Nutrilett kuuri alkoi tänään!

nutrausta

Aloitin nutrauksen pirtelöillä 5kpl päivässä. Tarkoitus karistaa raskauskiloja pois. Aluksi tavoitteena täysnutraus 10päivää ja jatkot katsotaan sitten. Päivittelen kuulumisia ja mittoja.

Lähtötilanne:

Pituus: 172cm
Paino: 80,1kg
Rinta: 94cm
Hauis: 33cm
Peppu korkeimmalta kohdalta: 109cm
Vatsa korkeimmalta kohdalta: 106cm
Vyötärö: 94cm
Reisi: 66cm

10

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nutrausta

      Ensimmäinen päivä takana ja toinen alkanut. Eilinen oli oikea nälkäpäivä, vatsa kurni ja nälätti niin pirusti. Vettä tuli juotua reilu 2l ja illasta alkoi päätä särkeä, joka asettui nukkumisella. Muuten jaksanut touhuta normaalisti.

      Tänään paino: 78,6kg

    • Nutrausta

      En käytä kuvailemiasi tuotteita vaan sekoitan pirtelön jauhepussista. Jos tällä tavoin saan alkurutistuksen painoni tippumisessa ja ruokailutapojen muuttamisessa on tämä onnistunut kuokeilu Ja tänään nälkä/mieliteot eivät ole vaivanneet lainkaan yhtä paljon ja pääsärkykin on poissa. Vireystasokin on hiukan noussut. Ketoosia odotellessa.
      Ei ole yhtä oikeaa tapaa laihtua, jokainen taaplaa tyylillään. :)

      • nutraaja.

        "Jos tällä tavoin saan alkurutistuksen painoni tippumisessa ja ruokailutapojen muuttamisessa on tämä onnistunut kuokeilu"

        Kyllä saa. Parasta on se, että saa nopeasti turvotukset ja useita kiloja pois, mässäilyputki katkeaa ja syömiseen saa etäisyyttä, mahalaukku kutistuu ja pienemmät annokset riittää jatkossa. Kun aloittaa laihduttamisen, niin aina riittää neuvojia: Jonkun mielestä menetelmä on väärä, ei anna pysyviä tuloksia jne Sitten ovat ne ihmiset, jotka ovat varmoja laihduttajan epäonnistumisesta. En ala selittelemään, tulokset puhukoot puolestaan. Olen keinoni valinnut, ja sillä mennään. Tämä vlcd menetelmä on kuitenkn käytössä sairaaloissa,painonhallintaryhmissä ym ja on yleisesti hyväksytty. On turhempaakin juttua. Jos niissä on sokeria, niin olkoot. Taitaa sokerimäärä kuitenkin olla minimaalinen verrattuna siihen, paljonko sitä on ennen dieettiä mennyt leivonnaisten, suklaan ym muodossa.


    • nutrausta

      Kolmas päivä lähentelee loppuaan ja olo mitä mainioin. Ennen kaikkea on todella kevyt olo ja virtaa riittää, eikä nälästä tietoakaan. Ja aivan sama onko sokeria vai ei jos paino tippuu. Eikös se ole se pääasia!

      Tänään: 78,1kg

    • VP?

      nutrausta

      Nääntymällä pino tippuu mutta kun se nyt on niin että tärkeintä on se mitä tapahtuu sitten. Suurimmalle osalle paino tulee takaisin bonuksen kera, No, sitten taas maksamaan kalliista tuotteesta ja paino putoaa. Sitä kutsutaan jojoiluksi.

    • VP?

      Luonnollista ruokaa?

      AINESOSAT:
      Soijaproteiini, fruktoosi, soijakuitu, emulgointiaine (soijalesitiini), soijarasvajauhe (soijaöljy, glukoosisiirappi, maitoproteiini, pentanatriumtrifosfaatti, trikalsiumfosfaatti, luontainen aromi), kivennäisaineet (trinatriumsitraatti, kaliumkloridi, trimagnesiumsitraatti, trikalsiumsitraatti, trikalsiumfosfaatti, natriumkloridi, ferrofumaraatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kupariglukonaatti, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, kromikloridi, natriumseleniitti), aromit (mansikka ja banaani), kuivattu glukoosisiirappi, väri (punajuuriväri), stabilointiaineet (guarkumi, ksantaanikumi), vitamiinit (askorbiinihappo, nikotiiniamidi, D-α-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, retinyyliasetaatti, foolihappo, D-biotiini, fyllokinoni, kolekalsiferoli, syanokobalamiini), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K), maltodekstriini, modifioitu tärkkelys (maissi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

      http://www.nutrilett.fi/fi/products/Quick Weightloss Strawberry Shake.aspx

      • VP?

        Luonnollista ruokaa?

        Kananmuna

        Sisältää kananmunaa


    • huhuh

      Kyllä sinä VP jaksat. Eikö sulla oo muuta elämää vai oletko kenties itse pulska, joka ei millään konstilla ja huonolla itsekurilla varustettuna saa painoansa tippumaan.

    • nutrausta

      Juu-uu, kannattaa jättää tollaset puheet omaan arvoonsa. Se ei muuta kuin lietso kyseisiä tyyppejä!

      Neljäs päivä alkanut ja yöunet loistavat. Heräsin jopa ennen vauvaa ja kerkesin puuhailla pitkän tovin kotiaskareita. Aamulla syttyi myös ajatus ryhmäliikuntatunnin aloituksesta. Täytynee tsekata paikkakunnan tarjonta. Ennen raskautta liikuin ja kuntoilin paljon, mutta vauvan syntymän myötä se jäi pelkkään vaunulenkkeilyyn. Olen aina ollut hoikka/normaalipainoinen, joten nämä kilot alkavat jo pikkuhiljaa ahdistaa.
      Kunhan 10 päivää on täynnä, otan mukaan ensin yhden kevyen aterian ja pikkuhiljaa toisen ja kolmannenkin. Osan korvaan nutreilla.
      Kyllä tästä vielä hyvä tulee. :)

      Tänään: 77,7kg

    • nutrausta

      9 päivä menossa ja olen ottanut mukaan vaihtelevasti 1-2 kevyttä ateriaa. Paino alkoi junnaamaan pelkällä nutrauksella ja lähti taas laskuun kun otin muutakin evästä mukaan. Pusseja syön vaihtelevasti 1-3 päivässä, riippuen muusta ruoasta.

      Paino: 76,8kg

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe