oman ajan tarve

jättäminen

Hei! Ole 17v seurustellut tyttöystäväni kanssa kohta 2 vuotta ja tunteeni ovat aivan sekaisin. Kuten ikään kuuluu kaverit ovat todella tärkeitä ja läheisiö ja koen saavani liian vähän aikaa kavereihin, mutta mistä aikaa sekä kavereille, että tyttöystävälle? :( käydään kavereitten kanssa välillö viikonloppuisin bileissä ja tyttöystäväni suuttuu tästä koska haluisi itse olla kanssani ja hän joutuu olemaan yksin kotona kun olen ystävieni kanssa. Olen ruvennut miettimään olisiko suhteen lopettaminen kannattavampaa vai saanko jostain enemmän aikaa myös ystäville, toivottavasti joku pystyisi auttamaan olen ihan onneton tämän asian vuoksi enkä haluisi jäädä jumittamaan tähän vaikeaan tilanteeseen.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KivatBileetKaikille

      Miksi tyttöystäväsi ei ole mukana bileissä? Minuakin harmittaisi jäädä ulkopuolelle, mutta muurenhan bileet vaan vahvistavat suhteen laajempaa sosiaalista aspektia. Kutsukaa niihin mukavaa seuraa tyttöystävällesikin ja pitäkää hauskaa yhdessä:)

    • äipänneuvo

      Et ole vielä kypsä suhteeseen, kun bilettäminen on kumppania tärkeämpää. Anna tuolle tytölle mahdollisuus löytää hänelle sopivaa seuraa ja jatka itse kasvamista vielä ihan vapaana.

      • muidenmukaan

        Juuri noin. Kumpikin takaisin hiekkalaatikolle aivan rauhassa kasvamaan ja kehittymään. Vaikka olettekin sukukypsiä, siitä on vielä monen, monen vuoden matka pysyvävn seurusteluun yhden ihmisen kanssa. Tavallisesti tuollainen seurustelu ja suhde tehdävn hakiessa aviopuolisoa.
        Kumpikaan teistä ei ole siihen vielä läheskään valmis. Olkaa ystäviä ja pitäkää muitakin kavereita, ystäviä, liikkukaa, urheilkaa, jne. porukassa ja parantakaa maailmaa muiden kanssa. se on tervettä nuorten ajankulua. Ei noin nuorenna liimautuminen vain yhteen ihmiseen.


    • aikalainen

      Vähän tuosta paistaa ettet ole vielä valmis sitoutumaan, mutta ei se tarkoita suhteen loppumista. Toki parisuhteeseen kuuluu omaa aikaa ja vapautta, mutta se ei saa loukata toista. Siihen kuuluu myös molemminpuolista uhrautumista ja jostakin luopumista. Jos se bilettäminen on niin tärkeää, niin miksei tosiaan tyttöystävä ole mukana - no, kaippa siihen on syynsä. Rupeapa nyt vastuuntuntoiseksi kaveriksi ja ota tämä asia ongelmana esille tyttöystäväsi kanssa. Voit aloittaa vaikka kertomalla että sinusta tuntuu että hän kärsii bilettämisestäsi, ja haluaisit että löydätte yhdessä ratkaisun asiaan. Ja kuuntele mitä hän sanoo. Sillä tavalla suhdetta hoidetaan.

    • N29

      Eihän se voi mennä niin, että joutuisit valitsemaan joko tyttöystävän tai kaverit. Eikö tyttöystävälläsi ole muka omia kavereita tai menoja, eli onko teidän ihan pakko olla koko ajan kaksitaan? Ole välillä kotona, ota välillä tyttösi matkaan ja mene toisinaan itseksesi. Sovi tyttösi kanssa kuinka usein olet menossa omin nokkinesi ja kunnioita sitä sopimusta. Kyllä hänellekin pitää olla omaa elämää, ei jatkuva lahkeessa roikkuminen ole tervettä.

      Vai onko ongelma se, ettei hän luota sinuun kun lähdet ystäviesi matkaan? Selvitelkää mikä on ongelman ydin ja hakekaa siihen yhteistä ratkaisua. Älä missään nimessä eristäydy täysin ystävistäsi tai teitä on kohta kaksi ongelmaista!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe