Ruma vanhapiika vikittelee

Rachmael

Eli duunipaikalla on yks nuorehko muija jonka nimeä en tiedä. Ikävyytenä on, että tauot täytyy pitää määrättynä aikana ja omani on samaan aikaa tuon vanhanpiian kanssa. Siellä kahvihuoneessa, joka usein muuten tyhjillään, yrittää etsiä katsekontaktia, hymyillä jne. Selvästi on miehen puutteessa.

Ämmä vaan on suurinpiirtein niin suloton kuin olla voi. Ei meikkaa, tyylittömät silmälasit, tukka kuin karhunperse ja treenaamattoman vartalonsa verhoaa johonkin ihme miesmäisiin vaatteisiin. Esim. kuluneisiin farkkuihin, ruutupaitaan ja herranliiveihin.

Inhottaa ja nolottaa kyseisen vanhanpiiaan puolesta, tai oikeammin inhottaa koko ämmä, mitä se oikein luulee itsestään kun itse olen selvästi ylemmällä tasolla? Olishan täällä duunipaikalla montakin yksinäistä atm:ia jotka sopisi tuolle ämmälle paremmin kuin hyvin mutta ei. Ei kelpaa sille itsensä tasoinen.

11

411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikäonkaikki

      Yhtä inhottavaa on kun ytm:t tulee flirttailee tällaselle vanhalle akalle. Etsisivät itselleen tasoistaan nuorta seuraa. prkl

    • Sovi-mies

      Asiaa! Rumalle naiselle pitää kelvata ruma mies! Ei ämmillä ole mitään etuoikeuksia kun miehet saavat kauniimmilta naisilta vain pilkkaa ja helveksuntaa!

    • Nono

      Vain ns. atm:t käyttää kirjoittaessaan sanoja "atm" ja "ytm". Että ihan sun tasoa se kyseinen vanhapiika on.

      • Rachmael

        Selitä mitä selität, mutta tänäkin aamuna sama. Miten tyhmä täytyy ämmän olla kun luulee että mies joka ei sille puhu eikä edes katso päin pariin kuukauteen voi jotenkin muka olla kiinnostunut?


    • apuvatästä

      Ymmärrät siis katsekontaktin ja hymyn iskemiseksi? Vai puuttuuko tästä nyt jotain, eihän nuo nyt ole muuta kuin ystävällistä käytöstä.

      Sitä paitsi ruokit käytökselläsi todennäköisesti hänen ystävällistä käytöstään, jota et kuitenkaan haluaisi mitä ilmeisimmin yhtään kokea. Hän todennäköisesti ajattelee että tuo hiljainen ja surullisen näköinen mies kaipaa piristystä ja häntä säälittää, joten yrittää itse hymyillä sinulle. Jutteleeko hän sinulle? Ja sinä et vastaa. Jos hän juttelee, voisit vaikka ihan avoimesti kertoa pelostasi. Oikenee väärinkäsitys, tai jos hän todella sittenkin on ihastunut sinuun, voit tehdä selväksi ettet ole itse kiinnostunut hänestä.

      Minusta tuollainen jurputus on kummallista, ei se että sinä olet hänelle ystävällinen takaisin, tarkoita että kumpikaan olisi ihastunut, vaan se luo parempaa ilmapiiriä. Vai luoko mielestäsi käytöksesi sitä nyt? Sinä voit itse vaikuttaa asioihin aktiivisesti, passiivinen vastarinta vain luo nyt kummallisen väärinkäsityksen ilmapiirin.

      • Rachmael

        Naiset aina luulevat että miehet on niin tyhmiä etteivät hiukkaakaan osaa lukea ilmeitä, kehonkieltä jne. mutta MÄ osaan ja miehenkipeä tuo ämmä on mutta onneks aikataulut on muuttuneet eikä tauot ole enää samaan aikaan. Saa etsiä muuta saalista itselleen.

        Mutta silti: Miehen siis täytyy aina olla mielissään epätoivotusta huomiosta ja omaksua joku vitun "let her down softly"-asenne? Ja jollei ole niin sitten on joku "hiljainen ja surullisen näköinen mies"?

        Mutta kuvitelkaapa että tilanne olis toisinpäin, että tuon vanhanpiian paikalla olis joku mies joka yrittää kinuta huomiota naiselta jota ei hiukaakaan kiinnosta. Olisitte heti haukkumassa kyseisen miehen ruttuun ja käskisitte tekemään ilmoituksen seksuaalisesta häirinnästä.


      • apuvatästä

        No siksihän tarkensin kysymällä puuttuukos tuosta nyt jotain. Katsos kun täällä netissä voi todeta asioita vain sen perusteella, mitä kirjoitetaan. Sinun pitää kirjoittaa todella selkeästi ja kaikki seikat kertoen. Miehillä on valitettavasti todella usein kyky käsittää väärin naisen käytös, ei toki aina kaikilla, ja myös naisissa tätä on, mutta useasti on todettu että tämä on miehille paljon yleisempää. Nyt kun puhuit vain hymyilystä ja katsekontaktista, niin niiden perusteella ei saada käsitystä siitä että nainen olisi sinuun ihastunut.

        Jos joku nainen kirjoittaisi vastaavan kirjoituksen, kertoisi jonkun miehen aina hymyilevän, vastaisin ihan samalla tavalla kuin sinulle. Tietysti! Tuollainen kuvailtu käytös ei ole vielä ahdistavaa.

        Mutta, kun sinulle homma kerran on niin selvä, etkä halua pehmeästi torjua tätä naista, niin miksi valitit? Joko homma jatkuu niin kuin ennenkin tai sitten olisit sanot suoraan että lopeta se inhottava hymyily ja katsekontaktin ottaminen, sinä et ole kiinnostunut hänestä. ;)

        Ihan mielenkiinnosta edelleenkin: millaisia ilmeitä, millainen kehonkieli tuolla naisella oli? Mikä sen miehenkipeyden osoitti? Nimittäin pitää myöntää että osui nyt sen verran tämä aihe kohdalle, koska minut on ainakin kerran käsitetty väärin. Hymyilin eräällä työkaverille hieman ujosti, kuten aina kaikille, haluan olla ystävällisen näköinen ja se on sellainen piintynyt tapakin. Tämä heppu kuitenkin joskus tuiskahti minulle äkäisenä että *ttuako kyttäät, ja minä vain hämmennyin niin etten saanut edes sanotuksi mitään. Se oli nuorena se, enää en hämmentyisi toivottavasti. Kun välillä valitetaan etten huomaa tai katso tai hymyile tai tervehdi ja välillä se sitten käsitetään väärin, niin miten tässä nainen uskaltaa olla. :D Kun ei tosiaan ole sellainen kaunotar, jonka sallitaan kaikille hymyilevän.


      • atännä

        Eipä ole kauaakaan, kun tiedoitusvälineissä höpistiin tutkimuksesta, jossa todettiin miesten pitävän iskuyrityksenä kaikkea sellaista, mitä naiset eivät pidä eivätkä tarkoita. Selitettiin taas biologialla, miehen kannattaa tehdä luulla väärin ja tehdä aloitteita jos haluaa naisen saada ja osoittaa siis kiinnostustaan myös niitä naisia kohtaan, jotka eivät ole yhtään oikeasti kiinnostuneita miehistä siinä mielessä.
        Onhan se aika kiusallista, kun ystävällisyys tulkitaan lähtentely-yritykseksi. Flirttikin on vain flirttiä, ei siitäkään kannata vetää johtopäätöksiä.

        Mutta ok, jos se käytös on sinua ahdistavaa, se on väärää. Pitäisi osata sen verran lukea toista, että jos ei ystävällisyydelleen ja hymyilleen saa vastakaikua, ymmärtää sitten ottaa etäisyyttä. Erilaisia kun ollaan, niin toisille ei mene samat läpät läpi kuin toisille.

        Sanot tädille kohteliaasti huomenta, samoin tyttöselle mutta silmiin katsoen. Sen jälkeen kysyt jotain ystävällistä tältä tyttöseltä. Tai edes vedät hänet heti keskusteluun, jota täti alkaa pyörittämään. Ja jututat tyttöä niin kauan ja sitkeästi, ettei täti aina ehdi vastaamaan sen puolesta, kyllä se täti jossain kohtaa ymmärtää. Ja tyttö varmasti nopeammin :)


    • niikerro

      Miten se vikittelee?

    • vaimukaon

      Suomi24:n ylläpito on poistanut viestin sääntöjen vastaisena.

    • Anonyymi

      Voi hyvä ihme. Normaaliako on sitten olla kaikki mykkäkoulussa taukotilassa??? Ei ihme että Suomessa voidaan pahoin, jos tämä on ajatus. Että on nämä vaihtoehdot. Otatko sen myös mieheltä iskuyrityksenä, jos hän vain juttelee sinulle?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4479
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe