youtubesta löydät tekniikka videot.

    • lölöölölölö

      Lopettakaa lihaskasvun toitotus. Lihasta kasvaa erittäin hitaasti. Jos laihtuu hitaasti, sillä säästää, ettei laihduta jo olemassa olevaa lihasmassaa. 0,5-1kg on semmoinen kohtuullinen viikko vaihti. Jos enemmän, lähtee rasvan lisäksi muutakin. Liikunta säästää lihasta. Liikunnan liittäminen laihduttamiseen auttaa säilyttämään lihasmassaa ja laihtumaan rasvan poistolla. Jos kymmenen ekan viikon aikana et laihdu, ei sulla se johdu lihasten kasvulla. Silloin syöt väärin, jos kilot eivät putoa tai sitten elimistössä ongelmia. Kahden ensimmäisen viikon laihdutusta ei kannata ottaa mukaan laskelmiisi, koska silloin lähtee nesteetkin. Kahden viikon jälkeen tiedät millä vauhdilla etenet. Pitääkö kiristää ruokavaliota tai höllentää sitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3792
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1480
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1184
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      59
      1051
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe