Suominainen on ällöttävä tuulipukulehmä

Ei tietä pysty edes katsomaan kun olette niin ällöttäviä.

Samaan kastiin menee myös muut kauniita ja rohkeita katsovat elämäänsä kyllästyneet virtahevot ja keikoilla heiluvat goottivalaat.

Hyi. YÄK!
Ilmianna
Jaa

46 Vastausta


:D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mitäs pahaa siinä tuulipuvussa nyt muka on?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pakko myöntää että pitää paikkansa myös omalla kohdalla. Kun on onneton syö, syö ja vaan syö.... Kohta ei enään kehtaa edes sinne keikoille tai mihinkään muuallekaan... :(
Ilmianna
Jaa
Eiköpähän nuo kaljamaha ukoille välttäne.
Ilmianna
Jaa
Ei voi muuta sanoa kuin että oma on tappiosi ;) Itsehän pukeudun ulkoilupukuun päivittäin sillä paikasta A paikkaan B siirryn kävellen/juosten/pyörällä. Muuta kuntoilua en juuri harrasta. Mies ei ainakaan valita siitä että kroppa pysyy kunnossa.
Ilmianna
Jaa
Ei ole pakko katsoa, voi sen katseen kääntää muualle tai katsella vaikka miehiä....
Ilmianna
Jaa
Samaan kastiin menee isot pahalta haisevat läskit suomalaiset juoppomiehet kaikkineen:)panee kaikkea mikä liikkuu tyyliin onhan hiirelläkin reikä.Aivoja ei osata käyttää koskaan eikä missään tilanteessa ja ikinä mikään ei ole tämän oksettavan suomiällöukon syytä.hakkaa naiset lapset mennentullen ja vielä kehasee asialla lähiöbaarin huoralle.Salli mun nauraa, sain päivän naurut sun raapustuksestas white trash:::))))
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eihän ne edes pysty panemaan toimimattomalla mikrokullilaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuo aloitus olisi ollut originaali ehkä joskus suomi24:n perustamisen aikoihin, mutta nyt jo niin väsynyt trolli, että taidan tarvita toisen kupillisen kahvia, jotten nukahtaisi. Hohhoi...
Ilmianna
Jaa
Itse tykkään pukeutua siististi ja sliipata hiukset ja puku voisi olla vaikka nukkuessakin päällä ja minä pidän itse henkilökohtaisesti siitä kun nainen on pitkä, hoikka, pukeutuu kauniisti,käyttää korkokenkiä, pitkät kauniit hoidetut hiukset ja kaunis meikki. Siksi suosin paljon virolaisia ja venäjäläisiä naisia mutta tietty minusta jokaine saa pukeutua ihan kuin tykkää vaikka minua ei mielyttäisi nämä "perus suomalaisnaiset"ulkoisesti. Syy kai tähän on myös että olen homo itse ja en tunne seksuaalista vetoa naista kohden mutta kyllä nämä edustavan näköiset viimeisen päälle laitetut naiset mielyttävät kovin silmää ja arvostan heitä suuresti. Itsellä kai se että vaikka homo olenkin niin tarvitsen ainakin sen yhden kauniin naisen rinnalle jota katsella vaikka vaan kaverisuhteella.
Ilmianna
Jaa
Eiköhän täältä Suomesta löydy sulle joku kaunis ja hoikka, ulkomaalaista syntyperää oleva nainen tai voithan tuota mennä ulkomailta hakemaan itsellesi mieleisesi nainen. Niinhän tuo Keskisen Vesakin on tehnyt, kun ei Suomesta löytynyt tarpeeksi tasokasta naista hänen makuunsa. Ja Tauskillakin taitaa emäntä olla nykyään ulkomaista syntyperää. Maailmasta varmasti löytyy muualtakin sulle nainen, jos suomalaiset naiset sua noin yököttää. Eikö Thaimaasta vieläkin haeta naisia vaimoiksi Suomeen ja Virostakin taitavat vielä emäntiä hakea. Voit sitten vaatettaa emäntäsi oman maun mukaisesti ja niin hienoksi kuin haluat, ei tarvi tuulipukua katsella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kummasti vaan ne Vesojen ja Tauskien naisetkin karkailee. :D Ei taida kuitenkaan se suomimieskään olla kovin ihanne kellekään. Eikä ulkomailta sen pysyvämpää löydy kuin Suomestakaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Vesahan sanoi että suomalainen nainen kyllä kelpaisi hänelle (ja onhan kelvannutkin), mutta kun suomalaiset naiset ei kelpuuta häntä. Eli niinpäin. Ihan realistista, sen verran luutunut ja hieman vajaan oloinen alkoholisti, lösähtäneestä ulkonäöstä puhumattakaan, että suominainen hakee tasokkaampaa. Ei auta rahavarannotkaan, ne auttaa noiden ulkkisten kanssa. ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Suominainen on Femisti-pig. Ja hän ei tee mitään kenenkään muun eteen kun. MINÄ, minä, minä minä minä minä.,
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ketä tässä täytyisi oikein palvella? En pyri miellyttämään enää miehiä, sillä minulle on heidän osaltaan tehty varsin selväksi se, ettei minulla ole edes ihmisarvoa heidän silmissään. Vuosien kiusaaminen ja arvostelu teki tehtävänsä, kiinnostukseni miehiä kohtaan on totaalisen lopahtanut. En halua heiltä yhtään mitään. Omana itsenäni en ole riittävän hyvä, joten antaa olla. Terveisin ei-feministi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En ole samaa mieltä. Perustelen tämän siten, että kokemuspiiriini ei mahdu tuulipukuja. Niitä ei yksinkertaisesti näy missään. Naisilla on kaikenlaista venyvää ja paukkuvaa ja vartalonmyötäistä päällään. Itsellänikin on hämissukkahousut, jotka hämmentävät pururadoilla harhailevia sieluja ja heidän lemmikkejään.

Muoto taas on eri asia. Minä en puutu muoti-ilmiöihin enkä trendeihin pitkällä tikullakaan.

(naurua)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Höpön löpö. Sinä kosket kaikkeen pitkällä tikulla. On tietenkin olemassa sääntö tai havainto, jossa väitetään niiden olevan muodin kärjessä, jotka eivät edusta sitä miksi sellainen käsitetään.

Käsitä tämä nyt sitten.

(naurua)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Noin rumasieluista miestä ei huoli kukaan. Yleistät kaikki naiset samanlaiseksi. Oletko tullut niin monen naisen kautta torjutuksi, se selittäisi katkeruutesi. Suurin osa suomalaisista naisista ei omista tuulipukua ja pukeutuu yleensäkin tyylikkäästi. Mikä on suomalainen mies mietipä sitä?! Kuvittelet olevasi jotakin parempaa mutta oletkin pahinta laatua.
Ilmianna
Jaa
Minulle sopii että haet eukkosi ulkomailta suomeen duunia puolestani paiskimaan. Saan kaikki tarvitsemani tavarat ilman miestäkin, mitä ulkomailta tuodut eukot kadehtivat. He kun suomeen tullessaan kuvittelivat saavansa kaiken ilman työntekoa tyyliin prettywoman.
Ilmianna
Jaa
Voi ressukkaa - tuntuu siltä, ettet saa silmiäsi irti meistä tuulipukulehmistä kun pitää ihan tännekin kirjoittaa. Koita kääntää sitä päätäsi vaikka se varmasti on fakkiutunut niin kuin ajatusmaailmasikin. Jos äitisi on ollut tuulipukulehmä, se ei tarkoita, että kaikki Suomen naiset olisivat sitä.

Minä tosin olen osittain; tuulipuku on ihan hyvä asu monessa tilanteessa, seuraan Kauniita ja Rohkeita ja tanssin sekä heilun keikoilla, jos siltä tuntuu. Elän iloisena ja onnellisena, tila, josta sinä ressukka ilmeisesti vain haaveilet.

Hyvää Juhannusta kuitenkin - minä pukeudun tuulipukuun, käyn patikoimassa, hiilaan ruhoni sen jälkeen saunan lauteille ja sitten keikoille - heilumaan ja heiluttamaan!
Ilmianna
Jaa
Taitaa olla kirjoittaja se sanaseppo joka hävisi sanasodan toisella palstalla täällä suomi24ssä ja hävisi naiselle niin tulee tänne haukkumaan kaikki naiset.Täällä kun pyörii noita hörhöjä vuodesta toiseen niin älkää ihmeessä ottako tosissaan.Olen seurannut tekstejä.
Ilmianna
Jaa
Mutta venäläinen konkkanokka jotenkin on aina vähän korvikkeen oloinen tai halpis vaikka minkälainen kroppa olisi.tulee mieleen kirpputori.
Ilmianna
Jaa
Jos on massaa vaikkapa 200kg niin ei sivutuuli paljon heiluttele, suuntavakavuus säilyy olipa tuulipuku päällä tai ei. Massa toki voi tuoda mukanaan suurehkon polttoaineenkulutuksen, hitaahkon kiihtyvyyden sohvalta tien päälle ja nivelongelmia tms. ja ajo-ominaisuudet eivät ehkä ole kovinkaan urheilulliset, ilmanvastuskerroin voi olla myös hivenen suurempi kuin sporttityttöversiolla.
Ilmianna
Jaa
Olisittepa nähneet suljetun osaston hoitaja lesbot. Olivat jyhkeä näky.
Ilmianna
Jaa
Herää tässä kysymys, että minkäslaisissa piireissä sitä oikein liikutaan, kun minä en ole nähnyt tuulipukuja aikoihin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tuulipuvut ovat muuttuneet näiksi ulkoilupuvuiksi ja ovat usein todella hyvännäköisiä. Tuulipuku -argumenttia käyttävät enää vain vanhanaikaiset urautuneet ihmiset, jotka pitävät tiukasti kiinni käsityksistään, jotka ovat syntyneet vuonna "kivi ja kirves", ja joilla ei ole todellisuuspohjaa tänään, jos on koskaan ollutkaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Trendipellet on tragikoomisia, absoluuttista faktaa btw.
Kyl namu on namu, vaikka perunasäkissä.
Olettaen luonnollisesti, ett pinkki gag ja kiva feikki diamond kaulis.
Ilmianna
Jaa
Mutta Suomi-poika säkenöi. Ulkonaisesti ja eritoten älyllisesti. Kyllä meidän tuulihousuplösöjen kelpaa moisia potkupuku..potkup..potkunyrkkeilyasuisia, hyväntuoksuisia, lempeäluontoisia, vastuuntuntoisia, kohteliaita alberteinsteinejä jahdata. Kunto jos loppuu meiltä ämmiltä läskeistä johtuen, ja rupee vyötärökuminauha kiristään, hakaneula pistämään, voi Suomi-mies jäädä saamatta. Voi. Voi voi. Sitä voi tuulipuku kahahtaen kallistua, tuulien tarttuessa läskeihin ja painopisteen tästä johtuen äkisti muuttuessa, vahingossa vaikka ulkomaan suuntaan. Jostain kumman syystä niin käy aika usein.
Ilmianna
Jaa
Kyllä nyt täytyy sanoa, että olipa originelli aivopieru! Enpä oo ikinä kuullu suomalaisnaisista ja tuulipuvuista ja virtahevoista ja valaista. Ihanko ihan ite keksit koko jutun? Vautsi vau.
Ilmianna
Jaa
Ei ihme että pakolaisia otetaan innolla vastaan kun aloituksen kuvailemat naiset ovat niitä tänne haalimassa...
Ilmianna
Jaa
Missä Takapajulassa sitten asutte jos ei löydy muita naisia kuin lihavia tuulipukuja? Samaa tasoa miesten kanssa sanoisin.
Ilmianna
Jaa
Itse ajattelen niin, ettei muut ihmiset täällä ole minun silmänilokseni. Jokaisella on oma elämänsä ja paikkansa siinä. Ei kenenkään tarvitse minun silmääni miellyttää. Osaan kääntää pääni pois jos niin ruma osuu kohdalle, ettei katsoa pysty...tosin ei oo niin koskaan käynyt 😘
Ilmianna
Jaa
Minua päin vastoin harmittaa, kun ei naisilla enää näe kunnon tuulipukuja. Sellaisia kiiltäviä punaisia ja sinisiä, joita esim. Anttilassa myytiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Nyt joka naisella kuuluu olla sporttiset legginssit urheili tai sitten ei. Ne ovat nykyajan tuulipuku.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Olin 80-luvun alussa parikymppinen nuorimies Kuopiossa. Näin usein kaupungilla vaalean n. 35v naisen liikkuvan juuri Anttilan punaisessa tuulipuvussa. Aina housut ja takki päällä. Katselin häntä aina pitkään ja hänkin minua. Nyt harmittaa, kun en ujouttani mennyt sanomaan hänelle mitään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kyllä silmäni lepää näissä urheilijanaisissa. Jotka jaksaa juosta vaikka 50km, sellaiset ultraajanaiset. Heillä riittää energiaa myös vapaa-ajalle!. Olen huomannut tuosta naisporukasta piirteen että ovat erittäin sitkeitä ja päättäväisiä. Saavat varmaan paljon aikaiseksi noin yleensä. Oikea ihannenainen minulle, mutta kotonahan minulla on se urheilua ja urheiluani vähättelevä valas joka töllää tv:tä koko ajan silloinkun ei ole töissä. Mitä elämää se on? BMI hänellä varmaan korkea 157/n80kg ja ei oikein haluttava enää 25v yhteiselon jälkeen. Miten saisin vaimoni kiinnostumaan jostain muusta kuin telkkarista ja hoitamaan kuntoaan? Säälittää kun elämänsä pilaa noin. Raahaan hänet mielelläni kesäisin luontopoluille toivossa että saisin herätettyä palon johonkin liikkumiseen, mutta kuten totesin ei ole ollut vaikutusta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Voithan lempata sen vaimosi ja vaihtaa urheilullisempaan ja nuorempaan versioon. Sitten juokset sen uuden muijas perässä vaikka maailman ääriin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mun mielestä moni suomalainen nainen on kaunis! Itse en oo, mutta kyllä suuri osa muista. Arvostakaa vain itseenne naiset älkääkä tommosista kommenteista välittäkö!
Ilmianna
Jaa
Valitettavasti suuri osa suomalaisista naisista on todella rumia. Ja niin muuten miehetkin.
Vaan sattuu sitä joukkoon joskus muutakin: Viikko sitten näin Oulun kirjaston lehtisalissa todella kauniin nuoren naisen! Vaalea, luonnonkaunis ja ainakin lähes meikkaamaton. Ei pääse viime vuosikymmenien missit lähellekään samaa sarjaa.
Vaan se tavallinen vastaantulija kadulla. Nuorilla naisilla roikkuu siiderikahvat siinä persevaon kahta puolta ja puhekieli on kuin ääneksi muutettua kaatopaikkaa.
Vähän vanhemmat paksuja persejalkoja joissa kullakin omat vikansa. Ei kaikki rumuus ole omaa vikaa, mutta miten sitä on tänne niin paljon rikastunut? Tahallaan omaa rumuuttaan vielä liioittelevat pukeutumisellaan ja käytöksellään niin nuoret kuin vanhat. En väitä, että muualla olisi paljonkaan paremmin, mutta kuitenkin. On niitä hevosnaamoja hirveästi ulkomaillakin, mutta on todella hyvän näköisiäkin, enemmän kuin meillä. Meiltä ne hevosnaamat onneksi puuttuu melkein kokonaan.

Niin. Minua itseäni katsoo peilistä märästä puolilahosta puusta tylsällä kirveellä veistetyn näköinen naama, jonka päällä vanha siivousmoppi tukkana. Meidät sota-aikana tehdyt nyt jouduttiin kehittämään siitä mitä sattui olemaan ja tulos on sen mukainen. Siihen vielä keskimääräistä enemmän vuosia oloissa, joita en viitsi edes kuvata, niin lopputulos on tämä.
Ja tällä mennään katkeraan loppuun saakka.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tännekinkö tämä Asus Onko koolla väliä-palstalta on pesiytynyt. Raivoaa siellä suomalaisten peniksien keskimitasta ja itse on todella ruma läskimooses Oulusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei kiinnosta millä sivistymättömyys, tunnevammaisuus, tyhmyys ja heikko turnajsiskestävyys elämän areenoilla peitellään. Mieluiten ei merkkivaatteilla kuitenkaan. Korkokengät tyhmyyden ylistystä. Kiinassa sidottiin tyttölasten jalat, murskattiin ja typistettiin pikkuruisiksi. Samaa sarjaa korkkaritkin. Hulluutta.
Meikki? EVVK. Jos nainen on tavallisinta nykyään vastaan sattuvaa sorttia, hänellä on sitä. Maalia naamassa ja liimattuja irtokarvoja luomissaan niin että näky on monasti kuin imurin karvasuulakkeihin tuijottelisi. Hiukset? Pitkät? Nykyään nekään, hiukset, eivät ole omia. Minkä lie intialaisen rutiköyhän perheenäidin hiuksia tuntuu kantavan joka toinen omasta ulkonäöstään elämänsä ytimen tehnyt nuorempi naikkonen. Ja nää tyttölasten feikkikynnet.. Yök.

Mua ei kiinnosta nykytarjonta, jokapäiväinen pakkopullaihmismatsku. Että läskiys on suuri ongelma täällä nykyään - tätä mä en jaksa niinkään murehtia. Enkä sitäkään, että yhtä suuri ongelma kuin on ison porukan välinpitämättömyys itsestä, on sakki joka ei muuta duunaakaan kuin omaa ulkonäköään, joka ei muissakaan arvosta tai näe mitään yli kuoren.

Mä parun sivistyksen, tiedonhankinnan vimman, kaikenlaisen luovan palon, selkärankaisuuden, luonnollisuuden, ahkeruuden, puhtaan ilon ja kaiken sellasen sammumista, mitä mä arvostaisin ja arvostan ihmisessä. Kilo sinne tai tänne, ei väliä. Ulkonäöllä ei ole väliä. Ainoa mikä merkitsee on se, mitä kopasta löytyy tai on löytymättä. Jotka oikeasti ajattelevat näin, ovat helvetin harvassa näillä leveysasteilla.

Kaunis ei ole kaunista, jos kauneudessa ei ole syvyyttä ensinkään.
Ilmianna
Jaa
100% totta.
Ilmianna
Jaa
Suomalaiset rumat miehet ja kauniit naiset ovat siinneet lähinnä keskenään = siitä rumuus.
Suomalainen mies ei tienaa tarpeeksi, on jopa työtönkin, eli eikö sillä ole varaa vaatettaa naistaan paremmin kuin tuulipukuun = siitä tuulipuvut.

Suomalaisen miehen syytä kaikki!

Onneksi matut monipuolistavat geeniperimää ja tulee eksoottista kauneutta seuraavissa sukupolvissa. Silloin riittää vaatetusrintamallakin katsottavaa: mustat telttaburkhat ja värikkäät muslimihuivit tuulipukujen sijaan. Jesh. Älkää olko niin epätoivon vallassa, valoa on selkeästi tunnelinäkönne päässä jo.
Ilmianna
Jaa
Suomalaisissa naisissa on melko paljon kauniita ja se kaunis = sopöt kasvot ja naisellinen leveä takamus yhdessä pömppiksen ja tuhtien reisien kanssa.

Ongelma on, että nuo kauniit tuppavat olemaan varattuja. Ehkä se takamus leviää siitä kersojen vääntämisestä tai jotenkin sitten geenit vetää jo nuorena perheen perustamisen suuntaan eikä ukotkaan näitä vanhetessaan hylkää.
Ilmianna
Jaa
Taitaa olla vanha juttu se tuulipuku tyyli. Nykysin kun kesällä kääntyy pää jos vähänkin paljasta pintaa... Suomalainen nainen on kaunis. Vaatimustasot on molemminpuolin vaan ihan liian kovat.
Ilmianna
Jaa
Mee sit nokikeppi muualle
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Suominainen on ällöttävä tuulipukulehmä

Ei tietä pysty edes katsomaan kun olette niin ällöttäviä.

Samaan kastiin menee myös muut kauniita ja rohkeita katsovat elämäänsä kyllästyneet virtahevot ja keikoilla heiluvat goottivalaat.

Hyi. YÄK!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta