Pääministerimme 19.4.2015

Profetiassa sanotaan että urheilullinen pääministerimme on ymmällään kun Venäjä tulee rajojemme yli. Hän ei tiedä mitä tehdä, koska hän ei tunne Jumalaa, joka suojeli meitä talvisodassa.

20

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 321654987

      Mikäli stubb on ministeri silloin, eikä tunne Jumalaa, on hän tietenkin ymmällään, kun ne talvisodan onnistumiset eivät toteudukaan itsestään!

    • Missä "profetiassa" niin sanotaan ?

      En usko Venäjän enää sotivan Suomen kanssa. Ja, tämän asian puolesta rukoilen.

    • ollaankritittyjä

      Kukahan lie pääministeri silloin, kun Venäjä tulee Suomeen? Vaalitkin ovat siis 19.4.2015 ja pääministeri tulee todennäköisesti Keskusta puolueesta...ehkäpä Sipilä on seuraava pääministeri. Eikö Sipilä sano olevansa kristitty?

      • Herätykseksi

        Kyllähän sitä voi sanoa olevansa kristitty. Mutta jos sitä ei mikään osoita / todista Raamatun UT, opetusten ja ohjeiden mukaiseksi ja perustuvaksi, niin mitä kristillisyyttä se silloin on. Eikö se ole silloin sitä pettävää ja eksyttävää, vähän jotenkin vain nimeksi krist. uskonnollisuutta / valhekristillisyyttä. Mitä silloin ja ketä palvelevaa, kun ei Kristusta Jeeususta / Isä Jumalaa?

        Jeesuksen nimessä... herätykseksi Totuutta. vähäinen Totuudessä pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • diyl

      stubb kehotti eduskuntalaisia äänestämään homostelun puolesta. älkää vaan sellaista äänestäkö.

    • Jouko Piho sai omien sanojesa mukaan sanoman että Suomi saa vanhurskaan hallituksen ja pääministerin. No juttu on tietenkin yhtö avoin kuin "pian saapuu Jeesus", eli olemme odottavana sellaista hallitusta joskus. Itse uskon ettei seuraava vaalikausi tuo seaalista, vaan sen jälkeen hallitus hajoaa ja sitten...

      • Herätykseksi

        No saahan se, mutta vain niille Oikeasti Kristittyille, Kristuksen Jeesuksen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan rakentamaan yhtyville apostolisen, niille sellaisen, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi tavalla eläville ja toimiville / vaikuttaville Krist. hallituksen. Joka vasta koituu "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / herätykseksi vaikuttavaksi.
        Sitten kolmannen maailman sodan alku aikana alkaen, kun ne pimeydessä elävät, nukkuvat Krist. uskovat heräävät ja laittavat lamppunsa kuntoon ja palaviksi.

        Mutta vasta sitten tuhat vuotisessa valtakunta ajassa, koko maailmalle Kristillisen ja kaikille kansakunnille Kristilliset hallitukset.

        Jeesuksen nimessä... valistaen. vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.


    • uninäyt

      Näin unta, jossa selitin, miksi Suomi pärjäsi viime sodassa eikä sitä lyöty. Sanoin siinä, että siksi kun enkeli taisteli puolellamme.

      Aikamme on mennyt siihen suuntaan, että hallituksessa on päätetty antaa homoille avioliitto-oikeudet. Se teko on niin kauhea Jumalan edessä, että me ymmärrämme tämän. Me tiedämme kurituksen.

      Näin myös unta, että oli joku tila, jossa kysyttiin, ketkä kannattavat Natoa. Viittaajia oli joitakin ja joku sanoi, että on aina kannattanut Natoa. Minä huusin sieltä, että te tulette katumaan sitä.

      Hyvin rohkea olin unissani, en minä suurissa saleissa normaalisti mielipidettä ole huutamassa. Tulee mieleen se, että nyt Suomi menee Viron kelkkaan. Jos Viro uppoaa, niin miksi pitää upotukseen vetää muitakin mukaansa? No, täällä ovat homolait hallituksen taholta hyväksyneet tai ovat viemässä sitä lakia, niin Jumala sallii kurituksen.

      • uninäyt

        Tai no, olenhan minä mielipiteitä sanonut esimerkiksi netissä tällä tavalla ja pienemmissä porukoissa, joskus isommassa salissa ainakin kysyttäessä. Tämänkin saattaa hyvinkin lukea joku kymmenen, jopa sata tyyppiä.


      • Kyllä näitä luetaan... ja tulee aika että nämä ovat arvokkaita mielipiteitä. Joka kadunkulmalla on joku joka janoaa sanaa.


      • Mikähän siinä oikein on että lössi jaksaa Suomen kohalla jauhaa tästä homoasiasta mutta Israelin se päästää samasta asiasta kuin koiran veräjästä:

        Maailman parhaaksi gaykaupungiksi on valittu Israelin Tel Aviv:
        http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288445604143.html



      • KTS kirjoitti:

        Mikähän siinä oikein on että lössi jaksaa Suomen kohalla jauhaa tästä homoasiasta mutta Israelin se päästää samasta asiasta kuin koiran veräjästä:

        Maailman parhaaksi gaykaupungiksi on valittu Israelin Tel Aviv:
        http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288445604143.html

        5.Mooseksen kirja:
        31:29Sillä minä tiedän, että te minun kuoltuani vaellatte kelvottomasti ja poikkeatte siltä tieltä, jota minä käskin teidän vaeltaa. Sentähden on onnettomuus kohtaava teitä aikojen lopulla, kun te teette sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, ja vihoitatte hänet kättenne teoilla.
        _____________
        Vladimir tulee nähtävästi panemaan suomessakin toimeen rangaistuksen ja
        äkkiarvaamatta.


    • merituulineiro

      Vaikuttaa siltä, että kenellekään ei ole tullut mieleen, josko Venäjän sotavoimat tulisivatkin jo niinkin pian Suomeen jolloin nykyinen hallitus urheilullisine pääministerieineen olisi vielä toiminnassa eli jo ennen vaaleja. Ja sitähän emme tosiaan tiedä, mikä on seuraavan hallituksen kokoonpano. Ja kun näillä protetioiden ilmoittamilla tuomioilla on taipumus siirtyä rukousten johdosta, niin voi olla että se on vähemmän urheilullinen pääministeri , joka silloin on puikoissa, kun itäinen veli tänne änkeää.

      • Korjaus ja tarkennus edelliseen:
        "näillä protetioiden ilmoittamilla tuomioilla on taipumus..." osoittautua huuhaaksi.


    • >Hän ei tiedä mitä tehdä, koska hän ei tunne Jumalaa, joka suojeli meitä talvisodassa.

      Valitkaamme avuksemme parempi jumala. Talvisodan kaltaisella suojelulla menetämme seuraavaksi Savon.

    • tutkinta

      eräästä asiasta vissiin tulossa, jos pitää paikkansa

      • Ja mikähän heitto tää sit on ja koskien mitä, kenen ja minkä tutkintaa? Nää tämmöset ihmeheitot on ärsyttäviä, kun ei tiedä kuka kysyy, miksi kysyy ja mitä edes asia koskee.
        Vastataan tähän vaikkapa Kanada!


    • 4y5yyytr

      lukekaa tuhkolman profetia niin te ette pysty sanomaan että minä en tiennyt
      nyt kannattaa hakea pankista rahat kotiin kellarin jemmaan viime kuussa pakeni 620 milj e suomesta rahaa ulkomaille

      • näkee

        Tiedätkö mitä? Lännen agenda on jo USassa toiminnassa, myös Ruotsissa ja Suomessakin tapauksia kerrottu: ihmiseen laitettava mikrosiru. Se on nähdäkseni sodan tarkoitus, että vähentää porukkaa ja sitten sodan jälkeen alkaa täyspimeys. Pedon merkki tarjotaan oikeaan käteen tai otsaan, muut kuin uskovaiset sen ottavat. Rahalla maksu ajetaan mahdottomaksi. Venäjä vastustaa uutta maailmanjärjestystä, jossa on yksi johtaja, ja luultavasti sen takia keinolla jos toisellakin se pyritään murskaamaan. Näin näen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      56
      2979
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2818
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      34
      1977
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1922
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1778
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1727
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1432
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      93
      1200
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1142
    Aihe