INDO DREAM

G-land

Suomen ensimmäinen surf elokuva. Koskaan aikaisemmin ei ole kuvattu suomalaisen surffausta. Elokuvassa täydellinen toteutus ja maailmanluokan surffausta. Teatteri eilen täynnä.

Traileri http://vimeo.com/105863919

4

502

Vastaukset

 • Oli "ensimmäinen suomalaisten surffausta kuvannut elokuva" tai ei, mutta olen täysin eri mieltä "täydellisestä toteutuksesta ja maailmanluokan surffauksesta". Vaikka pojat (ja tyttö) osaa tehdä youtube-videoita, ei se tarkoita, että pitkää leffaa kannattaa tehdä. Paikoin kuvat olivat nättejä, mutta kuvallinen ilmaisu jäi kaukaiseksi (esim. ei juurikaan lähiksiä surffipätkissä). Haastattelut olivat hyvin pintaraapaisua, leffalla ei ollut punaista lankaa, miksi elokuva on tehty? Vaikka leffa saattoi iskeä tekijöiden kaveriporukkaan, ulkopuolisen katsomana elokuva ei ollut juuri kehuttava. Pari hassua läppää siellä täällä ei riitä viihdyttämään koko leffan ajaksi. Hattua toki nostan siitä, että pätkä on tehty intohimolla ja on nähty vaivaa, sitä en väheksy. Ehken kuitenkaan vielä olisi ensimmäistä pitkää leffaa vienyt leffateatteriin asti...

 • Oli hieman lyhkäinen ja merkityksetön. Nättiä kuvaa kyllä, mutta juoni puuttui, ja tästä syystä näkemääni materiaalia on luontevampi kuvailla youtube-videoksi kuin elokuvaksi. Silti, rohkea veto!

 • Amatööridokumentiksi oli ihan hyvä ja helvetin komiasti editoitu. Matkakohteena Indot ei ole eksoottinen surfaajille, tavalliselle matkailijalle on, tuttuja paikkoja oli. Surfaaminen oli samaa tasoa kuin omakin eli aloittelijat aallolla. Lajin ydin tuli selväksi, tärkeintä on pitää hauskaa ja olihan Turussa hyvä böögi.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  89
  3597
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1669
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1271