kieli natossa

sääli

Puolustusvaliokunnan Niinistön kieli syvällä natossa.. Naton koneet Suomeenkin harjoittelmaan!

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiNatolle

      USA ja Nato haluaa sotia Ukrainassa. Tämä ok persuille?

      • haisee

        Niinistö, kun tv:ssä esitelmöi? Rivien välistä kultaa, että natoon, mutta puolue vielä kieltää ääneen sanomasta! Miksi harjoitella USAN koneiden kanssa? Mitä varten. Haaveilee niitä itärajallekkin harjoittelemaan?


      • Koroljov

        "Rivien välistä kultaa, että natoon, mutta puolue vielä kieltää ääneen sanomasta!"

        Äänestäjiä ei pidä karkoittaa näin vaalien edellä. Perussuomalaisten NATO-ulostulo tapahtuu kyllä, jos poliittiset suhdanteet sitä jonkin ajan kuluttua vaativat. Vaikenevan ja epämääräisyyksiin verhoutuvan kuorensa takana Soini ja puolueen nokkamiehet ovat jo valmiita atlantisteja.


    • tereuho

      No persuissa on ryssävihaisia ja muita paskahousuja ihan yllin kyllin ja tämmösellä puolueella nyt ei oo muuta merkitystä kuin, että mennään sinne missä saadaan turpaan. Yks tapa on mennä natoon ja se on sama kuin julistas sodan naapurille.
      Maailmassa käydään jo nyt kolmatta maailmansotaa ja ei mene kauan kun Suomi on siinä mukana ja en usko, että nato pystyy auttamaan. Päin vastoin taistelutanner tulee Suomen ylle.
      Kun kattelen näitä tuttavapiirissä olevia ( työympäristö) perussuomalaisia, miehet on uhoa täynnä, mutta taitaa pumppu pettää ennenkun saappaat saa jalkaasa, ylipainoisia, kaljalla turvoksiin juotuja tovereita ja osa sivareista sivareita.
      Mutta niinhän se oli edellisen sodan aikanakin muutama kommunisti aseettomana rintamalla rättivarastolla. Ja sitten on näitä " isänmaallisia suomipoikia", jotka käyvät rauhoittavien voimalla ja taitaa olla paras antaa vaan aseeksi ritsat, satuttaat ittesä.

      • Koroljov

        "No persuissa on ryssävihaisia ja muita paskahousuja ihan yllin kyllin ja tämmösellä puolueella nyt ei oo muuta merkitystä kuin, että mennään sinne missä saadaan turpaan."

        Perussuomalaisten johtava russofobi Jussi Halla-aho on ilmaissut, kuinka Suomen tulee olla kaikessa Venäjää vastaan silloinkin kun se on Suomen oman kansallisen edun vastaista. Tarkoittaako tämä myös Suomen uhrautumista NATO:n ja Venäjän välisessä konfliktissa teuraslampaan tavoin? Halla-aho kai kuvittelee aina pelastuvansa -- kuten todennäköistä onkin Suomen poliittisen luokan ja eliitin jäsenen kohdalla. Mutta toinen on suomalaisten enemmistön kohtalo, jos pahin tapahtuu...

        "Yks tapa on mennä natoon ja se on sama kuin julistas sodan naapurille."

        Kun Suomi kerran on luovuttanut alueensa NATO:n käyttöön "isäntämaasopimuksella" -- jota Perussuomalaiset ei vastustanut -- täytyy Venäjän tehdä tilanteesta johtopäätökset, ja niin se on tehnytkin. Venäjällä muistetaan vuosi 1941.

        "Maailmassa käydään jo nyt kolmatta maailmansotaa ja ei mene kauan kun Suomi on siinä mukana ja en usko, että nato pystyy auttamaan."

        Suomi on viime vuosina -- Perussuomalaisten vastustamatta -- tunnustanut kaikissa olennaisissa maailmanpoliittisissa kymyksissä läntistä väriä ja on jo selväsi mukana USA-NATO:n Venäjää vastaan aloittaman uuden kylmän sodan rintamassa. Katsokaa nyt vaikka Suomen median toimintaa päivästä päivään -- jatkuvaa sotapropagandaa, suomalaisten valmistelemista yhteenottoon Venäjän kanssa. Sellaisessa konfliktissa Suomi kuitenkin tuhoutuisi heti alussa.

        "Päin vastoin taistelutanner tulee Suomen ylle."

        Tositilanteessa NATO kylmästi uhraa Suomen niin kuin šakkipelissä jokinn eturivin moukka usein vaihdetaan jo ensimmäisten siirtojen aikana.


    • riemua

      Soini riemuitsi Viron ilmaharjoituksesta. Mihin tarvimme jenkkien kanssa hyökkäysharjoituksia? Rutsikin viikoksi lopussa tulee ehkä mukaan!

      • Koroljov

        Venäjä tekee -- on jo tehnyt -- omat johtopäätöksensä niin virallisesta Suomesta, Perussuomalaiset-puolueesta kuin Timo Soinistakin.


    • riemua

      Soini riemuitsi Viron ilmaharjoituksesta. Mihin tarvimme jenkkien kanssa hyökkäysharjoituksia? Ruotsikin viikoksi lopussa tulee ehkä mukaan!

    • Haggludi

      Persut tuhlaavat miljardeja mielellään aseisiin sekä sodankäyntiin. Halla-ahokin lähettänyt meppinä kymmeniä miljardeja Ukrainaan ilman mitään takuita. Ja miten sotaa käyvä maa niitä voisikaan antaa.
      Ensin vastustetaan EU ja siinä kaikkea ja sitten ollaan kieliruskeana Naton perään. No persuilla järkevyys ja logiikka ei ole ollut koskaan keskeinen osa politiikkaa.

      • Koroljov

        "Persut tuhlaavat miljardeja mielellään aseisiin sekä sodankäyntiin."

        Se on myös perussuomalaista identiteettipolitiikkaa.

        "Halla-ahokin lähettänyt meppinä kymmeniä miljardeja Ukrainaan ilman mitään takuita."

        Tämä Halla-aho on sellainen vaahtosuinen kylmän sodan soturi, että hän on epäroimättä valmis uhraamaan Suomen kansalliset intressit ja jopa turvallisuuden toivon vain tukeakseen länsimaiden ja lännen marionettien kaikkia toimia silloin kunhan ne vain jotenkin kohdistuvat Venäjää vastaan.

        "Ja miten sotaa käyvä maa niitä voisikaan antaa."

        Lännen junaileman vallankaappauksen jälkeinen Ukraina ei ole muuta kuin USA:n ja CIA:n suoraan ohjailema nukkevaltio, jonka johdossa on joukko ostettuja, moraalittomia oligarkkeja. Kiovan juntta on USA-NATO:n pystyttämä "Terijoen hallitus". Mutta Donetskin ja Luganskin asukkaat eivät ikinä suostu alistumaan orjuuteen ja lännestä riippuvaisten rikollisten diktatuurikomentoon, vaikka vastassa olisi miten suuri ylivoima. Novorussialaisilla on sitä "talvisodan henkeä", jota suomalaiset osoittivat vv. 1939-1940. Vapaan -- eli länsimaista (se on: USA-NATO-EU:sta) riippumattoman -- maailman myötätunto on Donbassin vapaustaistelijoiden puolella aivan niin kuin maailman mielipide oli suomalaisten puolella talvisodan aikana 75 vuotta sitten.

        "Ensin vastustetaan EU ja siinä kaikkea ja sitten ollaan kieliruskeana Naton perään."

        Timo "mieluummin NATO kuin EU" Soinin linja tunnetaan jo vuosien takaa. Vai ovatko Perussuomalaisten helposti höynäytettävät äänestäjät unohtaneet sen?

        "No persuilla järkevyys ja logiikka ei ole ollut koskaan keskeinen osa politiikkaa."

        Eikä minkäänlainen poliittinen muisti... Hyödyllisillä idiooteilla on ollut funktionsa. Kuka tarvitsi perussuomalaisia? Kuka tarvitsi kontrolloitua valeoppositiota? Cui bono? Suomen nykyinen ja tuleva kehitys vastaa kysymykseen. Timo Soini on Suomen natottajien salainen ase. Vaiko miten salainen, enää?


      • kärpäslätkä

        No riski, urheilullinen soini ja sivari halla-pula-aho on eturivin miehiä ja vihollinen vapisee.
        Milloinka voitaisiin nähdä vähän järkevyyttä tässäkin asiassa ?


    • pelottaa

      Tää pesujen sotahulluus ja natokaipuu! Venäjälle pyllistely!

      • Joku tässä ei nyt täsmää, sillä Soini aijemin ilmoitti, ettei Venäjälle tulisi asettaa pakotteita.


      • Koroljov

        Perussuomalaisten kentän ja toisaalta puolueen johtoryhmän sekä halla-aholaisen siiven kannat vain eivät vastaa toisiaan. Pysyykö "iso teltta" koossa edes vaaleihin asti?


    • tuntuu

      Niinistöt nuolevan natoa sikana!

      • Koroljov

        Kaikki kolme?


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Nato on ainoa rauhanturvaaja nykyisin. Kreml on blokannut YK:n joka ei voi tehdä mitään. Siksi Nato on suomalaisille tärkeä.

      KAIKKEIN TÄRKEINTÄ ON HEITTÄÄ HALLITUKSESTA PYSYVÄSTI VIHREÄT KOMMUNISTIT JA VASEMMISTOANARKISTIT JA ERKKITUOMIOJAT JOTKA POISTIVAT MAAMIINAT VUOTTA ENNEN KUIN KREML ALOITTI UKRAINAN MIEHITYKSEN eli eivät näe yhtään mitään eivätkä seuraa globaaleja tapahtumia
      viherpunaiset anarkistit vaaleissa eduskunnasta ulos https://www.facebook.com/video.php?v=1429828407308607&set=vb.1380652225559559

      Toiseksi tärkeintä on pitää Suomen puolustus kunnossa
      http://jussiniinisto.fi/index.php/2015/02/oma-puolustus-kuntoon-2/

      • Koroljov

        "Nato on ainoa rauhanturvaaja nykyisin."

        NATO:n, USA:n ja EU:n takia Ukrainassa on sota, jota Kiovan länsimaista riippuvainen juntta (USA:n käskystä) ei suostu lopettamaan. NATO:n sapelinkalistelun takia sodan uhka on levinnyt Baltiaan ja jopa Pohjolaan saakka. Vaikka sotilaspoliittiset asiantuntijat niin USA:ssa ja kuin EU-maissakin ovat yrittäneet varoittaa poliitikkoja ja sotilaspiirejä vastakkainasettelun kärjistämisestä ja uudesta kylmästä sodasta, ei länsimaiden päätöksenteosta vastuussa oleva ylikansallinen suppea kabaali näytä järjen ääntä enää kuuntelevan.

        "Kreml on blokannut YK:n joka ei voi tehdä mitään."

        Yhdistyneet Kansakunnat perustettiin toisen maailmansodan jälkeiselle perustalle estämään fasismia ja natsismia enää koskaan nousemasta Euroopassa ja maailmassa. Niin kauan kuin YK ei ole USA-NATO-EU:n käsikassara vaan yleismaailmallinen järjestö, se ei tule tukemaan Kiovan vallankaappaajien uusfasistista hallintoa ja väkivaltaa.

        "Siksi Nato on suomalaisille tärkeä."

        Suomen on tosiaan elintärkeää välttää NATO-jäsenyys, koska NATO-maana Suomi kuuluisi ilman muuta Venäjän vihollisiin, ja mahdollisen konfliktin puhjetessa Suomi tuhoutuisi jo sen ensi vaiheessa.


    • kiimassaon

      Viimeinen natosopimus poliisitutkinnassa.. kiima lyö yli!

    • wetv

      Miksi Soini ei älähtänyt laittomasta isäntämaasopimuksesta? Tako mahansa, että se on hyvä, miksi?

    • vilpillä

      Jo viedään Suomea Natoon?

    • vilpillä

      Jo viedään Suomea Natoon? Vaara uhkaa kokoomuksen taholta ja persut hyrisee mukana!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      431
      13417
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      61
      2634
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2602
    4. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      156
      2594
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2087
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2048
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1967
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1535
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      63
      1500
    10. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1470
    Aihe