Hirveää, kauheaa, ajatellä, että

tuuripullo

tuhmat sedät ehdotti keskarin siirtämistä Alkoon, kauheaa.
meillä juo keppanaa ukki, mummo, isä, äiti, naapurin Pekka ja me olemme onnellinen perhe. Yhteiskunta voisi nostaa satasella sos. korvausta ja työttömyys tukee, että pysys pöhnässä koko ajan.
Meidän kyl'll' on yks outo uskovainen ei juo, ei polta, ei huoraa, kulkee töissä, käy kirkossa ja on perheensä kanssa. Tuommoset ei kuulu Suomeen.
Suomalainen juo ja tappelee kun mies ja se ei katso sukupuoleen.
On mukava olla kännissä ja tyhmä ja se ei kuulu knellekkään. tTurpaan vedän akkaa, naapuria, poliisia ja potkukelkkaa ja se eikuulu kenellekkään.
Turha sitä on pe tuuva esiin, että 80% henkirikoksista tehhään kännissä, mitä tulleevat liian lähelle, oma vika jos kuolevat, 70 % pahoinpitelyistä tehdään kä'nnissä, tiijätkö jotta oon kova jätkä ja voimat lissääntyy kun saan voimajuomaa. Ai tyhmäkö, ite persaukinen oot. Minä oon perussuomalianen ja kaiken napa. Minä juon vaikka perheen viimmeset rahat ja lapsilisät, hankikkoon akka paremman työpaikan.

16

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ulukohuusi

      Siinä on suomalaista tyyliä, nostan hattua.
      Noin tekee karski mies tai taitaa nykypäivänä olla miehekkäämpiä akat.
      Heikot ei Suomessa pärjää ja vahvat vielä vähemmän.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      mitä tämä lapsenomainen juttu tarkoittaa, muslimit eivät aina juo allah kieltää ja tappavat ja muuta aika paljon henkirikosissa nykyisin

      Euroopan uniossa on periaate, että jos pitää ottaa mamua tai maksattaa suomalasiilla niin stubb-katainen -eurobyrokraattikonsortio maksattaa ne heti suomella, mutta jos pitää pystyttää bordelli kuten Saksassa niin se on kielletty ja viinaa ei saa S-marketista niin kuin muualla Euroopassa kuten Virossa

      Virossa saa bonukset kaikki jos on vihreä S-marketkortti kun ostaa viinaa Prismasta
      JA MAINOKSETKIN ON SUOMEKSI
      https://online.prismamarket.ee/#!/entry/4740050051213
      IHMISET JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEEN, OSTIVAT MYÖS

      Esimerkiksi Saksan bordelleissa on eläkeläisille alennuksia kello 12-17 välillä jos on bordellieläkeläiskortti 66 vuotiaalla tai vanhemmalla JA TULKKIPALVELUA MAINOKSEN MUKAAN SAA
      http://www.paradisi.de/Freizeit_und_Erholung/Nachtleben/Bordelle/News/5135.php
      Köln: Pascha mit Rabatten für Senioren

      Ab sofort gibt es im Kölner Bordell Pascha vergünstigte Preise für die älteren Semester. Bei den sexuellen Dienstleistungen wurde ein so genannter "Seniorennachmittag" eingeführt. Zwischen 12 und 17 Uhr bekommen Männer ab 66 Jahren 25 Euro Rabatt.

      • kulkurinpuolikas

        Tässä on hyvä esimerkki suomalaisesta keskustelusta, siellä sitä siellä tätä.
        No avaus oli hyvä, ehkä hivenen pilke silmäkulmassa tehty, mutta asiaa.
        Kun tuolla muuallakin on joskus tullut poikettua ja seurattua ihmisten käyttäytymistä, niin kyllä suomalainen erottuu joukosta.
        Muistan tuolta n. 40 vuoden takaa tapauksen kun istuimme entisen NLn alueella erään kaupungin kansainvälisen hotellin valuuttabaarissa ja kuuntelimme keskusteluja ja aivan sen takia, että yritimme ottaa selvää mistä maasta kukin on.
        No siinä illan mittaa saimme selville, että kolmesta eri maasta meidän lisäksi oli ihmisiä ja sitten se viisas purkaus tapahtui. Valuuttabaarin ovesta käveli sisään kolme miestä ja puhuivat saksan kieltä ja silloin suomalainen erottui ja toiset pölvästiä häpes. Siinä sakemannit kuuli lapin polton, kuulivat mitä suomalainen mies saksalaisesta ajattelee jne. Tämä otin esiin aivan sen takia, että tämän tyyppisiin tapauksiin olen törmännyt useita kertoja. Minusta on ollut rikkaus työskennellä yli 20 eri kansalaisuuden kanssa ja kunnioitan kaikkia ihmisiä ihonväriin, ikään sukupuoleen katsomatta, mutta sitä ihmettelen
        " miksi suomalainen juo humalahakuisesti, miksi suomalinen on idiootti kännissä ja miksi suomalainen luulee olevansa viisaampi ja parempi kuin muitten maitten kansalaiset.
        Suomalaisella ihmisellä on esim. työkulttuurissa ja työnteossa paljon oppimista.
        Tämmöinen pieni ja hivenen tyhmä kansa ei tarvitsisi viinaa ja olutta ollenkaan. Kirnupiimä pitäisi olla väkevin juoma mitä näille kansaeläjille ja minulle pitäisi tarjota.


    • selkkisjut

      Sipilä sanoi jo ettei keskiolutta viedä alkoon, joten siinä meni seksin persujen jytkytoive. Enää ei taida olla mahdollista ylittää 10 prosenttia. Eikä puolue, joka tarvitsee jotain kohuja saadakseen ääniä voi olla uskottava poliittinen puolue, vaan pelkkä pellepuolue. Sitä persut ovat typerine juttuineen.

    • Eikä se nyt toisaalta paljoa haittaisi, vaikka Alkoon ne vietäisiinkin. Ruotsissahan kaupoissa saa myydä korkeintaan 3,5% olutta. Voisi olla ihan hyvä idea täälläkin.

    • populistisis

      Ei persuille ole mitään merkitystä sillä onko joku idea hyvä vai ei, vaan he vain pitävät populistista melua asioista joista kuvittelevat saavansa ääniä. Aivan turha heille on perustella mitään asioita tai kertoa miten ne ovat kun he paasaavat omia teesejään kuten esim. Kreikasta, pakolaisista tai pakkoruotsista. Ainut kriteeri se että asialla voi saada ääniä. Aivan sama onko se hyvä asia tai mitä se mihinkin vaikuttaa silloin kun pelkästään kalastellaan ääniä. Niin ei vain voi rakentaa puolueen suosiota pitkän päälle. Samat jorinat vaaleista toiseen alkavat tuntua typeriltä.

      • kaljavetopersut

        Persu ammentaa sokean soiniuskonsa kaljasta kautta maan?


      • Tornihaukka

        Saanen olla hivenen ilkeä. Olen joskus aiemminkin maininnut kun edellisiä eduskuntavaaleja käytiin, niin työkavereistani moni sanoi, että äänestää perussuomalaisia ja syy oli se, että jotain pitää tapahtua.
        No yksi kananedustaja erotettiin, ostettiin uusi puoluetoimisto, Teuvo näytti kikkelin ja Soinilta meni paskat housuun kun olisi pitänyt hallitusvastuu ottaa ja käsitellä vaikeita asioita.
        kannatusta saadaan " räksyttämällä kreikasta, maahanmuutosta, pakko ruotsista, mutta vastuuta paetaan ja ei näillä eväillä, mitä perussuomalaisilla on kanneta vastuuta.
        Ehdotankin, että ette rupea juomaa keskiolutta kun putoatte eduskunnasta, vaan rupeatte auttamaan niitä, jotka on juonut Suomessa vetelät housuun ja heitä on paljon suomessa.
        Sen ajan kun perussuomalaiset käyttäisi asioiden korjausehdotuksiin, minkä käyttävät toisten haukkumiseen, niin asiat selkiintys.
        Suomessa pitää saada viinakulutus ja juopottelu pienemään jaihmiset on opetettava kantamaan vastuu-


      • aiheetonpoissaolo

        Hyvää Huomenta kaikki suomalaiset juopot !
        On hienoa, että vielä joku jaksaa lähteä töihin ja maksamaan veroja.
        Minä tilapäisesti työttömänä vuodesta 1987 lähden tänään kajalle ja karookeen, haukun vasurit, viherpeipot kokkarit, keput, somalit, virolaiset, ruotsinkielen, tps, valion maidon ja otan osaa perussjuomalisuuteen.
        Hyvää yötä vaan kaikille teille, jotka töihin lähdette otan pienet torkut, kaljaa saa klo.9,00 siihen asti, iloisiin kuulemiin ja näkyviin.


      • hölökynkölykyn

        huomenta sinullehhi oltii poikkiin kansa Joensuussa ryyppeemässä ja oltiin niin perusjuomalaista jotta
        no mie jouvuin putkaan ja kun tänä uamuna piästivät niin ol suomiviinoo ja mie juosta hölökyttelin kottiin Lieksaan
        kyllä se voimoo antaa ja virkeyttä
        kotta nytteen vuan ruppeen haakkummaan muahanmuuttajjii
        vausreista pusureita ja oota jotta mihin sämmun
        auli lieksasta


      • Lieksalaisiinkyllästynyt
        hölökynkölykyn kirjoitti:

        huomenta sinullehhi oltii poikkiin kansa Joensuussa ryyppeemässä ja oltiin niin perusjuomalaista jotta
        no mie jouvuin putkaan ja kun tänä uamuna piästivät niin ol suomiviinoo ja mie juosta hölökyttelin kottiin Lieksaan
        kyllä se voimoo antaa ja virkeyttä
        kotta nytteen vuan ruppeen haakkummaan muahanmuuttajjii
        vausreista pusureita ja oota jotta mihin sämmun
        auli lieksasta

        No totta helvetissä yksi juoppo lieksalainen aina jostain löytyy tännekin. Mahtaako siellä muita ollakaan?


      • perusviinamaittaa

      • jonniinmoinen
        Lieksalaisiinkyllästynyt kirjoitti:

        No totta helvetissä yksi juoppo lieksalainen aina jostain löytyy tännekin. Mahtaako siellä muita ollakaan?

        Kyllä siellä on tai oli, en nyt ole aivan varma.
        Lempi 96 vei taida juoda, mutta halla-aholaisuus asuu syvällä ihmisten mielissä ja sitä ei saa muuten pois kun ulostamalla.


    • OnKepulainenViisas

      On se kamalaa tavaraa se osuuskaupan ja keskon keppana, kun aiheuttaa tuollaisia ongelmia. Alkostahan saa sitä "sivistyneenpää" A-olutta, joka ei aiheuta käyttäjissään tuollaisia ongelmia.
      Sama saataisiin aikaiseksi kun siirrettäisiin "räyhäkeppana" Alkoon, alkaisivat käyttäjät sivistymään.
      Toinen vaihtoehto on tietysti laimentaa keskikalja, eiväthän humalahakuista juomista keppana hakevat ymmärtäisi sitä juoda suurempia määriä, jotta haettu olotila saadaan aikaiseksi, sama koskee nuoria, he ovat etukäteen päättäneet minkä määrän juovat pulloina, ja heikompi tavara tietysti aiheuttaisi miedomman humalatilan ;)

    • kuravesi

      No, ei kai siitä mitään haittaa olisi, vaikka se karvalakkiporukka häipyisikin sinne Alkoon, sinnehän ne juopot kuuluvat.

      • vesikura

        Suomalainen mies on parhaimmillaan räkä poskella, kuset housussa ja 2.5 promillen kännissä. Tästä maat ei myydä paita päällä, niin sem pallon päällä mikä siinä navan seutuvilla pömpöttää-
        Mutta kaljaa pitää tuoda postiautolla kotiin .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      445
      13966
    2. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      164
      3108
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      62
      2761
    4. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2652
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      38
      2127
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2098
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1987
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1585
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      64
      1547
    10. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      23
      1512
    Aihe