Kuulumisten kysely exältä

Haiku

Seurusteltiin parisen vuotta ja hän oli "elämäni mies", erosta nyt kulunut noin puolitoista vuotta. Ero oli molemmille parempi ratkaisu, miehelle tosin vaikeampi. Hän puoli vuotta viestitteli ikäväänsä. Nyt on ilmeisesti kihloissa ja onnellinen. Koska hänestä suuresti välitin, niin haluaisin kysellä mitä hänelle nykyään kuuluu. Mietin vain, että teenkö tyhmästi ja häiritsen hänen elämäänsä? Olen jo pidempään tätä asiaa mietiskellyt.

17

4164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Päätä itse

      Sun pitää tuo itse päättää.

    • syy ikävään

      Meinasin ensin vastata, että ei, mutta hän oikeasti tarvitsisi sitä, jos aikoo todistaa itselleen ja tulevalle vaimolleen, että on päässyt sinusta yli. Ota yhteyttä ja kysy kuulumisia, mies päättää itse, että uskaltaako vastata sinulle tai jopa ystävystyä uudelleen kanssasi, jos se olisi sinusta ok :)

      Jos tutustutte uudelleen ja jompikumpi teistä huomaa, että ajatukset siirtyvät toisiinne niin osaatte kyllä toimia oikein.

    • dukmsm

      Mulla eksät jääneet aina roikkumaan, enkä usko yhteydenpitoon eron jälkeen. Miksi pitäisi olla yhteydessä? Ehkä sua harmittaakin että hän päässyt yli? Jatka elämääsi ja anna toisen olla onnellinen.

    • 16+1

      Minä otin eksään yhteyttä juuri sillä ajatuksella että muka kuulumisia kyselen ja välitän muuten vaan. Oikeasti kaipasin häntä, yhteisiä hetkiä ja huomiota. Viestejä läheteltiin puolin ja toisin kunnes kiinnostus taas lopahti ja pystyin keskittymään omaan elämääni. Ota vaan yhteyttä, pääset sinäkin yli. Toisaalta pahimmassa tapauksessa ikäväsi vain kasvaa ja lopulta sinuun sattuu jos mies ei enää tunnekaan mitään.

    • Ei hUONO

      kehoitan ihmeessä ottamaan yhteyttä ja kyselemään kuulumisia, siinä tapauksessa jos kyselyn motiivit ovat aidosti vain kuulumisten vaihtoa ei voi olla mitään pahaa missään mielessä, mikäli motiivi on jokin muu en suosittele yhteydenpitoa koska siinä joka tapauksessa pettyy joko itse tai toinen osapuoli.
      Tämä on myös hyvä mittari siihen onko se toinen koskaan edes oikeasti ollut kiintynyt, nimittäin silloin hänelläkin on kiinnostusta kuunnella mitä toiselle kuuluu, mikäli mitään vastausta ei kuulu on aivan varmaa ettei hänellä koskaan ole ollut aitoja tunteita kohtaasi ja voit unohtaa tälläisen henkilön samantien.

      • Ei pidä paikkaansa

        Tämä on myös hyvä mittari siihen onko se toinen koskaan edes oikeasti ollut kiintynyt, nimittäin silloin hänelläkin on kiinnostusta kuunnella mitä toiselle kuuluu, mikäli mitään vastausta ei kuulu on aivan varmaa ettei hänellä koskaan ole ollut aitoja tunteita kohtaasi ..."

        Et voisi enää enempää väärässä olla.


    • Joskus särkynyt mies

      Et ota yhteyttä! Se saattaa vaan sotkea toisen elämää.

    • mitä oikeasti tahdot

      Koska aloitus on tällä palstaosiolla, niin aloittaja siis haikailet entisesi perään. Sinuna en sotkeutuisi miehen elämään.

      "Tämä on myös hyvä mittari siihen onko se toinen koskaan edes oikeasti ollut kiintynyt, nimittäin silloin hänelläkin on kiinnostusta kuunnella mitä toiselle kuuluu, mikäli mitään vastausta ei kuulu on aivan varmaa ettei hänellä koskaan ole ollut aitoja tunteita kohtaasi ..." Miksi pitäisi tässä vaiheessa ruveta testailemaan/mittailemaan kuinka paljon toinen on välittänyt. Miehellä on uusi nainen. Anna hänen rakastaa uutta kumppaniaan, sinuakin joskus rakastanut, mutta se on menneisyyttä. Siihen ei tarvita mitään "mitä kuuluu"- viestejä testailu mielessä. Etsi itsellesi uusi mies, äläkä sekaannu toisen suhteeseen. Vai mitä ajattelisit jos olisit suhteessa ja miehesi entinen laittaisi kihlatullesi "mitä kuuluu" viestin. Voisi olla hankaluuksia uskoa, että sitä ihan viattomasti vaan udellaan miten menee.

    • pengar

      mitä oikeasti tahdot-> , kirjoituksessasi on paljon järkeä mutta siinä mainitsemasi tilanne on juuri se tyypillinen tilanne joka sulkee sitten toisilta normaalin viestinnän.
      Itse olen sitä mieltä, mihin olen aiemminkin viitannut että esimerkiksi on kaksi nuorta rakastavaista -85 vuodelta, yhdessä ollaan ja elämää yhdessä katsellaan, jostain syystä toinen osapuoli päättää lopettaa suhteen, aikaa kuluu sellaiset 30vuotta kun toinen näistä ex rakastavaisista havaitsee nuoruuden rakkautensa sattumalta vaikkapa fb:stä , eikö hänelle soisi sentään oikeuden kuulumisten vaihtoon ?
      Aika, tuo kummalinen tasoittelija, ajan myötä asiat muuttuvat ja perspektiivi lähestyä on aivan toisenlaista kuin nuorilla ihmisillä.
      En vertauksillani yllytä ketään aviorikkojiksi, vaan ihan uteliaisuuden sammuttamisiin kun kyseessä on sentään entinen rakkastettu, haamu menneisyydestä.
      Ymmärrän että tarkoitit nuorempien asioita kun minä taas tyyliin "kadonneet" pitkän ajan jälkeen tapaamisia.
      Katsoin taannoin dokumentin jossa 60vuoden jälkeen ex rakastavainen pari tapasi uudelleen, siinä oli niin paljon hellyttävää katsoa kun entisiä aikoja muisteltiin ja nykyisyyttä puhuttiin, eikä mielestäni sellaisessa ollut mitään pahaa eikä kuulumisten vaihto ollut keneltäkään pois vaikka molemmat olivat aviossa tahoillaan.

      • kummallistah

        Miksei aloittaja sitten tehnyt aloitustaan ystävyys-palstalle. Miettinyt voisiko ottaa yhteyttä entiseensä ystävyys mielessä.... Tiedätkö mitä tarkoittaa vanha suola janottaa......


    • Entinen ystävä

      Kaikki mikä on eilistä on vanhaa ei kannata haikailla sellasen perään mikä ei kerran toiminut.Kuulin eilen että lähisukulaiseen oli ottanut yhteyttä entinen avokki ja kysellyt puhelinnummeroa ei ollut antanut koska se on salainen tämän kyselijän vuoksi.Erosta jo18v turha haikailla ei kiinnostanut silloin ei kiinnosta nyt.Kyllä ihmettelen miksi pitäisi ja että joku voisi luulla että vielä olisi jotain yhteistä näin monen vuoden jälkeen.Eron syy alkoholi ja eri harrastukset.

    • haikaileyksinas

      Jos olisitte olleet kaverit erottua mutta että mennä tieten tahtoen kisaamaan nykyisen kihlatun kanssa.

    • hohhoijaagfdgds

      Mikä hinku sinulla on nyt mennä sotkemaan exäsi elämää kun hän on saanut raikasta tuulta elämänsä purjeisiin? Hanki oma elämä kun olette kerran eronneet eikä lapsiakaan ole.

    • Kylläjuurinyt

      Kyllä!Ota yhteyttä ja kerro hänelle.

    • onnellinen_ex

      Minä tapaan kyskyä kuulumiset sängyssä, kun exän kanssa törmätään kerran pari kuussa ja yleensä aina päädytään sänkyyn

      • kiitosexättömyydestä

        Tajusin juuri , kuinka onnellinen olenkaan, kun mulla ei ole yhtään eksää...


    • Haiku

      Joo myönnän meni ihan väärälle palstalle tää kysymys, mutta annettakoon se anteeksi kun oli ihan ensimmäinen kerta ikinä kun mitään viestiä laitan keskustelupalstalla :)

      Omasta mielestäni oon ihan päässyt yli tästä exästä, uudessa suhteessa itsekin.

      Jätin kuulumisten kyselyn kuitenkin väliin, tulin tulokseen, että hän kysyy itse kuulumisia suoraan minulta (eikä sukulaisiltani) jos haluaa. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2739
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      352
      2594
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2180
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1763
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      70
      1744
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      132
      1648
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1593
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1402
    Aihe