Keskustan ehdokkaat Kemissä

kepulainenkemissä

Kävin tänään keskustan teltalla Kemissä tapaamassa ehdokkaita. Kova on keskustan lista Lapissa, mutta minun ääneni saa Mikko Kärnä. Olipa jämäkkä mies ja mahtavia ajatuksia! Pitää varmasti myös Meri-Lapin puolia eduskuntaan päästessään. Laitetaan Mikko läpi.

50

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gmies

      Senkus vaan lestoja äänestelet.

      • eilesta

        ei ole lesta tämä kärnä


      • Gmies

        Ainakin hänen johtajansa on (Sipilä). Niin eiköhän niillä opeilla mennä.


    • lapinkinpuolustaja

      Samaa miletä Mikosta. Slogan Lapin puolustaja on hänen kohdallaan tarkasti paikkansa pitävä monessakin mielessä.

    • exkepuli

      Ei ääntäkään yhdellekään euronpönkkäys tä kannattavien puolueiden ehdokkaille. Ei liittovaltiolle. Äänet menee oikeaan paikkaan kun äänestää Perussuomalaisten ehdokasta vaikkapa naista

    • lopenkyllästynyt

      keskusta pettää aina.

    • IvalossaRajalla

      Kärnähän on upseerimies! Rajalla oli ennen töissä ja sielläpä hänet näinkin viimeksi. Ihan hyviä ajatuksia on gubbella, mutta äänestäisinkö häntä? En tiedä vielä

      • Ääniäannan

        Minä tiedän ja äänestän. Tänäänkin loistava vastaus Jasper Pääkköselle kalastuslain tiimoilta.


    • satavarma

      Ei ei ei niille puolueille jotka kannattavat Kreikan lainojen takaamista suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

      • petturit

        Vanhanen, kepu, sanoi muutama vuosi sitten, että Suomi kuuluu kaikille, tervetuloa, me huolehdimme kaikista. Tehdään Suomesta monikulttuurinen, jee, jee.


    • vaaliennustus

      Semppiä vaan Kärnälle mutta ei hänellä taida äänet ja kannatus riittää. Meri-Lapista ainoat Kepun listalta jotka voivat tulla valituksi ovat Väyrynen ja Kulmuni, näin se vain menee.

      • vaaliveikkaus

        Kepun järjestys on 1. Väyrynen, 2. Lohi, 3. Kärnä ja 4. Kulmuni. Maijala ja Rundren ovat ulkona, Kärnä syö molempien ääniä niin paljon. Seurujärvellä ei toivoa, Kärnällä on Inarissa niin iso tukijoukko. Miehen etu on, että on maakunnallisesti ehkä Väyrysen jälkeen tunnetuin ja muutenki jämäkkä mies. Kepun varasijan ottanee kuitenkin jompikumpi istuvista edustajista,


      • parasoon

        minä oon Kärnän takana, toivottavasti kaikki muutkin kemiläiset tutustuu ajatuksiin.Paras ehdokas Lapista.


      • pöhlöt

        En ole kepulainen, mutta Kulmuni on älytön pyrkyri, niin kuinkuin neljä vuotta sittenkin, kuka kertoo, millaisia "eväitä" tytöllä olisi kansanedustajaksi. Ei mitään.
        Tytöllä ei ole työhistoriaa, ei elämänkokemusta, ei ammattia, tyhjänpäiväinen höpöttäjä vaalipaneeleissa, tällainen neitokainenko maamme asiat saisi kuntoon?????


      • Kaikki ne on pyrkyreitä.
        Kansanedustajan työ olisi hoidettava oman siviilityön ohessa, aivan kuten useimmat luottamus-ja työsuojelumiehetkin. Ministerit vapautettakoon siviilityöstään (mikäli ei ole työtön).
        Politiikka, se on aatteiden sekametelisoppa. Siihen pitää olla kutsumus, nykyää kaiken maailman julkut, artistit, twiittaajat ja mitä niitä onkaan ovat puolueiden listoilla tyrkyllä Arkadianmäelle.
        Eipä juuri ketään jota oikeasti jonku puolueen sanoma ja linja kiinnostaisi. Se nähtiin viimeksi persuissa ja nytten keskustan riveissä.
        No minkäs teet kun raha kiinnostaa? Jopa kokoomuksen riveissä mollataan poliitikon palkkaa liian pieneksi (Sampsa Kataja 8000€/kk kulukorvaus?).
        Kyllä pitäisi 3500€ päiväraha riittää mikäli kansanedustaja olisi työtön. Muussa tapauksessa edustaja saisi palkkansa päälle vain päivärahan tasoitusrahan jos palkka on alle 3500€/kk. Näin ollen kaikki olisivat saman arvoisia.
        Ministereille soisi sen 7-8000€ päivärahat sekä ulkomaan edustukset.
        Lisäksi kerran vuodessa maksettaisiin niin sanottu "kinkkuraha" promille osana kansantalouden parantamisesta, mikali tulos olisi miinusmerkkinen "kinkkurahaa" ei maksettaisi, vaan prosenttivähennyksenä edustajien palkasta.
        Tällä palkkausmenetelmällä saataisin nämä turhat julkut ja oman edun tavoittelijat pois ja politiikkakin alkaisi kuullostamaan politiikalta.


      • Aina_mun_pitää_valita

        Tämäkin, Iyabode Ololade Remilekun Odusoga (Lola) pyrkii eduskuntaan kokoomuksen listoilta (ns. Benin lista)


      • vaali-arvio
        vaaliveikkaus kirjoitti:

        Kepun järjestys on 1. Väyrynen, 2. Lohi, 3. Kärnä ja 4. Kulmuni. Maijala ja Rundren ovat ulkona, Kärnä syö molempien ääniä niin paljon. Seurujärvellä ei toivoa, Kärnällä on Inarissa niin iso tukijoukko. Miehen etu on, että on maakunnallisesti ehkä Väyrysen jälkeen tunnetuin ja muutenki jämäkkä mies. Kepun varasijan ottanee kuitenkin jompikumpi istuvista edustajista,

        Maijala oli viimeksi ääniharava ja menee nytkin poromiesten ja maaseutuihmisten äänillä. Ei kainuulainen Kärnä saa poromiesten ääniä, jakaa mielipiteitä jo omassa kunnassaan. Väyrynen on varmasti nyt kuitenkin ykkönen eli ääniharava. Lohi oli viimeisellä sijalla viime kerralla noin 300 ääntä Kulmunin kanssa ero ja nyt Kulmuni on paljon vahvempi kuin viimeksi eli tiukka kisa tulee, kumpi läpi.


      • aom
        Aina_mun_pitää_valita kirjoitti:

        Tämäkin, Iyabode Ololade Remilekun Odusoga (Lola) pyrkii eduskuntaan kokoomuksen listoilta (ns. Benin lista)

        Ei se nyt kyllä oikein ole,että tämmösenä aikana entisiä missejä valitaan eduskuntaan.
        Vaatimattomat taitava taidot oll Lolalla politiikassa, kun maan asioita pitäis hoitaa lamasta ylös.

        Mutta" muodollisesti pätevä" ehdottomasti on Lola.Ja sitä taitaa Stubbi enemmän ajatellakki,kyllä pelkillä muodoilla ääniä saa ja niitä Stubbi nyt ajattelee.


      • lastentarhasta
        pöhlöt kirjoitti:

        En ole kepulainen, mutta Kulmuni on älytön pyrkyri, niin kuinkuin neljä vuotta sittenkin, kuka kertoo, millaisia "eväitä" tytöllä olisi kansanedustajaksi. Ei mitään.
        Tytöllä ei ole työhistoriaa, ei elämänkokemusta, ei ammattia, tyhjänpäiväinen höpöttäjä vaalipaneeleissa, tällainen neitokainenko maamme asiat saisi kuntoon?????

        Olen samoilla "linjoilla", ei tule hyvää seuraamaan, jos tulevassakin eduskunnassa/hallituksessa on enemmistö ns. "hiekkalaatikkojengiä", elikkä pentuja/pullamössösukupolvea!

        Kukaan tästä,"hiekkalaatikkojengistä", ei taatusti tule ajamaan/edistämään mm. eläkeläisten oikeutta, mm. leikkaamattomaan indeksiin?
        Pennuilla on asialistalla ainoastaan perheellisten/mamujen etuuksien kasvattaminen, muummuassa yksinelävien/asuvien kustannuksella!


    • tärkeääonnyt

      Älkää äänestäkö niiden puolueiden ehdokkaita jotka edelleen kannattavat Kreikka tukipaketteja. Siis ei keskustaa kuin muutakaan paitsi Perussuomalaisia. Isänmaan ja kansan asialla

      • persusjyräämeitin

        Perusjätkä Tauriainen olisi hyvä valinta?


    • sisäpiirintietoa

      Piraattipuoluetta voisin äänestää. Tosin tuskin pääsevät läpi vieläkään, koska juuri kukaan ei ole kyseisestä puolueesta kuullutkaan, vaikka paljon hyviä ajatuksia heidän puolueohjelmastaan voi lukea. Persut on toinen kohtuullisen hyvä vaihtoehto. Kaikki nuo vanhat puolueet pitää saada oppositioon, että saadaan Suomi raiteilleen.

    • eimeneläpi

      Niin kävin minäkin puheilla ja kylläpäs oli niin tietäväinen kaikista asioista. Selvä pyrkyri täysi huijari tämä Kärnä. Parempia vaihtoehtoja keskustalla useita ehkä 10 parempaa. Kokoomuksessa Kärnä voisi sopia palkintosijoille.

      • kiinnostaapikovasti

        Niin, missä se siis oli väärässä se Kärnä mielestäsi? Minusta oli kyllä järkeviä ajatuksia ja kokoomuslaista tuosta ei saa kyllä tekemälläkään. Puolustuspoliittiset kannat oli järkeviä ja perusteltuja, yrityslinjauksissa pk-yritykset lähelle ja ennen kaikkea puhui viksuja Lapin laajemmasta itsehallinnosta, lähellä päättämisestä sekä malmien kansallisesta hallinnoinnista. Pätevä ehdokas jota taidan äänestää.


    • vaalit

      Viestiketjun alullepanija taitaapi olla tukijoukossa. Samanlainen viesti Tornio-Haaparanta sivustolla. Matalampi profiili toimisi ehkä paremmin.

      • huomio-kirjoituksesta

        Onko tämä joku taktiikka muka että aina ko Kärnä käy jollakin paikkakunnalla, niin joku hänen tukijoistaan (Enontekiöltä?) kirjoittaa kyseisen kunnan/kaupungin palstalle samanlaisen kehuvan kirjoituksen, että käytiin kattomassa ja kannatusta tulee.

        No, kukas se kissan hännän nostaa jne. eli voihan näinkin kampanjoida. Menestystä vaan Kärnän kampanjalle, voi tulla jopa tuhat ääntä kun oikein ahkeroi!


      • omapää

        Kulmuni on täydellisin höpöttöjä vaaliteltoilla,opetellut käsiäänkin käyttämään puhuessaan, vähän lapsellista, kuka meistä keskustalaisista haluaa tällaisen, koskaan mitään töitä tekemättömän "asiantuntijan" vastuulliseen tehtävään, Suomen asioita hoitamaan.
        Katrin aika tulee ehkä myöhemmin, kun kokemusta kerttyy, ei viellä.
        Parempia ehdokkaita, ketä äänestää, löytyy keskustasta ja myös Perussuomalaisista.


      • kulmunintilanne

        Väyrynenkin (PAAVO) oli vain 23-v. kun valittiin eduskuntaan. Kulmunissa varmasti hyvät ja huonot puolet, niin meissä kaikissa. Paljon täällä kirjoitetaan hänen ulkonäöstään. No niin, on kaunis nainen kyllä, mutta ei se ole pääasia kokonaisuudessa. Sen takia ei kannata äänestää. Luottamusta kuitenkin on, (YLEN sivu) ääniharava kuntavaalissa Torniossa. Selkeä ykkönen. Jos Torniosta halutaan oma, kannattaako hajottaa ääniä? Kulmuni on (KOTISIVUT; WWW) mukaan tehnyt työtä mm. pikaruokalassa, tonttuna (NAPAPIIRI; ROVANIEMI), nyt jonkun yrityksen koordinaattori, myös kuuluisan Väyrysen avustajana jne., siis ei ole totta että on ollut ilman niin sanottuja oikeita töitä kokonaisuutena asiassa. Tukijoita nyt on paljon Torniossa ja jopa Kemissäkin!


      • pitääätutustua

        Ainaki se näkkyy tämä Kärnä herättävän tunteita, puolesta ja vastaan. Se on hyvä piirre, kertoo ettei kuvia kumartele. Pitää tutustua vielä paremmin ja käydä tapaamassa, mutta hyvältä vaikuttaa.


      • jätehuolto
        omapää kirjoitti:

        Kulmuni on täydellisin höpöttöjä vaaliteltoilla,opetellut käsiäänkin käyttämään puhuessaan, vähän lapsellista, kuka meistä keskustalaisista haluaa tällaisen, koskaan mitään töitä tekemättömän "asiantuntijan" vastuulliseen tehtävään, Suomen asioita hoitamaan.
        Katrin aika tulee ehkä myöhemmin, kun kokemusta kerttyy, ei viellä.
        Parempia ehdokkaita, ketä äänestää, löytyy keskustasta ja myös Perussuomalaisista.

        Taitaa katri riepu olla vanhojen kepu ukkojen marionetti ja käskyläinen ilman omia ajatuksia ja ideoita!


      • eisossujaei

        Katri on tosi kaunis ja pirtsakka tyttö, paljon parempi valinta kuin Sari Moisanen joka on aivan väärässä puolueessa?


    • OnkoMuillaTullutMieleen

      Kova mies tämä Kärnä tietämään lähes joka asiasta sen, miten tulee toimia Lapin edunmukaisesti.

      Aika nopeasti on kainuunmies oppinut tietämään miten täällä on vuosisatoja eletty.

      Minäpä en moista viisautta ostakaan.

      • karlokauhea

        Kuvitteletko, että siellä eduskunnassa hänen tiedoillaan ja mielipiteillään on jotakin merkitystä. Kumileimasina hän joutuu siellä puoluekurin takia noudattamaan puheenjohtajan määräyksiä. Näin toimii demokratia - ei se kansanedustaja, joka valitaan Arkadianmäelle, ole kuin aivoton juoksupoika siellä ja sitäpaitsi homma pelittää samalla sydeemillä jokaisessa puolueessa. Kyllä niitä mielipiteitä ja paasauksia näiltä ehdokkailta löytyy, mutta missä ne tulokset näkyvät?


      • Mikäpä-mies

        Ei se Kärnä sillä Lappi, Lappi, Lappi toistelulla Arkadianmäellä pärjää ja eihän hänellä ollu kuin yksi vaalilupaus - "tehdä parhaani Lapin, lappilaisten ihmisten ja elinkeinojen puolesta."
        Harjunharjakin vaikuttaa viisaammalta kolmine vaalilupauksineen, kunhan vauhtiin pääsee. Kannattaa kuunnella.
        http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/vaaligalleria?emer[pn]=&emer[pd]=13&emer[pp]=30&emer[pg]=&emer[par]=18_90&emer[pk]=a_asc&emp=po-asc.pk-a.pg-.pp-31.pd-13.pn-&emer[po]=asc#4841


      • eisossuja
        karlokauhea kirjoitti:

        Kuvitteletko, että siellä eduskunnassa hänen tiedoillaan ja mielipiteillään on jotakin merkitystä. Kumileimasina hän joutuu siellä puoluekurin takia noudattamaan puheenjohtajan määräyksiä. Näin toimii demokratia - ei se kansanedustaja, joka valitaan Arkadianmäelle, ole kuin aivoton juoksupoika siellä ja sitäpaitsi homma pelittää samalla sydeemillä jokaisessa puolueessa. Kyllä niitä mielipiteitä ja paasauksia näiltä ehdokkailta löytyy, mutta missä ne tulokset näkyvät?

        Täytyisi homman olla."tulospalkkausperusteista, siellä eduskunnassakin!


    • Pässit

      Ihan sama mitä kepulainen sanoo sulle kahden kesken. Äänestää kuitenkin mitä käsketään.Kulmunia ja Kärnää viedään kuin pässejä narussa.

      • soopaa

        Samaa mieltä. Ihmetyttää, mistä Kulmuni on 40000 euron vaalibudjetin repinyt, koskaan ei ole oikeissa töissä tyttö ollut, kaikki lehdet täynnä tytön mainoksia.
        Onhan tytölle vaalien ajaksi hommattu työpaikka, yrityskoordinaattori on, elikä puhelinmyyjä.
        Olisihan se noloa, jos kansanedustaja ehdokkaalla olisi titteli, työtön.
        Jos joku kansanedustaja ehdokas on PYRKYRI, niin kukapa muu, kuin yllämainittu.
        Kepulaisten kumileimasin.


      • vaali-asia-kokonaisuus
        soopaa kirjoitti:

        Samaa mieltä. Ihmetyttää, mistä Kulmuni on 40000 euron vaalibudjetin repinyt, koskaan ei ole oikeissa töissä tyttö ollut, kaikki lehdet täynnä tytön mainoksia.
        Onhan tytölle vaalien ajaksi hommattu työpaikka, yrityskoordinaattori on, elikä puhelinmyyjä.
        Olisihan se noloa, jos kansanedustaja ehdokkaalla olisi titteli, työtön.
        Jos joku kansanedustaja ehdokas on PYRKYRI, niin kukapa muu, kuin yllämainittu.
        Kepulaisten kumileimasin.

        Huomautan kunnioittaen, että Kulmuni on tehnyt monia eri töitä, kuten pikaruokalassa, tonttuna Napapiirillä Joulupukilla, kuuluisan Väyrysen avustajana jne. katsokaa hänen kotisivut tästä ja on varmaan muuallakin tietoisuutta.

        Kaikki työ on arvokasta, pitäisikö mielestänne olla vain "herrastöissä" ja johtajana. Eikö tavallinen duunari ole arvostettu enää? Elitisti-kokoomuslaisetko täällä kirjoittelee?


      • omaajatus

        Olipas tytöllä meriittiä kerrakseen? Eihän tässä nuorta naista halua kukaan ns. mollata, mutta aika kevyet on eväät, jos valtakunnan asioista haluatte tytön päättämään.
        Paavo oli erikoistapaus Kekkosen "kainalossa".


      • katson

        Ennemmin katselisin nättiä Katria eduskunnassa, kuin Väykkyä tai Rundgrenia!


      • ääni-Paavolle

        Väyrysen kokemus ylivertainen Lapin asioiden hoitajana, numero on tietysti 90, ysi-nolla!


    • jjuujjuuu

      Kepulaiset ovat yhtä innokkaita kauhakuormaamaan rahojamme Kreikkaaan kuin kaikki muutkin paitsi Perussuomalaiset

      • persusrulettaa

        Tauriaiselle äänivyöry, vai eikö Kreikkaan,(korjaan saksan ja ranskan pankeille), kupatut miljardit jo riitä?
        Tai löytyykö vielä suomalaiselta veronmaksajalta, "cashia", näille em. pankkiireille, jotka epäonnekseen hävisivät tällä kertaa kasinopelissään!


      • kommariex
        persusrulettaa kirjoitti:

        Tauriaiselle äänivyöry, vai eikö Kreikkaan,(korjaan saksan ja ranskan pankeille), kupatut miljardit jo riitä?
        Tai löytyykö vielä suomalaiselta veronmaksajalta, "cashia", näille em. pankkiireille, jotka epäonnekseen hävisivät tällä kertaa kasinopelissään!

        kylläpä vei "sanat suustani nimimerkki " persusrulettaa, juuri näinhän asia on!


    • keskustalainenv.2015

      Onko Mikko Kärnä Lapista ehdokkaana ? Mikko Kärnä on Kainuusta oleva kokoomus perheen kasvatti. Koti, uskonto ja isänmaa nämä on "nykyisen KESKUSTAN" arvo maailma. Onko todella näin?

    • konenkek

      uskomatonta kuinka jengit uskoo näitä oman asian kuntoon panijoita, uskomatonta.

    • naukkis

      Jos nyt jollakin on kompetenssia pistää kepun linjoja Lapin kannalta järkevimmiksi, niin juuri Kärnällä. En ihmettelisi vaikka läpi mentyään laittaisi nykyisen puoluejohdon ahtaalle ja sisäinen linjakin kokisi muutoksen monen asian suhteen. Veikkaanpa ministerin pallia ja nousua puolueen kärkiporukkaan, jopa johtoon jossain vaiheessa. Eväät ainakin riittävät tiedoissa, taidoissa ja tahdossa.

      • Kärnä.nousee

        Kyllä luultavasti Kärnä tulee valituksi presidentiksi seuraavissa presidentinvaaleissa ja sitten elinikäiseksi Suomen hallitsijaksi. Asiahan ratkaistaa Enontekiöltä ja muutaman fanaattisen poromiehen laittamilla 24 Palstan viesteillä.


      • eihyvävalinta

        Siinähän se juuri Kärnän heikkous on kun ei ole koulutusta. Enontekiöllä riidellyt saamelaisten kanssa ja joka asian laittanut tiedotteen AlmaMediaan.
        Höpö ehdotuksia lehtiin ja radioon.

        Ei Kärnästä ole asioiden hoitajaksi, mutta jos halutaan selfiekepin kanssa heiluva stubbimainen kansanedusta niin silloin voi äänestää Kärnää.


      • näinkölentoasia

        haluatko myydä Finnairin ja lentokentät kuntien ylläpidettäväksi? tällaisia ehdotuksia on tullut


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2334
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      355
      2052
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1217
    7. 158
      1212
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe