Luotettavia työpaikkoja Irlannissa ja Englannissa

sinna35

Koulutukseltani olen markkinointiin suuntautunut tradenomi. Olisin kiinnostunut työskentelemään suomenkielisissä asikaspalvelutehtävissä em maissa. TOP LANGUAGE JOBS-sivuston kautta haetaan ajoittain cc- alalle Irlantiin ja UK:hon asiakaspalvelusta kiinnostuneita henkilöitä. Hiukan kyllä epäilyttää nuo rekrytointifirmojen työtarjoukset, toisin sanoen paras vaihtoehto lienee olla yhteydessä suoraan työnantajiin.

Kysyisinkin siis, voiko joku ystävällinen ulkomailla työskennellyt henkilö suositella jotain luotettavaa firmaa, josta voisi töitä kysellä. Suomessa olen tällä hetkellä työttömänä ja olen lähdössä sillä asenteella, että aikomukseni on olla maassa pidempään. Lisättäköön, että olen kohta 35 v, joten tässä iässä ei enää lähdetä hyvin vuoksi "kokeilemaan" ulkomailla työskentelyä pariksi vuodeksi.
Minulla on kyllä vuosien varrelta kansainvälistä kokemusta:olen opiskellut sekä tehnyt vapaaehtoistyötä ulkomailla, joten en ole täysin "ummikkona" maailmalle lähdössä. Kiitän etukäteen, jos joku vaivautuu ASIALLISESTI vastaamaan.

4

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • exirkku

      Irlannissa ja UK:ssa on todella paljon rekryfirmoja ja niiden kautta on siis myös paljon toimintaa. Periaatteessa ovat ihan luotettavia, maksavat ajallaan jne. Niiden tarjoamat työt on pääosin aspaa/teknistä tukea call centereissä. Ei mitään kivaa duunia, mutta siitä on hyvä lähteä liikkeelle. Noi firmat yleensä tarjoaa jonkunlaisen relocation-rahan ja auttavat pankkitilin avaamisessa ja muissa paperijutuissa. Sitten kun on muutaman kuukauden ollut kohdemaassa, kotoutunut ja saanut paperiasiat kuntoon, voi hyvin etsiä jotain "oikeita" töitä.

      Itse en ole ollut UK:ssa, joten sieltä en osaa nimetä mitään rekryfirmoja, mutta esim. jobs.ie ja irishjobs.ie ei taida ilmotella yhtään sellaista rekryfirmaa, jonka kyytiin en uskaltaisi hypätä.

    • menolippumaailmalle.com

      Hei Sinna, olen itse ollut asiakaspalvelu/tekninen tukihenkilö tehtävissä Irlannissa, Italiassa, Puolassa, Ruotsissa ja Hollannissa. Ylläpidän www.menolippumaailmalle.com -sivustolla suomenkielisille tarkoitetttuja ulkomaiden työpaikkoja. 35-vuotias ei ole liian vanha em. tehtäviin, sillä yleensähän tämäntyyppisiä töitä tehdään vain vuosi, pari. Minullakin oli joskus työkavereina henkilöitä, jotka olivat lähteneet ulkomaille vasta eläkkeelle jäätyään.

    • JobsForFinnish

      Hei Sinna! Jos etsit viela toita, niin Iralnnissa olisi juuri nyt avoinna paikka suomea osaavalle! Tyo on asiakaspalvelua eika sen kummempaa kokemusta tarvitse olla. Palkka on 21 500 bonukset/vuosi ja yrityksella on kiire saada suomalaisia tiiminsa niin tyopaikan saanti ei pitaisi olla kovin vaikeaa. Olen itse harjoittelijana kansainvalisessa rekry yrityksessa Dublinissa ja kyseinen yritys on asiakkaamme. Tassa linkki kyseiseen tyohon:

      http://www.careertrotter.eu/jobs/finnish-speaking-customer-support-with-feeling-for-sales-needed-for-cork

    • Dublinista

      Hei,

      Eli ainakin Dublinissa on aika vahvasti työnhakijan markkinat juuri nyt. Riippuu hieman mitä haet, mutta alla listaa.

      Aspa hommia palkka 20-30K EUR vuodessa seuraavilta firmoilta. HP, Xerox, Stream, Sandvik, Google ja Manpower (yleensä IBM:lle). Pari lääke firmaa ja pankkia palkkaa täällä myös aina välillä call center hommiin Suomen kielen vaatimuksella en nyt muista nimiä. (alle 25K EUR on vaikea tulla toimeen Dublinissa)

      Fiksumpia hommia 30-80K EUR rekryää jatkuvasti SalesForce, Google, IBM, LinkedIn, Facebook, twitter, New Relic, Dropbox, Workday, Citrix ja Microsoft. Näissä on tarjolla kaikkea aina markkinoinnista, projektin hallinnasta, koodauksesta, myynnistä, johdosta jonnekin teknologia konsultointiin. Koska useimpien osalta Dublin on koti Euroopan pääkonttorille niin saatat taasen saada kielestä etulyönti asemaan. Varsikin myynti, markkinointi ja projektin hallinta hommissa.

      En ole koskaan ollut täällä rekry firman kautta töissä, mutta kuulemani mukaan tilanne on siltä osin paljon suomea edellä. Kaikki sopimukset ovat koko aikaisia kunnon vuosi lomilla, ja firman omaa työntekijää vastaavilla ehdoilla ja palkalla.

      Parissa asiassa tulet kuitenkin varmaan häviämään jos vuokrafirmaan menet. Internaalit saavat yleensä firman eläkkeen ja sairasvakuutuksen. Vuokra firmoissa näitä ei kuulemani mukaan ole, kun laki ei pakota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe