Suhde loppuu vain luonnolliseen kuolemaan

DontDivorce

Ihmisellä ei ole voimaa pysyä suhteessa. Kaikkea on liikaa: hyödykkeitä, rientoja, mutta ainoa arvokas asia, millä on oikeasti elämässä mitään arvoa, jää huomiomatta. Tämä ainoa arvokas asia elämässä on Perhe, lapset, aviomies.

Suhteen lopettaminen on lyhytnäköistä, kypsymätöntä, vastuun pakoa. Suhteen lopettaminen tuo epäonnea. Se on rikollista ja ala-arvoista. Se on oman hyödyn tavoittelua, keinottelua, anteeksiantamatonta.

Ongelmat pitää hoitaa yhdessä. Jos suhde loppuu ja perhe, niin kaikki muu on yhtä tyhjää ja halpaa. Pyhyys lopuu ja omasta elämästä tulee ala-arvoista ja mitätöntä pettämistä, valehtelua, pekenemista. Ihmisellä ei ole arvoa enää.

8

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohhoijakkaa

      Sinäkö taas höpötyksinesi :D

    • Puhupukille

      On olemassa valitettavan paljon suhteita, jotka loppuvat vasta toisen kuolemaan mutta joiden olisi pitänyt päättyä kauan aikaa sitten, jotta myös paha olo joko molemmilta tai vain toiselta olisi myös poistunut. Ts. valehdella voi toisinkin päin eikä se ole yhtään sen parempi, viisaampi tai oikeudenmukaisempi vaihtoehto. Päinvastoin.

    • leskeys

      Ihmiset lopettavat suhteen liian nopeasti. Ei jakseta tutustua. Luullaan,että jossakin on se suurempi ihastus. Sitä etsitään,vaikka se on vierellä. Ei nähdä metsää puilta. Olin 20 vuotta miehen kanssa. Siihen mahtui paljon kaikenlaista. Kun menimme avioliittoon 11 vuoden seurustelun jälkeen,se oli sinetti. Lupaus yhdessäolemisesta,kunnioitus toista kohtaan. Näin teimme. Elämä on silloin mielekästä,kun on vierellä kulkeva,huonot ja hyvät päivät kestävä puoliso. Toimin mieheni omaishoitajana,kun hän sairastui vakavasti. Halusin ehdottomasti hänet kotiin. Kun hän nukkui pois.minusta meni puolet mukana. Tai,niin silloin tuntui.
      Nyt kun aikaa on kulunut,olen eheytynyt ja löytänyt uuden ihastuksen. Hän on karismaattinen ja luonteemme sopivat yhteen. En ikinä uskonut näin käyvän. En voi uskoa,että kohdalleni sattuisi vielä mielenkiintoinen ja hurmaava persoona. Otan rauhallisesti ja katson mitä tuleman pitää. Jos mies osoittaa minua kohtaan edelleen kiinnostusta,olen valmis hänelle. Näin luulen,että elämässä on tarkoitus edetä.Asiat vain tapahtuvat.

    • turhaa_mussuttamista

      Aika pahaa yleistämistä. Olisitko itse loppuelämän huonossa suhteessa tai avioliitossa?!? Hyvin tekopyhää ajatella, kaikki ongelmat hoidetaan yhdessä ja ollaan loppu elämä yhdessä. Pelkkä rakkaus ei vaan riitä. Jotkut asiat ei vain ole korjattavissa...

    • EroVoiOllaSiunaus

      Unohdat nyt sen, että kaikki suhteet eivät ole mitään tasapainoisia ja onnellisia suhteita.

      Entä jos suhde tuottaa enemmän tuhoa ja onnettomuutta kuin onnea? Pitäisikö naisen jäädä suhteeseen, vaikka mies pettäisi, hakkaisi ja juopottelisi? Tai entä jos huomataan, että halutaankin ihan erilaisia asioita elämältä?

      • erovoiollauudenalku

        "Pitäisikö naisen jäädä suhteeseen, vaikka mies pettäisi, ja juopottelisi?" No ei pidä jäädä, omaa elämää pitää opetella elämään ilman kuormitusta! Ymmärrystä ei tipu ko. tilanteessa!


    • Jauhapaskaa

      Blaa blaa blaa. Kaikenlainen fundamentalismi on pahasta. Niin myös parisuhteen lopettamisen tuomitsemisessakin.

    • ojastarotkoon

      Älkää viitsikö kärjistää. Ymmärsin aloituksesta, että jos kaikki on kuitenkin hyvin, niin täytyykö silti etsiä sitä jännitystä? Se jännityksen etsiminen on vain joillekin niin sisäänkirjoitettua, etteivät pysty avartumaan, vaan se yksi ja ainoa tunne määrää, kunnes sekin on tylsää ja ,,,, No, huono elämä juopon ja valehtelijan kanssa ei kannata, mutta muutoin saattaa mennä ojasta allikkoon ja ovi on takana suljettu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4653
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe