miksi naiset yrittävät muuttaa miestä?

freonid

niin kauan kun ollaan yhdessä oltu - eli aika monta vuotta jo - hän erittäin hyvin tietää että inhoan kirjoja. Olen lukenut niitä elämäni aikana vain noin kymmenen. Tänä jouluna sitten oli jännittävää kun hän ilosta pirteänä ilmoitti tilanneensa minulle joululahjan kuten joka vuosi rakkaalle annetaan. Jännitti itsekin mitä sieltä tulee.

Ei ole totta! Se osti mulle kirjan. Sillä hetkellä tajusin että ehkä naiset vain yrittävät aina muuttaa miestä.

En minä mahdu siihen muottiin jonka se musta haluaa tehdä. En lue kirjoja, piste. Jos kuitenkin innostun lukemisesta, innostun siitä ihan itse. Siihen ei vaikuta se montako kirjaa hän minulle ostaa lahjaksi.

Kiitin tietenkin lahjasta, katse tyhjyyteen. Loukkaantuisihan tuo jos sanoisin mitä oikeasti ajattelen. Se vielä katsoi mun päälle niin rakastuneena. Meiän suhde on hyvä ja mäkin rakastan sitä. Mutta tämä ei voi jatkua näin. Jos se on ensin kirja, missä muissa asioissa se yrittää mua muuttaa jatkossa???

Niin... Se kirja oli tarinamuotoinen novelli johon liittyi selkeästi asia joka mua kiinnostaa. Jostain syystä tämä asia ottaa päähän nyt kunnolla. Miksi. Oi miksi te naiset yritätte muuttaa miehiä?

Enkä todellakaan lue sitä kirjaa. Ehkä se tajuaa. Olen kyllä sanonut sille suoraan monesti että mua on sitte turha yrittää muuttaa ihmisenä, vaikka tuo on kai tajunnut sen vain yleisenä heittona. Ei, se on suoraa puhetta, me miehet puhutaan suoraan.

aargh!

20

499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • määmy

      Tos o kaks puolt. Sä näät et naine haluu muokkaa sua, ku osti sulle kirja. Peilikuvas taas o se, jos naine e ois ostanu kirjaa lahjaks, minkä halus sulle ostaa, hää ois muokkautunu sun tahtos mukaa.

      Meil e oo ku niit kirjoi, mitä lahjaks saatu & asiakirjoi & tekniikkaa & lakii & erilaisii oppikirjoi. Romaanit & viihdekirjat lainataa kirjastost.

    • .........

      Miksi pitäisi olla vastakarvaan kaikessa? Mitä pahaa siinä vaikka ihmiset vaikuttavat toisiinsa? Voihan se olla positiivistakin.

    • Trolli vai et?

      Älä ota sitä niin vakavasti. Äläkä tee tuosta sukupuolikysymystä.

    • Oletko despootti?

      Eli nainen ei saa tehdä mitään, minkä sinä tulkitset muuttamisyritykseksi... Naisen on sopeuduttava sinun pääsi sisäisiin pieniin totuuksiin. Tarvittaessa muokkaannuttava, muututtava.

      Siinähän jätät kirjan lukematta, jos noin paljon pelottaa ja hirvittää.

    • …………...

      Tuskin se sua muuttaa ihmisenä, jos selailet läpi kirjan, joka kertoo sua kiinnostavasta asiasta.

    • niimpä.

      Niinhän ne miehetkin yrittävät naisiaan muuttaa: ostavat mokomat jotain hepeneitä tai kodinkoneita lahjaksi. Tarkoittavat moisella tietenkin, että naisen pitäisi muuttua hu*raksi tai kodinkonenjatkeeksi.

    • nainen8

      Naiset eivät tee noin, vaan tietyt yksilöt, jotka ovat sattumalta syntyneet naiseksi. Onko nuorikin nainen? Hän ei ajattele todellisia tarpeitasi, vaan sitä mitä hän kuvittelee sinun tarvitsevan. Puhu naisen kanssa kunnolla asiasta, että hän ei saa toimia noin kirjoja tuputtaen ja mikä sanktio siitä aina seuraa (romaanikirja heitetään pois tms). Hän voisi kysyä mitä haluat. Sulla on nyt tästälähtien oltava selkärankaa sanoa niin, että toinen muistaa varmasti, eikä vain lasittunein silmin kiitellä. Jos suuttuu, sitten suuttuu. Rehellinen pitää olla suhteessa!
      Älä edes kokeile tylsääkin tylsempää novellia tai romaania. Jos haluat tietää mikä tietokirjojen idea nykypäivänä on, mene suositumpiin nettikirjakauppoihin tai kivijalkaliikkeeseen (tai tietyn alan kauppaan) hetkeksi selaamaan tai googlehaku aiheella. Näet miten erilaista on kuin vanhaan aikaan. Siellä on oikeasti jotain kiinnostavaa aihe-alueittain. Tietokirja ei ole hakuteos, vaan siellä on laidasta laitaan. Niitä ei lueta kokonaan ja väkisin, voit selailla kotona hetken. Jos sekään ei nappaa, unohda kirjat.
      Mutta nyt laitat naisen ruotuun, ettei ostele turhaan sulle "neitimäisiä novelleja" (kuka niitä oikeasti lukee ja vielä toisen valitsemana?) ja saastuta luontoa. Kirjoja ostetaan silloin VAIN kun oikeasti haluaa, ei siksi että joku kuvittelee tietävänsä mitä toinen haluaa joululahjaksi. Vie se kirja divariin tai lehtiroskikseen pian. Pidät huolen, ettet ole kontrollin tai ohjauksen alla suhteessasi, vaan toinen kunnioittaa päätöksiäsi... muuten voitte ottaa sopivamman kumppanin. Älä tue toisen naiiveja kuvitelmia romaaneista tai itsekästä toimintatapaa, vaan herätä hänet todellisuuteen. Asiallisesti ja määrätietoisesti.

    • ruf ruf hyvä musti

      Toiset elää omassa fantasiassaan, jota tavoittelevat, toiset vain pitävät miestä koiranaan, jota tulee kouluttaa.

    • Oleellista asiassa ei mielestäni ole kirjan osto vaan ajatusmaailma. Jostain syystä pidetään hyväksytävänä, että nainen yrittää rakkauden hengessä muuttaa miestä. Hyväähän nainen vain tarkoittaa miestä raitistaessaan tai sivistäessään.

      Vaan annahan olla, jos mies yrittää muuttaa esimerkiksi naisen ruokailu-, rahankäyttö- tai liikuntatottumuksia. Sitten huudetaan kuorossa, että kumppani (eli siis nainen) täytyy hyväksyä vikoineen päivineen. Muuten miehen rakkaus on ehdollista eikä oikeastaan rakkautta laisinkaan. Naisilla on kova tarve tulla hyväksytyksi ehdoitta, vaikka harva pystyy itse moiseen miehen paheita kohtaan.

    • muumimummu

      Älä yleistä! "Naiset yrittävät muuttaa miestä." "me miehet puhutaan suoraan". Olen monet kerrat pannut merkille, että parisuhteessa/naimisissa olevat ihmiset vetävät kumppaninsa käytöksen perusteella johtopäätöksiä koko toisesta sukupuolesta - ja tässä tapauksessa myös oman käyttäytymisen perusteella omasta sukupuolesta, mikä on ärsyttävää! Ehkä sinun naisesi yrittää muuttaa sinua. Paska homma, mutta ei se tarkoita sitä että kaikki naiset yrittävät muuttaa kaikki miehet! Ehkä sinä puhut suoraan, mutta 55 vuoden kokemuksella tiedän, että kaikki miehet eivät todellakaan puhu suoraan! Niin että puhu vain omasta puolestasi, pyydän!

    • jumankautajuusnääspä

      nainen yrittää muuttaa miestä = koska se on väärän miehen kans ja tietää sen itsekkin.

      Itse INHOAN YLI KAIKEN jouluna ja merkkipäivinä sellaisia "lahjoja", jotka ikäänkuin ovat sellaisia, mitä antaja haluaa itselleen. Siis mitä?? Kiitos ostit mulle esineen, joka sopii sun sisustukseen! Kiitti v******!!!

      Mut olen päässyt tässä tavoitteeseeni, saan vain rahaa nykyään lahjaksi ja kortitkin työnnän heti roskaluukkuun, jollei kuva miellytä.

      Miestä en muuta, se ei ikinä onnistu, koska ihmisen perusolemusta EI VOI MUUTTAA toinen ihminen eikä ole tarkoituskaan, ellei kyseessä ole psykiatrian ammattilainen.

      Ehdottaisinkin, että vaikka teidän seurustelun merkkipäivänä antaisin hänelle elämyslahjakortin psykoterapeutille tai AA-kerhoon,jos haluat tehdä viestin selväks, kuka päättää sun omista valinnoistasi.

      Älä ota provona, vaan hymyile vaikka totta onkin kommenttini. Ihmiset vaan on NIIN taukkeja, I know...

      • asian vierestä

        Ne semmoiset "lahjat" olen oitis laittanut kirpparille tai antanut pois. Ei ole kukaan kysellyt perään minne tavarat häviää kun en tarpeettomia pölynkerääjiä tunge joka nurkka täyteen. Kälyni on aivan erityisen taitava ostamaan näitä lahjoja joita kukaan ei tarvitse, luulis hänelläkin olevan rahoilleen parempaa käyttöä, nimittäin aika kalliita ovat usein. Isäni nyksä on toinen samanlainen. Ihmeellistä kuinka nämä naiset eivät ole minua (naista) oppineet 15-25 vuoden aikana tuntemaan.


    • sfafasafsfs

      koska heikot naiset eivät kestä henkisesti vahvoja miehiä. siksi.

      • femakki

        henkisesti vahva mies on itsekäs ja naista huomioonottamaton narsisti, samanlainen nainen on "itsenäinen, vahva ja moderni"


    • ideoitsi

      Koska nainen ajattelee miestä huonekaluna.

      Mitäs naiset tekeekään huonekaluille?

    • Joo o

      Voi hyvänen aika, jos tuollaisesta ottaa nokkiinsa.
      Sun pitäisi ihan oikeasti olla ihan yksin loppuelämäsi.

      • dbsbsdfbfsdbfsdbfsd

        sinä voit mielipiteinesi mielestäni syödä lämmintä ja vetelää koiranpaskaa. ok? säälin ja häpeän sinua.


    • bk5489g

      dbsbsdfbfsdbfsdbfsd. Eikö äiti ole opettanut lapsena miten ihmisille puhutaan/viestitellään?

    • Anonyymi

      Koska nainen tietää, ettö hänellä on kaksi vaihtoehtoa:
      - sinä muutut
      - hän lähtee.
      Koska jokainen haluaa jakaa ainoan elämänsä sellaisen kanssa, jonka kanssa on jotain yhteistä. Selvästi hän ei haluaisi lähteä. Siksi hän kokeilee ensin saada sinut kiinnostumaan itselleen tärkeästä asiasta.

    • Anonyymi

      Äh, älä viitsi yleistää! Ihan sama kuin kysyisin, miksei kukaan mies lue kirjoja?

      Anyway, asiaan. Mieheni ei ole koskaan lukenut kirjaa alusta loppuun. Ei siinä mitään. Toki olen vuosikymmenien varrella ostanut hänelle mm. kirjoja urheilusta ja urheilijoista koska on intohimoinen urheilun seuraaja ja itsekin harrastaa monia lajeja. Minä "pidän huolen meidän perheen lukemisista", luen jatkuvasti jotain.

      Saamme olla omia itsejämme niin hyvinä kuin vähemmän hyvinä ominaisuuksinamme. Tosin, ei ole sen hienompaa lukea kirjoja kuin vaikka rempata sekä kotia että kesämökkiä, jota mieheni osaa tehdä ja tekeekin, minä taas en koskaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe