Missä ovat

Kadonneet

Liubov Efimenko ja Tomi Pulkkinen? Miksi eivät kisaa kevätkaudella yhtään kv-kisaa?

27

112

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyssyttelyä

      Hyshys. Jäät sulanu jo Lahes?

    • IceFly

      Efimenko ilmoitettu Skate Copenhageniin maaliskuun lopulle.

      • Ommo

        Ilmoittautumista ei kuitenkaan ole vahvistettu, joten taitaa olla kisakausi jo pulkassa.


    • Lahtikaupunki

      Efimenko harkitsee lopettamista.

      • Ihmeissään

        Ihanko totta, miksi?


      • järkyttynyt

        Lahdessa on ammattitaidoton ja huutava valmentaja. Lapset joutuvat luopumaan rakkaasta lajista ja harrastuksesta yhden, väärin toimivan aikuisen takia.


      • Luistelija2003

        Lahdessa luistelijat ja heidän vanhemmat ihmettelevät valmentajan käytöstä muttei johtokunta tai kukaan muukaan tee asioille yhtään mitään. Valituksista ei ole mitään hyötyä. montako luistelijaa taas lähti seuran K1 ryhmästä tällä kaudella valmentajan takia?


      • Sivustaseuraaja1990

        Äkkiä laskien nykyisen valmentajan aikana on useampi kymmenen luistelijaa vaihtanut seuraa tai lopettanut kokonaan Lahdessa. Johtokunnan jäsenten lapset saavat erityishyvää kohtelua, joka takaa sen että valmentaja saa tehdä mitä haluaa. Edellisestä paikasta sama valmentaja sai lähteä parin vuoden jälkeen. Siellä,johtokunta valitsi luistelijat tärkeämmäksi, Lahdessa taas johtokunta suojelee valmentajaa.


      • Ulkonajo

        Niinhän se tuntuu olevan. Milloin Lahdessa aletaan ajattelemaan lasten etua? Valmennuksen taso on muutenkin heikentynyt tai aikaansa jäljessä. Johtokunnan lapset todella saa siellä eri kohtelun. Päävalmentaja ei kuitenkaan pysy millään mukana sääntöuudistuksissa.. Johtuuko kielivaikeuksista vai siitä ettei ole halua ja kiinnostusta?


    • Liubov_Efimenko

      "Viime vuosina maajoukkueeseen kuulunut ja esimerkiksi Finlandia Trophyssakin Suomea edustanut, Liubov Efimenko, siirtyy edustamaan jatkossa Puolaa. Näin ollen Liubov ei enää kuulu Suomen maajoukkueeseen."

      http://www.stll.fi/?x2126=5765924

      Efimenko saanee tulevaisuudessa hyvin arvokisoja tililleen, koska Liubov on tällä hetkellä maailman rankingissa sijalla 71. kun Puolan tämän hetkinen ykkösnainen on sijalla 95. Efimenko ei välttämättä saa edustusoikeutta vielä ensi kauden arvokisoihin, mutta nähtäneen Suomen kotikisoissa 2017.

      • taasmenetettiinyksi

        Ohhoh. Mahdollisuudet arvokilpailuihin todella on siellä paremmat, koska niin kuin nyt huomattiin suomen paikka menee aina kiiralle ja junnu mm saariselle. Olisi kiva jos muutkin saisivat mahdollisuuden.


      • Taustoja

        Tietääkö joku taustoja Efimenko Puolaan lähdölle? Muuttaako Efimenkon perhe työn perässä Puolaan ja Liubov tietysti siinä mukana vai onko tässä takana joku muu seikka tai syy, kuten esimerkiksi Efimenkon perheen kyllästyminen Suomen taitoluisteluliiton valintäpäätöksiin tai jotain vastaavaa.

        Suomi menetti tässä kyllä erittäin lupaavan luistelijan. Finlandia Trophyssä Liubov oli lyhytohjelman jälkeen toisena ja edellä muun muassa MM-kisoissa kuudenneksi luistellutta Rika Hongoa.

        Efimenkon lyhytohjelma Finlandia Trophyssä 2014.
        https://www.youtube.com/watch?v=HrcTddOTKN4


      • Luulen

        Uskon, että Liubov lähti Puolaan saadakseen edustuspaikan arvokisioihin, kun täällä Suomessa hän ei sitä saisi.


    • semmostataas

      Todella harmillista, Suomen kannalta. Toivon kaikkea hyvää Liuballe. Jos syynä on liiton valintapäätökset ja suhmurointi, ei muuta kuin in your face, liitto, sinne meni taas yksi luistelija.

      • Liubovista

        Menestystä Liubovalle toivon minäkin. En tiedä miten asia on, mutta hiukan on sellainen kuva, että Liubov kokee, että ei olisi ollut samalla viivalla muiden kanssa kisavalintoja tehtäessä. Ensi kaudella Liubovalla on ainakin mahdollisuus näyttää kaikille voittamalla Saarinen junioreiden MM-kisoissa ja mikseipä myös Kiira EM-kisoissa.


      • eipäs

        Paitsi että hän ei pääse vielä ensi kauden kisoihin puolentoista vuoden karanteenin vuoksi.


      • eikönäin

        Eikö karanteeni ollut vuoden verran ja koska viimeiset kisat oli joulukuussa niin vuoden alusta pystyy kilpailla?


      • näin

      • menevaan

        Samasta syystä karannut Venäjältä Suomeen, tää "lupaus"! Seuraavaana syntipukkina Puolan liiton luistelijat!!


      • Jerbelaveh
        eikönäin kirjoitti:

        Eikö karanteeni ollut vuoden verran ja koska viimeiset kisat oli joulukuussa niin vuoden alusta pystyy kilpailla?

        Karanteeni alkaa siitä päivästä, kun on muuttanut Puolaan. Ei ole muuttanut vielä.. Tämän luistelijan voi unohtaa kärkikahinoista jatkossa. Ainakin puolentoista vuoden kilpailutauko juuri siinä iässä, kun pitäisi olla kärkikahinoissa. Pääsee kilpailemaan seuraavan kerran vasta 17-vuotiaana.


    • IceFly

      EM- ja MM-paikkoja ensikin vuonna vain yksi. Puolalaisena pääsee varmasti kisoihin. Kuinkahan valmennus, jääkö Lahteen? Mielenkiintoista.

    • Lajinulkopuolelta

      Korpi osaa maallikon silmissä luistella mutta on keskinkertainen hyppääjä eikä ollut kunnossa lähtiessään MM-kisoihin. Miksi ei itse ymmärtänyt jättäytyä pois kisoista? Todella amatöörimäistä ammattilaisurheilijalta. Olisi pitänyt antaa paikka teknisesti vahvemmalle nuorelle. Nuoret tarvitsevat kisakokemusta. Lajiliiton pitäisi järjestää pakollinen testileiri kauden aikana parhaiten kisanneiden kesken ennen arvokisoja. Kisaan lähetettäisiin parhaassa kunnossa oleva. Eikö liiton valmennusjohto osaa arvioida tai seuraa tarpeeksi hyvin luistelijoiden tilannetta? Ei vaikuta ammattimaiselta.

      • Efimenko

        Korvella kauden parhaat pisteet, Saarisella toiseksi parhaat. efimenkolla kolmanneksi parhaat, mutta jäi luistelutauolle joulukuussa, ei osallistunut Liiton leirille, joten miten liitolla olisi voinut olla tieto hänen taidoistaan? Piste-ero Korpeen huimaava.


    • Hyväkiira

      Kyllä Korpi oli täysin ammattimainen harkoissa vielä mutta kisatilanne vaatii vaan enemmän tahkoamista kuin tilanne salli! näitä nyt sattuu! Kovaa on Kiiralle tämä nyt! Toivottavasti nollaa tilannetta ja jatkaa vielä 10 v :)! On niin hyvä! Parempi kuin ikinä!

      • mustatulevaisuus

        Näitä nyt sattuu? En muista montakaan yhtä suurenluokan pimenemistä, ehkä ainoa joka vetää vertoja Kiiran lyhytohjelmalle on Alisa Czisnyn vapaaohjelma 2012 MM-kisoissa jossa syy lähes jokaisen hypyn epäonnistumiseen oli vamma, joka löytyi lääkärintarkistuksessa kisan jälkeen. Se että pelkästään henkisen kantin vuoksi ei pääse edes kunnolla ylös hyppäämään ja tämän vuoksi pilaa kaikki ohjelman hypyt on todella todella harvinaista Kiiran tasoisille luistelijoille. Tällaiset epäonnistumiset eivät kuittaannu vain vähäisellä harjoitusmäärällä, vaan luistelijan täytyy käydä läpi pystyykö hän enää ylipäänsä luistelemaan paineen alla ja voiko hän luottaa itseensä kovassa paikassa? Voi mennä kauan että tällaisesta takaiskusta toipuu ja se ei ole todellakaan helppoa. Monet luistelijat, joilla on taipumusta tällaiseen floppaamiseen kisoissa, eivät koskaan enää pääse puhtaisiin ohjelmiin.


    • Muodostelmaluistelija

      Eiköhän Efimenkon pitäisi asua vuosi Puolassa, että pääsee edustamaan Puolaa, näin ainakin ISU säännöissä on yksiselitteisesti. Ainakin toistaiseksi Efimenko on harjoitellut Lahdessa. Lahden valmentajalla on huippuvalmentajan maine, mutta kukaan ei taida tuntea ketään, jonka hän olisi valmentanut huipulle. Efimenko ja Galay ovat molemmat tulleet hänelle valmiina luistelijoina ja taidot ei ole Lahden aikana kasvaneet..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      65
      1208
    2. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      46
      839
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      49
      769
    4. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      93
      743
    5. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      58
      740
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      76
      690
    7. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      41
      661
    8. Mitä haluaisit sanoa

      Minulle? Tiedän että aikaa on kulunut mutta ihan mielenkiinnosta, kuitenkin kutkuttelit mun sisintä. T. V
      Ikävä
      42
      615
    9. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      28
      611
    10. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      49
      594
    Aihe