Junioreiden MM-kisat

MM-kisat

http://en.wikipedia.org/wiki/2015_World_Junior_Figure_Skating_Championships

Muun muassa Kanada ja Yhdysvallat ovat jo ilmoittaneet joukkueensa junioreiden MM-kisoihin, jotka käydään noin kuukauden kuluttua Virossa.

Tällä hetkellä on käynnissä Venäjän junioreiden mestaruuskilpailut. Erittäin mielenkiintoinen ja kovatasoinen naisten kilpailu alkaa tänään. Kisat ovat junioreiden MM-kisojen kannalta sen verran mielenkiintoiset, että niitä kannattaa seurata. Kaikki suoritukset ilmestyy oheiselle kanavalle.

https://www.youtube.com/user/TheFSRussia/videos

Lyhytohjelmien tuloksia.
Miehet
1. Alexander Petrov 77.89
2. Alexander Samarin 76.04
Kisan kolmas on jo selvästi jäljessä. Venäjä todennäköisesti tulee valitsemaan nämä kaksi sekä EM-kisoissa seitsemänneksi sijoittuneen Adian Pitkeevin MM-kisoihin. Pitkeev ei osallistunut junioreiden mestaruuskilpailuihin.

Parit
1. Lina Fedorova / Maxim Miroshkin 61.48
2. Maria Vigalova / Egor Zakroev 60.29
Muut ovat selvästi jäljessä, mutta muodostavat tasaisen ryppään ja kolmanneksi voi nousta melkein kuka tahansa. Kaksi ensimmäistä paria ovat selviä valintoja MM-kisoihin.

Jäätanssi
1. Anna Yanovskaya / Sergey Mozgov 65.24
2. Alla Loboda / Pavel Drozd 61.84
3. Betina Popova / Yuri Vlasenko 58.06
Kolme suosikkia ovat kärjessä, mutta ainakin kolmannelle sijalle löytyy vielä haastajia.

Naisten kisan kolme suursuokkia ovat luonnollisesti Evgenia Medvedeva, Serafima Sakhanovich ja Maria Sotskova. Jos ei aivan valtavia yllätyksiä tapahdu, niin nämä kolme lähtevät hakemaan junioreiden MM-kisoista kolmatta peräkkäistä kolmoisvoittoa Venäjälle.

31

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuloksia

      Naisten lyhytohjelma.

      1. Evgenia Medvedeva 70.95
      2. Maria Sotskova 65.93
      3. Polina Tsurskaya 64.07
      4. Serafima Sakhanovich 62.60
      Kaikkiaan seitsemän luistelijaa sai lyhytohjelmasta yli 60 pistettä. Vaikka Sakhanovich lyhytohjelman jälkeen vasta neljäntenä onkin niin ei sillä mitään hätää pitäisi olla. Venäjän seniorien mestaruuskisoissa sai lyhytohjelmasta alle 60 pinnaa, mutta vapaaohjelmasta sai yli 130 pistettä.

    • Tuloksia

      Miehet
      1. Alexander Petrov 218.07
      2. Alexander Samarin 209.37
      3. Dmitri Aliev 206.15
      Vapaaohjelman paras oli lyhytohjelman jälkeen vasta 11. ollut Aliev. EYOF:n kisoissa pronssille yltänyt Aliev sai vapaaohjelmallaan Samarinia kiinni peräti 13 pistettä, mutta ei kuitenkaan riittävästi noustakseen toiseksi. Sekä Petrov että Samarin kaatuivat 2 hyppyä.

    • jtmk
    • piletti

      Tuli tilattua lippu:
      March 6 - 10:30 - 17:00 Men short program
      18:00 - 21:45 Ladies free skating
      Lippu maksoi 8,50 euroa
      Visa-kortilla maksu edellytti, että lipun noutaa Piletilevin pisteestä, ymmärtääkseni kaikissa muissa maksutavoissa olisi edellytetty eestiläistä pankkitiliä.
      Käyn Tallinnassa muutenkin pian ja niiden yksi piste on Viru keskuksessa.
      Sain ainoan vapaan paikan eka kerroksesta.

      • piletti

        Siis ainoan vapaan paikan ekan D1 osasta, onhan siellä vielä muissa.


      • kohta_alkaa

        Voihan sen lipun varmaan noutaa ennen jäähallille menoakin, pitää näyttää passi ja tulostettu Piletilevin (Lippupalvelu) tilausvahvistus.


    • LisääTuloksia

      Tuloksia.
      Jäätanssi
      1. Anna Yanovskaya / Sergey Mozgov 163.59
      2. Betina Popova / Yuri Vlasenko 147.99
      3. Sophia Evdokimova / Egor Bazin 140.56
      4. Alla Loboda / Pavel Drozd 140.37

      Pavel Drozd teki vapaaohjelmassa klimovit ja tunaroi pahassa paikassa, jonka takia pari putosi toiselta sijalta neljänneksi. Loboda/Drozd olivat kuitenkin junioreiden GP-finaalin kakkosia, joten uskoisin, että pari valitaan epäonnistumisesta huolimatta junioreiden MM-kisoihin.

    • LisääTuloksia

      Parit
      1. Maria Vigalova / Egor Zakroev 171.57
      2. Lina Fedorova / Maxim Miroshkin 164.80
      3. Anastasia Gubanova / Alexei Sintsov 152.04
      Vapaaohjelmissa hyvin paljon epäonnistuneita suorituksia myös kärkipään pareilla, muun muassa Fedorova/Miroshkin -parilla. Junioreiden GP-finaalin 4. Daria Beklemisheva / Maxim Bobrov sekä 5. Kamilla Gainetdinova / Sergei Alexeev epäonnistuivat pahoin ja jäivät kisoissa sijoille 5 ja 11.

    • LisääTuloksia

      Naisten vapaaohjelma.

      1. Evgenia Medvedeva 205.05
      2. Maria Sotskova 186.30
      3. Serafima Sakhanovich 185.96

      Suosikit pitivät asemansa. Taso kisoissa oli erittäin laaja, koska vielä kisan 7. sai yli 175 pinnaa. Kisat näyttivät hyvin toteen myös sen, että huippulahjakkuudet eivät lopu Medvedevaan, koska sijoille 4-6 luistelleet keräsivät 178-182 pinnaa ja kaksi näistä on syntynyt vuonna 2002 ja yksi vuonna 2001.

    • Joukkueita
    • Veikkauksia

      Junioreiden MM-kisoihin ilmoitetut luistelijat.
      http://www.isuresults.com/events/fsevent00051607.htm

      Veikkauksia.
      Naiset
      1. Evgenia Medvedeva
      2. Serafima Sakhanovich
      3. Maria Sotskova

      Parit
      1. Yu Xiaoyu / Jin Yang
      2. Julianne Seguin / Charlie Bilodeau
      3. Maria Vigalova / Egor Zakroev

      Jäätanssi
      1. Anna Yanovskaya / Sergey Mozgov
      2. Betina Popova / Yuri Vlasenko
      3. Mackenzie Bent / Garrett MacKeen

      Miehet
      1. Shoma Uno
      2. Adian Pitkeev
      3. Jin Boyang

    • Nuorten_olympialaiset

      D.1.1 Twelve (12) quota places per gender are to be allocated from the results of the 2015 ISU World Junior Figure Skating Championships.
      D.1.2 NOCs in the medal places per gender, at the 2015 ISU World Junior Figure Skating Championships are entitled to two (2) quota places.
      D.1.3 The NOCs ranked thereafter may enter one (1) single skater per gender.
      D.2 The four (4) remaining quota places per gender will be allocated in rank order to NOCs according to the ISU Junior Grand Prix Figure Skating 2015/2016 ranking until the 16 quota places are filled.
      D. 2.1 NOCs already qualified cannot acquire an additional quota place. Only the medallist NOCs at the Junior World Championships can enter more than one (1) Skater.
      http://static.isu.org/media/177891/2014-22-08-wyog-2016-qs-isu-figure_skating-en.pdf

      Mikäli Venäjän tytöt ottavat kolmoisvoiton naisten kisasta, ja estävät siten mitään muuta maata saamasta nuorten olympialaisiin kahta paikkaa, niin tällöin Jennin ei tarvitse edes kummoisesti onnistua, jotta Suomi saa paikan ensi vuoden nuorten olympialaisiin. Tällöinhän paikan saantiin riittää, että Jennin edellä ei ole Venäjän lisäksi kuin korkeintaan yhdeksän muun maan luistelija Harmi ettei Suomen kova 1999 syntyneiden ikäluokka pysty osallistumaan nuorten olympialaisiin, vaan kisoihin osallistuu 2000-2001 syntyneet.

    • MM-kisat

      Junioreiden MM-kisojen viralliset osallistujalistat on julkistettu tulossivustolla.

      http://www.isuresults.com/results/wjc2015/index.htm

      Maria Vigalova / Egor Zakroev -pari on jäänyt kisoista pois, mutta muutoin suosikit näyttäisivät olevan mukana. Kisat alkavat huomenna aamupäivällä naisten lyhytohjelmalla. Myös parien lyhytohjelma luistellaan huomenna.

    • MM_kisat

      Jenni luistelee kolmanneksi viimeisenä. Jenni saa odottaa todella kauan omaa vuoroaan, koska kisassa on mukana 43 luistelijaa.

    • ISU_Skating_Channel
      • peeässä_

        Parhaiten näkyy, kun laittaa kokonäytölle.


    • jmstsk

      Hyvä Jenni!!!! vähän päälle parhaimman.

    • Lyhytohjelma

      Lyhytohjelmassa Jennin taakse jäivät sekä Maria Sotskova että Karen Chen, joista etenkin Sotskova kuului kisan mitalisuosikkeihin. Vapaaohjelmassa ainakin Sotskova menee melko varmasti heittämällä Jennin ohi, mutta joka tapauksessa Jennillä on hyvät mahdollisuudet hienoon TOP 10 sijoitukseen.

      Kisaa ylivoimaisesti johtavalla Medvedevalla on mahdollisuudet rikkoa Radionovan viime vuonna tekemä junioreiden piste-ennätys, joka on reilut 194 pistettä.

      • vapaaohjelma

        Hahahahahahhaha. Täydellinen romahdus vapaaohjelmassa tälle saariselle, perse puolet ajasta jään pinnalla. Hahahahahhahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • snakeseverywhere

        Harsh


      • SouWhat

        Maailman 13 parhaan joukossa kuitenkin. Harva siihen pystyy, vielä harvempi edes ymmärtää mitä se vaatii. Hyvä Jenni!!!!! Tsemppiä vaan kovasti!!!!!


      • vapaaohjelma
        SouWhat kirjoitti:

        Maailman 13 parhaan joukossa kuitenkin. Harva siihen pystyy, vielä harvempi edes ymmärtää mitä se vaatii. Hyvä Jenni!!!!! Tsemppiä vaan kovasti!!!!!

        No kerro mitä se vaatii, vai riittääkö kokkari vanhemmat jotka haaveilevat tyttärestään prinsessaa. Tosiasia on että taitoluistelun taso on niin onneton että Suomesta pääsee rahalla juniori mm-kisoihin kaatuileen ja se siitä.


      • kjhhgftrw
        vapaaohjelma kirjoitti:

        Hahahahahahhaha. Täydellinen romahdus vapaaohjelmassa tälle saariselle, perse puolet ajasta jään pinnalla. Hahahahahhahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        "Vasta 15-vuotias Saarinen oli ohjelman jälkeen tyytyväinen vapaaohjelmaansa. Nuori suomalainen ei lopettanut yrittämästä ohjelman missään vaiheessa."

        Itkisikö vai nauraisiko. Olisiko hänen pitänyt oikein oppia kiirasta ja luovuttaa koko kisa vaikka ripuliin. Kyllä meillä on hieno liitto.


      • SouWhat
        vapaaohjelma kirjoitti:

        No kerro mitä se vaatii, vai riittääkö kokkari vanhemmat jotka haaveilevat tyttärestään prinsessaa. Tosiasia on että taitoluistelun taso on niin onneton että Suomesta pääsee rahalla juniori mm-kisoihin kaatuileen ja se siitä.

        Hehheh, sä oot niin pihalla ja selvästikin niin kertakaikkisen änkyrä että enpä viitsi, tuhlaisin vain aikaani eikä se mitään auttaisi.
        Mutta hei, jospa sä vaikka avautuisit nyt tällä pahoinvointipalstalla ja kertoisit mikä sut on noin pilannut ja katkeroittanut, niin ehkä sitten voisin harkita vastaavani. Katsos, kun rakentava palaute pitää jotenkin ansaita. Siihen asti: voimia ja jaksamista, koita kestää itseäs.


      • vapaaohjelma

        Liitto tiedottaa:

        "Alun kolmoislutz, kaksoisaksel sekä aksel-kolmoistulppi-yhdistelmä päätyivät sen sijaan jään pintaan ja vaikuttivat loppupisteisiin kolmen vähennyspisteen verran. "

        "- Annoin tänään kaikkeni. Voin sanoa myös nauttineeni tänään luistelusta. Tunsin hymyileväni läpi koko ohjelman. Olen kokonaiskilpailuun ihan tyytyväinen, Saarinen sanoi."

        Kolme epäonnistunutta hyppyelementtiä vähensi ainakin 10 pistettä 3 lisävähennystä kaatumisista.

        Luisteli kauden huonoimman vapaaohjelman. mm. komponenttipisteet alle kuuden , lyhkäristä sai yli kuuden.

        Jos vaatimustaso on tämä (riittää kun on kokkarivanhemmat) niin koko laji voidaan lopettaa Suomesta. Tai ei ainakaan lähetetä ketään häpäisemään maataan.


      • vaatii_viimeistelyä

      • valmennuksesta

        Tietääkö joku enemmän valmennuksesta? Onko henkistä valmennusta tarpeeksi? Miksi aina tulee näitä meltdowneja? En tarkoita pelkästään jenniä, vaan esim kiiraa ja monia muita. Jennille toivotan paljon tsemppiä ja onnea tulevaan


      • mieleen

        Ei tuohon tule muuta ajatusta kuin se, että ohjelman eteen on tehtävä tosissaan töitä, että se sujuisi sulavasti. Ja meillä näköjään vapaaohjelman läpiharjoittelu niin perusteellisesti, että ne liikkeet on varpaista hiuksiin ytimissä. Siinä ei auta muu kuin yhä uudelleen ja uudelleen, niin että esim. hyppy on hallinnassa. Jos sitä ei saa hallintaan, niin sitten olisi kai lajinmuutos. Kun se on hallinnassa, niin varmuuskin on aivan toista luokkaa jo mielenasenteessa. Ei siinä enää tarvitse hakea valmistautumista hyppyyn. No lajinmuutos tai vielä sitten valmentajamuutostakin voi kokeilla, jos jossain erityispiirteessä on ongelmia ja siihen piirteeseen löytyy kokenut valmentaja. No jos meillä on kysymys pienestä luistamisesta tuossa työhommassa, niin siinä on tietysti kai se rahakysymyskin.
        Henkisestä valmennuksesta ei tietoa ja tuokin oli vain sellaista maallikon näkemystä.


    • IceFly

      Harmillista....

    • SBvalintaeitoimi

      Saariselle tämä oli toinen JMM:ssa tapahtunut epäonnistuminen vapaaohjelmassa. Turkkila kävi aikaisempina vuosina arvokisat eikä onnistunut kasvattamaan maapaikkoja sijoituksillaan. Oliko se järkevää!?
      SB:n perusteella tapahtuvat valinnat pitää lopettaa ja antaa useammalle nuorelle lahjakkuudelle arvokisakokemusta. Meillä on nyt hyviä tyttöjä ehkä jopa kympin sakkiin nappisuorituksella (Luhtonen, Lindfors, Järvenpää...). Saarisen panos on nähty. Nyt joku muu lahjakas ensi vuonna JMM -kisaan! Onko liitolla vieläkin varaa uhrata vielä lisää lahjakkuuksia lopettamiselle tällä yhden luistelijan taktiikalla?

    • L-änkytys

      Junnu ja Sennu tulokset on yhteistyön tulos. Kilpailijan täytyy saada kaikkien tuki. Valmentajat kaipaavat myös samaa tukea huipulla. Luistelijan ominaisuuksia tulee korostaa koreografian ja musiikin avulla eikä toisinpäin.Säälittävää kun luistelija joutuu "kiirehtimään" kun ohjelma ei ole tehty hänelle.Laji kaipaa jälleen huippuja ja niitä ei ole valitettavasti ole kuin muutama. Jäällä kun voi olla vain yksi kerrallaan. Henkinen valmennus on tipotiessään vieläkin ja aina hehkutetaan kun nuoret tulee. Seura valmennus kaipaa uudistusta. Kun kerran olet päässyt virkaan niin siinä pysyt hautaan saakka vaikka ei olisi mitään annettavaa. Riittää kun on liiton status takana,

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      68
      1354
    2. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      54
      1042
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      52
      889
    4. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      97
      828
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      84
      784
    6. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      58
      780
    7. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      41
      690
    8. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      32
      690
    9. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      56
      673
    10. Mitä haluaisit sanoa

      Minulle? Tiedän että aikaa on kulunut mutta ihan mielenkiinnosta, kuitenkin kutkuttelit mun sisintä. T. V
      Ikävä
      42
      645
    Aihe