kuinka monen kanssa deittailla samaan aikaan?

miten te muut

Viestittelettekö/deittaatte useamman henkilön kanssa samaan aikaan? Itse olen ollut viestitellyt useamman kanssa ja käyn ulkona usean kanssa koska jos yhden kanssa ei toimi niin on kiva että on valmiina toinen mahdollisuus.

Haluaisin keskittyä yhteen kerralla, mutta jos mukava henkilö ottaa yhteyttä niin ei viitsi torpata vain sen takia että viestittelee toisen kanssa kun ei ole varma johtaako juttu mihinkään. Ongelma tulee siinä vaiheessa kun jonku kanssa todella natsaa niin pitää vaan pistää poikki muiden kanssa tylysti yhtäkkiä.

14

3178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8 + 13

      Silloin kun vielä nettideittailin niin toimin juuri noin. Asioiden täytyy olla liikkeessä, koska tilanteet muuttuvat aivan miten sattuu. Ensin voi näyttää siltä että on kolme kumppanivaihtoehtoa ja yhtäkkiä niistä häipyykin kaksi ja kolmannen kanssa ei natsaakaan yhtään. Olisi typerää sitoutua yhteen kerrallaan, kun kyse ei ole seurustelusta vaan tutustumisesta.
      Jos sellainen harvinainen onni kohtaa, että jonkun kanssa oikeasti natsaa ja tunne on vieläpä molemminpuolinen, sitten vaan muut poikki ja katsomaan mitä tämän yhden kanssa tulee. Niin kaikki mutkin tekevät ja miksi ei? Kyllä minäkin haluaisin että nainen keskittyisi vain minuun siinä vaiheessa ja pudottaisi muut. Sitten taas jos ei juttu kuitenkaan edistyisi hyvästä fiiliksestä huolimatta, niin voi palata vaikka näiden aiempien vaihtoehtojen pariin, se oikeahan voi kuitenkin olla joku niistä. Turha tässä on kenenkään loukkaantua, kun kukaan ei tiedä millä vuoronumerolla se oikea jonottaa.

      • jämäpala varalla

        "Sitten taas jos ei juttu kuitenkaan edistyisi hyvästä fiiliksestä huolimatta, niin voi palata vaikka näiden aiempien vaihtoehtojen pariin, se oikeahan voi kuitenkin olla joku niistä."

        Ja meinaat sitten että ne aiemmin tylysti hylkäämäs jatkaa sun kans riemusta kiljuen siitä mihin jäätiin kun siitä kiinnostavammasta ei tullukaan mitään?
        Näitä miehiä kyllä riittää jotka katoaa kesken viestittelyn mitään selittelemättä (joku muu oli kiinnostavampi) ja sitten taas ottaa uudelleen yhteyttä niinkun ei mitään muutamien viikkojen tai kuukausien päästä, kun ei taas oo ketään muutakaan näköpiirissä. Kyllä se juna on sillon menny jo. Enköhän tässä vaiheessa oo jo tajunnu etten oo tosiaan sen miehen kiinnostuslistalla kärkipäässä, että miks suostusin joksikin lohdutuspalkinnoks ja lähtisin enää toista kertaa lempattavaks heti kun jotain "parempaa" löytyy?


    • bvcxfghk

      Viestitellä voi monien kanssa, treffailen yhtä miestä kerrallaan. Elu jos sovin treffit yhden kanssa en ole sopimassa mitään toisen kanssa kunnes tiedän miten treffeillä käy, jos ei jatkoa tuu niin voin treffata toista, jos toisista treffeistä sovitaan muita en lähde treffailee.

    • Ruma mies

      No on joillain ongelmat. Tai tuollaista ei tarvi pohtia kuin naisten ja alfa miesten joita kaikki naiset tavoittelevat. Jos rumana miehenä saat yhden viestin viidessä vuodessa venäläiseltä joka on google kääntäjällä lähetettyä siansaksaa niin eipä siinä paljoa stressaa monenko kanssa käydä treffeillä tai jutella.

    • olen atm

      Taisin päästä tänä vuonna nettideitin kautta yksille treffeille, eikä kirjoitustuttavuuksiakaan ollut monta sen enempää. Ei paljon tarvitse miettiä, missä menee raja. Jos olisin suositumpi, yrittäisin rajoittaa deittailun yhteen kerralla.

    • trollibensa

      Lähinnä siinä on raja että suurinpiirtein muistaa kuka, koska ja mitä. Käytännössä siis viidet treffit viikossa.

      Tosin mun treffit yleensä jää yhten per henkilö, jos sitten joku alkaisi niin paljon kiinnostamaan että useamman kerran tapaisi, niin silloin jäädytän muiden kanssa tapailut.

    • treffailija

      Kerran oli kiirettä. Nain aamulla edellisen päivän treffiä ja sitten tapasin illalla samoissa merkeissä toista naista, jota olin pari kertaa treffannut. Lisäksi tapasin päivällä ohimennen kolmatta, käytiin juttelemassa mukavia kahvilassa. Päivässä siis ehtii tehdä paljon, jos on nopea.

      • Anonyymi

        Mulla tänä vuonna jo viiden miehen kanssa seksiä. Yksi on ollut 5vuotta vakipano,toinen on varattu ja hänen kanssa kolme vuotta salaa hommailtu. Yksi oli ulkomaalainen yhden illan juttu,hän olisi kyllä jatkossakin valmis näihin hommiin ja asuu 300metrin päässä😄 sitten yksi afrikkalainen,kaksi kertaa tavattu,asuu kauempana,haluaisi jatkossakin. Ja sitten romanialainen,jonka kanssa panoa oli vain yksi yö kotona kävin nukkumassa afrikkalaisen luota tultua. T kiihkeä nainen.


    • Sinkku M HKI 82

      Naisia on nyt ylipäätänsäkin niin vaikea saada ulos ja jos saa, niin sen toisen tapaamisen sopiminen voi sitten osoittautua hyvinkin vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi vaikka nainen lupailisikin vaikka mitä ja sanoisi että eka tapaaminen oli ollut erittäin kiva.

      Itse teen tuosta johtuen niin että viestittelen niin monen naisen kanssa kuin vain on mahdollista yhtä aikaa, sitten sovin niin monta ensimmäistä tapaamista kuin vain ehdin ja vasta sitten kun olen saanut jonkin naisen kanssa tavattua 2 kertaa ja alamme sitä kolmos tapaamista miettimään niin jätän nuo viestittelyt ja tapaamiset muiden naisten kanssa tauolle.

    • m48

      Samat on kokemukset vaikka kuinka mukavat ja kivat ensitreffit olis olleet niin se naisten luoma nihkeys ja nahkeus sitten niille toisille treffeillekin on koettu monta kertaa.

      Tämähän on naisten luoma kulttuuri ja tapa nettideittailuun että miehen ei kannata ja voi lyödä yhden kortin varaan....

      Itsellänikin on varmaan ne 40treffit takana ja ihan oman ikäisten ja ihan perustavisnaisten kanssa on...ja vähintään puolet näistä olisi kiinnostanut treffata sen toisenkin kerran mutta se naisen kokema kemia vain puuttui...
      Muutaman kanssa olen viestitellyt ensitreffienkin jälkeen vaikka ei ollut sitä tulta, kipinää ja leiskuntaa ja sitten ehdotellessani toisia niin vastauksena saan paljolti tyylliin että ei tässä nyt muutakaan tekemistä ole että sekö nyt vastaus nyt sitten itseäni innostaa ja kannustaa??
      Oman aikani jaksoin osoittaa heille kiinnostukseni ja laitoin profiilini jäähylle mutta heidän profiilinsa on ja pysyi ja vieläpä olivat aktiivisia kirjautumisineen...

      Itse lopetin nettideittaillun aikoja sitten koettuani turhana ja uuvuttavana ja vieläkin nämä samiset naiset jatkaa aktiivisena nettideittailua välillä luoden uuden profiilin mutta tätä se on ja itselle riitti.

    • dilemmointia

      Tämä.

      Viestittelen tällä hetkellä kahden oikein mukavan miehen kanssa deittipalvelun kautta. Välillä tulee uusilta mukavilta vaikuttavilta miehiltä viestejä. (kiehtovaa on, että typeriltä viesteiltä olen välttynyt kahden ensimmäisen palvelussa olo päivän jälkeen...?) Uusille miehille en enää vastaa/laitan sorijustnyteikäy tai vastaavaa, koska jotenkin ahdistaa ja tulee morkkis jos hirveästi säätää. Ongelman myös aiheuttaa nyt nämä kaksi mukavaa miestä joiden kanssa aktiivisesti keskustelen. En oikein tiedä miten tässä pitäisi toimia, kenet tapaan ja jos tuntuu kivalta treffatessa, lemppaako toisen ja miten, vai mitä ihmettä.

      Ois se elämä helppoo jos ei "tartteis" nettideitata vaan tapais miehiä ihan normaaleissa kuvioissa. Mut ku ei tapaa enkä "asiakseni" lähde baariin tai kirjaston hyllyjen välissä ahdistelemaan "kiinnostavan näköisiä miehiä (mitä se sitten tarkoittaakin)".

    • Anonyymi

      Alle 10 nuita on. Osa vähän vähempi viestii. 3-4 aktiivisempaa. Kahden kanssa nähty ja sekstailtu.

    • Anonyymi

      Sellainen mututuntuma välillä, nämä naiset vain torjuvat miehen jos tunnustaa pyrkivän tapaamaan deittaillen vain yhden itselleen sopivan, vaan tykkäävät miehistä jotka namia jakaneet useammalle naiselle.

      Joskus vuosi vuosia sittten kävin Kotkassa, nainen kyseli kotonaan muista treffeistäni ja tunnustin harkittuani että Kouvolassa oli yksi joka olisi mahdollista tavata myöskin mut en haluaisi tapailla kahta. Tähän nainen sanoi et käy sitten Kouvolan kautta tai toisin päin. Olin ihmeissäni naisen puheista sillä olin laskenut tuorreeltaan sisään mutta hänkin oli saanut lerssiä aika tuoreeltaan Lappeenrannassa hotellissa sekä minulla sillä toisella oli aikas saman kokoiset kullit. Surullisen huvittavan mieletöntä tositarkoituksella seuran entsintää !? On muuten tosi juttu, Naiset nuo naiset ota niistä selvää sitten. miten päin mies miellyttää.

      Yhden kanssa enemmin kirjoittelin tuoreeltaan ja tuntuu vierastavan minua jos tunnustan pyrkiväni yhteen onnistuneeseen tapaamiseen.

      • Anonyymi

        ""Joskus vuosi vuosia sittten kävin Kotkassa, nainen kyseli kotonaan muista treffeistäni ja tunnustin harkittuani että Kouvolassa oli yksi joka olisi mahdollista tavata myöskin mut en haluaisi tapailla kahta. Tähän nainen sanoi et käy sitten Kouvolan kautta tai toisin päin. Olin ihmeissäni naisen puheista sillä olin laskenut tuorreeltaan sisään mutta hänkin oli saanut lerssiä aika tuoreeltaan Lappeenrannassa hotellissa sekä minulla sillä toisella oli aikas saman kokoiset kullit.""

        Nainen oli biseksuaali ja halusi nuolla sinun kullisi puhtaaksi kun olit dipannut paljaaltaan toiseen naiseen tai sitten sitä vain kiihoitti kun olet komea ja haluttu mies myös muiden naisten mielestä. Naiset kiihoittuvat komeista miehistä joiden perässä on myös muita naisia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3340
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2882
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2730
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2648
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2544
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2365
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1843
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1777
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1650
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1496
    Aihe