Pääsiäishaaste

kevätkukkanen

Hyvää laihtumisvuotta kaikille halukkaille! Jouluhaaste jäi taakse ja nyt nimimerkit vaihtuvat.

Tonttulakki = kevätkukkanen

Tervetuloa mukaan!

152

397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kevätkukkanen

      Teen tähän noston, jotta kaikki huomaavat jouluhaasteen jääneen taakse.
      Olin eilen kuntosalilla ja tein tosi paljon erilaisia juttuja.

      Takapakkia se joulu näköjään toi, mutta katsotaan sitä loppiaisen jälkeen, paljonko tuli plussaa.

      Tulkaahan mukaan, kun reissuiltanne palaatte!

    • aura3

      Moi, kovinpa on hiljaisesti haaste lähtenyt käyntiin !

      Lomat vietetty ja arki alkaa nyt. Aamulla vakaan tuli 88,9 lähtöpainoksi. Eka etappi alle 85 ja toka alle 80kg. Tässä olisi nyt tiukka rutistus ennen koululaisten hiihtolomia, eli maaliskuun alkuun. Ehkä ei ihan realistista toivoa tuota alle kasikymppiä, mutta toivossa on hyvä elää, työtä se teettää ja hikeä & kyyneleitä. Ja tuuria että ne tähtien asennot osuu kohdilleen kun se jumitus tulee.

      Samoilla ruokahommilla mennään ja liikunnat mukana edelleen.

      Tästä se taas lähtee. Kinkusta tuli sitten aurajuusto...eli aura3

    • kevätkukkanen

      Hienoa, kun löysit tämän haasteen!
      Minä olin eilen kuntosalilla ja kaikki entiset konstit ovat käytössä. Joululta sain lisää painoa, mutta nyt on jo maitokaalia ja normaaliruuat käytössä. Painoon palaan lähipäivinä ja tavoitteita peliin samalla.

      Tsempataan nyt itsemme hoikiksi kesään mennessä!

    • aura3

      Nesteet lähteneet liikkeelle kun jätin enimmät suolahötöt pois. Taitaa olla niin hyytävää ettei lenkille voi lähteä, mittarissa -24. Siis pakkasta, ei vielä kiloja! Paino mittarissa 88,1.kg.

      Huhuu yölläkin syödä ja laihistelijat ja muut, missä olette. Pitäneekö vaihtaa kirjoittelua johonkin aktiivisempaan ryhmään kun täällä on niin kuollutta...

    • kevätkukkanen

      Minulla oli eilen hyvä hyötyliikuntapäivä. 4.5 tuntia jalkojen päällä kauppakeskuksessa kulkemista.
      Helmikuun loppuun laitan tavoitteen 4,5 kiloa. Tuossa on mukana riippa tästä joulusta. On se kumma, kun ei osaa olla niin, ettei paino nousisi. Olen minä jo turvotukset saanut pois ja lähden kuntosalille. Uskon laihtumiseen!

      Aura3, hyvin sinulla menee, jatka vain samaan malliin!
      Tämä laihduttaminen on pitkäjänteistä hommaa, kun pitää opetella elämään loppuiäksi, jotta saavutettu paino pysyy.

      Hyvä me, jatketaan!

    • krokus

      Joulu tosiaan oli ja meni. Nyt taas paluu arkeen ja kohti normaalipainoa!

      Joulutonttu2 ilmoittautuu mukaan -> tästä lähtien krokus.

      Joulu ja uusi vuosi näkyy vaakassa -> 77 kiloa "auts". Pääsiäistavoitteeksi asetan 70 kiloa. Jouluhaaste epäonnistui sairastelun vuoksi niin josko nyt pysyttäisiin terveenä ja haaste onnistuis. Tänä iltana ratsastamaan ja kahvakuula kurssikin alkaa taas muutaman viikon päästä. Siihen asti on saatava itsensä liikkeelle muilla tavoin. Josko kokeilisi inhoaako sitä hiihtoa yhtä paljon kuin ennenkin...

    • aura3

      88,2kg. Taisi olla viimeksikin että alkuun kroppa pitää tiukasti kiloista kiinni, mutta kun ei periksi anna nii pakkohan sen on tippua. Ruuat ok mutta liikuntaa pitäsi enempi saada, aikapula vaivaa.

      Hyvä kevätkukkanen ja krokus, kevättä kohti mennään. En muuten laittanut tänä syksynä tulppaaneja edes kun myyrät oli syöny kaikki sipulikukat viimeksi pois. Saattaapi jokunen skilla tai helmilijja olla enää jälellä.

    • kevätkukkanen

      Minulla jäi loppiaisena ruokailu sivuseikaksi ja eilen tuli kamala halu syödä vaikka mitä ja löytyihän sitä vielä joululta. Ei mitään herkkuja, mutta tavallinen ruokakin liikaa syötynä lihottaa. No, ei muuta kuin ruotuun takaisin!

      Eilen olin kuntosalilla ja tänään lähden sauvakävelylle. Huomenna salille.

    • Skorpi53

      Voisin lähteä mukaan, painoa oli eilen aamulla 87,5kg ja pituutta on 165, olen jo hieman vanhempaa kaliiberia....
      Pidän alkoholittoman tammikuun ainakin, sillä menoja ja syömisiä on usein, mutta nyt en koske viiniin ainakaan tässä kuussa. Käyn lenkillä 5-6 kertaa viikossa, eli sauvakävelyllä hieman ilmoista riippuen. Päämääränä on laihtua 10kg kesään mennessä ja vaa'alla käyn kerran viikossa, se tuntuu sopivalta.

      No näillä mennään ja luen muiden kirjoituksia motivaatiolla!

    • aura3

      Jonnekin on hävinnyt tänne aamulla kirjottamani teksti.

      No, lyhyesti siis, tervetuloa Skorpi53. Tiputellan se kymppi yhessä!

      Eilen jossain pullukka ohjelmassa tyttö laihtui 11kg vissiin 7 viikossa. Tässä olisi lomaan sen 7 viikkoa, voi kun saisi edes sen 7kg eli kilon viikkovauhtia tippumaan. Vaatii hurjaa kalorivajetta sekä paljon liikuntaa. Olisi mahdollista, mutta vaatii hurjaa itsekuria ja päättäväisyyttä ja aikaa liikkua.

      Mietin taas jokusen aterian korvaamista noilla vlcd tuotteilla...mielenkiintoinen nutraus ketju tuossa alempana, vähän houkuttelisi...

    • touko

      Hei!
      Itse ehkä olen enemmän lueskellut muiden juttuja kuin itse kirjoitellut, mutta voisin välillä käydä päivittelemässä. Painoa en viitsi varsinkaan joka päivä mitata/ en suuremmin välitä tuloksesta, sillä se heittelee n. kilon sisässä päivittäin (nyt vielä se aika kuusta, kun paino nousee). Silloin toki on kiva, kun saa uuden alimmaispainon tulokseksi. :)
      Minulla on tavoitteena -1kg/ kuukausi, joten toukokuun loppuun mennessä tavoite on -5kg. Tällöin alan olla suunnilleen painossa, jota olen ajatellut lopulliseksi tavoitteeksi. (Katsotaan sitten, pitääkö vielä viilata, mutta se on paino, josta paino aikoinaan lähti hiljalleen nousemaan.) Tähän mennessä kiloja on lähtenyt 8, että tyytyväinen olen. En noudata mitään erikoisdieettiä enkä laske kaloreita, syön vain suhteellisen terveellisesti. Tämän vuoksi laihtumisnopeus on hidas, mutta sen eteen ei tarvitse nähdä vaivaa tai nälkää, joten se sopii minulle.

      Jouluna oli minullekin tullut pari kiloa, mutta onneksi lähtivät heti parin päivän päästä pois, eli varmaan nesteitä. Sen olen aloittanut nyt uutena, että juon pari mukia vettä ennen jokaista ruokailua. Katsotaan, jos sen saisi vakitavaksi. Toivottavasti vaikutuksiakin tulee esim. aineenvaihdunnan ja ihon suhteen.

      • touko

        Niin ja en siis kirjoitellut siihen jouluketjuun, uusi henkilö kyseessä :)


    • kevätkukkanen

      Tervetuloa uudet henkilöt mukaan ja entiset kanssa tuolta jouluhaasteesta!

      Minulla ei ole tapahtunut painossa mitään mainittavaa, mutta liikuntaa olen tehnyt. Salilla otin uusia juttuja käyttöön ja vastuksia lisäsin entisiin laitteisiin. Tuo on ainakin hyvä juttu, kun ruokavalio vielä joululta hakusessa.

      Meillä on niin hurjan liukkaat tiet, jotta kuntosali on ainoa liikuntamuoto siksi, kunnes kadut tulee kävelykuntoon.

      Tulkoon meille kaikille hyvä laihduttamisarki!
      Ensin kuitenkin hyvää viikonloppua!

    • aura3

      Hei uudet ja vanhat! Miten teidän suunnitelmat etenee?

      Täällä syömiset ja liikunnat ok. Lumikengät kaivettu esille, tuonne metsään ja mäkiseen maastoon pitäisi tänään suunnata ennen uimahalliin lähtöä.


      Vaaka sanoi 87,7kg. Suunnittelen tässä tätä 7vko rutistusta, millä yritän saada sitä noin kiloa viikkoon tippumaan. Sitä vettä pitää väkipakolla edelleenkin yrittää juoda. Ruokana salaatteja proteiinilla, keittoja, rahkaa, munia, smoothieita, pirtelöitä. Liikkua ja urheilla yritän minkä aikataulu antaa myöten, ja unkin pitäisi olla laadukkaampaa. Ja stressata mahollisimman vähän. Kellään muita vinkkejä?

    • aura3

      87,5kg suunnitelman mukaisesti toistaiseksi.

    • kevätkukkanen

      Paljon onnea, aura3!
      Minun paino junnaa paikallaan. Kuntosalilla olin eilen ja tänään pitäisi lähteä kauppaan, mutta pitää katsoa miten tuonne pakkaseen. Muuta liikuntaa en saa tehtyä näillä ilmoilla. Onneksi sali on lähellä! Kotona voimistelen, mutta ei se pitkiä lenkkeä korvaa. Tyhjää parempi kuitenkin.

      Menestystä aura3 urakkaasi! Kyllä minäkin teen kaikkeni, jotta laihtumista saan aikaiseksi. Ihmekuurit etoo, tavallista ruokaa syön.

      Porukat, tulkaa mukaan!

    • krokus

      Täällä pudotus on lähtenyt hyvin käyntiin. Pari kunnon sortumista on ollut, mutta niistä huolimatta paino pudonnut 75,7 kiloon. Liikuntaa on kolmesti viikossa ja työssäkin tulee jonkin verran liikettä. Vähemmän tosin näin talvella. Pääsiäiseen on vielä hyvin aikaa ja siinä minulla on asettamani välitavoite. Lopullinen tavoite on bmi 25.ssä :) sinne on vielä matkaa, mutta ei tässä minnekään ole kiire. Hitaasti, mutta varmasti.

      Aura3 -> oletko kokeillut maustaa vesiä? fun-mehulla, sitruunalla ym? Makuun ja juomiseen tottuu ajallaan, mutta aluksi se on tuskaa. Nyt 7 kk harjoittelun jälkeen se jo minulta sujuu :)

    • aura3

      87,5. Eilinen aamusta iltaan taas autossa istumista ja liikuntaa eikä vettä ollenkaan. Ärsyttää semmoiset päivät jossa ei voi itse päättää ja valita syömistahtiaan, mutta semmostahan se elämä on.

      Kiitos vinkistä tuon veden suhteen, kokeilen kunhan kauppaan asti pääsen. Voisi vaikka sitruunaa ja limeä ja tuota funmehua kokeilla. Mulle on tuo veden juonti tosi takkusta, pakottamalla vaan menee. Ei janota niin ei. Pitää oikeen lappu ja tukkimiehen kirjanpito olla lasin vieressä...

      Josko tänään kerkeisi sitä liikuntaakin sitten.

      Hyvä me, koitetaan sitkeästi jatkaa!

      • Skorpi53

        Sinulle aura3 ajattelin sanoa, että ota sellainen puolentoista litran limsapullo ja täytä se aamulla vedellä tai sitruunavedellä yms.
        Sitten pidät pulloa mukana niin kauan, kunnes se on juotu. Tiedän monta jotka tekevät työpaikalla noin ja se voi toimia.
        Itse juon jo kahvia pari litraa päivässä :-) ja vedet siihen päälle....

        Olin itse juuri 2 viikkoa 87,5 eli samoissa liikutaan!
        Haastan sinut rikkomaan seiskan ensi viikkoon mennessä...


    • lissu2015

      Hei.
      Otin varaslähdön joulukuun alussa jolloin painoni oli 85kg, nyt 83kg. Tuo kahden kilon pudotus ei ole ollut helppoa, vaatii muutoksia päivittäiseen elämään.
      Aloitin lenkkeilyn kolme kertaa viikossa, ruokani syön leipälautaselta niin annokset pysyy pieninä. Olen myös lisännyt hedelmän jokaiseen päivään, aiemmin en niitä syönyt.
      Tavoitteeni on, että paino alkais numerolla 7 ja vyötärön olis alle 100cm.
      Ikää on kerynyt 54vuotta.

    • Skorpi53

      Terve taas kaikille
      Tänään oli viikoittainen punnitus ja 86,1kg, eli vihdoinkin on lähtenyt tapahtumaan. Oli yksi lipsu viime viikolla (punnitsen vain kerran viikossa) ja silloin maistui makea.

      Olen liikkunut aika hyvin, mutta kerron ehkä parhaasta löydöstäni, minkä tein. Eli ostin tuoretta inkivääriä ja laitoin sitä keittoon sekä keitin pieniä palasia vihannesten kanssa. Minulla se ainakin vaikuttaa aineenvaihduntaa ja vatsa toimii. Inkivääri myös lämmittää ja aasialaiset pitävät sitä tärkeänä terveydelleen. Eikä ole kallista, sitä voi myös laittaa teen sekaan, kun antaa imeytyä rauhassa. Olen itse kuitenkin kova kahvinjuoja....

      Vaikeinta on iltaisin, kun syön vain tomaatteja tai pari mandariinia. Aamulla syön omatekemää mysliä ja rasvatonta rahkaa, mistä saan proteiinia. Päivällä syön ison lautasellisen salaattia ihan tavallisella kastikkeella ja lounas on sitä samaa, mitä kokkaan perheellekin. Mutta en enää ota lisää, yksi lautasellinen riittää. Syön siis myös niitä hiilareita, mutta myös lihaa ja vihanneksia.

      Hyvää intoa kaikille, taitaa olla tärkeää että antaa itselleen joitakin etappi palkintoja, että jaksaa. Ajattelin mennä vaikka jalkahoitoon, kun saan 85 rikki. Miten muut, oletteko palkinnut itseänne?

    • aura3

      Moi, täällähän on säpinää, kiva! Teretulemast lissu sekä muut.

      Jee, otan haasteen vastaan, kiva kun tulee taas uutta puhtia vähän tähän hommaan. Mikä lie maaginen 87,5kg tasanne, taas sama tänäkin aamuna. Nyt monta päivää samassa (toki ei ole noussut vaikka menkatkin just alkamassa, ja yleensä mulla nousee sillon vähintään kilolla paino) joten jospa se kohta rysähtää alas.

      Joten, tänään lie torstai, yritän maanantaiksi saada nesteet kiertoon. Eilen tein leivinuunissa jättivuuan kaalilaatikkoa, sitä riittää nyt popsia kunhan muistaisi ne annoskoot. Ruoka ja ihan tavan ruoka on vaan niiiiiin hyvää.

      Etureiden tosi kipeinä, tein kyykkykävelyä ja lumikenkäilin ja kävin uimahallissa. Lenkille en ole päässyt kun tiet ovat niin liukkaat, harmi kun siitä tykkään paljon.

      Palkinto, jaa, kovin tekisi sillon hiihtolomalla jonnekin reissuun ulkomaille...äkkilähtöjä kattelin ja kohtuuhintaisia löytyisi. Lomatkin sattuu koko porukalla samaan aikaan. Ehkä Marokko tai Kanaria, mietitään.

    • kevätkukkanen

      Tervetuloa uudet mukaan!
      Minäkin alan päästä joulukiloista eroon. Ihan vähän on vielä ja sitten alkaa pääsiäishaaste.

      Ikä tekee tehtäviään minunkin kohdalla, kun keski-ikä on. Paino ei putoa niin kuin nuorena. Periksi en anna ja kasviksia lisään joka ateriaan runsaasti. Minä saan vettä juotua ihan huvikseni, ei ole siinä pulmaa.

      Tsemppiä ja pysytään pystyssä tuolla kaduilla!

    • touko

      Noniin päivitellääs nyt, kun aamulla tapahtui vaa'an lukemissa muutos: -400g edellisestä alimmasta painosta (joka oli joskus pari viikkoa sitten). Mulla silleen hassusti vaihtelee paino, että ensin junnaa, sitten käy alempana, sitten taas useita päiviä vähän korkeempana ja taas alemmas (jossa useita päiviä), sitten uusi alin tulos - jonka jälkeen kierros alkaa alusta. Eli huomenna taas odotettavissa vähän korkeampaa.. Toivon -ja uskon- kuitenkin, että pysyn tämän uuden kilon puolella!
      En ole repsahdellut, vettä olen muistanut juoda. Aika pitkiä kävelylenkkejä tehty viime päivinä. Lumikenkäily olis kyllä kiva kans, pitää joku päivä käydä. Siinä on vaan semmonen ongelma, että melkeinpä autolla pitäisi lähteä kauemmas. Tai sitten kengät selkään kii ekojen kilsojen ajaks :D

    • aura3

      87,4...

    • kevätkukkanen

      Jonkinlainen työvoitto minullakin. Olen alittanut 100 kiloa ja nyt sain 90 kiloa alitettua. Ihan hetkessä ei ole käynyt, mutta pitää olla tyytyväinen näinkin.

      Tästä vain pikkuhiljaa jatkan pudotusta, kun olen vielä tervekin. Nyt en pääse yhtään mihinkään kotoa, liukasta niin etten uskalla. Kaupassa kävin ja ainakin yli viikon ruuat on kotona, kyllä hirvitti, vaikka minulla on hyvät kengät. Kova jää, johon ei mikään pysty ja on liukasta, kun on hiukan lämpöasteita.

      Onnistumiseniloa kanssakulkijat, teillekin!

    • aura3

      Onnea kevätkukkanen työvoitosta! Jees, kaikki ollaan töitä tehty ja tulokset alkavat näkyä. Mahtavaa.

      Hienoa touko, eikös ole huippu tunne kun joku -400 humpsahtaa yhessä yössä. Taitaa aina vähän viiveellä vaaka näyttää ne haihtyneet kilot. Nyt vaan kaivat ne lumikengät ja menoksi. On muuten tosi tehokasta ja energiaa kuluttavaa, ainakin mäkisessä maastossa umpihangessa. Ja miten kiva aurinkoisena päivänä jossain järven jäällä, aiai.

      Mutta itse asiaan: ta daa! Mä tein sen! Tai siis oon koko ajan pysynyt suunnitelmassa vaikka vaaka ei ole viikkoon ollut samaa mieltä. Mutta tänään olimme samaa mieltä, 86,9kg. Ja nyt sitten vielä tuo 1,9kg seuraavaan etappiin.

      Tyytyväinen mieli, toivottavasti myös teillä menee paino alas. Töitä ja kuria teettää.

    • aura3

      Ai niin, en muistanut kiittää vesivinkistä, sitruunalla & limellä menee hyvin alas. samoin olen vissyä juonut paljon ja sitä menee huomaamatta paljon. Hampaat ei varmaan oikeen tykkää...

      Ruuista avokado raejuustolla on uusi suosikki, tosi hyvää.

      Ja hei Skorpi, heitän takaisin haasteen, milloin treffataan 85 alapuolella? Mene sinä edeltä niin mie tuun äkkiä perässä!

      Ja liikunta haaste muillekin: ensiviikolla ainakin kolmena päivänä hikiliikuntaa jossain muodossa, vähintään tunti kerralla?

      • touko

        Joo, se on aina huippua, kun vaaka näyttää pienemmän lukeman!:)

        Itse tänään repsahdin vesi- ja ruokailurytmistä. Söin vain kahdesti, vedet jäi yhtä vähille. Huomenna taas normaaliin...

        Tartun tuohon liikuntahaasteeseen! Jos nyt sitä lumikenkäilyä...


      • touko
        touko kirjoitti:

        Joo, se on aina huippua, kun vaaka näyttää pienemmän lukeman!:)

        Itse tänään repsahdin vesi- ja ruokailurytmistä. Söin vain kahdesti, vedet jäi yhtä vähille. Huomenna taas normaaliin...

        Tartun tuohon liikuntahaasteeseen! Jos nyt sitä lumikenkäilyä...

        Pakko kommentoida, että tänään taas oli -400g, sillä hivotaan jo seuraavaa kiloa! Jipii.

        Miten muuten toteutatte tuon juomisen? Mulla on nyt semmoinen ongelma, että jatkuvasti vessahätä. Lenkkeilykin on vaikeaa, kun puolessa välissä pitää ruveta kävelemään jalat ristissä, vaikka ennen lähtöä juuri käynyt vessassa.. Luulisi, että alun jälkeen olisi tasoittunut. Nyt kuitenkin jo pari viikkoa juonut samaa määrää. Juonkohan liikaa? Kolme litraa menee nyt päivässä.


    • kevätkukkanen

      Touko, hienosti sinulla menee, onnea vaan! Ehkä on liikaa kolme litraa, varsinkin, jos et hikoile paljon. Älä kuitenkaan minua usko, tee niinkuin itse parhaaksi näet. Minä juon mielestäni paljon, mutta kaksi litraa suunilleen saan juotua ja hikoilen kuntoillessa. Joskus kovan hikoilun aikaan voi tulla juotua vähän enemmän.

      Minulla oli kova siivousurakka tänään ja pyykit pesin. Toivottavasti hyötyliikunta auttaa painonpudotukseen!

    • aura3

      Aamulla vaaka sanoi 86,5kg. Nyt mennään alamäkeen, ihan motivoivaa välillä näinkin. Huolena on että paino lähtee lihaksista eikä läskistä. Ihmeellisesti pohkeet on aamusin ihan jäykät ja kipeät. Voi tietysti johtua liikunnastakin. Sitten tuntuu että ei ole vaatteet löystyneet sitten yhtään. Samoissa farkuissa kuljen ja paidoissa. Luulisi tuon vajaan 10kg:n nyt edes jossain näkyvän...ehkä toppatakki ei kiristä enää niin paljon, muttei kyllä mikään vaate ole suureksi jäänyt.

      Matka varattu, en kuitenkaan bikineitä vielä uskalla/kehtaa hankkia. Mutta 5 viikkoa aikaa, voi että, antaa kyllä lisämotivaatiota taas tähän hommaan.

      Jaksetaan!

    • Skorpi53

      Päiviä taas kaikille!

      On taas keskiviikko ja lukemat vaa'assa 85,5 ja hyvältä tuntuu. Olen käynyt ahkerasti sauvakävelyllä ja se alkaa tuntua mukavalta. Oikeasti inhoan kävelyä ja mieliharrastus on pyöräily, mutta nyt ei voi edes ajatella pyöräilyä talvella. Onhan tuolla nurkassa kuntopyörä, mutta se on enemmänkin vaateteline kuin joku muu.

      Sitä voisi vähän venytellä liikunnan jälkeen, jos pohkeet tuntuvat kipeiltä. Rappusten kiipeily tekee myös hyvää pohkeille ja takamukselle, olen huomannut.

      aura3: hienosti olet edennyt, tästä vaan jatketaan! Ja onnea matkalle, hieno suunnitelma ja päämäärä. Minä kävin jo käsi- ja jalkahoidossa, koska se vitonen on näkyvillä painolukemissa. Nyt otan luonnollisesti haasteesi vastaan ja toivotaan että pian tapaamme vitosen alapuolella. Minulle tulee huomenna vieraita viikoksi, eli pieniä muutoksia arkirytmiin. Yritän pitää kiinni lenkkeilystä ja olla lipsumatta pahasti. Parasta on ollut tämä tipaton tammikuu, tekee tosi hyvää. Menemme ulos syömään viikonloppuna ja jätän sen viinin ottamatta, näin on hyvä.

      En minäkään vielä bikineitä laittaisi tähän ruhoon, paras olisi sellainen 30-luvun puntillinen uimapuku. Mutta onhan tässä aikaa kesään, eikös me tavata sitten jo alle 80-kiloisina?
      Ajattelin että kun saan 82kg rikki, saan palkinnoksi hieronnan. Vaatteita en lähde vielä ostamaan, kohta on mukava mahtua niihin vanhoihin, mitä kaappi pullottaa. Eli samoissa kuljetaan, piristän vain paitoja ja puseroita uusilla huiveilla.

      Potkitaan eteenpäin nokka tuulta vasten!

    • kevätkukkanen

      Skorpi53, hei! onnea saavutuksestasi ja hienoa kaikki toisetkin, kun saatte tuloksia! Minulla ei onnistu sinun ja aura3:men haaste, mutta kannustan teitä ihan vilpittömästi!

      Minä taas olen onnellinen siitä, kun painoni pysyy edelleen alle 90 kiloa. Kyllä se siitä tippuu, kun liukkaalta pääsee vielä liikkumaan. Nyt olen yrittänyt jumpata kotona ja huomenna menen tuonne ryhmäjumppaan, kun iltaryhmässä on hyvin tilaa.

      Kaikille mukana olijoille kovasti intoa laihtumiseen!

    • aura3

      Moi, päivän lukemat 86,2kg. Viime päivinä on ollut niin paljon pakkasta ja muita esteitä ulkoliikunnalle, että tää teki sitten oman kuntosalin! Raahasin jessus vanhat kuntopyörän, stepperin, jumppapallon, kahvakuulan, käsipainot, vatsalihaspenkin sekä hyppynarun tuonne huoneen nurkkaan. Steppailin eilen yli tunnin kun kattelin jotain jutta laihdutus ohjelmaa samalla. Reidet on taas kipeenä. Siinä näyttää kalorit päin mäntyä (kulutus muka -600) ja vaikka paita olikin litimärkä niin ei voi pitää mitenkään paikkansa.

      Herkuttelin taas avokadolla, pähkinöillä, marjarahkalla. Lihaa pitäisi kyllä lisätä sekä kasviksia. Mulle näyttää sopivan kun hiilarit (leipä pasta peruna) jättää pois.

      Nyt kerrankin tuntuu että teen tämän loppuun asti. Aina on jäänuyt ennen vähän vaiheeseen. Päätös on kova ja kerrankin teen kaikkeni sen eteen enkä selittele ja keksi tekosyitä itselleni,

      Hoikempaa viikkoa muillekin, pysykää päätöksessä.

    • krokus

      Nihkeästi on paino nyt mennyt alas päin. Puntari näytti 75,5 kiloa tänä aamuna.

      Pakkasten vuoksi jumppatunteja on peruttu nyt viime viikkojen aikana, mutta nyt olen kävellyt töihin jotta jotain tulisi tehtyä. Ja kyllä etureidet on kipeitä kun kahvakuulassa tuli taas eilen käytyä. Uimassakin olen käynyt viikonloppuisin.

      5,5 kiloa pitäisi pääsiäiseen mennessä karistaa ja itseäni ajattelin lahjoa dermajet-hoidolla tai hieronnalla. Dermajetin pitäisi pistää kuona-aineet liikkeelle ja kiinteyttää ihoa. En ole kertaakaan vielä käynyt, mutta jos tuossa tavoitteessa onnistun niin voisin kokeilla.

    • p@junkissa

      Hei. Löysin tällaisen ryhmän ja hyppään kyytiin lupaa kysymättä, kun teidän laihdutustyylit ja erilaiset vauhdit tuntuvat sopivan minunkin rytmiini.

      Aloitin vuoden vaihteessa, jolloin paino oli 94,3kg, pituus 173cm. Nyt on paino 91,9kg, joten laskua on tullut hitaasti, mutta varmasti. Liikuntana minulla on ainoastaan vesijuoksu, sillä olen jonossa polven tekonivelleikkaukseen, eikä lyhyitä tarpeellisia kävelyjä enempää näillä polvilla tehdä. Mutta vesijuoksemassa olen käynyt n. vuoden verran kerran viikossa ja nyt vuoden vaihteessa kolme kertaa viikossa tunnin verran,

      Olen muuttanut ruokailujani niin, että syön yhden kunnollisen lämpimän aterian päivässä n. klo 16.00 ja illalla vielä kaksi hapankorppua ja hedelmän, pari. Tietdän, että se ei ole lähelläkään suosituksia, mutta minulle se tuntuu olevan suht. kivutonta. Nukun nimittäin aamuisin myöhään, eikä ruoka muutenkaan heti maistu. Joten näillä mennään.

      • p@junkissa

        Selvennän: Nyt siis vuoden vaihteesta lähtien kolme kertaa viikossa vesijuoksemassa tunnin kerrallaan.


    • diplomiliikkuja

      Täällähän porukat liikkuukin:) Onnea painonpudotukseen, noilla opeilla menee maaliin asti.

    • aura3

      Moi ja tervetuloa p@junkissa, lyhennän sut jatkossa pk:ksi!

      Pikainen päivitys. Paino 86,0kg. Hieman omasta tavoitteesta jäljessä, mutta kivasti on nyt tippunut ilman jumeja, ei passaa valittaa.

      Mites teidän liikuntahaaste, onko hallinnassa? Mulla tuli se yli tunnin stepperöinti, käsipainona 1,5 litran vissypullo (-600 kaloria mikä EI pidä paikkansa) sitten tunti lumikenkäilyä (ei ollut kännyä mukana) sekä eilen tuo vaki reilu 6km lenkki (-367cal) ja muut normit arkiliikunnat päälle.

      Hyvää viikonloppua!

      • touko

        Mulla vasta tänään ensimmäinen haasteliikunta suoritettu, huomenna ja ylihuomenna tarkoitus tehdä 2. ja 3. Olen siis alkuviikostakin liikkunut, mutta ajattelin haasteen niin, että kolme suoritusta normaalia enemmän/erilaisia. Tänään tein lihaskuntoa ja venyttelyä normaalin kävelyn lisäksi. Olisi hyvä, jos saisi useamminkin tehtyä, ei ehkä menisi paikat niin kipeiksi ;)


    • lissu2015

      Loppuis jo nuo kovat pakkaset niin sais kävelylenkkeihin taas rytmin. Paino junnaa paikoillaan mutta periksi en anna.
      Nää laskit on tullu vuosien aikana niin ei ne ihan muutamassa viikossa lähde.
      Mahtavaa kun toisilla on paino pudonnut

    • kevätkukkanen

      Hienoa, kun paino menee alas meillä monilla!

      Lissu2015, meillä ikä tekee jumituksia. Minulla pitää olla kasvispitoinen ruoka ja pienet annokset. Liikuntaa myös, eilen olin jumpassa ja tänään asioilla. Huomenna meinaan mennä kuntosalille. Nuo jäätiköt haittaa minua, mutta tulee siitä pian sulat kelit, niin sitten lenkille.

      Painoni näyttää nyt laskevan, mutta ilmoittelen joku kerta paremmin, kun se ei päivittäin liikahda mihinkään. Peilikuvasta ja vaatteista näkee, jotta tuloksia alkaa tulla.

      Ei muuta kuin jatketaan, kyllä tämä tästä....

    • p@junkissa

      Tänään taas vesijuoksemassa, kolmas kerta tällä viikolla. Harmittaa, kun ei tuota kävelyä pysty enempää harrastamaan polvien takia. Kylläpä täällä jotkut ovat ahkeria liikkumisessaan, niinkuin esim. aura3, hienoa.

      Mulla tänään ekaa kertaa kolmeen viikkoon vähän alkoa viikonlopun kunniaks, mutten aio ottaa tavaks. Eikä se edes maistu kunnolla, mutta tänään jätän syömisen sitten vähemmälle. Laskin, että tästä alkoholimäärästä, minkä varmaankin tulen juomaan, saan n. 700kcal, joten eihän se ihan maata kaada, muutei useammin toteutettuna kyllä käy laatuun.

      Maanantaina tulee mulla siis neljä viikkoa 'ryhdistäytymistä' täyteen, kerron sitten, mikä on tähän astinen tulos.

    • Biiruska

      Moikka! Mie alot laihduttamisen vuoden vaihteessa, lähtöpaino oli 58, nykyään oon noin 55 :)

    • krokus

      Usko oli koetuksella jumituksen kanssa, mutta niin se paino lähti laskuun :) tänä aamuna paino oli 75,1! Siitä on kymmenen vuotta kun olen viimeksi ollut näin kevyt.

      Olen kahden viikon päästä menossa kehonkoostumismittaukseen ja nyt sinne voi mennä hymyssä suin koska paino laskenut viime käynnistä niin mukava nähdä kuinka rasvaprosentti on pienentynyt :)

    • Moi kaikki!

      Mä liityn mukaan ketjuun! Viime keväänä mä painoin 72 kg. Sen jälkeen olen jojoillen pudottanut painoa. Parhaimmillaan kiloja oli 62, mutta viikko sitten taas 68.

      Välillä olen nutrannut ja kituutellut dieeteillä. Nyt kuitenkin olen vain päättänyt laittaa ruokatottumukset remonttiin: syön terveellistä, itsetehtyä ruokaa, ja lisäksi niin paljon ettei tarvitse nähdä nälkää.

      Viisi päivää sitten paino oli tosiaan sen runsas 68 kg, tänään aamupunnituksessa vain hieman päälle 66! Varmaankin kehosta on myös poistunut turvotusta yms. eikä laihdutusvauhti tällainen tule jatkuvasti olemaan, mutta onhan tällainen heti alkuun piristävää! :-)

      Mun ihannepaino on 55 kiloa ja mä haluaisin saavuttaa sen kesäksi. Ensin tavoitteena kuitenkin normaalipaino, mikä on mun pituiselle (vähän päälle 160 cm) alle 65 kg. Siihen jos pääsisi parin viikon sisällä, niin olisi hienoa!

      ~ philippa

    • aura3

      Huomenet ja tervehdys uusille laihduttajille.

      Viikonlopun vapaampi syöminen ja eilinen kolmen tunnin urheilu yhteen putkeen (jonka jälkeen reipas nestetankkaus) aiheutti painon heilahduksen ylöspäin. Tiedän ettei ole rasvaa vaan nestettä, mutta harmitus silti. 86,5kg.

      Tästä lähtee uusi viikko, aloitellaan nesteenpoistolla...

    • kevätkukkanen

      Tervetuloa uudet laihduttajat!

      Minä olen suunilleen entisessä alle 90 kiloa. Pääsiäiseksi on tavoite -4kg. Siitä sitten sitten vielä kesää kohti uutta tavoitetta.

      Nyt minulla on liikunta kunnossa. Lähden tästä pian kuntosalille ja jumpat ovat kaksi kertaa viikossa. Omasta halusta, kuinka moneen osallistun ja jaksaminen tulee myös eteen.

      Eikun jatkuu ja ei välitetä pienistä painon heilahteluista.

      • aura3

        Vauhti vähän hiipunut ja jäljessä omasta tavoitteesta. Taitaa käydä niin että en ihan saavuta tuota kiloa miinusta viikkoon, vaihtee paljon tämä paino. Riippuu tosi paljon onko urheillut ja mitä on edellisenä iltana syönyt. Vaan eipä siinä mitään, mulla on tämä vuosi aikaa laittaa itseni kuntoon. Tavoite nro2 olisi silti kohtapuoleen saavutettu. Painoa aamulla 85,6kg eli -700g olisi nyt seuraavaan etappiin. Neljä viikkoa reissuun, olin niiiin haaveillut että vaikka gramman alle 80 tiristän ittestäni. On vieläkin tietysti kikka kolmosia, mutta tällä samalla tutulla tyylillä mennään.

        Missäs muut, miten menee?


      • kevätkukkanen

        Ei ole tapahtunut mitään muutosta painoon. Ostin juustoa, kun sitä saa halvalla ja sen jo tiedänkin, että silloin ei paino putoa. Minulla on tuo pääsiäistavoite, niin enköhän siihen mennessä saa jotain tulosta.
        Jumppaa on tänään ja se on tosi rankkaa.

        Palaillaan asiaan!


      • Skorpi53

        No terve!

        Minulla oli siis vieraita ja vietimme hauskaa :-) toisin sanoen, kävimme ulkona syömässä (niin kuin aina) ja join viiniäkin. Nautin kuitenkin täysin sydämin elämästä. Noh, paino on noussut vähän yli kilon ja lukemat ovat 86,1. Tästä taas otetaan itseä niskasta kiinni ja aamulla kävin sauvakävelyllä, huomenna teen vielä entistä pidemmän lenkin.

        On se harmittavaa, että kilo tulee lisää niin helposti. Mutta samaan hengenvetäisyyn sanon, että olipas mukavaa. Kai ne lipsumiset kuuluvat elämään, mutta niille ei saa antaa tilaa liian pitkälti....
        On hienoa kun on tällainen iloinen ja motivoitunut ryhmä, tämä antaa lisää potkua. Luen innolla näitä kirjoituksia! Palataan asiaan, uskon että minulla on ensi kerralla parempia tuloksia kerrottavana...

        Terveisin se Skorpi53, joka rällästi viimeisen päälle muutaman päivän.....


    • kevättärinnassa

      HYVÄ ME !
      Mukaan tullaan.-4kg näytti tämän aamun vaaka tälle vuodelle, jihuu! Tästä jatketaan kohti keveämpää kesää.2vko käytin nutrilettiä ja nyt mennään vähähiilarisella.Olo ihanan pirteä ja se kamala saamaton olo jäi muistona viime vuodesta.Tätä hyvää oloa on pakko jakaa.Tsemppiä kaikille!

    • pajunkissani

      Vihdoin on jotain kerrottavaakin. Mulla on nyt toista viikkoa ollut tilanne, ettei paino ole laskenut ja joinain päivinä jopa pientä takapakkiakin, vaikka tunnollisesti olen jatkanut laihislinjalla ja liikkunut tavoitteeni mukaan. No, tänään sitten oli paino 90.8kg! Eli nyt on tän kuun alusta mennyt 3.5kg, mikä antoi lisäpotkua jaksamiselle. Ehkäpä tämä hidas tahti on just hyvä, ei tule niin helposti kyllästyttyä koko puuhaan, kun ei ole vetänyt itseään ihan kitudieetille.

      Just popsin porkkanan ja odotan, että aikaa vähän kuluu. Joskus tunnin päästä on sitten lupa syödä iltapala; kaks hapankorppuu. Ja ainoo ruoka jonka siis tänään söin neljän maissa oli siskonmakkarakeitto ilman leipää ym. Muuten ei siis mitään ennen sitä. Tällaisella rytmillä mä oon pärjäillyt nyt viidettä viikkoa.

      Tsemppiä muille laihduttajille ja voimia jatkaa tavoitteeseen asti!

      p.s. UUsittu sivusto ei hyväksynyt @:ää nimimerkkiin ja pelkkä pajunkissa oli varattu, joten lisäsin siihen sitten omistuspäätteen kun en muuta nyt keksinyt.

      • aura3

        Hämmästyneissä fiiliksissä, olo ihan epätodellinen...ei mene fysiikan lait ja kaloriteoriat aina meikäläisellä kohdilleen. Eilen tuskailin hidastunutta tiputusvauhtia ja äsken vaakaan pamahti 84,7 kg !!! Eli tavoite nro2 saavutettu! Ei oikein osaa olla vielä riemuissaan, kun ei vielä sisäistä tuota. Minä käyn joka aamu vaa`alla ja siten lukemat eivät ole vertailukelpoisia, Vain yksi päivä viikosta samaan aikaan näyttää suunnan. Jännää miten urheilu ja liikunta kerryttää lihaksiin ihan hulluna nestettä, lukema pomppaa toista kiloa ylöspäin...

        Mutta yritän nauttia tästä saavutuksesta, että olen ylpeä ittestäni että olen pystynyt tähän. Vielä on pieni toivon pilkahdus saada tavoite nro3, eli alle kasikymppiä, siihen maaliskuun alkuun. Silloin lomalla nautiskelen ruuasta jne enkä laske kaloreita. Taas paino nousee tilapäisesti, mutta hyvin tässä olen onnistunut palamaan ruotuun aina syöminkien jälkeen.

        Hyvää viikonloppua kaikille, toivon samaa hyvänmielen tunnetta teillekin!


      • Skorpi53

        No jopas olet hienosti laihtunut aura3! Ja kaikki muutkin tuntuvat olevan hyvässä vauhdissa.
        Vaikka käyn vaa'assa vain kerran viikossa, tuo viime viikon riehuminen kävi jo ottamaan päähän. Olen palannut arkeen ja käynyt joka päivä tunnin sauvakävelyllä ja nyt tarkistin painonkin, eli 85,3, juhui!

        Perässä tullaan, sinä aura3 olet vähän niin kuin kilpailukaveri kun samoissa kiloissa pyöritään.
        Kaikille hauskaa viikonloppua ja potkua!
        Ai niin, aion suunnitella linssipataa ja etsin tässä reseptejä. Ovat mainio proteiininlähde.


      • pajunkissani

        Hiukka 'kateellisena' katson teidän arvojanne, kun ne ovat niin reilusti alle kahdeksankympin. Mulla on nyt suuri välitavoite myös päästä kasilla alkavaan lukuun. Nyt siis pyörii jossain 90.8-91.8 välillä. Mutta jatketaan, ei nyt näin hyvää alkua kannata hukata, kuukausi sentään jo takana! Tsemppiä kaikille!


      • aura3

        Huomenet. Hei skorpi ja pajukissani, otan teitä kiinni vaikkakin väärään suuntaan! Taas eilisestä liikunnasta johtuen paino pomppasi ihanasti takaisin 85,4kg. Vaikka vain nesteenä lihaksiin, ärsyttää katsoa aina nousevaa lukemaa. Tiedän, pakkoko sinne vaakaan mennä urheilupäivän jälkeen...juu on pakko. Silloin marraskuussa päätin ettei vaaka enää pölyty sohvan alla.

        No kirittäjät, jaksaa jaksaa, ollaan niin samassa veneessä. Eli minä 170cm ja ikäkin alkaa olla lähempänä 50 kuin 40 kohta. Syömiset ehkä 1300 kaloria vältellen leipää ja pastaa. Liikuntaa minkä kerkeää, useampi tunti viikossa. Entä teidän strategia?


      • kevätkukkanen

        Minä olen jumissa tässä alle 90kg. Liikunta on jäänyt jumppaan ja kuntosaliin ja kuntosali ainakin minulla nostaa painoa. Ihan näen, kuinka vesi kertyy ihon alle esim. reisissä. Kelit ovat sellaisia ettei innosta hyötyliikunta eikä muukaan ulkoilu. Kohta se sulattaa nuo kadut ja sitten pääsen ulos välipäivinä.

        Kun kerran painoni pysähtyi tähän, niin salaatteja alan syömään, kun tässä joskus kauppaan selviän. Kotimaiset kasvikset alkaa lisääntymään kauppoihin. Rehuja ja raejuustoa. Leipää syön yleensä aamupalalla, jos ei ole puuroa. Muuten menee melkein kasvis, liha, kala ym.

        Jatketaan ja kyllä me onnistumme!


    • vaakailija

      Lyhyt & ytimekäs viesti ennen iltajumppaa: suklaalakko kesti 1 päivän: tänään sorruin riisisuklaapakkaukseen :(
      Mutta huomenna se alkaa! Päivä kerrallaan!
      Paino 73,1 kg tavoite sellainen -4 tai -5 kiloa pääsiäiseen mennessä.

    • krokus

      Hitaasti mennään, mutta paino on taas nytkähtänyt alas päin :) 74,9 oli paino aamulla. Liikuntaa on tullut harrastettua, mutta minä en ole huomannut että keräisi kovin nestettä kroppaan. Johtuisiko siitä, että harrastan enemmän kuntoilua(kahvakuula, ratsastus, uinti), enkä niinkään kuntosaliharjoittelua? No tiedä häntä.
      Täytyy minunkin tunnustaa -> viikonloppuna sorruin ruunebergin torttuun :/

    • Skorpi53

      Terve taas kaikille!

      On keskiviikko ja virallinen painontarkastus, tänään ihanat 84,0 lukemat, ihan pyörryttää kun olen niin onnellinen :-)

      Sain laitettua vanhat toppahousut jalkaan ensimmäistä kertaa pariin vuoteen, nappi ei enää pompahtanut auki ja vetoketju pysyi kiinni tekemättä kipeää. En aio vielä ostaa uusia vaatteita, odotan sitä maagista kahdeksan rikkoutumista.
      Olen liikkunut n. 5 kertaa viikossa, teen tunnin sauvakävelyn eli 5,5km. Olen aikaisemmin aina inhonnut kävelyä, olen himopyöräilijä. Mutta kuten ilmat sallivat, talvisin minä en pyöräile, enkä sateessa. Näin siis paino on aina noussut talvisin reippaasti. Inhoan myös kuntosaleja, haluan olla ulkona silloin kun liikun ja urheilen.

      Syön aamulla omatekemää mysliä rasvattoman rahkan kanssa. Tosin tänään rahka oli päässyt loppumaan ja pureskelin sämpylän. Keskipäivällä syön ison lautasen salaattia ihan normaalilla kastikkeella. Sen jälkeen lautasellisen tavallista kotiruokaa, mitä teen muillekin. Siinä on hiilareita ja lihaa/kalaa ja vihanneksia, mitä sattuu. Sitten iltapäivällä mandariineja tai muita hedelmiä, illalla syön vain vähän, kun tulee kova nälkä. Välillä vaikka pari porkkanaa ja juustoa. En osta mitään kevyttuotteita, koska en usko niiden olevan terveellisiä.

      Olen juonut välillä viiniäkin ja päivällä syön jälkiruoaksi joka päivä yhden lakun, sain ison laatikon joululahjaksi. Voin kertoa että imeskelen sen silmät ristissä, sillä rakastan makeaa....

      On mukava seurata teidän kaikkien laihdutusta, yhdessä mennään ja yhdessä halutaan laittautua kesäkuntoon. Ajattelin äsken lenkillä, että olen sellainen purkki-orvokki, joka haluaa tulla Baccara-ruusuksi ja päästä vaatekauppaan kokeilemaan ihan mitä vain tangosta löytyy. Mukava ajatus, koska minun kokoa ei ole läheskään aina löytynyt hyllystä....

      Iloa ja vauhtia käpäliin kaikille, kirjoitellaan!

    • pajunkissax

      Olen jo lähellä välitavoitettani, alittaa 90kg. Nyt olen päässyt härnäävään 90.1kg:oon, ja odotan kovasti, että seuraava pudotus tulisi. Mulla näyttää menevän sillai sykähdyksin tämä pudotus, ensin junnaa pitkään samoissa arvoissa ja sitten ykskaks humpsahtaa.

      Tänään taas vesijuoksussa tunti, seuraavan kerran perjantaina. Huomenna meen kävelemään ja luuhaamaan Itikseen, kun en tykkää tuolla loskaisia katuja kävellä. Muutenkin se kävely pitemmän päälle on rasittavaa polvelle, mutta ainakin kulutan siellä sisätiloissa jonkin aikaa, se on kaikki liikunta kotiinpäin.

      • aura3

        Hyvä hyvä, hienoja pudotuksia teillä. Nyt on minun vuoroni olla "kateellinen" teille hyvästä tahdista. Mulla junnaa samassa taas vaihteeksi. 84,6kg. Eli näyttää sata varmasti että en pysty tuota 4,7kg:ta rikkomaan ennen lomia, mutta pitää olla tyytyväinen kun on näinkin pitkään tämä homma pelittänyt ilman pahempia sortumisia. Olen sortunut jonkin kerran ruisleipään reiluilla päällisillä, se on mulla semmonen jota voisin vedellä pussitolkulla hullun kiilto silmissä...

        Tänään leivon Runebergin torttuja muksujen kanssa. Ei tee heikkoakaan olla ilman, ovat minusta ällömakeita niinkuin kaikki muutkin kahvileivät.

        Pitäisi käydä jotkut farkut ostamassa, viimeksi oli 42 koon, mikähän ois nyt ja mikä ens kesänä...?


      • kevätkukkanen

        Ihanaa, kun teillä menee hyvin! Jaksakaa jatkaa, kyllä kannattaa! Minä tiedän, kun yli 100 kiloisesta olen päässyt tähän aamuun, 89,4kg. Iho on kiinteytynyt hitaassa pudotuksessa ja olen oikein tyytyväinen saavutukseeni.
        Kilpailijaksi minusta ei ole, vaikka monien kanssa olen samoissa painoissa, mutta jatkan tästä omaan tahtiin.

        Salaattiainekset ovat kaapissa ja nyt kevennystä taas tulee.
        On niin järkyttävät kelit, etten pääse kävelylle kuin piikkien kanssa kaupan ovelle ja takaisin kotiin. Kuntosalille pääsen umpihankipolkua kiertotietä ja jumppa on lähellä, jotta vaikka kontaten siihen pääsen. Tänään on jumppa ja huonenna salille, kyllä on liikuntaa sisätiloissa.

        Vielä on matkaa juhannusjuhliin, eikun tsempataan vaan!


      • kevätkukkanen

        Painoni on onneksi samassa ja kaikki kuntosalit ja jumpat olen hoitanut. Huomaan ruoka-annoksien pienentyneen ihan itsekseen, joten hyvältä tämä näyttää. Herkkuja en ole nähnytkään.
        Liukasta on, joten lenkille välipäivinä en lähde, vaikka on minulla liukuesteet kengissä.
        Peilikuva näyttäisi kiinteämmältä. Jokohan tässä elämä alkaa iloksi muuttua?

        Tulkaahan kertomaan kuulumisia!


    • pajunkissax

      Tänään oli poikkeuspäivä. Lähipiirissä oli 3-vuotis synttärit, ja jo ennalta suunnitellusti öin sekä voileipä-, että makeita kakkukja. Silti kotiin tultuani, en tuntenut sen kummenpia syyllisyydentunteita, vaan jatkoin entisen kurinalaista rytmiäni.

      Aamulla oli paino 90.3kg, ja olen siihen tyytyväinen, vaikka odotankin kuin kuuta nousevaa sitä 8:lla alkavaa lukua.

      Tsemppiä kaikille, jotka jaksavat puurtaa tavoitteensa eteen.

    • pajunkissax

      Jessss! Tänään vihdoin täyttyi välitavoite: 89.8kg! Ekan kerran siis kasilla alkavalla vuosikymmenellä! Nyt sitten seuraava tavoite on 85kg, mutta siihen menee kyllä taas ainakin kuukausi. Olen nyt siis vuoden alusta pudottanut 94.3 --> 89.9kg, eli mitäs tosta nyt tulee, 4,5kg. Tahti on siis melko hidas, mutta mulla on aikaa ja nyt tällä kuurilla jaksan varmaan olla pitempäänkin, sillä tässä ei tarvii niin kärsiä nälästä.

      • kevätkukkanen

        Onpa iloinen uutinen sinulta pajunkissax! Kyllä se on piristävää aina, kun uusi kymmenluku vaihtuu. Isosti onnea kaikille laihtuneille!
        Minulla on joku tasannevaihe meneillään ja varsinkin, kun ei yhtään tule kävelyä. Salille lähden tänään ja huomenna jumpalle, nämä vakiot ja sitten odottelen, kun lumet sulaa. Sauvakävelyn otan lisäksi. Niin tein viime keväänä kanssa.
        Hyvin maltillisesti olen syönyt ja paljon kasviksia ja hyviä rasvoja. Näillä mennään!

        Hei, porukat, tulkaan kirjoittelemaan!


      • Skorpi53

        Hienoa!
        On se upea olo, kun on uusi lukema etunenässä, vielä 10x hienompi saavutus kun kymppi on rikkoutunut, onnea!

        Täällä ei ole vielä uusia lukemia kerrottavana, koska punnitsen vasta keskiviikkona. Tuosta hitaasta tahdista haluan sanoa sen verran, että sehän ei ole oikeastaan laihdutusta, vaan sinä Pajunkissax olet muuttanut elintapojasi, mikä on paljon kestävämpää ja järkevämpää.

        Sitä minäkin yritän tässä tehdä, liikun paljon tavallista enemmän, kun heiluttelen noita sauvoja. Viikonloppuna oli kyllä pari lipsua, taisin nauttia niistä oikein kovasti. Mutta kyllä nekin kuuluvat elämään, tärkeää on että palaa terveelle ladulle heti sen jälkeen takaisin.

        Jatketaan samaa tahtia eteenpäin, että ollaan hoikempia kun kevät tulee....


      • aura3

        Moi ja hyvin pääsiäishaasteen porukalla menee! Sieltä se kevät tulee ja pienemmät vaatteet.

        Olin yllättäen reissunpäällä ja tulin vasta kotiin ja vaaka sanoi aamulla 85,5. Reilulla kilolla noussut kun ruuat oli mitä nyt tarjottiin. Kaikkea söin, pienempiä annoksia tietenkin mutta liikkua en ole viikkoon kunnolla kerennyt. Jotain omaa venyttelyä ja koipien nostoja kuitenkin.

        Nyt täytyisi taas kaivella motivaatio ja kuri tuolta stressin alta jostain. Kaipa se löytyy taas, otetaan se alle kasikymppiä suunnaksi ja eikun hommiin.


    • Skorpi53

      Terve taas kaikille
      olen viettänyt melko tavallista viikkoa, työtä ja kiireitä, sitä samaa rutiinia taas.

      On ollut muutamat pienet lipsut, mutta ei mitään isoa repäisyä, siitä olen pystynyt onneksi pitämään kiinni. Painolukema tänä aamuna 83,4 jeeeeeee !!! Tätä ei ole näkynyt minun vaa'assa moneen vuoteen tosiaankaan.

      Nyt se jo näkyy masussa ja ihon tuntuu paremmalta, ihan totta hiuksetkaan eivät rasvoitu ihan niin nopeasti kuin ennen. Onko se mahdollista? Pesin ne ennen joka toinen päivä, nyt voin vielä pitää yhden päivän poninhäntää jo on oikein kiire...

      Miten teillä muilla menee? Tulkaahan kertomaan, että voidaan tukea toisiamme.

      • kevätkukkanenk

        Hyvä, hyvä! Kyllä se sieltä kesäkunto löytyy.

        Minä olen liikkunut paljon, ne jumpat ja salit. Tänäänkin salilla ja painoja lisäsin ja vastuksia laitteisiin. Kaikki tiet ovat ihan jäisiä, ei mitään asiaa lenkille. Piikkikengillä nuo pienet matkat kuljen.

        Painossa ei muutosta, mutta peilissä ja mittanauhassa kyllä eli hyvä tästä tulee.

        Nyt ei anneta periksi, kun hyvä alku saatu tähän hommaan!


      • touko

        Mulla ei etene mitenkään. Kuukautisia edelsi reilu viikko, kun teki vaan mieli syödä, myös herkkuja tietenkin. Nyt sitten tässä pöhövaiheessa ja sekin on normaalia tuhdimpi. Eli en voi juhlia kilojen tai senttienkään lähdöllä. Lisää ei kuitenkaan ole tullut, onneksi. Liikun päivittäin, vähintään kävelyä.
        Mietin vähän ruokavalion muuttamista, kun ei mitään tapahdu. Satuin lukemaan, että eri ruoka-aineet vaikuttaisivat eri kohtiin. Täytyy perehtyä, millä mahaläskit lähtisivät vajumaan. Seuraavina päivinä ei muutosta oletettavissa.


      • aura3

        Nyt pukkaa kaikki vastoinkäymiset näköjään kerralla. Täällä petin pohjalla lojun kuumeessa ja nuhassa, olo ihan voimaton. Ensin oli muu perhe ja nyt näköjään minun vuoro. Ei ole makuaistia mutta jotain pitäisi saada alas.

        Ensiviikolla taas uusi yritys jos olo antaa myöten. Harmittaa ihan tämä suunnitelmaan kuulumaton episodi, ei siis taaskaan mennyt niin kuin strömsössä.

        Pysykäähän ruodussa viiknloppuna!


      • kevätkukkanenk

        Paranemista, aura3!
        Minä olen urheillut neljä päivää ja tänään on siivous ja pyykkäys. Paino pysyy ihan prikulleen samana alle 90 kiloa ja siitä pitää minun iloita. Vaatteeni löystyy ja jotkut housut ei pysy enää päällä. Alavatsan rasvakerros pienenee mittanauhan mukaan ja se on ainakin hyvä.

        Huomennakin on lepopäivä, ystävän tapaan kahvilassa. Eikä tuolla ulkona pääse liikkumaan ollenkaan. Piikit kengissä just tuohon kauppaan ja kahvilaan ja näihin kunnonkohotuspaikkoihin. Pyhänä menen salille.

        Ruokailu minulla on melko kohdallaan, ei mitään ylilyöntejä. Jotain pitää alkaa vielä korjaamaan, kun paino on tasapainossa. Jos viisi kiloa saisin kevääseen mennessä, se jo riittäisi ja sitten vielä loppuvuonna jotakin pois.

        Reipasta mieltä porukat ja hyvää viikonloppua kaikille!

        Välillä ei hyväksy nimimerkkiä, niin perään lisään mitä sattuu.


    • krokus

      Toivottavasti paranet pian aura3!
      Minä olen toistaiseksi(koputtaa puuta) pysynyt terveenä, mutta viime viikonloppu meni aivan pipareiksi! Oli harvinaisen huono viikonloppu eli tauotonta repsahdusta. Maanantaina sitten itseä niskasta kiinni ja suurta vahinkoa ei päässyt tapahtumaan, mutta ei se puntarin lukema kyllä ole pienentynytkään :/ eli 74.8 kilossa keikutaan.

    • pajunkissax

      Mulla on ollut motiivi hukassa jonkun aikaa ja vähän olen lipsunut syömisissä. Edelleen kuitenkin olen käynyt vesijuoksussa sen kolme kertaa viikossa. Nyt ryhdistäydyin uudelleen ja jatkan tiukepaa linjaa. Vähän kyllä harmittaa se, että tiedän, ettei yhtään saa lipsua, muuten alkaa paino taas nousta, se tuntuu välillä niin raskaalta ajatukselta, että lopun ikää täytyy syömisiään tarkkailla, eikä saa nauttia herkkuja. Tai no saahan niitä, mutta sitten täytyy taas kiristää sitäkin enemmän.

      En tiedä, sanoinko asiani ymmärrettävästi, mutta tänään on ollut sellainen päivä, etten oikein näe missään järkeä. Tsemppiä kuitenkin teille, jotka jaksatte jatkaa tavoitteidenne jahtaamista!

      • Skorpi53

        Kyllä se lipsuminen on ihan normaalia, älä höpsi! Ei ihminen jaksa olla aina nälässä ja niitä herkkuhetkiä tarvitaan myös.
        Mutta se meidän yhteinen ongelmahan on se, että niitä on tullut vähän liikaa, eikä niiden määrä oikein pysy rajoissa.

        Sellainen kerran viikossa on monessa dieetissä järkevä nautintokerta, mikä minun mielestä kannattaa pitää, että jaksaa. Jos sitten tulee enemmän lipsuja, niin sitten on liikuttava enemmän, että polttaa ylimääräiset kehostaan. Koitetaan vain yhdessä muuttaa elintapoja lopullisesti, ei vain hetkellistä dieettiä. Minä olen ainakin muuttanut aamupalani jo vuosi sitten, eli enää syön harvoin leipää aamulla.
        Minun paheeni on viini ja makea silloin tällöin.

        Tee sinäkin Pajunkissa itsellesi mukavia palkintoja vaikka joka toisen kilon pudotukselle, niin saat itsellesi kilpailumielen. Pitää arvostaa itseään, eikä vain kiduttaa. Kun syö vähemmän, rahaa jää johonkin muuhun, mistä voi iloita.
        Minä en vielä ostele vaatteita, mutta olen jo hankkinut hajuveden ja käynyt käsi- ja jalkahoidossa. Yhtä kelloa minä vähän havittelen, sitä on kiva katsella netissä, miksei se voisi olla myöhemmin oikein iso palkinto isosta laihtumisesta.
        Ollaan vaan armollisia itsellemme, pidetään yhtä ja taistellaan näitä kiloja vastaan otsa kurtussa. Kohta tulee kevät ja on mukava ajatella, että vaatteet eivät muistuta makkarankuorta. Hei, ollaan ladyja!


      • touko

        Hei vaan. Vastoin edellisen kirjoitukseni oletusta paino pompsahtikin tänään tutut 400g alaspäin edellisestä alimmasta :) Uudessa kilossa ollaan!
        Pajunkissa, tsemppiä vaan jatkoon. Älä tee liian tiukkaa dieettiä itsellesi. Salli myös herkut. Paino putoaa hitusen hitaammin, mutta ilman kärvistelyä!


    • aura3

      Hyvää ystävänpäivää, laihdutus ystävät!

      Viisaita sanoja tuossa Skorpilla, ihan meille jokaiselle.

      Olo jo hieman parempi tänä aamuna, jospa olen jo taudin paremmalla puolella toivottavasti. Sen verran hypähdin vaakaan kun pesuhuoneessa kävin että tulos oli 84,6 edelleen. Jos nyt sitten ensiviikolla pääsisi liikkumaan...tänään ja huomenna vielä leireilyä sohvalla nenäliina paketin ja buranan kanssa.

      • aura3

        Vielä kipeänä. Eli ei liikuntaa ja syönyt olen mitä alas saanut. Sohva ja keltanen jaffa kutsuu. Miten muilla menee? Liikkumaan tekisi mieli jo mutta en uskalla ennen paranemista.


      • kevätkukkanenk

        Ikävää, kun olet sairas, aura3!
        Minä olen tämän likkauden vanki. Liukuesteillä kuljen kauppa- jumppa- ja salireissut. Mihinkään ulkoliikuntaan en kehtaa lähteä kompuroimaan noille jäätiköille.
        Leiponut olen pakastimeen ja ns. koekakut maistoin, niin siinäpä se paino pysyy ja laihtuminen siirtyy.
        Odotellaan sulia teitä ja parane pian aura3!

        Tulkaahan kertomaan tilannetta toisetkin!


    • krokus

      Puntari ei ole juurikaan värähtänyt pariin viikkoon, vaikka olen liikkunut entiseen malliin. No viikonloppuina tuli vähän lipsuttua, mutta viikot olen pysynyt ruodussa. Kävin sitten eilen kehonkoostumusmittauksessa ja rasvaprosentti oli pienentynyt ja lihasmassa kasvanut vaikka painossa ei ole tapahtunut muutoksia. Onneksi siis kiinteytystä on tapahtunut :) Nyt kevyillä mielin jatkan urakkaa, koska ehdin tuossa jo hieman tuskastua kun tuloksia ei painossa näkynyt.

      Kevättä kohti mennään ja jos nämä liukkaat kelit menisivät ohi niin voisi kävelynkin taas aloittaa. Pääsiäinen lähestyy vauhdilla ja tavoitteeseen on vielä matkaa, mutta eiköhän tuo onnistu jos terveenä pysyn.

    • Skorpi53

      Mukavaa uutta viikkoa kaikille, laihdutus jatkuu ja kevät alkaa kohta olla ovella.
      Minulla on punnituspäivä ja vaaka näytti 82,7 eli on mennyt paremmin kuin uskoin. Totta kai on tapahtunut parit lipsutkin, mutta sitten taas ladulle takaisin.

      Olen alkanut kokeilemaan eri juustoja, että saan proteiinia. En osta mitään kevytjuustoja, vaan ihan tavallisia. Iltapalaksi syön vihannespaloja ja juustoa. Leipää en enää syö kuin pari kertaa viikossa korkeintaan. Juuston myötä lihansyönti on vähentynyt paljon ihan huomaamatta, tänään on ihan pakko saada pitkästä aikaa makkaraa!
      Tulkaa nyt taas kertomaan kuulumisia, pidetään yhtä ja tuetaan toisiamme. Sain teiltä niin paljon alkuapua, en ole päässyt näin pitkälle vielä vuosiin. Eiköhän nyt ponnisteta ja tiristetä ne loputkin yhdessä?
      Millainen päämäärä teillä kaikilla on painon kanssa? Minulla 1. päämäärä on rikkoa 80kg. Toinen päämäärä ja kaikkein tärkein, on 77kg. Sen jälkeen jos vain pystyn, kultamitali olisi 75kg. Sen jälkeen tahdon vain punnita edelleen kerran viikossa ja pitää painon loppu ikäni, ostaa uusia vaatteita ja nauttia olostani.

      Paljon motivaatiota kaikille, tulkaa kertomaan kuulumisia ystävät!

    • pajunkissax

      Kiitos kaikille tsempeistä. Nyt olen taas ruodussa, mutta paino junnaa siinä 90kg molemmin puolin. No, jos sen saisis edes siinä pysymään, eikä tulisi takapakkia. Tuosta lipsumisten sallimisesta itselleen; Mulla kun tahtoo vähän olla niin, että jos en ole kauhean tiukka ja kontrolloi kaikkea, niin silloin tulee huono fiilis ja menee into jatkaa. Täytyis oikein opetella sitä itsensä armahtamista silloin tällöin.

      Olisin nytkin niiiiiiin halunnut syödä yhden laskiaispullan, mutten uskaltanut. No, toivon, että jos jaksan tätä edes jonkinlaista syömisten kontrollia jatkaa niin, että saisin todella hyvän lopputuloksen, niin jospa sitten uskaltaisi joskus jotain nauttiakin. Nykyään tahtoo kyllä olla niin, että kaikki syöminen on nautinnollista, mutta sitä on laihiksesta johtuen liian vähän :).

      Mukavaa alkukevättä kaikille mukana oleville!

      • kevätkukkanenk

        Tiukka kuntoiluputki on taas ohi. Neljä päivää peräkkäin on liian rankka, vain kun olen maksanut kuntosalin, niin on siellä käytävä. Huomenna käyn ja maanantaina viimeisen kerran kuntosalilla ja sitten tulee varmaan kuukauden tauko. On koko maaliskuu asioilla juoksua.
        Jumpissa käyn kaksi kertaa viikossa edelleen.

        Painoni on pysynyt samoissa alle 90 kiloa ja joskus käynyt hiukan yli. Kunhan pääsen lenkille, vain nyt ei yhtään askelta ylimääräistä, kun on jäistä. Minulla on kanssa, jos esim. keksipaketin joskus kerran vuoteen ostan, niin kiinni olevana se säilyy. Sitten jos vieras käy ja sen avaan, niin minähän syön sen melko pian loppuun. Siksi en leivo enkä osta noita kiusauksia kotiini.

        Tämäkin on paha, kun kerran viikkoon olen käynyt kaupssa näillä liukkailla, niin joutuu jonkun päivän olemaan puurolla ja jollain, mikä ei laihduta. En muista pahempia liukkaita katuja kuin mitä nyt on meillä. Tulisipa sulat kadut!

        Kiva, kun teillä on hyviä laihtumistuloksia ja me, joilla ei joka viikko tule uutta tulosta, niin iloitaan entisistä saavutuksista.

        Hyvää viikonloppua ja tsempataan kukin tavallaan!


      • aura3

        Nyt on kaikki vähän sekasin ja stressi huipussaan. Kaikki tulee yhteen syssyyn..tulee työpaikan vaihto, uudet ihmiset ja ympäristö ja kaikkea muuta. Varmaan vaikuttaa vastustuskykyynkin tämä tilanne, ei meinaa flunssa parantua millään ja silmien ja kasvojen iho kuivuu mielettömästi. Ihan hilseilee ja laikkuilee kasvoista vaikka ei mitään atooppista ihoa mulla ole koskaan ollut. Painokin taas pompsahtanut 85,1kg. Yritän löytää liikunnalle aikaa. Yöisin en saa nukutuksi kun asiat vaan pyörii mielessä. Jospa se m ielenrauha jostain löytyisi. Projektia en ole siis jättämässä kesken, hieman vaan hidasteita tullut tälle matkalle...

        Muille hyvää viikonloppua ja hyviä tuloksia!


    • pajunkissax

      Me ollaan sitten samoissa lukemissa "kevätkukkanen". Nyt tänään vedin pohjat, eli 89.4kg, näin alhaalla en ole vielä käynytkään. No, kunhan tämä paino nyt vaan alkais pysyvästi olla tuolla 8-lla alkavalla kymmenluvulla, niin kiva ois. Tänään oli kolmannen kerran taas tällä viikolla vesijuoksussa ja kyllä se on nyt iskostunut jo ihan mukavaksi tavaksi, nyt jo tuntuis tyhmältä käydä vaan kerran viikkoon, niinkuin ennen kävin.

      Nyt sitten hyvillä mielin viikonloppua viettämään. Sitä samaa toivotan teille muillekkin!

      • kevätkukkanenk

        Hyvä, pajunkissax! Hyvinhän sinulla menee ja kun paljon liikut, niin kiinteydyt.
        Minä jos saisin viisi kiloa pois, niin olisin tyytyväinen. Tuonne metsälenkille kunhan joskus pääsee, niin siitä saa apuja painon pudotukseen. Nyt minä saan kaverin toisinaan, kun aikaisemmin olen yksin sauvakävellyt.

        Aura3, on siinä aina oma jännitys, kun työpaikka vaihtuu. Onnea uuteen paikkaan!

        Krokus, minäkin pääsen rasvaprosentin mittaukseen maaliskuun lopulla. Lähden kylpylään ja siellä samaan hintaan tekevät mittauksen. Vertailukohtaa minulla ei ole, mutta tulevaisuudessa kotikylän kuntosalilla tekevät mittauksia muutaman kerran vuodessa, niin sitten on vertailua. En ole aikaisemmin mittauttanut.

        Skorpi53, kyllä sinun kelpaa, olet jo melko hoikkis! Perässä tulemme!!!

        Ihanaa, pidetään tää porukka kasassa ja tehdään tulosta!


      • aura3

        Huomenta. Sain onneksi viimeyön kohtuullisesti nukuttua. Kunnon uni on niiiiin tärkeää. Eilen illalla uhmasin kohtaloa ja kävin tuon 6km lenkin. Tie oli peilijäässä ja liukas. Oli pakko päästä vähän ulkoilemaan ja selvittelemään ajatuskia. Minä murehdin aina turhaan semmoisia asioita joihin en voi itse vaikuttaa. Ikävä ja rasittava tapa mulla, mutta minkäs teet.
        Taisi eilen vaa`assa näkyä vaan hiilari pöhöt, kun tänään lukema oli taas 84,2kg. Eli ei onneksi ole noussut jos ei ole tuon alempana käynytkään. Eli ensi viikolla sinne reissuun lämpimään, onneksi en niitä bikinejä hankkinut (vielä ;) jos tuon nelosen saan rikki, niin siihen on tyytyminen. Voi voi, vielä siis semmonen 14-19 kiloa tiputettavaa vielä edessä...


      • kevätkukkanenk

        Hyvää ja virkistävää matkaa aura3!
        Jos satut lähtemään jo alkuviikosta!


      • aura3

        Hienoa kevätkukkanen että jaksat tsempata meitä muita, kiitos!

        Lähden reissuun vasta keskiviikkona, silloin raportoin lähtöpainon. Nyt on loppukirin aika, eilen uimassa ja kuntopyörällä. Paino 83.9kg. Jätin taas tuon rakastamani ruisleivän pois, niin ihanaa kun se onkin, niin 0 toleranssilla mennään, muuten hukka perii...huomiseen! Tänään vielä pyykinpesua ja lumitöitä ja pakkaillakin pitäisi aloittaa. Ja käyn tänäänkin uimassa.


    • pajunkissax

      Sain nyt tiedon jonohoitajalta, että pääsisin siihen polven tekonivelleikkaukseen huhtikuussa, joten sitä silmällä pitäen on mulla syytäkin pitää tahtia yllä. Se nimittäin edesauttaa paranemista, mitä vähemmäksi näitä liikakiloja saa. Pikkase jännittää kyllä, että miten se liikuntakyky sitten rupee korjaantumaan, kun nyt se kävely on niin kivuliasta. Toivon kovasti, että leikkauksesta on apua pahaan nivelrikkoon.

      Tänään oli 89.3kg, joten sata grammaa taas alas. (Kaikesta pitää iloita :D)
      Mukavaa uuden viikon alkua teille kanssaryhdistelijät! aura3:lle mukavaa reissua!

    • pajunkissax

      Tulin vielä lisäämään, kun just huomasin, että BMI:ssä olen alittanut rajan 'merkittävästä lihavuudesta' ja siirtynyt näköjään 'lievään lihavuuteen'! Ihanaa! (Olen 173cm)

      • touko

        Onnittelut BMI-rajan rikkoutumisesta!
        Mulla viime viikosta -200g. Seuraavalle kymmenelle ja tärkeälle rajapyykille enää 1,5 kiloa matkaa, odotan sitä innolla! Siellä ei ole oltukaan vuosiin...
        Mulla liikunnat ja ruoat ihan hanskassa, mitä nyt jäätelöä tuli syötyä reippaammin viikon aikana, mutta ei näköjään haitannut.


      • kevätkukkanenk

        Minulla tämä meni murheeksi, kun on virtsatietulehdus ja lämpöäkin. Jäi kaikki jumpat ja kuntosalit. Aamulla kävin päivystyksessä ja oli jo vaivannut pitemmän aikaa. Hyvä nyt, kun on lääkkeet. Toivottavasti tehoaa!

        Hienoa ystävät, kun on taas teillä onnistumisen iloa!
        Minä ostin lanttua ja hedelmiä, jotta tässä kotiolossa saisin jotain kevennystä aikaiseksi.


      • Skorpi53
        touko kirjoitti:

        Onnittelut BMI-rajan rikkoutumisesta!
        Mulla viime viikosta -200g. Seuraavalle kymmenelle ja tärkeälle rajapyykille enää 1,5 kiloa matkaa, odotan sitä innolla! Siellä ei ole oltukaan vuosiin...
        Mulla liikunnat ja ruoat ihan hanskassa, mitä nyt jäätelöä tuli syötyä reippaammin viikon aikana, mutta ei näköjään haitannut.

        Huomenta kaikille!
        On pakko kysyä, että mistä ja miten se BMI mitataan? Kiinnostaa kovasti, eikös se ollut joku rasvaprosentti kehosta tai siihen suuntaan?

        Huomenna on punnituspäivä ja sitten kerron lisää. On ollut parit lipsut, lauantaina söin 2 lautasta spaghettia ja kastiketta minä rohmu. Kyllä teki hyvää pitkästä aikaa. Sen jälkeen oli vatsa sekaisin 2 päivää!!

        Hienosti olette kaikki pärjänneet ja mukavaa että olette mukana tässä yrittämässä. Muutetaan elintapoja lopullisesti.
        Huomenna lisää, iloa silmään ja kevätkukkaselle toivotan pikaista parantumista.


    • krokus

      Hei kaikille!
      Skorpi53 -> Bmi on painoindeksi, jonka saa helposti laskettua laskurilla. Googlaat vain bmi laskurin niin löydät laskureita, joihin tarvitsee vain syöttää pituus ja paino. Normaalipaino on bmi 18,5-24,9. Lievä lihavuus bmi 25-29,9. Näitä luokkia on enemmänkin, mutta en jaksa kaikkia kirjoittaa. Rasvaprosentti mitataan kehonkoostumusanalyysissä. Samalla analyysistä näkee lihasprosentin jne. Ja onko vyötärölihavuutta haitallisen paljon.

      En ole nyt muutamaan päivään käynyt puntarilla, mutta päivittelen loppuviikosta tilannetietoja. Nyt on kyllä lihakset kipeinä eilisestä ratsastustunnista ja viikonloppuna kävin uimassakin.

      Paranemisia sairasteleville ja hyvää reissua Aura3!

      • kevätkukkanenk

        Minulla on jatkuvasti karpalomehua ja se on ilman mitään makeutusta. Sitä join pullollisen ja omenaviinietikaa toisen pullollisen, niin pääsin pyhän yli ja sitten eilen lääkäriin. On nyt helpottanut oireet vain ei vielä ole ihan virheetöntä. Kolmen päivän kuuri.

        Näillä mennään ja kaikkea hyvää jokaiselle tällä palstalla!


      • aura3

        83,5kg on lähtöpaino. Palailen sitten taas ruotuun, nyt meinaan nauttia ja rentoutua. Heippa ja pitäkää ketju hengissä!


      • kevätkukkanenk

        Jo veikkonen, tämä ketju pidetään hengissä! Nauti lomastasi ja virkisty matkallasi!

        Minun liikunta on nyt jäissä tämän lääkekuurin aikana. Punajuuria ja raejuustoa on pääravinto muutaman päivän.


    • Skorpi53

      Terve taas, nyt ei tullut hyviä lukemia, koska en ole päässyt pariin päivään lenkillä. Eli 83,7 tänään.
      Hyvää matkaa aura3:lle ja kaikille muillekin motivaation kukkasia, palailen pian kirjoittelemaan lisää.

      • kevätkukkanenk

        Tervepä hyvinkin ja minulla on vielä lääkkeet. En ole liikkunut yhtään, minkä nyt just lähikaupassa. Paino on ihan entisellään ja heti lähden liikkumaan, kun lääkkeet loppuu. Hoitaja sanoi ettei ole hyväksi rasittaa itseänsä.

        Onneksi on sulia katuja, että pääsee edes asioille.
        Hyvää viikonloppua laihistelijat!


    • narikassako

      Ikuista jojoilua tuo teidän homma tuntuu olevan..missä aivot

    • krokus

      Tsemppiä kaikille :) Pääsiäinen lähestyy ja pääsiäisnamuja näkyy jo kauppojen hyllyillä. Olen tosin kieltänyt ne itseltäni eli vasta pääsiäisenä hieman maistelen. Sitten taas homma jatkuu :)
      Hommasin tällä viikolla kuntosalikortin kuukaudeksi! Jos se muodostuu tavaksi niin sitten uusin sen :) Paino tänä aamuna oli 74,6.

      • Skorpi53

        Terve Krokus ja kaikki muut :-)
        täällä ei mitään uutta, jatketaan vanhalla tavalla. Aikakin vyö on samassa reiässä edelleen, en usko että on ollut liikettä mihinkään suuntaan. Pian lähden taas lenkille ja painon tarkistan parin päivän päästä.
        Tilasin minäkin kaupunkimatkan ja se on parin viikon päästä.

        Kirjoitellaan ja pysytään iloisina!


      • kevätkukkanenk

        Tervehdys täältäkin!

        Minä tein jo yhden kuuden kilometrin lenkin. Nyt alkaa päästä joitakin pääkatuja liikkumaan. Minulla on alavatsasta lähtenyt ympärysmitasta 5cm. Palleassa rasva istuu tiukassa. Iän myötä näkyy tulevan noillekin minun kavereille palleaan rasvaa, vaikka he ovat olleet koko ikänsä 60-kiloisia.
        Minulla on sellainen suoraanpuhuva ystävätär ja hän on kommentoinut, oletpa lihonut. Nyt viimeksi kun tavattiin, hänpä sanoi, näytät hyvältä. Kyllä tämä urheilu kannattaa, vaikka se ei puntarissa aina näkyisikään. Kiinteytyy mukavasti.

        Ruokailut minulla on mennyt hyvin.

        Toivotan kaikille liikunnallista maaliskuuta!


    • Skorpi53

      Huomenta vain!

      kyllä se liikunta hyvää tekee, ei siitä pääse mihinkään. Minulla on lukemat tänään 83,6 eli ei ole tapahtunut oikein mitään liikettä toistaiseksi.
      Huomaan että vähemmälläkin saa nälän lähtemään ja ettei kävely aina niin inhottavaa hommaa ole, kuin aikaisemmin väitin....

      Kevätkukkanen: sellaiset suorasanaiset ystävät ovat aitoja, mutta voivat myös lyödä vyön alle. Paras on luottaa omiin vaatteisiin ja mittanauhaan, ne kertovat totuuden. Kuulin itse eilen entisestä työkaverista, oli nauranut että minulle tulee niin helposti kuuma, oli ilveillyt sitä muille. Sitten tämä "hyvä ihminen" tuli kertomaan sen minulle muiden aikana. Eli on sillä suorasanaisuudella puolensa, pahoitin mieleni ja nielin pettymykseni. Varsinkin, kun mies sanoo niin naisesta.... (siinä työpaikassa tulee kaikille herkille ihmisille hiki).

      No niin, nyt lähden vuositarkastukseen lääkäriin. On hyvä olo ja uskon kaiken olevan hyvin. Voimia ja intoa kaikille ryhmäläisille, jatketaan ja iloitaan saavutuksista!

      • kevätkukkanenk

        Hei, onneksi tämä minun ystävä ei ole minua "kavaltanut". Ei hän toisten seurassa kommentoi ja me olemme parhaat ystävät. Olemme matkustelleet yhdessä ja tunnemme toistemme perheet. Hänen kanssaan minä olen rento ja oma itseni.

        Ne ovat ikäviä tuollaiset porukassa kommentoimiset.
        Porskutellaanpa me täällä kohti kevättä. Meillä satoi lunta ja taas kävelylenkit sikseen. Eilen olin jumpassa ja alavatsalihakset, lue: läskit, tulivat kipeiksi, kun ohjaaja vaihtoi liikkeitä.
        Minulle tulee ensi viikolla vieraita ja minä meinaan tsempata vähän, kun he eivät ole nähneet minua pitkään aikaan. Olen katsellut jo hyvin istuvia vaatteita, jotta uusi minä pääsee esille. Alle 90 kiloa, kun se oli viimeksi nähdessä yli 100.

        Iloista mieltä ja jaksamista jatkoon!


    • krokus

      Hei kaikilla!
      Onneksi suurin osa kommenteista tahtoo olla hyväntahtoisia. Enemmän minua ärsyttää "älä enää laihduta" ja "kaikki tulee kuitenkin takaisin" kommentit. Onneksi näitä tulee aika harvoin.

      Nyt taas on kuntoiltu ja paino noussut puoli kiloa. Nyt kun olen alkanut painoa enemmän seuraamaan niin liikuntasuoritusten jälkeen tahtoo aina seuraavana päivänä paino nousta. Josko viikonloppuna paino taas ottaisi kunnon laskun kun pidän lepopäiviä. Tiistaina on "virallinen" punnituspäivä :) Saa nähdä miten on tytölle parissa viikossa käynyt.

      Miten teillä muilla on mennyt ja oletteko pysyneet terveinä?

      • aura3

        Moi ja täällä taas. Aloitetaan painosta 84,1kg eli vielä noin kilon verran matkaläskiä tiputettavana. Tultiin viikonloppuna takasin ja olen jo reilun kilon hiilariturvotusta poistanut mahanseudulta. Reissu meni ihan kivasti ja syötyä ja juotua tuli riittämiin, toki liikuntaakin kävelyn ja uinnin merkeissä melkoisesti myös.
        Pääsiäiseen taitaa olla se nelisen viikkoa aikaa, taidan ottaa tavoitteeksi nyt tuon 4kg eli tiukasti toivon alle kasikymppiä.

        Tästä taas ruotuun ja hyvillä mielin jatketaan. On niin keväinen ilmakin että pitänee ulkoilla ja purkaa tarmonsa vaikka lumikinoksien siirtelyyn.


      • kevätkukkanenk

        Hienoa, aura3, kun matkasi meni hyvin ja terveenä minäkin tällä kertaa. Minulla alkaa tosi tiukka "kuuri" ennen pääsiäistä, kun paino jämähti tähän. Onneksi on pysynyt alle 90 kiloa, mutta ruokaa tulee syötyä liikaa laihtumista ajatellen.

        Lohta ja omenia syön enimmäkseen. Puuroa, piimää ja tomaatteja löytyy kotoa. Noista pitää kohtuu annoksia laatia muutamaksi päiväksi ja sitten junailla uudet ruuat.

        Minun on nyt saatava pieni pudotus tavalla tai toisella. Liikunta jäi vähiin liukkailla. Lauantaina sauvakävelin reippaasti 6 km, vain kun pitäisi enemmän.

        Nyt olen siivonnut komeroita ja keittänyt astioita, kun minulla ei ole tiskikonetta, niin keitän pulverivedessä. Siinä on tullut hyötyliikuntaa, kun koko ajan on jalkeilla.

        Minä varmaan painosta ilmoittelen perjantaina tai lauantaina, josko nyt on uutta, mutta yritän kyllä. Kohta on kesäkin!!!


    • JaneCori

      Everyone want a thinner body since a normal weight is a healthy way to live. I don't want to say that there are men/women out there that are above the normal weight and feel healthy, i just want to point out that you can have your healthy life without dietary restriction or even without doing sport just by taking a natural made supplement called Forskolin Fit Pro . Yes you heard me right since everything is going forward so fast and the technology is in the front, new ways are getting at our hands day by day. You can find more information about this natural supplement here:
      http://www.thewomensmag.com/weight-loss/forskolin-fit-pro-review/

    • Skorpi53

      On taas keskiviiikko ja olen ollut hieman vähemmällä liikunnalla. Paino 84kg eli pikkusen väärään suuntaan ikävä kyllä. Mutta korjaan asian tuota pikaa...

      Ylihuomenna lähden myös ulkomaille muutamaksi päiväksi, ainakin siellä on paljon kaupunkikävelyä ohjelmassa. Sen jälkeen ei ole toistaiseksi ohjelmassa muuta kuin arjen asioita, eli takaisin tavallisiin ruokiin....
      Perässä ja mukana pysytään!

      • kevätkukkanenk

        Skorpi53, hyvää matkaa!
        Takkuaa tämä laihdutus minullakin, kun ruuantähteitä syön pois. Tosin annokset ovat nyt pieniä. Päivällinen minulla on aikaisin ollut ja illalla syön hedelmää. Ehkä sekin auttaa pitkän päälle, ettei nukkumaan mennessä syö rasvaisia ruokia.

        Liikunta on jäänyt hyötyasteelle, kun kotitöitä olen tehnyt.

        Eipä surra, kunhan ilma lämpenee ja saadaan aurinkoisia päiviä, niin kyllä se tästä!


      • aura3

        Hauskaa matkaa skorpille, painossa kuljemme näköjään käsikädessä. Kirikaveri!
        Kevätkukkanen, hyötyliikunta on jees. Jokainen imurointi ja mattojentamppaus on eteenpäin tässä hommassa.

        Paino 83,8kg. Nuorin muksu on ollut jo monta päivää kipeenä, viime yönäkin 39 kuumetta. Eipä ole tullut nukuttua montaa tuntia viimeöinä.

        Ensiviikkoon, itse yritän liikkua minkä tuolta sairaanhoitajan pestiltä pystyn.


      • kevätkukkanenk

        Aurinkoista päivää ahertajat!
        Pieni aavistus vaakassa alaspäin, -100g ja tuo ei merkkaa muuta kuin paino ei ole noussut. Tuostakin minun pitää iloita, kun paino junnaa paikallaan. Maanataina pääsen lenkille, muuten menee kotosalla ja ympäristössä pyöriessä.

        Menestystä kaikille laihduttajille, eikä sitten luovuteta!


    • pajunkissax

      Mä olen nyt vähän ollut passiivinen, mutta samaa rataa olen jatkanut. Kyllä tämä mun projektini kestää kauemmin, kuin vain Pääsiäiseen, sen verran hidasta edistyminen on. Nyt kuitenkin tein tänään ennätyksen, kun vaaka näytti 88,9kg. (Ekan kerran 88-alkuinen). Vielä siis matkaa mun toiseen välitavoitteeseen 85 kiloon, mutta kuten sanoin, hitaasti mutta varmasti. Tsemppiä muille mukana oleville!

    • aura3

      Nyt jumittaa, on urheiltu lihakset kipeiksi ja syöty sääntöjen mukaan. 83,6kg. Joku jumivaihe ja tasanne, ei millään saa painoa tuohon 82 alkavaan saatikka alle 80. No, aikaa on ja liha tottelee kuria joten väkipakolla sinne vaan.

      Toivottavasti teillä muilla hyviä alamäkiä painon suhteen.

      • kevätkukkanenk

        Minulla oli viikonlopun vierasrumba. Ei toivoakaan painonlaskusta. Eilen jo kävelin melko paljon ja tänään on jumppa, joten eiköhän arki ala. Pakastimessa on niitä ns. herkkuja ja sieltä hyvin nuukasti vähän kerralla ne on syötävä pois.

        Toukokuun loppuun on isompi haaste, mutta pidän kyllä pääsiäishaasteesta kiinni ensin. Olen minäkin kiinteytynyt, etten oikein tiedä mitä pukee päälle, kun kaikki lepattaa mihin suuntaan. En osta vaatteita tähän välimaastoon, pitää sinnitellä kesän yli ja katsoa sitten vuoden päästä, mihin pääsen painossa.

        Kasviksia alan syömään runsaasti ja siihen kalaa, munaa, lihaa ja palkokasveja lisäksi. Kesällä on paljon tuoreita kasviksia.

        Jatketaan hyvillä mielin ja liikunnalla, niin kaikki saadaan itselle hyvänä olona!


      • touko

        Minulla ei ole paino vajunut... Sen sijaan onnistuin kehittämään itselleni ummetuksen, joka toi useamman lisäkilon parissa päivässä. Vieläkään ei kaikki ole lähtenyt, vaikka vatsa on noin viikon toiminut normaalisti. Ennen ei ole tämmöistä ollut.
        Välillä olen tavan kävelyn lisäksi käynyt sauvalenkilläkin. Mulla tavoitteena pääsiäiseen mennessä saada nuo ummetuskilot pois! Pääsiäisen jälkeen voisi uuden ketjun tehdä, on jo aika pitkä tämä.


    • pajunkissax

      Nyt tuli lisäpontta laihdutukseen. Sain vihdoin leikkausajan polven tekoniveleen, 27.4. eli reilusti yli kuukauden kuluttua. Siinähän toipuminen sujuu sitä paremmin, mitä parempi on yleiskunto ja myös, mitä hoikemmassa kunnossa on. Joten leikkaus mielessä jtkan puurtamista.

      • aura3

        Mukavaa pajunkissa, sitten sinua ei pitele mikään kun nivelet on kunnossa! Lähipiiriläni on polvinivel vaihdettu ja toipui hyvin, alkun ajeli kuntopyörällä kuntouttaen. Hyvin pelittää nykyään. Vai oliko se sittenkin lonkkanivelen vaihto, en muista tarkkaan mutta kivut hävisivät sinne.
        Paino 82,8 jeeeeeee. Eilen ei ollenkaan liikuntaa vaan lepopäivä. Nujersin siis tuon kolmosen jumin. Enää alle kolme kiloa tavoitteeseen, tarkalleen vähintään 2,9kg hukattavaa. Hui, kerkeänkö pääsiäiseen ja jos en, niin tippuu se ajan kanssa. Mutta tavoite karistaa tuo pääsiäiseen.

        Kevätkukkanen, mikä on seuraava haaste? Vappuhaaste, juhannushaaste, kesähaaste? Vai seuraava jouluhaaste...riittää täällä tiputettavaa vielä 15-20kg...


      • kevätkukkanenk

        Oi joi, kun tuli takapakkia näitten vieraiden kanssa, mutta eilen kävelin tunnin ja jumpalla olin, niin hyvältä tämä alkaa näyttää.
        Hienoa aura3, kun tulee onnistumisia! Pajunkissax, sinun on hyvä kuntoilla sitten leikkauksen jälkeen, kun ei ole enää liukasta ja pitkä kesä edessä. Onnea painonpudotukseen!

        Minä olen ajatellut jouluhaaste 2015 ja toivon tosiaan, että siihen mennessä on kilot pienissä ja vaatteet uusissa.

        Lähden kävelylle ja intoa ja iloa laihduttajille!


    • Skorpi53

      Hello kaverit

      takaisin lomalta ja paino helekutin 84.1. No tästä taas jatketaan, ruoka-annoksia pienellen. Kirjoitan myöhemmin paremmalla ajalla lisää.....

    • aura3

      Noo, täällä paino takas tuohon kirottuun jumitus 83kg:n tappiin. Taitaa olla hamatappi, vaan en anna periksi. Eilen kävin uimassa kilometrin ja oli aikomus lenkkeillä, mutta nousi illaksi lämpöä ja nenä vuotaa taas. Yleensä en ole kipeänä paljoakaan, mutta tänä talvena ihan urakalla, höh.

      Miten muilla pääsiäisprojekti edistyy, hiljaiseloa on vai oletteko jo kaikki tavoitteessanne...

    • krokus

      Paino jumittaa niin armottomasti ja pääsiäinen on kahden viikon päästä. No urakka jatkuu pääsiäisenkin jälkeen.
      Onko seuraavaksi ajateltu juhannushaastetta tai jouluhaaste 2015?

    • Skorpi53

      Nyt lähti ainakin ruoansulatus taas toimimaan kunnolla ja aamulukemat olivat 83,5. Kyllä tuo kolmonen on minullakin jokin ihmeen sementti luku, kun ei hajoa sitten millään. Mutta sanon perään, että vaikka viimeiset 4 viikkoa olivatkin erikoisohjelmaa ja olin siellä matkoilla syöden enemmän ja tukevammin, on mielen takaosaan kuitenkin tainnut jäädä jokin varoitusnappi päälle. Kaiken kaikkiaan lihoin kuukaudessa vain reilun kilon.

      Nyt on taas into päällä, ostin mehukkaita omenoita ja päärynöitä iltaa varten. Kävely ja pieni pyöräily maistuvat, nyt on enemmän aikaa. Kun on tämä istumatyö ja työmatka minimaalinen, on käytettävä mielikuvitusta.
      Jospa ei vielä vaihdettaisi otsikkoa muuhun juhlapäivään? Yritettäisiinkö vielä puristaa yksi kilo ennen pääsiäistä yhdessä? Se olisi yhteensä ainakin 5kg, vai kuinka monta meitä vakituisia täällä on?

    • aura3

      82,7kg tänä aamuna. Ensi sunnuntai on palmusunnuntai ja siitä viikko niin ollaan siis pääsiäisessä. Eli tämä ei sitten saanut pääsiäiseen mennessä tuota 80 rikottua. Ellen sitten vetäse jotain nutrilett viikon kuuria. En taida ehkä kuitenkaan. Tämä ketju on jo niin pitkä, josko vaikka pääsiäisestä uudet tavoitteet ja ketju, kevätkukkanen...?
      Viisi viikkoa vappuun, mites pienempi vappuhaaste, Ja 10 viikkoa kesän alkuun, vielä kerkeäisi teoreettisesti sen kymppikilon tiputella ilman näitä hidastavia jojoiluita.
      Skorpi, kiri kiri samassa veneessä ollaan.

      • aura3

        82,5kg. Uintia, pyöräilyä, lenkkeilyä...


      • kevätkukkanenk

        Onnea teille kaikille, joilla kilot tippuvat! Minä olin reissussa ja kiloja tuli, kun ei yhtään ollut kelejä ulkoilla. Liukasta ja välillä sohjoista. Nyt pitää skarpata kunnolla ja ottaa taas kuntosalikin käyttöön. Maaliskuussa oli niin paljon kaikkea ettei laihtumiselle jäänyt sijaa.

        Minulle kelpaa haaste kuin haaste. 2015 jouluun ainakin kiloja riittää.


      • aura3

        82,3kg. Eilen 1,5km uintia, 9km lenkkeilyä josta vähän taas hölkkää...kaloreita syötynä liian vähän, yksi ateria korvattu ateriankorvikkeella. Muuten normi ruokaa, kokonaiskalorit kuitenkin niin että fysiikan ja matikankin lakien mukaan olisi painon tiputtava. Onko siis näin että mulla paino vaan tippuu ainoastaan tosi suurella kalorivajeella...mites teillä muilla? Jos liikutte paljon ja syötte normaalisti, tippuuko paino vai miten suuri kalorivajeen täytyy olla.


      • kevätkukkanenk

        Kyllä minullakin meinaa usko aina loppua tähän laihtumiseen, mutta periksi en anna. Nyt olen kotona pidemmän jakson ja ja kelit korjaantuu, niin kaikkeni teen liikunnan ja kasvisten lisäämisen suhteen.
        Liekö elimistö siten rakennettu, jotta se välillä jää odottamaan, mitä se ihminen minulle taas tekee. On tosiaan junnaamista. Minä meinasin, kun sain painon 8-alkuiseksi, että nyt se älyää paino pudota, mutta kun se jumi siihenkin. Nyt on vähän yli 90 kilon. Olen jo vähentänyt puputtamista ja kaikki kirjaan ylös, mitä todella syön.

        En osaa neuvoa, mutta ei nyt hermostuta! Katsotaan luottavaisesti tulevaan ja hoikkaan olemukseen!


    • Skorpi53

      Kyllä sinulla aura3 tuota kuntoa riittää, taidat olla hirveän nuori! Minä en ole koskaan elämässäni uinut kilometriä enempää.
      Mutta oletpa saanut sen kakkosen kasin perään, hieno juttu. Ja täältä tullaan perässä! Minun lenkit ovat 5,5km, se vakio reitti. Mutta teen sen n. 5 kertaa viikossa ja tulee hiki.

      Kevätkukkanen: älä luovuta, hyvin se menee! Se syömisten ylös kirjaaminen voi auttaa, olen joskus tehnyt sitäkin. Siten ei voi huiputtaa itseään ainakaan. Se etunumeron rikkominen onkin kaikkein vaikeinta, mutta sen mukana tulee palkinto, se ihana olo ja usko itseensä. Jatketaan vain yhdessä, kevät tulee!

      • aura3

        Juu, olen kyllä tämmöinen hirveän nuori, ihan honkelo villivarsa vielä (45) ainakin omasta mielestä ;) Minä olen käynyt nuorempana, siis vieläkin nuorempana ku nyt, niin paljon uimassa. Tykkään uida ja pyöräillä ja lenkkeillä. Vihaan hiihtoa huonojen kokemusten takia, pitäisi kai joskus uudelleen kokeilla. Juosta tykkäisin, mutta siinä pieni ongelma. (noloa mutta useitten synnytysten jäliltä tahtoo pissa lirahtaa housuun kun kovaa juoksee, tosi noloa enkä siis kehtaa jousta...) ja yleensäkin tykkään liikkua. Odotan kesää että pääsee patikoimaan ja meloa tykkään kajakilla pitkin järviä ja jokia.

        Paino 81,9kg. En vielä kilju riemusta ja hurraa, on vaan tilapäistä nesteen poistoa. Menkat loppuivat ja oli lepopäivä liikunnasta sekä eilen kaksi lasia punaviiniä illalla. Huomenna paino nousee taas normaaliin.


      • aura3

        82,2 normipainossa. Jatkuu samalla systeemillä.


      • kevätkukkanenk

        Minä eilen kävelin 7,5 km. Se sujui hyvin ja jämäkästi, kun olen jumpissa käynyt ahkerasti ja kuntosalilla silloin, kun olen joutanut. Tuntui, että ryhtini on korjaantunut.
        Tänään siivoan ja huomenna tulee vieras. Minulla on koko maaliskuu ollut juhlasta toiseen elämistä.
        Ainoa hyväpuoli tässä on, kun kaikki vihannekset ja kasvikset runsastuu kaupoissa, kotimaiset siis. Liukkaat loppuu, niin lenkit jatkuu...

        Ystävät, ahkeroidaan ainakin liikunnan suhteen, siitä seuraa kaikkea hyvää.


    • aura3

      81,4. Haasteen kaksi päivää jäljellä pääsiäiseen.

    • Skorpi53

      Ja täällä 82,3 ja hieno olo. Kesti kyllä, mutta hienoa saada tuo kakkonen komeilemaan tuohon alkuun.
      Kyllä olet Kevätkukkanen kova liikkumaan, meillä on satanut kovasti ja viime päivinä olen lenkkeillyt vain pari kertaa.
      aura3, sinä nuori antilooppi, aion ottaa sinut kiinni!
      Joko toivotetaan munarikasta pääsiäistä vähäisin suklain?

      • kevätkukkanenk

        Saldo meni väärin päin maaliskuun lopulla. Oli monet juhlat ja kotonani neljä täytekakkua muut kahvipöydän makeat ja suolaiset. Tämä meni ranttaliksi siksi, kun kaikki vieraat eivät päässeet yhtä aikaa. Paras ystävätär - rouva kävi eilen ja hän oli viimeinen vieras. Täytin maaliskuussa muutaman pyöreän kymmenen ja ajattelin pitää ns. pirskeet, kun olen hyvässä kunnossa ja jaksan huushollata kaiken. Jos minä vietän vielä pyöreitä juhlia, niin kahvilassa se tapahtuu.
        Eikä tässä vielä kaikki, kuten jo kirjoitin, niin olin reissussa ja siitä oma väärinsyönti tuli. Matkalla jäi liikuntakin olemattomiin.

        Vielä tässä on vähän tähteitä, mutta pääsiäinen menee jo ihan laihtumismerkeissä.

        Nyt pitää katsoa lähdenkö lenkille vai milloin aloitan taas kuntosalin, kun sekin oli tauolla. Olen kuitenkin iloinen, kun painoni nousi vain kilon verran. Huhtikuu on tosi tsemppikuu!

        Oikein hyvää ja kevyttä pääsiäistä sekä onnittelut laihtuneille! Uutta ketjua saa joku laittaa, milloin siltä tuntuu ja haaste saa olla minun puolesta mikä tahansa, minulla riittää kiloja!


    • aura3

      Summa summarum, se on siis pääsiäinen ja tämän haasteen loppumetrit. Pieni yhteenveto omasta puolesta. En saavuttanut tavoitettani, oli monta mutkaa matkassa. Paino ei tippunut sitten millään tuota toivomaani -1kg/vko. Välillä nousi ja jummasi ja laski epätasaisesti. Liikuntaa harrastin ihan kiitettävästi, kunto parani ja hieman varsi sutjakoituikin. Tammikuussa paino oli 88,9 ja tänä aamuna tasan 82,0kg. Eli -6,9kiloa kuitenkin kolmessa kuukaudessa, vaikka pettynyt itseeni ja pudotustahtiin olenkin.

      Nyt syön ja nautin pääsiäisestä, en laske kaloreita. Pääsiäisen jälkeen otan tavoite nro1. saada edelleen tuohon 79,9 lukemaan sekä siitä edelleen viiden kilon paloissa tuonne 65 saakka, valtavalta tuntuu vielä -17kg edessä taistelua. Tiukkaa tulee, en taida laittaa tiukkoja aikatoiveita, kesällä haluankin olla n. 77kg:ssa. Tässä kuussa pukkaa taas reissua ulkomaille vajaaksi viikoksi, ja herkuttelija kun olen niin kaikkea uutta ja paikallista täytyy maistaa.
      Aura3 toivotteleepi kaikille haasteeseen osallistuneille ihanaa ja rentoa pääsiäistä. Aloitammeko ensi viikolla uuden haasteen, miltä kuulostaa Juhannushaaste-15 tälle porukalle? Nyt olisi 4 viikkoa vappuun, sekä 11 viikkoa juhannukseen, mikä laitetaan? Vai vappuhaaste pienemmällä tavoitteella (ettei ketjusta tulisi näin pitkiä ?)...vaihtuuko nimimerkit taas vaihtelun vuoksi?

      • kevätkukkanenk

        Minä ottaisin sen jouluhaasteen 2015, kun lopultakin pitäisi painon olla silloin 7-alkuinen. Se olisi n. 10 kg laihdutettava. Jospa nyt älyäisin syödä kesän vihannes - ja kasvissadon.

        Liikunta minulla on melkein kunnossa, ruokapuoli se on tarkistettava lopullisesti. Nyt loppuvat tänään nämä synttärimakeat ja huomenna menen kauppaan "uutta elämää ostamaan".

        Kahdessa vuodessa olen laihtunut yli 10 kiloa. Jonkinlainen saavutus sekin.


      • kevätkukkanenk

        Niin, jos ketjusta tulee pitkä, niin voi aloittaa uuden. Minulle käy juhannushaaste myös, ihan mikä nyt sattuu tulemaan. Laihtua tässä pitäisi ja tuki on tarpeen.
        Katsotaan nimimerkit, miten tehdään!

        Kaikki mukaan!


      • touko

        Aura, tosi hyvin olet saanut pudotettua vuoden alusta! Mietipä, se on 7 maitotölkin painon verran pois! Ei tosiaan kannata olla pettynyt.
        Mulla vihdoin lähti ummetuskilot ja eilen tuli uusi alin painokin! Kymppikilon vaihtumiseen enää 800g , jee! Mullakin n. -3kg vuoden alusta, aikas tyytyväinen tähän!
        Mietin, että mikä olisi hyvä haaste-etappi... ehdotan kesähaastetta, eli 1.9. mennessä, vappu ja juhannus voi olla välietappeina!


    • krokus

      Kannatan myös juhannushaastetta. Pääsiäishaaste jäi minulta kolme kiloa vajaaksi, mutta nautin pudotetuista kiloista. Nuhan onnistuin tähän haasteen loppuun hankkimaan niin liikunta on nyt ollut tauolla. Kiloja riittää ensi jouluun asti, mutta ketju venyy aika pitkäksi? Olisiko noin 3 kk / haaste sopiva aikaväli? eli juhannus-, syys-, jouluhaasteet?

    • Skorpi53

      Mukana ollaan vaikka en tällä kertaa painolukemilla viestiäni koristele. Nyt on tullut pääsiäisen mukana takapakkia.
      Olisin mukana samalla nimimerkillä, olisi kiva muistaa kuka on kuka. Mitä siitä ajattelette? Tänne sopii myös juhannus haaste, kuinka vain. Kirjoitellaan!

    • BurnFat

      "Christmas Challenge was left behind, and now the name of the characters change.
      Santa Hat = Spring Flower
      Welcome aboard!"
      I hope this year the Christmas Challenge will not be left behind. If you want to lose weight fast an natural then you should pick up a garcinia cambogia product, very efficient at a good price. Here you can find more detailes about Ultra Garcinia Cambogia http://healthydietsonline.com/weightloss/ultra-garcinia-cambogia/

    • Anonyymi

      Hyvää laihtumisvuotta kaikille halukkaille! Jouluhaaste jäi taakse ja nyt nimimerkit vaihtuvat.

      Tonttulakki = kevätkukkanen

      https://buyfakedocs.net

      Tervetuloa mukaan!

    • Anonyymi

      mikä ikä pituus ja paino niin pysyis parenmin mukana.

    • Olisin uus ryhmään, mutta mietin onko jotain pääsyvaatimuksia kenelle tää on suunnattu? Ja sit vielä, et kohta ollaan varmaan jo kesähaasteen puolella, miten kauan tän keväthaasteen on tarkoitus jatkua? Nimi on pääsiäishaaste, eli onko vaan pääsiäiseen asti? Kysyn sillä mielellä, et jos mut kelpuutetaan ja oon kohderyhmää, niin osaan tavoitteen asettaa sellaiseksi et se on ajan puolesta mahdollista. Tässä ketjussa on paljon viestejä, enkä kaikkii niitä lukenut, sori jos kysyn sellasta, joka on jo ilmotettu muualla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe