Need help. Please. Ite en handlaa..

lallattelija

En kaipaa vittuilua, en nälvimistä, vaikka tiedän että sitä täällä sivustolla enimmäkseen tulee.

Mutta tosiaan mulla ja mun miehellä on kihlajaiset 3kk kuluttua, niin haluaisin näyttää HYVÄLLE mekossa ja että mun mies ei sais silmiänsä irti minusta.....

Minulla ei ole mahdollista päästä kuntosalille, niin olen hommannut kahvakuulan kotiin, eikä kyllä ole minkäänlaista hajuakaan mitä helevettijä sillä tehä...

AVUN TARVE SIIS...

Voisiko joku ihana auttaa minua ja neuvoa miten saisin itteäni kiinteytettyä ja painoa pudotettua Toukokuuhun mennessä? Minulla on lievää ylipainoa, p*ska kunto jne, mutta! OLEN VALMIS tekemään oikeasti kaiken sen eteen että saan pudotettua painoa ja kiinteytettyä itteäni! Enkä tee tätä pelkästään mieheni vuoksi, eniten ITSENI vuoksi!

Olen tällä hetkellä työtön ja minulla ei ole varaa palkata PT , siksi toivon että joku IHANA olisi täällä joka tämän lukee ja vaivautuisi minua auttamaan, edes kertomalla tehokkaita sarjoja ja pientä vinkkiä ruokavalioon..

Kiitos jo etukäteen...

7

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei!

      Suuntaahan tälle sivustolle: http://kahvakuulatreeni.com ja perehdy liikkeisiin. Videoista näet, miten liikkeet tulisi oikeaoppisesti suorittaa. Ja sehän on toki tärkeää, että liike menee perille ja että se tulee tehtyä turvallisesti.

      Voisit suosia circuit-tyylistä suoritustapaa: ota vaikka 4-5 liikettä ja tee niitä peräjälkeen pienellä levolla (n. 30 sekuntia). Kun pääset pääset liikkeiden loppuun tee circuit uusiksi. Viikossa voisit käyttää tähän vaikka neljä kertaa 25-30 minuuttia kerrallaan.

      Tämä ei tietenkään yksikään vielä kiinteytä sinua huomattavasti, vaan ruokavalion tulee tosiaan olla myös kunnossa. Mikä lähtötilanne on? Paljonko painoa on pudotettava, jotta olisit tyytyväinen?

      Jos kehosi on OK maitotuotteille, niin raejuusto ja maitorahka ovat hyviä, vähäkalorisia ja proteiinipitoisia välipaloja, joita voit pitää aina kaapissa.

      Syö kalaa 3-4 kertaa viikossa. Vaihtoehtoisesti voit ostaa omega 3 -kapseleita.

      Kanasta saat myös vähärasvaista proteiinia.

      Muista laittaa paljon vehreää lautaselle! Voit hyvin hankkia vaikkapa pakasteosastolta erilaisia vihannessekoituksia (parsakaali, kukkakaali, miniporkkana, herne jne.) ja syödä päivittäin vihanneksia ja kasviksia.

      Syö kourallinen pähkinöitä (ei suolapähkinöitä) päivittäin. Esimerkiksi mantelit ja suolaamattomat cashew-pähkinät ovat oivallisia hyvien rasvojen lähteitä, joita toki tarvitset niitäkin.

      Yllättääkö makeanhimo joskus? Pidä siinä tapauksessa aina taatelia kaapissasi. Kun makeanhimo yllättää, leikkaa pieni pala taatelia ja syö se. Se on monessa tapauksessa erinomainen tapa sammuttaa makeanhimo!


      Ota selville paljonko suurinpiirtein kulutat päivässä käyttämällä netistä löytyviä laskureita (esim: http://www.sydanliitto.fi/energiantarve1#.VOGdQkJMaOY) ja yritä päästä n. 500 kilokaloria tuon luvun alle. Matemaattisesti laskien se laihduttaisi sinua kolmen kuukauden aikana noin kuusi kiloa. Huomattavasti nopeamminkin on mahdollista laihtua, mutta mitä nopeammassa vauhdissa painoa pudottaa, sitä herkemmin se voi tulla myöhemmin takaisin.

      • lallattelija

        Heippa!

        Kiitän kun jaksoit vaivautua auttamaan mua eteenpäin! :)

        Tosiaan lähtöpaino on 94kg.. Ja olisin onnellinen jos pääsisin edes alle 80kg Toukokuuhun mennessä, onko se edes mahdollista vai onko se vain tuo 6kg? Onko apuja siitä jos vaikka kävisi aamuisin 30min-1h kävelylenkillä? Välillä kokeilla hölkkäämistä, vaikka yhden katulamppujen välin ja sit taas kävelis toisen välin ja toisen taas hölkkäis? Onko parempi käydä aamulenkki ilman aamupalaa, vai voiko esim juoda kupin kahvia ennenku lähtee?


      • lallattelija

        Niin ja sain mun siskolta nesteenpoistajia, onko niistä mitään hyötyä?


      • sivullinen_22
        lallattelija kirjoitti:

        Heippa!

        Kiitän kun jaksoit vaivautua auttamaan mua eteenpäin! :)

        Tosiaan lähtöpaino on 94kg.. Ja olisin onnellinen jos pääsisin edes alle 80kg Toukokuuhun mennessä, onko se edes mahdollista vai onko se vain tuo 6kg? Onko apuja siitä jos vaikka kävisi aamuisin 30min-1h kävelylenkillä? Välillä kokeilla hölkkäämistä, vaikka yhden katulamppujen välin ja sit taas kävelis toisen välin ja toisen taas hölkkäis? Onko parempi käydä aamulenkki ilman aamupalaa, vai voiko esim juoda kupin kahvia ennenku lähtee?

        On siitä todella paljon apua, varsinkin jos ennen olet saman aijan käyttänyt löhöilyyn. Mitä enemmän liikut minutteina viikon aikana sitä enemmän aineenvaihduntasi polttaa kaloreita (liikkumiseen polttaa juuri niitä kehoon varastoutuneita kaloreita, eli se mitä joskus otettu ruoka on tuonnut). Se lähdetkö tyhjällä vatsalla, vai otatko aamupalan ennen tai jälkeen, ei vaikuta mitenkään lenkkeilyn polttamaan kalori määrään, ellei sitten kahvi iske mahaa sekaisin ja joudut keskeyttämään lenkkiä sen takia :D

        Painat sen verran, että jos vaihdat 1h/pv sohvalla löhämisen lenkkiin, niin kyllä silloin poltat pelkästään sillä useamman rasvakilon verran kaloreita 3 kk aikana.


    • tuhtis

      Et voi tietää oletko onnellinen 80 kiloisena, sitä ei voi kukaan tietää.
      Ala vain liikkua, ja koeta nauttia siitä.
      Eikö se mies ihastunut sinuun juuri tuollaisena pullukkana, miksi se nyt yhtäkkiä olisi kääntänyt kelkkansa.
      Nesteet alkavat liikkua, kunhan lisäät liikuntaa. Nesteenpoistajat ja aerobinen liikunta voivat olla huono yhdistelmä.
      Jos olet suunnitellut niitä aamulenkkejä, niin pääasia että menet joko syömällä ensin, tai ilman, kokeile, ja kuuntele omaa kehoasi.
      Suosittelen ettet aseta mitään kilotavoitteita, annat vain mennä. Kyllä se mies varmaan arvostaa jo yritystä, vaikka tulokset eivät heti näkyisikään.
      Kahvakuula: mainio väline
      - perusheilautusta 50 krt päivässä, katso tekniikkaohjeet netistä.
      - kiertoja vartalon ympäri.
      - punnerruksia
      - maastanosto kahvakuula toisessa kädessä
      - kyykkyjä, takakyykky, askelkyykky
      Vahvistuminen lähtee sisältä ulospäin. Voimapyörä (halpa ja tehokas väline) ja sitten ns. lankkuja voi tehdä. Myös kahvakuulan liikkeet vahvistaa kehoa sisältäpäin.
      Aloita kuitenkin maltillisesti itseään kuunnellen, ei rehkimistä ja epärealistisia tavoitteita.
      Kunto on mikä se on, ei se ole p*ska tai mitään sellaista. Kunnolle on nimenomaan ominaista, että se on mikä se on. Ei siitä kannata huolehtia, se huolehtii itse itsestään, kunhan alat vain liikkua.
      Suurimmat kamppailut käydään kuitenkin pään sisällä.
      Rauhallisesti liikkeelle. Päämäärätietoisesti. Mutta itseään ja kehoaan kuunnellen.

      • lallattelija

        Kiitos ihana.


    • dqDQW

      Yli 70% laihtumisesta tulee kuitenkin ruokavaliosta, jos se ei ole kunnossa niin laihtumisen puolesta tulokset tulee todella hitaasti.
      Kyllä uskon että tuo 6kg lähtee tuossa ajassa helposti sillä lähtötasossa on noinkin paljon ylipainoa. Nesteitä lähtee heti kättelyssä muutama kilo ja sen jälkeen painonpudotus hidastuu.
      Jos onnistuisit tekemään kaiken ihan täsmälleen oikein. Treenaamaan todella tehokkaasti ja syömään prikulleen oikein ilman huijaamista niin 10kg vois olla saavutettavissa.
      Mutta kotitreeneillä niitä ei välttämättä saavuteta, siellä kun ei yleensä tule puristettua itsestään irti niitä viimeisiä mehuja.
      Eiköhän silti kaikki liikunta ja sitä kautta tulokset tule olemaan vain positiivisia jatka ihmeessä myös 3kk jälkeen ja tee siitä elämäntapa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe