Omron - rasvaprosentin mittaus

Edelia

Vittu! Tänään iski masennus. Liityin salille 3kk sitten, ja menin Omroni rasvaprossan mittaukseen. Olen treenannut nää 3 kk kuin pieni eläin, syönyt terveellisemmin kuin koskaan (vaikka en aikaisemminkaan kovni huonosti syönyt); kaikki teollinen ja lisätty sokerimössö poistunut ja olen keskittynyt syömään puhdasta ruokaa.
Lisäksi kerran viikossa olen mitannut vartaloni mittoja, ja ilahduttavimpana tieto siitä, että rinnoista kadonnut 4cm. Alaostastolla meneekin sitten hitaampaa, mutta niinhän se taitaa monella muullakin naisella mennä.

No, tuloksia oli siis tullut, ja menin iloisena uusinta mittaukseen eilen. Paino oli mukamas laskenut vain 0.6kg, rasvaprosentti noussut 1,5%:lla ja lihaksien osuus kehossa vähentynyt :O.

Onhan tässä järjenvastainen olo, koska mittanauhakin kertoo sen, että jotain on tapahtunut. Vituttaa vaan niin paljon!

Onko mulla yhtään kohtalotoveria? p.s ehkä en mee enää koskaan rasvaprossamittaukseen....

2

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hankala sanoa...

      Kun paino junnaa ja keho pitää kiinni rasvavarastoistaan, voi syynä on liian tiukka dieetti ja hyvälaatuisen rasvan puute. Lisäksi liian tiukalla ruokavaliolla lihaksia lähtee.
      Vedätkö liian tiukkaa ruokavaliota ylisuurella kalorivajeella, kun liikutkin? Syötkö esim kasviöljyjä tai margariinia sen 3 teelusikallista (yksi on 5ml eli enemmän tavallinen tasainen teelusikka) En ole asiantuntija, mutta olen sitä mieltä, että elimistön säästöliekki ja liika vähärasvaisuus johtaa huonoihin tuloksiin. Nämä on ne yleisimmät ongelmat mielestäni.

    • Edelia

      Heippa, kiitos vastauksesta. En ole vetänyt säästöliekillä. Normaalisti olen syönyt. Itse olisin veikannut laihtuneen n. 3kg. Syön päivittäin rasvoina puolikkaan avokadon, pähkinöitä n. 20g sekä tämän lisäksi aina kun kokkaan, käytän oliiviöljyä aika reippaasti.

      Nimenomaan siksi pidin pitkän välin rasvaprossan mittauksilla, koska haluan että tulokset jäävät pysyviksi ja ne tuntuvat luonnollisilta. Lueskelin ketjuja tuosta Omronin mittarista:

      http://www.pakkotoisto.com/yleinen-keskustelu/62154-rasvaprosentin-mittaus-omron-bf306/

      Monen mielestä se on aikamoista huuhaata, ja kuulemma monesti lihaksikkaan ihmisen olleessa kyseessä rasvaprossakin on korkea (!). Itse sijoitun kohtaan 4 asteikon ollesssa 1-5, ja viisi on korkein.

      Vertailin myös ottamiani viikottaisiakroppavalokuvia, ekaa kuvaa ja eilen ottamaani. Mittanauhakin kertoi sen, etttei alakropasta ole lähtenyt tavaraa, mutta yläkropasta olen kuvankin mukaan laihtunut selkeästi.
      Nyt kun kiinteytysprojektia on takana jo tällainen aika, voisi olettaa että keho luopuu niistä rasvoista helpommin?

      No, joka tapauksessa. Itse tässä näin jo painajaisiakin viime yönä, kuinka poikaystävä haukkuu läskiksi :D. Ihan oma projekti tämä on, mutta siis aion kuitenkin kiristellä ruokavaliiota nyt jonkun verran, koska nyt alan odottamaan hieman näkyvämpiä kuukausittaisia tuloksia. En ole aiemminkaan syönyt sokerimössöjä, mutta nyt aion rajoittaa hieman hedelmien syöntiä. Mandariineja on mennyt päivittäin n.5kpl. Korvaan ne vihanneksilla. Kiinnitän huomiota myös hiilareihin, että valtaosa niistä tulee syötyä sekä ennen treeniä että sen jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe