Narkilahdesta kaupunginjohtaja

upseerireservit

Sisäpiiri kertoo että reservinupseeri Juha Narkilahdesta tulee kaupunginjohtaja ja reservinupseeri Risto Hurnasesta valmennetaan tehtäväkierrätyksellä uutta sosiaali- ja terveysjohtajaa.

125

2853

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Katsomosta

   Saunaseura ilmeisesti haluaa kj:ksi Narkilahden. Valtuustossa voi olla henkilöitä, jotka eivät ole samaa mieltä. Siitä on kiinni, kuka valitaan kj:ksi.Pitääkö huhu paikkansa, että Hurnasesta tulee päihdepalvelujen johtaja?

   • eikerkiä

    Turhaa se on pohtia kj asiaa. Saunaseura on kaikessa hiljaasuudessa päätyny Narkilahteen. Nyt alkaa sit valtuutettujen junttaus em. henkilön valitsemisen taakse. Kaikki joo -joo valtuutetut tottelevat nöyrästi s-seuran käskyjä. Entäpä ne suoraselkäiset itse ajattelevat valtuutetut ? Paljonkohan niitä on ?


  • uskoaanytjo

   Ei ikinä..... sisäsiitettyä saa päästää johtoon, se on tultava ulkopuolelta...ei mitään siteitä kemijärveen.

  • Kelloniemestäkajahtaa

   Näin on. Kaupunginvaltuusto ottaa vain lusikan käteen ja valitsee jämerän kemijärveläisen päättäjän. Hän tietää jo sivistystoimen asiat ja on hoitanut ne tunnollisesti. Sote-puolen asioista on verkostotuttuja, jotka voivat aluksi ohjata. Teknisen puolen asiat hoituvat kuten ne ovat aina hoituneet - suhteellisen itsellisesti. Ei siinä liioin erityistä johtajaa tarvita.

   Sivistyspuoli on supistumassa niin kaposeksi, että se johtajan jobi sopii liittouttaa muutaman rehtorin toimen kanssa. Säästöä syntyy, mikä on kaiken toiminnan tavoitekin.

   Älkää nyt ilman muuta teilatko paikallisia. Ne vieraspaikkalaiset saattavat lähteä heti kun jossakin valostuu. Mutta Juha Narkilahti pysyy varmasti Kelloniemessä ja siitä onkin vain huikonen kaupungintalolle.

   Jäävät turhanpäiväiset kissanristiäiset ja juomingit pois kokonaan kaupungin kuvioista. Kuvittelisin, että ne matkarahastajat - jotkut useampaankin kertaan päivässä rahastavat - jäävät nyt ilman tuplakorvauksia. Puhun luottamustehtävissä hilluvista.

   Turhanaikaista kateutta täällä levitellään. Nyt on päätöksenteon aika ja paikka: Narkilahti kaupungin johtoon.

   • uutta-verta-jo

    Sama porukka koetti viimeksi saada Alaräisäsen kaupunginjohtajaksi ja sitten savustettiin Salminen pihalle.

    Kyllä nyt pitäisi saada sellainen kaupunginjohtaja, jolla on kokemusta muualtakin kuin Kemijärven kaupungin tehtävistä. Vähän laajempaa näkemystä sentään, kiitos. Kunnan pitää tehdä elinkeinoelämän kehittämiseksi työtä jne., eikö riitä että kaupungin luottamuselimet on opettajia täynnä!? Kaupunginjohtajaksi paras pätevyys ei ole opettajan eikä hammaslääkärin koulutus.


   • vahaniheri

    Muuten hyvä ajatus,mutta... Ne muualta tulleet eivät oikein täysin ymmärrä tämän kaupungin erityisominaisuuksia. Ja tämä sisäpiiri sitten yritetään voimalla ja vallalla hajoittaa. Niin pitäisikin,mutta... eniten kärsivät tavalliset työtä pakertavat alaiset. Ehkä Salminen olisi ollut sopiva,jos olisi annettu hänelle mahdollisuus. Ketä tänne johtotehtäviin enää muualta tulee kuin ne muualla epäonnistuneet?


  • 0240

   Narkilahti ei ole täällä saanut kuin hallaa aikaan. Kemijärvi menee montun pohjalle loputkin jos se astuu puikkoihin. Eihän saanut edes sitä koulukiusaus jupakkaa hoidettua vaan peitteli sen villasella. Palkkaisivat sen Milin vai mikä se olis niin päästääs edes vähän julkisuuteen ja saatas hieman matkailijoita paikkakunnalle.Se pystys kyllä hoitamaan hommat paremmin kuin Narkilahti ja pienemmällä palkalla.

   • kaupunginjohtajakysmyys

    Esitän että asiaan perustetaan taas Kellokummun kansanraati projektirahoilla, koska kaupunginjohtajan valinta on tärkeä kysymys. Projektit ovat hintavia, mutta voivat tuoda myös hinnan takasin kaupungille, kun hyvin tehdään. Kansanraatiin pitäisi valita valtuuston ulkopuolisia, kuten tavallisia kuntalaisia, kansalaisjärjestöjen edustajia, kuten yrittäjien puheenjohtaja sekä pienpuolueiden edustajat Harjula ja Nurmikumpu. Koko kirjo Kemijärven tosi elämää! He sanoisivat, kuka valitaan! Vai valitaanko ketään?


   • ratkaistu
    kaupunginjohtajakysmyys kirjoitti:

    Esitän että asiaan perustetaan taas Kellokummun kansanraati projektirahoilla, koska kaupunginjohtajan valinta on tärkeä kysymys. Projektit ovat hintavia, mutta voivat tuoda myös hinnan takasin kaupungille, kun hyvin tehdään. Kansanraatiin pitäisi valita valtuuston ulkopuolisia, kuten tavallisia kuntalaisia, kansalaisjärjestöjen edustajia, kuten yrittäjien puheenjohtaja sekä pienpuolueiden edustajat Harjula ja Nurmikumpu. Koko kirjo Kemijärven tosi elämää! He sanoisivat, kuka valitaan! Vai valitaanko ketään?

    Oikein. Näin pitää menetellä.


   • näin-on-asiat

    Narkilahti on hyvä valinta, ei ryyppää kaupungin edustusreissuilla sekä osaa hoitaa kaupungin asioita itsenäisesti, ilman kaakattavaa akkalaumaa!


   • sjlfll

    Niin ja eihän se saa edes mitään aikaan, niin hyvin menee....


   • Anonyymi
    näin-on-asiat kirjoitti:

    Narkilahti on hyvä valinta, ei ryyppää kaupungin edustusreissuilla sekä osaa hoitaa kaupungin asioita itsenäisesti, ilman kaakattavaa akkalaumaa!

    Kysykääpä alaisilta johtamistapaa? Törkeä nolla!

    Nimim, narsisti


  • huhmarinta

   mikä koulukiusaus juttu?

   • hillatie

    Pari vuotta vanha juttu


   • Tiedän

    Huijakkaa Kemppaa jos näin käy :O


   • anne59

    Toivottavasti ei. Nivalan juoksupoika. Alaräisästä ei valittu viimeksi ja sekös korpesi Nivalaa. Valitaan Narkilahti jos haluamme käytännössä Nivalan lopulliseen talutusnuoraan. Ja kylällä kaikki hyvin ;=O


   • virsunarki

    on se tuo katkeruus! läpi paistaa.....


   • kemppaanväsynyt

    Kyllä Salmisen ei edes annettu osoittaa johtamistaitojaan ja alueen tuntemusta. Savustettiin/kiusattiin/paneteltiin kantaporukan(= saunaseurakos se oli?) toimesta heti alkuunsa. Janne Perälä olisi tietenkin ollut fiksu valinta, mutta siinääkään ei kansan ääntä kuunneltu. Kemijärven päättäjät ovat suoraan sieltä,minne valo ei paista. Katsokaa pienempiä naapurikuntia ja ottakaa oppia. Esim. Sallassa ei tarvitse turhanaikaisista asioista tapella- yhteen hiileen puhaltavat ja homma toimii. Hävettää olla kemijärveläinen.


   • ulti-ukko

    P, koska siihen ei yksimielisesti voita valita johtajaa, koska sen jälkeen kun se on valittu alkaa kova kahina sen poispotkimiseksi.
    Annetaan muutama vuosi mennä tällätavalla ja palataan asiaan sitte, kun se antaa aihetta


  • Kansanedustaja

   Kemijärvellä ei ole muita kuin sisäpiiri huijareita päättämässä, kohta käy samoin kuin monelle muullekkin syrjäkylälle että valtio sanelee ja tekee paikkavalinnat kiristämällä rahoja jos ei hyvällä onnistu.

  • Seuraillaan

   Vai on junttaus menossa. Sen kyllä arvasin, että niin tässä käy.Kyllä ne Narkilahden valitsevat kj:ksi. Saunaseura on kaveripiiri, korruption muoto. Luultavasti vasemmistoliitto ja suurin osa kepua kykenevät valitsemaan kj:n. Kokoomuksesta en tiedä. Persut luultavasti eivät edes ymmärrä tätä peliä. Muuten Hurnanen on pätevä mies. Hänenlaisiaan tarvittaisiin johtopaikoille. Olen vain saanut sellaisen käsityksen, että saunaseura on epävarma tässä asiassa.

  • Hah-haa

   Ei he-le-vet-ti! Tai-taa olla juo-ru!

   • ritva33

    Toivotaan, että on juoru ;=)


  • litsinlits

   Joo Hurmanen hurmaa??? jokapuolella,mutta mikä om työn jälki????Ei taida oonistua sote johtajuus,kun ei oikein muukaan

   • Toiveikas1

    Tehokas toiminnan mies. Päihdepuolella nykyään osaamattomuutta. Toivottavasti sillä puolella saadaan asiat kuntoon.


  • junanviemä

   Ottakaa nyt Kemijärveläiset järki käteen. Ettekö te pöljät tajua kuka kaupunkia loppupeleissä pyörittää ? Narkilahdesta tulee sätkynukke johon Salminen ei alistunut vaan älysi lähteä. Jos Narkilahdesta tulee kaupunginjohtaja johon hänellä ei ole mitään referenssiä, tuskin hallitsee sivistyspuolta, on tietyllä kaupungin päättäjällä käsissään todellinen värisuora - hallituksen pj ja kj. Mutta valtuusto valitsee ja pulinat pois. Kansa valitsee näköisensä johtajan.

  • Mikkot

   http://paatokset.kemijarvi.fi/kokous/20151371-3.HTM

   Oliko Nivala niin itsevarma valinnastaan valtuuston puheenjohtajaksi puheenjohtajana, ettei valtuuston tarvinnut häntä puheenjohtajaksi edes äänestää vaan keskittyi varapuheenjohtajien valintaan ;=D

  • punaduula

   Tulee tulkun kanssa ilmiriita kun on pitänyt paikkaa omanaan, mutta pitäisihän hänenkin ymmärtää, ettei kaupunginjohtajaksi pelkällä ulkonäöllä päästä:-)

  • JNnSivistyspuoli

   http://www.kemijarvi.fi/ilo2

   sama, kuin haikailisi neuvostoliiton perään. Eletään kuin jossain utopiassa.

   Talouskin vaan
   H Ä V E T T Ä Ä!

   En unohda sitä koskaan!

   • ei-Nurmikumpu

    Neuvostoliitossa opiskelujakin pilkattu tällä palstalla, mutta ei oppi ojaan kaada!


  • yxtavallinenvirtanen

   Tuunainen ehdottomasti ammatillisesti ja kokemukseltaan paras valinta. Jämäkkyyttäkin löytyy. Ongelmana vain on, ettei alkujaan muhokselaisen maatalon poikana ole suostunut valtuutettujen eikä kenenkään muunkaan percettä nuolemaan, ja siksi sai lähteä aikanaan Sodankylästäkin. Ja sitten tärkein eli itsepäisyys ja jämäkkyys on kaksi eri asiaa!

   • nöyränä

    Jos Tuunanen valitaan niin täällä on hänen opittava nuolemaan s-seuran persuksia muuton tulloo lähtö .


  • jo.vanha

   Jos "saunaseura" on valtuuston enemmistö, niin kaupunginjohtajan on "nuoltava sen persettä". Näin se kunnallinen päätöksen teko toimii.

  • lötjöskä

   Hoitotyönjohtaja Kesälahdesta sosiaali- ja terveysjohtaja. Ei pelkää miehiä, edes kivikovaa Hurnasta. Narkilahti kaupunginjohtajaksi ilman muuta.

   • himmeetä

    Et voi olla tosissas???


  • kutuulavaja

   Kyllä Tuula Kuvaja on paras kaupunginjohtajaksi. Häntä ei oo.pompottele kukaan. On osaava ja tomera johtaja.

   • Mobilet

    Voisiko vaikuttaa myös hoitopuolen asioihin? Pistää uudet valinnat kehiin? Sitä nimittäin tarvitaan just nyt-jos meinataan tämä kaupunki vielä elvyttää elävien kirjoihin. Kun sosiaali-ja terveyspuoli kaatuu,.. onko päättäjät muuten ollenkaan tutustuneet asioihin? Että mihin sitä rahaa kannattaa näinä aikoina tuhlata? Eikö meidän pitäisi juuri nyt säästää ja toki tulevina vuosina,kun talous on toivottavasti paremmalla mallilla, ostaa Kemijärvikin ajan tasalle? Mutta nyt kyllä pärjätään olemassa olevilla eväillä. Pientä kaupunkiamme ei voi verrata mihinkään- tämä on susirajan takana eikä etelän isojen taajamien kupeessa. Me ollaan keskellä ei mitään-paitsi Sallahan se taisi jo omia sen idean.


  • Kokemustaon

   Missä se kj valinta viipyy. Haastattelut ilmeisesti jo tehty ja testaukset. Tärkeintä ettei psykopaattipiirteistä valita johtoon. Niillä kaverivalinnoilla on moni sopimaton valittu johtopaikoille. Kaveri ei näe sitä todellista luonnetta, vaan sen näkee sellainen , joka on valikoitunut nokkimisjärjestyksessä alemmalle portaalle. On myös testaajille ja haastattelijoille äärimmäisen vaikeaa valita oikeaa henkilöä, koska pimeät puolet eivät helpolla paljastu valintatilanteissa.

  • tuloksellisuus

   Ei kummastakaan paikkakuntalaisesta ole kj:ksi - työn tulokset osoittaa sen.

  • Ylläripylläritaasmennään

   Kyllähän täällä koko kempan johto pitäs panna vaihtoon.
   niin saatas jotainjärkeä tähän touhuun.
   loppus tuo tyhyjä nahistelu

   niin kauankuin ns.salaseuroja niin ei pysyvää johtajaa saada tähän kylään.
   Koska ei anneta työrauhaa eikä päätösvaltaa hoitaa asioita.

   yhä edelleen hävettää teidän kaikkien puolesta.

   (niinkuin pikkulapset hiekkalaatikolla tappelee yhdestä pikkuautosta) oi voi mikä sopankeittäjä porukka.

   • Ylläripylläritaasmennään

    Ei haluta pätevää vaan sopiva. täähän täällä on siis meininki ollut aina.hävetkää ja ostakaa peili ha.


  • hyfqwg

   Metsäkoulun (=ammattikoulu) käynytkin on kuulemma pätevä, mikäli näistä kutsutuista ei onnistuta kaupunginjohtajaa valitsemaan. Samoin jos on ollut vaikka kansanedustajaehdokkaana pari kertaa ja asuu nykyään Kemijärvellä ja haikailee Sellun perään vieläkin, kun on oppinut, että sillä saa ääniä. Kallaankoulun lakkauttamista jos vielä paheksuu, niin mikä ettei voisi kuntaa johtaa näillä pätevyyksillä.

  • jussakka

   Kansa valitsee kaltaisensa ei tässä sen kummemmasta ole kysymys ;=)

  • Painavinsana

   Taitaa suuri nainen sanoa sen painavimman sanan. Lapin kansa on jo seitsemän kuukautta nimittänyt häntä kaupunginjohtajaksi. Kittilässä poisajetun sijaista nimitetään sentään sijaiseksi.

  • uusiatuuliaaa

   Laaksonen Raimo!

   • kompr.esitys

    KEMIJÄRVEN IHMISET!!!

    KUKA VALITAAN!?!??!?!

    MEIDÄN VALINTA TILANTEESEEN ON RATKAISU

    Kaupunginjohtajaksi on niin kutsutusti talon jopa kaupungintalon sisältä hakenut kaksi henkilöä nykyinen vs. kaupunginjohtaja (lukeeko käyntikortissa silti kaupunginjohtaja?) Tuula Kuvaja ja sivistysosaston johtaja Juha Narkilahti. Siis Narki-Juha ja Kuvajan Tuula.

    Voidaanko tehdä kompromissitilanne, kokonaisuus!? Ei valita NARKI-Juhaa eikä Kuvajan TUULAA; valitaan NARKI-TUULA!

    Hän on aikonut jo pistää seurakunnan remonttiin ja on jopa S-Liikkeen tärkeässä johtotehtävässä Osuuskaupan edustajistossa. On korkeasti koulutettu henkilö ja opettajien ay-toiminnassa mukana. Kirjoittaa reippaita kolumneja joskus paikalliseen KOTI-LAPPI lehteen (lempinimi Koti-Lappu)

    Näin toimii osuuskauppaväki!


   • valvojaui
    kompr.esitys kirjoitti:

    KEMIJÄRVEN IHMISET!!!

    KUKA VALITAAN!?!??!?!

    MEIDÄN VALINTA TILANTEESEEN ON RATKAISU

    Kaupunginjohtajaksi on niin kutsutusti talon jopa kaupungintalon sisältä hakenut kaksi henkilöä nykyinen vs. kaupunginjohtaja (lukeeko käyntikortissa silti kaupunginjohtaja?) Tuula Kuvaja ja sivistysosaston johtaja Juha Narkilahti. Siis Narki-Juha ja Kuvajan Tuula.

    Voidaanko tehdä kompromissitilanne, kokonaisuus!? Ei valita NARKI-Juhaa eikä Kuvajan TUULAA; valitaan NARKI-TUULA!

    Hän on aikonut jo pistää seurakunnan remonttiin ja on jopa S-Liikkeen tärkeässä johtotehtävässä Osuuskaupan edustajistossa. On korkeasti koulutettu henkilö ja opettajien ay-toiminnassa mukana. Kirjoittaa reippaita kolumneja joskus paikalliseen KOTI-LAPPI lehteen (lempinimi Koti-Lappu)

    Näin toimii osuuskauppaväki!

    Tämä on todella rakentava ja varteenotettava esitys. Narki-Tuula kaupunginjohtajaksi. Muille ehdokkaille kepit hioihin!


   • LAHOPÄÄ
    kompr.esitys kirjoitti:

    KEMIJÄRVEN IHMISET!!!

    KUKA VALITAAN!?!??!?!

    MEIDÄN VALINTA TILANTEESEEN ON RATKAISU

    Kaupunginjohtajaksi on niin kutsutusti talon jopa kaupungintalon sisältä hakenut kaksi henkilöä nykyinen vs. kaupunginjohtaja (lukeeko käyntikortissa silti kaupunginjohtaja?) Tuula Kuvaja ja sivistysosaston johtaja Juha Narkilahti. Siis Narki-Juha ja Kuvajan Tuula.

    Voidaanko tehdä kompromissitilanne, kokonaisuus!? Ei valita NARKI-Juhaa eikä Kuvajan TUULAA; valitaan NARKI-TUULA!

    Hän on aikonut jo pistää seurakunnan remonttiin ja on jopa S-Liikkeen tärkeässä johtotehtävässä Osuuskaupan edustajistossa. On korkeasti koulutettu henkilö ja opettajien ay-toiminnassa mukana. Kirjoittaa reippaita kolumneja joskus paikalliseen KOTI-LAPPI lehteen (lempinimi Koti-Lappu)

    Näin toimii osuuskauppaväki!

    NURMIKUMPU VAUHISSA TAAS


   • nimimerk.yksi.monista

    toteamme kunnioittavasti että hän tunnettu kannanottaja Nurmikumpu K. N. on esittänyt että Rovaniemelle muuttanut lakimies Kaisanlahti hakisi kaupunginjohtajaksi ja tämä taas kirjoitti täällä kaverilleen Nurmikummulle ettei aio hakea tai ainakin joku hänen nimimerkkiä käyttänyt

    siis en usko että kirjoitusta Narkilahdesta (Osuuskaupan edustajiston jäsen) olisi kirjoittanut Nurmikumpu, koska ei se ole hänen tyyliään, sinälläänhän kirjoitus on huumoria varmaan siis että Narkilahti ja Kuvajan Tuula, niin kompromissi muka on Narki-Tuula ja Nurmikumpu on tunnettu huumori-ihminen

    Nurmikumpu ei ollut ehdokkaana S-Kaupan edustajiston vaalissa, en tiedä että miksi, Helsingissä on Elannon vaaleissa ollut ja on yhä mukana KTP:n kommunisteja ja jonkun saaneet jopa valituksi kyseiseen edustajistoon

    tämän porvarillisen demokratian kannattajissakin olisi voinut olla ei-poliittisia tukijoita osuuskaupan vaalissa henkilölle Nurmikumpu


  • Eisaaollauhka

   Kovin on hidasta ja vaitonaista. Tulee kuva kulisseissa tapahtuvasta taistelusta.Paljon huonoja ehdokkaita. Tällaisessa tilanteessa painaa saunaseuran sana. Epäilen, että he ovat päätyneet Narkilahteen. Ulkopuolisiin ei luoteta.Muuten Hurnasella ei ollut saunaseuran tukea. Kokivat uhkaksi.

   • SUOMUNHOITO

    valitaan kuka valitaan, huomioidaan myös vaihtoehtoiset toiminnat Kemijärven tulevaisuus kehittyykö kehitys ja mitä mieltä ymmärtääkö joku ? SUOMUN KESKSU HOITOLAITOS PARANOTLA


  • persukko

   Huhut kerrtoo et saunaseuralla on" musta heppa " oottamassa ? Eikö ne oo jo vuojen olleet valisemassa kaupunkijohtajaa ? Kyllä on saamatonta sakkia nykyiset päättäjät. On neuvoksia ja maistereita joka pulpetilla mut suma seisoo.

  • Hoitelija

   Noko aika menee jakaessa keskenään kaikenlaista hyvää, ei siinä jouva paljoa muitten asioita hoiteleen.

  • Tuttusaunaseuralainen

   Saunaseuran ykkösehdokas on Narkilahti. Nainen ei ole sovelias, ei ole oikea ihminen, ei kelpaa papiksi niin miten sitten kaupunginjohtajaksi. Nämä hyvät uskovaiset pohtivat nykyään kuten silloin muutama sata vuotta sitten teemalla:"Onko naisella sielua?" Kuukausikaupalla haettu kj:tä, ei tule valmista. Onko menossa kulisseissa valtataistelu?Saunaseuralla vain huonoja ehdokkaita. Valitaanko tuttu saunaseuralainen vai vieras arvaamaton musta hevonen. Luulen, että valinta osuu tuttuun saunaseuralaiseen. On osaamaton, mutta omat ja kavereiden edut osaa hoitaa. Eihän sitä muuta tarvitakkaan.

  • Kaveritpäättämässä

   Ylihuomenna KH. Testeihin valitaan arvioni mukaan Kuvaja, Narkilahti, ulkopuolisena ehkä Tuunanen. Testit sanovat mitä sanovat. Epäilen, että saunaseuran päättäjät voivat niitä vilkaista, mutta eivät anna paljoakaan painoarvoa. Kaveri on aina kaveri, ei se testaamalla kummene.

  • enolekaveri

   Mitä täällä ruikutetaan, "saunaseuran" tehtävä on valita kaupungille johtaja. Kun on todettu, että valtuuston enemmistö on "saunaseura".

   • Korruptiota

    Valtuuston enemmistö ei ole saunaseura. Saunaseuran ulkopuoliset ovat kovan hiostuksen alla, jos ei tehdä niinkuin saunaseura käskee.Voi mennä työpaikka ja muuta vähemmän mukavaa. Saunaseura ei ole yksinomaan osa valtuustoa, vaan myös merkittävässä asemassa olevia kuuluu saunaseuraan. Sellainen korruptoitunut hyväveliporukka.


   • Naurettava_ehdotus

    Ei ikinä Narkilahtea, ei! Kaupunki jää kehittämättä, niin kuin sivistyspuoli on vajonnut maineettomuuteen!


   • persukestää
    Korruptiota kirjoitti:

    Valtuuston enemmistö ei ole saunaseura. Saunaseuran ulkopuoliset ovat kovan hiostuksen alla, jos ei tehdä niinkuin saunaseura käskee.Voi mennä työpaikka ja muuta vähemmän mukavaa. Saunaseura ei ole yksinomaan osa valtuustoa, vaan myös merkittävässä asemassa olevia kuuluu saunaseuraan. Sellainen korruptoitunut hyväveliporukka.

    Kannataisi vaihtaa jo kiuas saunaan. S-seura johtanu kemppaa 15 vuotta,ainaki..itseriittoisalla tavalla ja mummomafian tuella..Ja missä ollaan ..konkurssi oven takana. Et silleen ne parhaat voimat asiota hoitelee.


  • entinenvaltuutettu

   Kenen valtuutetun työpaikka on uhattuna, jos hän ei noudata "saunaseuran" ohjeita?
   Minä oletan, että täällä saunaseurasta jankuttava, puhuu kaiken aikaa paskaa.
   Valtuutetut Kemijärvellä ovat järkeviä ihmisiä. Osaavat kyllä valita kaupunginjohtajan.

   • kansan-raati

    valtuuston ulkopuolella olevat pienryhmät tulisi huomioida kaupunginjohtajaa valittaessa


   • seuraton

    Totta ne osaa valita oikean kaupunkijohtajan ko ovat vuojen olleet sitä valitsemassa. Kahotaan kuinka järkeviä non nuo valtuutetut.


  • luutnantti

   Onko tullut uusi sotilasarvo reservinupseeri?

   • Toivottavasti

  • ulinatpois

   Noh, eihän tuo ollut valittu edes soveltuvuustestiin valittujen kolmen joukkoon..... että turhaan älisette

  • muisnaissii

   Töppäsi itse loppusuoralla. Perästä kuuluu! Kuvaja taas sössii kouluverkkoasiassa. Eikö jo silmät avaudu näitten suhteen?

  • Ateistiseurakunta

   Saunaseura tietää että Kuvaja, Rantanen ja Tuunainen eivät läpäise soveltuvuustestiä ja näin Juha Narkilahti kutsutaan kaupunginjohtajaksi.

  • Luettu_on

   hahh haa..haa...haah.hah.hah..........
   mitä Lapin Kansa kertoikaan

  • Seuraankuulumaton

   Saunaseuralla on valtaa, muta ei osaamista. Siinä on kompastuskivi. Tuunainen kaikista edellisistä työpaikoistaan lähtenyt pois yllättäen. En tiedä tätä Rantasta, mikä on miehiään. Kuvajassa on se vika, että on nainen ja se on suuri vika saunaseuran Kemijärvellä. Narkilahti saunaseuran suosikki, mutta liekö joku vastustamassa valintaa.

  • naa.purista
  • Ei-tule

   Ei tule! Älä viitsi valehdella!

   • ajatelkaa_nyt

    Ei hänestä olisi ollut kaupunginjohtajaksi. Pikkuinen sivistyspuolikin huonosti hoidettu! Joku on kertonut, ettei vesoja ole opettajille saanut, miten tuollainen sitten kaupungin pysyttäisi pystyssä ja sitä kehittäisi. Kaikki ne kaikkeen hakevatkin ja kaikki ne kaikkea uskottelevat. Maltti on valttia! Ja itsetuntemusta itsekullekin!


  • karavuori2

   Miksi Tuunainen hakee joka paikkaan? Mikä syynä lähtöön Hyvinkäältä? Ollut testeissä aiemminkin, mitä tuloksia sai niistä? Selvittäkää ennen valintoja ettei tule ylläreitä.

  • Vaikeavalinta

   Tuunaisella Sodankylässä 6 vuoden virka. Lähti kesken pois. Miksi lähti Hyvinkäältä? Ei Kemijärvi ole sellainen paikka, jossa Tuunaisen tapainen viihtyisi pitempään. Missä lie nykyään? Huonoja ehdokkaita, mutta ei tänne kukaan hyvä ehdokas haekkaan.Narkilahti helppo valita, kun ei ole edes soveltuvuustesteihin vaadittu.

  • giidosjanäkemid

   Narkilahti kaatui kouluverkkoasioihin ja työilmapiiriasioihin uimahallilla?

  • paavom

   Valitaan suosiolla Narkilahti juoksupojaksi. Hän on paras siinä tehtävässä nykyisistä hakijoista jotka saattaisivat laittaa kapuloita rattaisiin.

  • varmatieto

   Narkilahti tulee kaupunginjohtajaksi, oli niin ylivoimainen että ei tarvinnut edes testata

  • ristustaatanan

   Ja sitten kadet ristiin tai pihalle.

  • gifputin

   Narkilahti sittenkin....kuulemma neljäskin kandidaatti soveltuvuustesteissä?

  • kadotukseenko

   hajuton, mauton, väritön, huomaamaton.... että sellaistako tänne joku halajaa kaupunginjohtajaksi ? Voi pyhä sylvi sentään, kai te tiedätte että myös kaupunki voi tehdä konkurssin ? Ja se on lähellä se, sitten kun se tulee,( ellei tänne saada muutosta)... tänne marssii tuolta etelästä muutama mustapukuinen äijä attaseasalkut kourassa ja lyövät pöytään sellaiset ehdot että siinä ei auta vikinä, silloin Kemppaa viedään ja lujaa ja koko kylä katoaa kartalta, siinä ei auta sivistystoimi eikä mikään, kusessa ollaan ja syvässä... joten miettikääpä nyt mistä vouhkaatte.

  • aler59ytbhu

   ....milloinkas onkaan seuraava kaupunginjohtajan vaali?

  • peräkylän.pertti

   Jube on kova jäbä.ilman muuta hänestä uusi pormestari kemijärven kasvukeskukseen.jube pitää omistaan huolta.ainaskin puolue kamuista.

  • 3.vallan.kokous

   KAUPUNGINJOHTOASIA

   Ratkaisu: 3 vallan konferenssi. Kaupunginjohtajan ja kaupunginhallituksen tehtäviä valitaan edustamaan kolme henkilöä. Tämä toimielin on nimeltä 3 vallan konferenssi.

   Siinä on edustus: 1. Työläiset 2. Pienyrittäjät 3. Kulttuuri-älymystö

   Vaaleja ei käydä, vaan sama henkilö toimii niin kauan kuin elää tai eroaa. Jos on toimintakyvytön pysyvästi, esim. dementia, niin voidaan vapauttaa tehtävästä ja uusi tilalle. Konferenssin puheenjohtaja on kaupungin esimiesjohtaja. Häntä kunnioitetaan suuresti. Vaihtuu kuitenkin aina kuukauden välein puheenjohtajan tehtävä, kiertää, ettei mene päähän se valta.

   Tämä toimielin hoitaa kaupunginjohtajan tehtävät ja kaupunginhallituksen. Valtuustokaan ei voi erottaa sitä, vaan se edustaa kolmea yhteiskuntaluokkaa.

  • väytsiväy

   Kerroppas ketä siihen sinun sisäpiiriin kuuluu?

  • hepskukkuu
  • Anonyymi

   Kuka valitaan Kemijärven uudeksi pormestariksi?

   Aku Ankka vai Mikki Hiiri?

   • Anonyymi

    N. Aku Lahti!


  • Anonyymi

   Nykyaika kaupunginjohtaja valintaa, elikkä anonyyminä. Ei lehmänkauppoja, vaan pätevin. Kuntien virkamiehet valitaan poliittisesti, ja tulos näkyy. Jos firmat valitsisivat johtohenkilönsä näin harva olisi pystyssä.

   Työkokemus, koulutus, ja haastatteluun kutsutuille kallonkutistajan haastattelu, näin se menis.
   Jos poliitikot pääsee valitsemaan ensin katsotaan puolue, ja sitten kenetkä saa varmimmin talutusnuoraan.

  • Anonyymi

   Narkilahti olisi parhaimmillaan ja hyödyllisimmillään Lapponian kanttiinissa pitkonpakkaajana!

   • Anonyymi

    Kanttiinissa on jo yksi Narkilahti.


  • Anonyymi

   Kaupunginjohtaja? Herran jumala!

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pyrkyri on ruma sana jos ei ole pyrkyri mutta jos on niin kyllä Humppilassa lasia puhalletaan.

  • Anonyymi

   Kuka on Juha Narkilahti?
   Neverhööd!

  • Anonyymi

   Kuka valitaan?

   • Anonyymi

    Met karvapersut tulemma asettumaan kalapuikko masan taakse.
    Työntö.
    Työntö.


  • Anonyymi

   Kaupunginjohtajaksi valittava nyt nainen

   Voi olla joku eläkeläinenkin

  • Anonyymi

   Kannatan Kuvaajaa kaupunginjohtajaksi.

   • Anonyymi

    Alatalon Paula olisi paras tähän tilanteeseen, kun Paula sanottiin laittomasti kunnasta irti ja tämä laittomasti irtisanonut kunnanjohtaja on sanottu nyt kunnasta laillisesti irti.
    Olisi kohtuullista, että Paula jatkaisi tovin tuollaisen kunnanjohtajan tehtäviä laillisuuden nimissä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Alatalon Paula olisi paras tähän tilanteeseen, kun Paula sanottiin laittomasti kunnasta irti ja tämä laittomasti irtisanonut kunnanjohtaja on sanottu nyt kunnasta laillisesti irti.
    Olisi kohtuullista, että Paula jatkaisi tovin tuollaisen kunnanjohtajan tehtäviä laillisuuden nimissä.

    Kyllä kaupunki kaipaa johtajaksi lakimiehen. Siispä M.Torvinen ! Niin tietenjin sillä varauksella että E. Parkkinen ei hae. Jos Prkkinen hakee on saletissa !


  • Anonyymi

   Ai juoksupojasta tehdään KP.... ihan pöhkö ajatus... mikä täällä silloin muuttuu ei ,mikään.... HERÄTKÄÄ jos muutosta haluutte.

  • Anonyymi

   Narkilahti kaupunginhoitajaksi on varmin valinta kuolemantielle! Hyvinvointihoitajanakin täysi nolla! Aivan uskomaton kepunikkari!

   • Anonyymi

    On muuten maksanut kylälle useita ylimääräisiä miljoona rahareikiä luomalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On muuten maksanut kylälle useita ylimääräisiä miljoona rahareikiä luomalla.

    Kateellisten panettelua!

    Hyvin toimivat palvelut. Juuri aurattiin tie eikä jäänyt luiskaa. Lapset saavat liki maksuttoman päivähoidon, koulunkäynnin ja koulua laajennetaan Murkinan nurkille.

    Eläke tuli tilille ja tieto korotuksesta. Kaupunki aikanaan palkkasi minut. Uimahalli on melkein ilmainen. Taidetta on julkisilla seinillä.

    Ehkä lääkäriä ei juurikaan tapaa face to face, mutta aina joku muukin voi kertoa, mikä minua vaivaa. Pulma on valtakunnallinen.

    Teitä aurataan ja valaistaan. Joku latukin aurataan. Jotakin ihmisen pitää itsekin tehdä eikä suu auki odottaa, että Joku Muu tekee puolestasi.

    Kaikin puolin moitteettomasti elävä johtaja Narkilahti olisi johtamaan koko kuntaa. Ei ainakaan viinalla läträttäisi edustustilaisuuksissakaan. Joskun näin on tehty.

    Hyvinvointia, elinkeinoelämää ja tulevaisuutta varten on omat johtajansa.


  • Anonyymi

   Tarvitaanko yleensäkään kaupunginjohtajaa joka saa lähinnä olla sylkykuppina johon poliitikot saavat purkaa omaa osaamattomuutta.
   Mitä kaupunginjohtaja voi tehdä muuta kuin olla kusitolppana. Yrityksiä tänne tuskin enään saadaan kun ei ole omaa työvoimaakaan. Taloutta pitäisi pitää kunnossa, mutta miten? Toimintoja pitäisi supistaa ja lakkauttaa, kaikkea pitäisi kuristaa johon poliitikot eivät suostu. Poliitikkojen pitäisi ajaa omia hankkeita jolla turvattaisiin uudelleen valinta. Elikkä tuskimpa tuohon virkaan tunkua on.

   • Anonyymi

    Tuskimpa tarvittaisi nythän terveydenhoidot ja pelastustehtävät siirtyvät hyvinvointialueiden hoidettavaksi. Mikähän osuus verovaroista jää kunnille? Onko edes edellytyksiä palkata armeijaa virkamiehiä.


  • Anonyymi

   Narkilahti, Tuula vai Pekka?

   • Anonyymi

    Paula


   • Anonyymi

    hyi hitto!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    hyi hitto!

    Atte on kuulemma lähtiessään suositellut Paulaa kunnanjohtajaksi, ainakin muutaman kuukauden määräajalle. Hänellä kun riittää tuoretta koulutusta ja ammattitaitoa. Ja näkemystä luotettaviin, turvallisiin kuntatyösuhteisiin


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Atte on kuulemma lähtiessään suositellut Paulaa kunnanjohtajaksi, ainakin muutaman kuukauden määräajalle. Hänellä kun riittää tuoretta koulutusta ja ammattitaitoa. Ja näkemystä luotettaviin, turvallisiin kuntatyösuhteisiin

    Miksi hoet joka ketjuun, että Paula määräajaksi? Kumma hokija. Oikeasti taidat vastustaa Paulaa, vihjaat ettei hän voisi olla kuin muutaman kuukauden. Totta kai jos hänet valitaan, niin kokoaikaisesti


  • Anonyymi

   Kun kunnanjohtaja, tulevaisuusjohtaja, elinkeinojohtaja, tekninen johtaja ja sosiaalijohtaja - ketä ikinä he ovatkin - panevat viisaat päänsä yhteen, on kumma, jis brain stormista, aivomyrskystä, ei synny uutta ja luovaa koko luomakunnalle tai ainakin kulmakunnalle.

   Joku bisneskonsultti kertoo heille, mitä kannattaa ruveta aikomaan. Esim. Jyri Häkämäki tai joku semmonen oli suosittamassa sitä Arktosia. Tosin se ei lämmittänyt kuin harvoja. Mutta jos yksikin eksynyt lammas pelastuu, näinhän se Raamatussa meni.

   Eikö me vain keskitytä täällä klapintekoon. Nyt niille on käyttöä. Pijämmä pirttiä lämmönpuolella. Minäkin juon kahvia kuin entinen pääministeri. Mikä on juuvessa, kun 10 kiloa on varattuna. Vien kahavia kylään vanhimmasta päästä.

   Jotenka se kaupunninjohtaja voi olla heikompikin tapaus. Kuha ei pääse suurempaa rshareikää tekemään. Pijämme siitä huole.

   • Anonyymi

    Atte, kiitos, olit upea kaupunginjohtaja!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Atte, kiitos, olit upea kaupunginjohtaja!

    Ajattelemisen aihetta antoi Atte.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ajattelemisen aihetta antoi Atte.

    Atte on tehnyt tietoisesti Kemijärvelle kaupunginjohtaja-asetelman, jossa hän lähtee näennäisen isolla rahalla taipaleelle ja järjestää kaikki tiet auki laittomasti irtisanomalleen henkilölle.
    Näin hän saa hyvän jatkajan ansiokkaalle kaupunginjohtajauralleen työhyvinvoinnin nimissä. Tämän vuoksi Atte on saanut viime aikoina suurta arvostusta yli puoluerajojen. Varsinkin Kemijärvellä.


   • Anonyymi

    Ihan parasta parodiaa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Atte on tehnyt tietoisesti Kemijärvelle kaupunginjohtaja-asetelman, jossa hän lähtee näennäisen isolla rahalla taipaleelle ja järjestää kaikki tiet auki laittomasti irtisanomalleen henkilölle.
    Näin hän saa hyvän jatkajan ansiokkaalle kaupunginjohtajauralleen työhyvinvoinnin nimissä. Tämän vuoksi Atte on saanut viime aikoina suurta arvostusta yli puoluerajojen. Varsinkin Kemijärvellä.

    Niinpä. Pitäisikö kuitenkin Atte pyytää takaisin. Se mies nautti arvostusta eduskuntaa myöten.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä. Pitäisikö kuitenkin Atte pyytää takaisin. Se mies nautti arvostusta eduskuntaa myöten.

    Ei muuten ole huono ajatus. Kuka kysyy josko tulisi ja pelastaisi tilanteen ?


  • Anonyymi

   Ai näennäisen isollako? Missä se näennäisyys on?
   Onko se sama asia kuin omanlainen onni?
   Pois attribuutit tästä kontekstista!

  • Anonyymi

   Tuula johtoon!

  • Anonyymi

   katos se pitää olla saunaseuran valtuuttama kukko johdossa, jota voi ohjailla miten tahtoo... god bye Kemijärvi... Toivottavasti kemijärveläiset nousevat vastaan tämmöistä pelleilyä..

   • Anonyymi

    RNyt tilanne on avoimesti auki. Iivari voi hakea muina miehinä avautuvaa kuntajohtajan paikkaa.

    Solekko saaha enemmistö valtuustossa. Hybä idea ravistella instituutiota.


  • Anonyymi

   Voi jee... S. Mitä vielä. Se on jo muutenki kun kattoo valtuuston kokouksia kuin kattois kemijärven kauniita ja rohkeita,,, en siitä kauneudesta niinkään....

  • Anonyymi

   Uusi kaupunginjohtaja voisi olla esim. Sodankylän "tähti"

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikä on sinun ja rakkaasi ikäero?

   Kirjoita, jos rakkaasi on nuorempi/vanhempi 🥰
   Ikävä
   190
   3561
  2. Moi vaan vielä kerran

   Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
   Ikävä
   314
   3035
  3. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

   Mielenkiinnosta kysyn 😄
   Ikävä
   192
   2391
  4. Nyt sitten ulos ihmiset!

   Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
   Ikävä
   138
   2390
  5. Mies minkälaisista naisista yleensä

   Tykkäät? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
   Ikävä
   106
   2038
  6. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

   on jo joku toinen?
   Ikävä
   107
   1875
  7. Onnea Solatie !

   On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
   Kemijärvi
   14
   1807
  8. Minun pitää tehdä jotain

   En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
   Ikävä
   44
   1572
  9. Voihan J-mies

   Olet ajatuksissani jatkuvasti, voisitko poistua sieltä kun en saa mitään tehdyksi. Seuraavaa kohtaamista odottaessa.. 🤭
   Ikävä
   99
   1549
  10. Sarvisalon kesätori

   Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
   Loviisa
   15
   1401
  Aihe