Mistä huora saa nimensä?

huora hajottaa!!!!

Kun hairahtuu varattuun varattuna! Ensin exän kanssa tilit selväksi ja sitten uusi suhde luomaan tai on yksin!? HUORA...huora ..huora... On kodinrikkoja!!!!!!

91

2418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hillitty!

      Käyttäytymällä härskisti ja pettämällä luottamustaan!

      • rakkausvoittaasen

        perseestään tietenkin. Perse määrää tahdin kun siellä on se kiimahalu.


    • römpsämanni

      Ei sole mikhään huora semmonen, oikeaksi huoraksi pääsee sitte vasta ko joku maksaa sille römpsästä.

      • rakkauspolku

        Niin ja elää hällä väliä tyyliin. Tunteitaan kätkemällä , vääriin ihmissuhteisiin sekaantumalla. Oikean tietää milloin tulee vastaan. Se on Hän.....


      • Anonyymi

        Just näin


      • Anonyymi

        Näin just!


    • M68_1

      No, niin. Kyllähän niillä on monta nimitystä, mutta kyllä aloittajalla on oikeat nimitykset. Ja jos vaihtaa varakkaampaan tai nimekkäämpään, niin sekin on sitten lopulta maksun ottamista ja nimitys pitää edelleen paikkaansa. Ja sitten on ne jotka touhuilee huvikseen ja jännityksen vuoksi, vaikka ei maksua otettaisi, en silti vaihtaisi nimitystä muuhun vaikka niitähän tällä vanhimmalla ammatilla/ihmislajilla on tusinoittain...

      • puhtaus

        Se siveellisyyshän on ja toiseen luottaminen ja rehellisyys kaiken AjaO. Jos vaihtaa varakkaampaan ja nimekkäämpään ei ole huoraamista vaan elämänkumppanin ottamista!


      • ihminenmuodostuu

        Ei! Jos on pelkkä alapää seksisuhde! Tunteet kuuluu olla päästä varpaisiin ja yhdessäolo on herttaista. Nimi tulee matkassa kun yhdistyy! Kaksi toisiaan rakastaa. Uskalla rakastua niin ei tarvitse "pellenä" riehua. Kahdesta yksinäisestä tulee pari. Molemmat yhdistyy rakkaudesta.


    • Sennäkeenaamasta

      "On yksin?!" Huoraha se siinä tapauksessa nimeommaa o?! Voi hohoijaa. Taisi ny joltai vaan jäädä "huoralta" saamatta.

    • rouva/herra jos inhoatte/vihaatte sutkeja tai huoria, minkälaisen kohtalon te heille toivoisitte?

      olisiko jo kysyttäessä hyvä ajatus hypätä inarijärveen ja jäädä sinne?

      • puhtaus

        Ei saa Inarinjärveä saastuttaa huorilla!


    • puhtaus

      Kenenkään ei tarvitsisi huoriin sekaantua vaan, odottaa oikeaa ja ihanaa kaveria! Huora on luottanut vääriin miehiin ja siitä lähtenyt kierre joka ei päätykään hyvin kun, menee itsetunto ja kaikki ja yleisnaisen virka astuu voimaan. Joten kiertäkää huorat kaukaa ja valitkaa siveellisiä naisia. Huoraonhuora ja vaikka voissakin paistaisi se ei lähde puhtaaksi, tahra jää!

    • Hskdkdjalsn

      Te pellet, jotka niin herkästi tykkäätte moista nimitystä käyttää vasta huoria olettekin. Eikä sillä oo mittää tekemistä luottamuksen kanssa.

      • puhtaus

        Huorahan ei tiedä missä Hänen paikkansa on miesmaailmassa! Kuka Hänet rakastaa kun, on niin monta rakastajaa! Yksi hyvä riittää jokaiselle naiselle ja tasa-arvon aikana miehellekin! Ihminen ei voi olla pelle? Taudit lisääntyy ja tunteet ne on miehilläkin sillä, hekin rakastaa.


      • Anonyymi
        puhtaus kirjoitti:

        Huorahan ei tiedä missä Hänen paikkansa on miesmaailmassa! Kuka Hänet rakastaa kun, on niin monta rakastajaa! Yksi hyvä riittää jokaiselle naiselle ja tasa-arvon aikana miehellekin! Ihminen ei voi olla pelle? Taudit lisääntyy ja tunteet ne on miehilläkin sillä, hekin rakastaa.

        Tätähän minä olen sanonut ja kirjoittanut ja yksi riittää.. Se olen minä.. Edelleen olen elämäni rinnallani ja loppuun asti.. Tämän tietää niin moni tällä hetkelläkin.. Meidän rakkaus on totta nyt ja loppuun asti....


    • gg09

      Muutamat kommentit tuo mieleen vanhan sanonnan, se koira älähtää johon kalikka kalahtaa :)
      Eihän niihin tosiaan kannata sekaantua, paitsi tasan yhdessä tarkoituksessa, kuka hullu semmosta itselle huolii. Kyllähän tuosta kylän pinnan kuppiloista löytyy sormustettujakin joilta kyllä irtoaa jos vaan älyää kysyä, yksin asuville oikein hyvä systeemi kun eivät yleensä perään soittele :)
      En tiiä onko se ennen ollut näin, mutta monilla se sormus ei hidasta kyllä pätkääkään...

      • trorolol

        huorria ja huorrapukkeja löytyyneepi jokapaikasta. rahasta ruukavaat rakastaa ne oikiat huORAT


      • omakotiyksinjayhdessä
        trorolol kirjoitti:

        huorria ja huorrapukkeja löytyyneepi jokapaikasta. rahasta ruukavaat rakastaa ne oikiat huORAT

        Tottakai ne silloin rahastaa kun ei ole oikeaa tunnetta. Oikeat huorat on kyllästyneet hakemaan oikeaa sisältöä tyhjyyteensä ja näin täyttävät materialla tyhjiönsä. Oikeasti molemmin puolin rakastuneet laittavat kotinsa yhdessä ja yhdessä touhuavat myös muut asiansa. Rakkaus yhdistää heidät, nukkuvat toistensa lähellä. Älä lähde luotani koskaan tyylillä pois. Pysy aina lähelläni, ole turvana ja tukenani. Älkää jättäkö naisia hioriintumaan vaan, ohjatkaa oikeaan suuntaan.


      • Anonyymi
        trorolol kirjoitti:

        huorria ja huorrapukkeja löytyyneepi jokapaikasta. rahasta ruukavaat rakastaa ne oikiat huORAT

        Nunnat on pahimpia kun ne saa äänekkäitä orgasmia niin tärisevät rinnat pomppien kiimaisesti.


    • hei nyt oikeesti. kerta kaks ei huoraa tee. te pojannulikat (vanhatkin) ostatte juttuja naisille (joita kutsutte huoriksi... ha... lol... jestas... AHAHAHAH-- ahh, joo.)

      ja kuten myös sanotaan kerta kaks ei homoa tee. metsäkaverit ymmärtää. eikö? ;)

      en ole pyytäny rahaa, kerran siksi että PÄÄSISIN KOTIIN.
      oho otin piukkusen henkilökohtaisesti. täällä vaan on niin syvä huoraviha.

      ja hei, ei seksi ole rakkautta. ns huoria ei kukaan rakasta. mutta eihän mielipiteillä ole lappalaisille väliä.

      en ole huora joten voin huoletta hypätä inarijärveen, jossain vaiheessa.
      oikeastaan pari ihmistä saattas jäädä kaipaamaan. jostain syystä niitä vaan on olemassa...
      riehun täällä kun on paree etten mene eralle.nettiin. köh yks inarilainen sanoi että suurin osa siellä vihaa minua. varmaan noilla sanoilla on joku muu tarkotus ku totuuden kertominen?

      osaan olla kiltisti... osaan olla tuhmasti. ei se ole paha asia että minusta on moneksi... ei sinänsä.
      eikä kaikkea voi unohtaa.
      ...
      terveisiä, kai

    • oikearakkaus

      Omia oikeita tunteitaan pakoon juokseva on ilmeisesti huora. Ei uskalla rakastaa kun, on rakastunut oikeaan ja tuhlaa rakkauden muiden kanssa touhutessa ja ne saa siltä sen ja ne ei annakaan vastarakkautta kun se oikea antaisi. Älä pakene jos oikea sattuu kohdallesi ja elämään hänen kanssaan.

    • Mieshuora

      Niin ja mies on myös samanlainen huora jos muitten kans värkkää.
      On muistettava ettei se huora nimike ole pelkästään naisten yksinoikeus,
      kyllä se istuu miehiinkin oikein hyvin.Pitää vain olla leväperäinen
      kullinjakaja niin sillä se onnistuu.

    • koulutettuhuora

      Omalla käyttäytymisellään. Vaihtelee miestä mielensä mukaisesti. Käytös tekee ihmisestä nimensä kaltaisen.

    • Latexi3

      Ai mistä huora saa nimensä?
      Veikkaisin,että siitä kun mies on narahtanut pettämisestä ja akka alkaa haukkuun sitä naista.

      Toinen vaihtoehto on kun poromiehen vaimo löytää paremman miehen ja poromies ottaa nokkiinsa ja alkaa haukuun vaimoansa huoraksi,esim tämmösillä palstoilla.

      Kolmas vaihtoehto on se kun mies ostaa palveluja oikealta huoralta joka ottaa maksun palveluista.

      Neljäs vaihtoehto on naiset jotka arvostelevat vähän rokeammin pukeutuvia naisia,eli he pukeutuvat esim ,erilailla kun hän itse.

      Summa summarum,omasta mielestä huora on semmoinen henkilö joka ottaa palveluista rahaa.
      Maailman vanhin ammattihan se on.
      Tv torniosta

      • pitkätikku

        PASKAA TIKUNNOKASSA


    • Kuulto

      Voi kun ne kylän huorat muistaisivat, että naimisissa olevan miehen kanssa ei aleta suhteeseen, ei vaikka se mies tyrkyttää itteään. Ensin IHAN OIKEASTI TILIT SELVÄKSI EXÄN kanssa, sitten on vapaus tuhertaa miten haluaa. Luulenpa kuitenkin, että huoran luonteella mielenkiinto lopahtaa pian, kun kielletyn hedelemän jännitys häviää.

    • PukumiesAina

      En tiedä mikä noita kotirouvia siellä pohjoisessa vaivaa. Olin kaupparatsuna aikoinaan ja kiersin Lappia pitkään. Sodankylässä varmimpia panoja oli kapiaisten rouvat joilla oli mies reissuhommissa. Tuli monen kanssa vietettyä hotellilla yö.

      Inarin kunnan alueella antavimmat naiset olivat poromiesten rouvat. He oikein soittelivat autopuhelimeen että milloin mies on reissussa ja voin tulla yökylään. Kai ne sitten olivat niin puutteessa kun aika helposti antoivat panna. Kahdessa tapauksessa kävi vahinko kun paljaalla värkättiin. Toki rouvat olivat niin fiksuja että pitivät suunsa kiinni ja siellä ne poromiehet elättivät toisen polkemat lapset aikuiseksi.

      • Anonyymi

        Menikö sulla kettingit poikki paskalakki.


    • Äimänkäkenä

      Onkohan tuo edes totta. Inarilaiset rouvat ovat tieten melekho riettahia mutta kylä pukumiehen tarina taitaa olla keksittyä.

      • Näkevä

        Inarin riettaus = sisäsiittosuus, kukapa ei siellä nussis toisiaan. Ei estä sormus tahi sormuton suhde, kaveruus, työsuhde tai serkkuus. Vaan omat vierailut, teot ja sanat unohtuu sen myötä kun joku muu sattuu hairahtuu. Inarissa niitä on tavallista enempi. Miehiä ja naisia, juoruja maistelevia, värittäviä ja levittäviä luonteita, joiden perustana on pikkusieluisuus ja tekopyhyys.


    • Jovainäin

      Olen nähäny vierestä miten tuota peliä pelataan.perheet mennee rikki ja maine senku kasvaa.ala arvosta on tuommonen huoraaminen

      • Anonyymi

        Kannattaa tehdä heti pelin säännöt selväksi.

        Pettämisessä on montaa sävyä. Voipi olla kostoa. Itseä on petetty niin lähetään kostaan. Petetyksi tulemisia on monia.pettäjän tie on tuskainen ja liukas.


    • ajattelia

      taitaa olla totta jotta huoraaminen on inarissa maan tapa., naimisissa ollevat sekoilevat keskenään ja jäläkipolovi seuraa silimä pyöriänä vierellä.,, sitten kulethan kuin ei mittään ja huorataan uuestaan,. samat naamat tulleepi ilimi,

    • Perusasioita

      Ei ole huoria eikä huorapukkeja..on vain ihmisiä jotka nauttivat toisistaan.

      • Nimittelyrumaa

        Elämän nautintoja, kethään nimittelemäti.


    • Hyviäovt

      Kateellisten naisten nimittelyä naista kohtaan joka saa kullia.

    • Sanosinnäin

      Määritelmä huora on hyvin lavea ilmaisumuoto..

      • annosteluohjeet

        Vitun ja alkoholin väärin käyttö ei ole suotavaa?


      • Anonyymi
        annosteluohjeet kirjoitti:

        Vitun ja alkoholin väärin käyttö ei ole suotavaa?

        Pijetään ilon puolella, kaikki sillon Ok.


    • nautintoennekaikkea

      antaa ihmisten nauttia toistensa seurasta mitä niitä moittimaan... Jumala rakas joi miehen ja naisen jotka, tyydyttävät toistensa tarpeita yhdessä sopien toisilleen....

    • Voisipoistaa

      H.... Nimitys on jäänne keskiajalta.nykyään ei voida käyttää.

      • älätyrkytäittees

        TYRKKY voisi olla sopiva tuollaisen nimen tilalle.


    • Kauniskieli

      Horatsu on kauniimpi ilmaisumuoto.

    • Sairastunut69

      Tai vaikkapa seksiaddikti

    • wongthangsuk

      Miten ois prostituoitu. Hieromotyöläinen.

    • Hyi.olkhoot

      Hutsu joka tautista römpsää jakaa rahasta.yleensä viihdyttää turisteja.

    • Anonyymi

      Joopa joo.

    • Anonyymi

      Se on korvattu translailla.

    • Anonyymi

      Antelias olisi parampi nimi huoralle.

    • Anonyymi

      Jumala palkitsee iloista antajaa .

    • Anonyymi

      huoria ole missään ne ei vaan kelpaa kenellekään.....miehet tekee hyvistä naisista huoria jos ei pakkomieleltään saa omakseen keksivät juttuja yms...

    • Anonyymi

      Mieskin voi olla huora.

      • Anonyymi

        Auervaara paremminkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Auervaara paremminkin.

        Molemmat taudin levittäjiä?


    • Anonyymi

      Aloittelijalle..
      Kateellinen olet, taisit itse antaa syyn oman parisuhteen loppumiseen.. Toinen on nyt rinnasta rakkahampi.

    • Anonyymi

      Eeee ooo huora, vaan siinä on 2 ihmistä rakastunut aikuisen oikeasti ja sehän sapettaa exiä ja muitakin..

      • Anonyymi

        Tykkään asua Inarissa kun saa nauttia elämän iloista.... Olkoonkin varattuja tai sinkkuja.
        Ei haittaa kun vaan saan hyvää oloa joka päivään..
        Musiikkilla maustettua..


    • Anonyymi

      Ei huora, vaan kaksi intohimoista löytänyt toisistaan iloa ja nautintoja, koska kaikkien kanssa se ei vaan onnistu.. Ihanaa..

    • Anonyymi

      Eikö se saa nimensä kasteessa kuten muutkin.

    • Anonyymi

      Jotenkin epäilen ja sanoisin , että siinä tapauksessa " mieshuoria " on aivan valtavasti, mitä ei pysty kukaan kiistämään, niitähän vasta onkin ! Joka kastissa ,papista lukkariin ja talonpoikiin ym. Oikein isolla H.lla. Sanon tämän miehenä .Asioita seuranneena .

    • Anonyymi

      Kalenerissa ei näy! Kasteessa jokainen saa nimensä. Turpa kiinni!!!

    • Anonyymi

      Enpä oo minäkään nähnyt tuommoista nimeä kalenterissa mutta jospa kirjoittaa Antaa meille pienen vink.. vink.. Niin voisimme tietämättömät alkaa lukemaan uusia nimiä moisesta kalenterista vai oliko se päiväkirja😂

    • Anonyymi

      Tuo turpa on yleensä eläimillä oikean äidinkielen opin mukaan, yleensä auki,kun syövät muuloin paitsi nukkuessaan. Ihminen suuressa viisauvessaan lainannut sanaa toisesta/lle ihmiselle, kun oma mieli on paha. Suuhan se on ihmisellä tuo syömävärkin nimi . Joskus kiinni ,joskus auki.

      • Anonyymi

        Haista paska laiska seksuaalinen ahdistelija...


    • Anonyymi

      Joku pikkukullinen keksinyt kun ei muuten saa naista omistushaluinen piruileva mies.

    • Anonyymi

      Totta, ei ihmisel turpaa ole ! Vääräleukaisuutta kylläkin joillain, mut hyvä terveellä tavalla. Toisilla aina hankaa, vaik mikä olisi.

    • Anonyymi

      Miten olis kurtisaani pressahan vois sitten jakaa ansiomitalleja ei olisi mitenkään häpeällistä.

    • Anonyymi

      Ihania ihmisiä ovat nuo haukutut . Noista tapaamisista sen verran ettei tavoite ole uuteen suhteeseen vaan hetkelliseen hyväänmieleen .

    • Anonyymi

      Avioliitosta eronnut tupakoiva ämmä joka tykkää juopotella ja vielä pyrkii äidiksi expuolisonsa sukulaisten äidiksi johon on ihmetystä? Hoitaisi ja olisi omille lapsilleen äiti kun on niin huonosti kasvattanutkin, aika ääliö. Miehiä älytön määrä ja uusi suhde jostain monen miehen jälkeen??? Leikkiköön äitiä moraalisempi toiminut sijaissynnyttäjänä ja silti kodin tarjoaa omille lapsilleen. Itsetunto ilmeisesti heikkoa!

      • Anonyymi

        Tiukassa on Äiti myytti Lapissa vielä.Kyllä nainen saa olla ihan samanlainen ku mieskin.
        Kauhia haukkuminen naisesta joka tekee äijät.
        Tulkaa nykyaikaan sielläkin.


    • Anonyymi

      Saattavat olla nuo tuolla nimellä pidetyt parempia ihmisenä ,kuin moittijansa , joskus on näinkin. Olen huomannut.

    • Anonyymi

      On se kyllä tosi ruma sana Huora , jos aletaan nimittelemään naista , se pitäs kyllä poistaa Suomen kielestä , jos aletaan maailman laajuisesti ajattelemaan näitä asioita , Miehellä haluttaa naista ja Naisella miestä , se on elämää ja näin tulee jatkumaan , itseään siveellisenä pitänyt nainen varmaan kyksinyt kateelisena sanan huora , ja kuitenkin hänen reva leviää samallalailla kuin muillakin naisilla .

    • Anonyymi

      On se ihme,kun kummasti vaan miehet tykkää, oli sanamuoto mikä tahansa, niin herra, kuin narrikin. Ketähän siin pitäis nimitellä , niitä " pukkeja ja pässejä" sanoisin.

      • Anonyymi

        Kyllä mieskin on huora jos nai elääkseen. Auervaara se ei oo koska "Auervaarat ottaa, käyttää, kuppaa kaiken varallusuuden ja sitte vaihtaa kohdetta. Mies huora elelee loiseläjänä mielellään lopun elämäänsä saman kanssa.


    • Anonyymi

      Ivalossa pilvin pimein löytyy. Turistit tykkää, ku saa panna kierosilmäistä saamelaishoroa.

      • Anonyymi

        Lopeta kolttien huorittelu ja nimittely senkin lannantorakka, olet hirviö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopeta kolttien huorittelu ja nimittely senkin lannantorakka, olet hirviö.

        Se on fakta. Ne antaa, jos ei muualta saa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopeta kolttien huorittelu ja nimittely senkin lannantorakka, olet hirviö.

        Lopeta sinä perseen jakaminen, taudinjakaja! Olet haiseva horo!


    • Anonyymi

      Mies on emähuora. Mies antaa heti jos vain joku huolii. Totuus julki emähuorista.

    • Anonyymi

      Läski roikkptissi isoperse paksumaha pöhöttynyt Praili

      • Anonyymi

        Varmaan polttaa tupakkaa ja juo kossua suoraan pullosta, syö rasvaruokia ja piereskelee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan polttaa tupakkaa ja juo kossua suoraan pullosta, syö rasvaruokia ja piereskelee.

        niinkö kaikki raavahat miehet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan polttaa tupakkaa ja juo kossua suoraan pullosta, syö rasvaruokia ja piereskelee.

        Ei naiset piere eikä käy edes kakalla.


    • Anonyymi

      Käytöksellään!

    • Anonyymi

      Ivalosta.

    • Anonyymi

      Tiesittekö jotta huoran symbooli on tatuoinneissa ruusu, yleensä punainen ruusu.

      • Anonyymi

        puhutko omasta kankustasti? ylioppilaille annetaan aina punaiset ruusut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        puhutko omasta kankustasti? ylioppilaille annetaan aina punaiset ruusut

        Sinun akasta nyt puhutaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun akasta nyt puhutaan.

        Ihan yleisesti puhutaan.


    • Anonyymi

      Tuommoista tekstiä ei tule muualta kuin latvasta laho joka tuommoisia kirjoittaa. Ihmisillä on sairauksia yms. Jokainen ihminen on laulun arvoinen jollekin. Lopettakaa ihmisten solvaus!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3045
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      104
      2384
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2142
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1963
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    7. 164
      1238
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe