Yhden yön juttu kaverin poikaystävän kanssa

rtuue

Tapahtuipa melkoisen jäätävä juttu viime viikonloppuna. Olin tyttöporukalla baarissa ja tuli sitten vietyä kotiin eräs jätkä, jonka kanssa yön vietin. Seuraavana päivänä ystäväni ehdottaa, että näkisimme ja voisin tavata myös hänen uuden poikaystävänsä.

Ja kuinkas ollakaan. Molemmat jäädyttiin ihan täysin, kun jätkän kanssa nähtiin. Viitisen tuntia aikaisemmin tyyppi oli lähtenyt asunnoltani ja ilmeisesti melko suorilla mennyt tapaamaan uutta tyttöystäväänsä, eli minun ystävääni. Ystäväni ei epäillyt mitään vaan nauroi että ilmeisesti krapulassa molemmat ollaan kun niin kalvenneita oltiin. Kuulin, että he ovat olleet yhdessä pari kuukautta.

Kun ystäväni meni vessaan, jätkä aneli etten kertoisi mitään. Tunnen oloni niin likaiseksi, mutta samalla tunnen niin suurta inhoa tuota jätkää kohtaan. Minä en tiennyt, että hän oli varattu (varsinkaan ystävälleni), mutta sitten varattu jätkä tulee iskemään baarissa ja pettää heti tilaisuuden tullen? Mitä hittoa nyt oikeasti.

Minusta tuntuu, että minun pitäisi kertoa, mutta en halua ystäväni suuttuvan minulle. En myöskään halua, että tuollainen niljake seurustelee niin mukavan ihmisen kanssa ja pettää häntä. Mikä helvetti miehiä vaivaa?

8

1011

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Twainffs

      Ventovieras vastaan kaveri... Aika helppo ratkaisu omasta mielestä. Tietenkin kaikki tämä vitkuttelu mahdollistaa että kaverikin pettyy sinuun. Karma is a bitch

    • gjhkl.,gf

      Puutteessa petit ystävääsi, hän varmaan ilahtuu.

      • jemppaaa

        Aloittaja selkeästi kertoo, ettei tiennyt miehen seurustelevan ystävänsä kanssa, joten pettämisestä ei ole kyse kenenkään muun kohdalla kuin miehen.

        Aloittaja: kerro ystävällesi totuus. Hänen ei kuulu olla tuollaisen pettävän pukin kanssa ja ystävyytenne on paljon arvokkaampaa!


    • 21342

      Todennäköisesti on kaverisi seurassa vain viettääkseen aikaansa sinun kanssasi mahdollisimman paljon. Ei välitä kaveristasi vaan on kiinnostunut sinusta.

    • fhnngndgndngdndg

      Keksitty juttu ilmiselvästi, mut toki tollanen vois tapahtua. Siin tapaukses ei kai pitäis olla epäilystäkään mitä tehdä....?

      • hdtvf

        Kerro kaverille


    • Jätä se!

      Vähän, tai no oikeastaan aika paljonkin keksityltä jutulta kuulostaa, mutta vastaanpa silti.

      Jos ystäväsi on sinulle tärkeä kerrot tietenkin asiasta hänelle välittömästi. Ystäväsi kyllä ymmärtää ettet sitä tahallasi tehnyt kun et ollut edes tavannut miestä ennen tuota. Ystäväsi potkii miehen pihalle ja se siitä, parit itkukännit ystäväsi kanssa ja elämä jatkuu.

      Jos taas et kerro asiasta ystävällesi, niin todennäköisesti mies jatkaa pettämistään ja jää siitä jossain vaiheessa kiinni ja sitten kertoo ystävällesi myös sen että on pannut sinunkin kanssa ja sen jälkeen ystävyytenne voi kärsiä hyvinkin paljon.

    • Anskattoojoo

      Kerro ystävällesi, että mies lähtikin sinun matkaan ja anna ystäväsi vetää johtopäätöksensä itse. Jos hän sinulle suuttuu, jätä koko ystävä. Jos jollekin ilmaisee pitävänsä tästä harrastamalla seksiä, niin silloin tulis myös seurustella, sillä miksi ei voisi? Miksei voi seurustella sinun kanssasi, jos kerran seksiäkin oikein harrastaa? Itse en harrasta omasta aloitteestani yhdenillanjuttuja, sillä kaikki panot tapahtuu vain tarkoituksena seurustelu. Jos ei kelpaa, siirryn eteenpäin ja turha tulla takaisin kyselemään. Seurustella ei voi kuin seurustelemalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe