CHLOES.FI HIUSTENPIDENNYKSET!

dfghj

Onko kenelläkään kokemusta kyseisistä pidennyksistä? Vaikuttavat hyviltä mutta ovatko todellisuudessa niin hyvät kun sanotaan.

32

6639

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sfjda

      Sen verran kirjoitusvirheitä sivulla, että epäilykset heräsivät. Lisäksi maksutavat ovat sangen "mielenkiintoiset"...

    • Jennyatchloes01

      Hei,

      Me korjaamme kirjoitusvirheet aina kun niitä huomaamme, mutta uutena verkkokauppana niitä aina löytyy.

      Mitä tulee maksutapoihin, niin me tarjoamme maksun klarnalla ja luottokortilla. Meillä on tarkoituksena myöhemmin tarjota myös verkkopankkimaksu, mutta tämä ei ole vielä valmis. En ole ihan varma mitä edellinen kirjoittaja tarkoitti kommentillaan että luottokortti ja klarna ovat "mielenkiintoiset", mutta ainakin klarnalla sinun ei tarvitse maksaa tuotetta ennen kuin se on tullut sinulle kotiin ja sinä olet voinut tarkistaa sen.

      Tässä on muutama linkki artikkeliin meidän tuotteista

      http://jeannays.blogspot.hk/2015/02/taydelliset-hiukset-paksut-ja-pitkat.html
      http://paastavarpaisiin.blogspot.hk/2015/02/parhaat-klipsipidennykset.html

      Voit aina myös olla yhtydessä meidän asiakaspalveluun osoitteessa [email protected] :)

      PS. Olen siis Chloe'silla töissä joten en ole täysin puolueeton ;)

      • mikämättäääää

        Sivut chloes.fi on (nyt) poissa käytöstä. Ehkä "yksityispalvelin" eli yritys-serveristä sähköt poissa.

        Blogissa moittivat 1 viikon ja 2 päivän (9 vrk) pitkää toimitusaikaa. Toimitus pitäisi kyllä tapahtua 2-3 pv kuluessa, jos suomessa toimitaan.


      • Jennyatchloes01

        Hei,

        Toimitus tapahtuu Englannista, joten tästä syytä toimitus on joskus hieman pidempi kuin mitä toivoisi, tarkemmin sinä voit lukea toimituksesta tässä osoitteessa https://chloes.fi/toimitus

        En osaa sanoa miksi palvelin ei sinulle toiminut 21.4, mutta meidän tietoon ei ole tullut että
        palvelin olisi ollut pois toiminnasta.

        PS. Olen siis Chloe'silla töissä joten en ole täysin puolueeton ;)


    • Pidennykset

      Itse olen kokeillut satoja eri pidennyksiä ja joka ikiset ollu eri yrityksiltä. Värjäsin hiukset 5kk sitten tummista kullanruskeiksi ja tarvitsin siihen hätään uudet pidennykset mahdollisimman nopeesti. Olin nähnyt monta kk tämän yrityksen mainoksia facebookissa mutta en koskaan uskaltanut tilata koska vaikutti liian hyvältä. Noh päätin sitten tilata ja tilaus tuli pari päivää myöhässä, se ei minua yhtään haitannu koska toimitus tulee muualta kun suomesta ja aina voi tapahtuu jotain matkalla. Vihdoin kun sain ne käsiini laitoin ne päähäni. Väri oli aivan täydellinen, ensimmäiset pidennykset jotka oli oikeesti pitkät ja aivan ihanan silkkiset ! Tiettekö ku laittaa pidennykdet letille nii se letti ei heilu sillei miten oikeet hiukset päässä vaan on suht jäykästi nii nää pidennykset oli aivan mainiot !!! Käytin pidennyksiä 4kk ja vaalensin niitä jauholla 2 kertaa. Sen ekan kerran jälkee tietenki ne ei ollu enää niin sileet kun ennen mut aivan mainiot siihen verrattuna et vaalensin ne jauholla (muut pidennykset olis menny jo oli mäsäks), noh vaalensin niitä sitten vielä toisen kerran 1kk sen edellisen värjäyksen jälkeen kun halusin itseni vielä vaaleemmaksi, Sillon huomas jo että alko oleen jo vähän rapeat ja hoitoa tarvitsevat pidennykset. Alko takkuuntuun helpommin, en kuitenkaa jaksanyt öljyttää niitä tai miten kää erikoisemmin hoitaa kun tiesin värjääväni siittä taas 4# ruskeiks. Uskoisin kyllä että jos oisin jaksanu hoitaa niitä ton 2 värjäyksen jälkeen olis ne ollu paljon paremmassa kunnossa, mutta tyytyväinen niihin olin kuitenki siihen verrattuna mitä ne joutu mun kanssa kokeen ja kui huonosti mää niidtä pidin huolta. Nyt tilasin maanantaina uudet 4# pidennykset tältä firmalta ja toivon että laatu on sama kun viimeksi. Toivottavasti en tuu pettyyyn.

      • aign

        En ole kyllä yhtään samaa mieltä. Huonoimmat pidennykset mitä oon koskaan nähnyt.


    • Hiusliinu

      Olen monta vuotta tilannut hiuslisäkkeeni rapunzelilta mutta löysin chloes.filtä kivemman värin ja tilasin ekan kerran sieltä. Hiukset vaikuttaa tosi laadukkailta, mutta värin kanssa meni kyllä ihan metsään. Tilasin raidalliset hiuslisäkkeet, mutta hiusliuskoissa ei ole raitoja vaan kaksi eriväristä liuskaa on ommeltu päällekkäin. On siis ruskea ja keltaisen vaalea hiusosio, jotka ovat ommeltu yhteen ja siihen klipsit. Eivät ne näytä päässä raidoilta ollenkaan, vaan vain siltä että päässäni on blondeja ja ruskeita laikkuja. Väri näytti niin hyvältä nettisivuilla! Pakkauksessa hiukset oli aseteltu niin, että ne näyttivät raidoitetuilta, joten avasin paketin. Nyt niitä ei voi enää palauttaa :( väri oli ombre light #p8/24. Kai nämä on pakko värjätä, vaikka se aina huonontaakin hiuslisäkkeiden kuntoa niin paljon.

      • Jennyatchloes01

        Hei,

        Tämä asiakas oli myös meidän asiaspalveluun yhteydessä tästä aikaisemmin tänään. Minä pyysin häntä lähettää meille kuvan hiuksista jotta me voimme nähdä jos ne on jotenkin vialliset, ja tämän jälkeen me lähetetään hänelle välittömästi uudet.

        Ei missään nimessä ole tarkoitus että hiusten tulisi näyttä kuin päässä olisi "laikkuja".

        PS. Olen siis Chloe'sin asiakaspalvelussa töissä.


    • Hairextensions

      Tein tilauksen lauantaina ja paketti saapui tiistaina! Aika nopea toimitus. Väri tosin vaaleampi kuin kuvassa, muuten hyvät kaikinpuolin.

    • Carkkki

      Tilasin ensimmäiset pidennykseni rabunzelilta, ovat ale kahdessa kuukaudessa menneet niit huonoksi, että itkettää ja haluan vain nämä pois. Olen käyttänyt lämpösuojaa, öljynnyt, rabunzelin omaa hoitoainetta, ja hoitanut niin varoen ja ajankanssa kuin pystyn. Silti harjauksen jälkeen alle 2minuutissa ihan takussa sumpussa vaikka olisin vain istunit paikoillani. Hiukset ovat järkyttävän näköiset suorana, kihartaa ei pysty, rauta ei liiku niissä enää, voin pitää vain lettejä jotta näyttäisi edes vähän enemmän luonnollisilta ja hyvä kuntoiselta. Turhauttaa, haluaisin tilata uudet, mutta pelottaa taas tuhlata rahoja. Olen miettinyt tilaavana chloen vaaleeta hiusnauhaa. Onko laatu ollut hyvä ? Mitä käy värjäyksen jälkeen ? Entä suoraväri värjäysten ? Tykkään värjäillä hiuksiani aina välillä milloin mitenkin, mietin, että pitääkö tyytyä koko blondiin jos haluaa pitää pidennyksiä.

      • Jenny01

        Hei,

        Meillä on moni asiakas joka on värjännyt heidän ostamat hiukset. Me emme voi ottaa valitettavasti vastuuta värjäyksestä, mutta näin yleisesti se on mahdollista eikä hiukset kärsi tästä paljon.

        Minä suosittelen että sinä olet yhteydessä meidän asiakaspalveluun ja he neuvovat sinua sekä värjäyksestä että mikä väri on paras sinulle.

        // Jenny

        PS. Olen Chloe'silla töissä.


    • KutriMari

      On kokemusta, voin suositella! Erittäin hyvälaatuiset pidennykset sain, tulivat nopeasti. Jouduin tosin itsekin värjäämään ne, mutta se ei haittaa. Olin valmistautunutkin siihen. Kestävät siis värjäyksen, ja pesun jälkeen ei ole hapsotusta, eivät takkuunnu, pysyvät pehmeinä, kun vielä muistaa hoitaa niitä hyvin. Ystäviltäni olen paljon saanut kehuja, ne "istuvat" niin hyvin omien hiusteni sekaan. Olen aiemmin tilannut myös muualta, mutta monesti latvat ovat hyvin ohuet, vaikka muuten on hyvälaatuista hiusta. Chloes'n hiukset ovat tasalaatuisemmat latvoihin asti, millä on minulle suuri merkitys. Aion tilata heiltä uudelleen, kun tulee tarvetta. :)

    • Annabellae

      Chloes kirjoittelee itse näitä "ylistäviä" kommentteja. Menin lankaan ja tilasin sieltä pidennykset. Ensinnäkin toimitusaika oli huomattavasti luvattua pidempi ja hiukset surkealaatuiset! EN siis todellakaan voi oman kokemukseni perusteella suositella!!!

      • Jenny01

        Hei,

        Me olemme aina allekirjoittanut kaikki meidän kirjoittamat kommentit mainitsemalla että olemme chloe'slla töissä, joten sinä voit helposti nähdä mitkä on meidän kommentteja ja mitkä eivät ole.

        Olen tosin pahoillani jos sinun hiusten toimituksessa kesti luvattua pidempää ja että ne olivat huonolaatuiset, paras kuitenkin olisi jos sinä voit olla meidän asiakaspalveluun yhteydessä niin voimme auttaa sinua.

        Me olisimme mielellään omatoimisesti sinuun yhteydessä mutta me emme löydä ketään asiakasta jonka nimi olisi Annabellae tms.

        // Jenny

        PS. Olen Chloe'silla töissä.


    • JessicaL

      En valitettavasti voi suositella kyseistä paikkaa, hiukset ovat huonolaatuiset! Tilasin teippipidennykset ja ne menevät tosi helposti takkuun vaikka on oikeat kotihoito aineet käytössä. Ps olen ammatiltani kampaaja.

      • Jenny01

        Hei Jessica,

        Olen todella pahoillani jos hiukset eivät vastanneet sinun odotuksia. Nämähän on käsintehty ja hiustenluovuttajat vaihtelee, joten tästä syystä myös laatu voi joskus vaihdella.

        Minä yritin löytää meidän asiakasrekisteristä sinut, mutta minä en löydä ketään joka vastaa sinun nimimerkkiä. Voitko olla meidän asiakaspalveluun yhteydessä niin me voimme vaihtaa sinun hiukset uusiin mikäli ne meni ihan todella nopeasti huonoon kuntoon.

        // Jenny
        PS. Olen Chloe'silla töissä.


    • Melartin.leena

      Olen alan ammattilainen!minulla on ollut ensiluokkainen kokemus ja olen erittäin tyytyväinen:)

    • Jenjjj

      Aluksi vaikutti hyvältä, mutta laatu ihan sysipaskaa. Kuukauden jälkeen menee uusintaan koko tukka

      • Jenny01

        Hei,

        Ei ole missään nimessä tavallista että meidän hiukset menee huonoon kuntoon kuukaudessa. On mahdollista että olet saanut jotkin huonot maanantaikappaleet, tai oletko ehkä pessyt hiukset shampoolla jossa on sulfaatteja ?

        Paras on jos olet meidän asiakaspalveluun yhteydessä niin voimme auttaa sinua asiassa.

        // Jenny

        PS. Olen chloes asiakaspalvelussa töissä.


    • Ladasha

      Hei Jenny01 jos olet täällä vielä ja osaisit auttaa! Tilasin siis 1kpl Hiusnauhaa sävyssä #60 tasan 8päivää sitten eikä hiuksia vieläkään näy vaikka sivulla luki että postitoimitus kestää 2-5pv :( oon tosi innoissani vaan, ehkä senkin takia ootan niitä niin paljon!! 😋 Tiedätkö tuleeko hiukset ns. Kirjeenä eli suoraan postilaatikkoon, vai onko isompi paketti jolloin täytyy hakea postista?? Osaatko sanoa myös riittääkö yksi paketti hiusnauhaa n.100g koko päähän vai tarviiko olla enemmän hiusta? Mikä on myös paras tapa kiinnittää hiusnauha? Olen miettinyt ommella ne "sew in" tyylillä letteihin, onko hyvä idea? Terveisin saara

    • Tiamariia

      Tilasin hiukset reilu viikko sitten. Hiuksia ei näy ja sähköpostiin ei vastata. En suosittele.

    • oonamaria

      Juu sama täälläkään ei vastattu sähköpostiin

    • Anonyymi

      Kukkuu

    • Anonyymi

      Heissan! Turhaan chloesia mollataan, tilasin sieltä itse light grey-väriset hiusklipsit, ja tulivat ajallaan! Olivat täydellisen väriset, ja ihanan tuntuiset, ihanassa paketissa ❤
      Paketissa oli aluksi avatessa esillä yksi hiusklippisortuva, sen vieressä teksti:"try me first!" Tai jotain...
      Oli varmaankin laitettu sitä ajatellen,että asiakas saa ENNEN Avaamista Koittaa,onko väri sopiva...koska jos sen lopun pakettia ois avannut,olis joutunut maksamaan turhasta,kun avattu paketti... plussaa toi asiakaslähtöisyys kyllä! Maksohan se paketti yli 100€, eikä monestikaan saa oikeita kuvanmukaisia värejä...vähän kyllä kamera hämäsi tässäkin,ei ihan vaalea harmaa ollut, vaan blondiin laitettu harmaansävy, kylmä sävy ilman harmaata väriä...natsasi kyllä täysin omiin hiuksiini, olin just blondista värjännyt harmaalla päälle,lopputulosta buustasin vähän sitruunalla,eli suurin osa harmaista ja sinisensävyistä lähti,jäljelle jäi vaan kylmyys blondissa ja täydellinen lopputulos ❤👍

    • Anonyymi

      EI KANNATA ikinä tilata chloesilta.. palautin tuotteen puoltoista kuukautta sitten eikä vieläkään ole rahoja kuulunut. Olen ottanut monta kertaa yhteyttä ja pyytänyt rahoja takaisin. Olen myös laittanut palautuskuitista kuvan jne. En suosittele kenellekkään tilaamaan sieltä!

    • Anonyymi

      Menetin 200e eikä viesteihini enään edes vastata kun olen 2kk odottanut turhaan pidennyksiä.Todella törkeää.Aion tehdä poliisille rikosilmoituksen.

    • Anonyymi

      Älkää todellakaan tilatko Chloesilta mitään! Tuotteet eivät tule perille eikä rahoja palauteta vaikka peruutus hyväksytään. Asiakaspalvelu on surkeaa!!!

    • Anonyymi

      Olen tilannut Chloesilta muutamia klipsipidennyksiä v. 2018-2021. Ikinä ei ongelmia, tukkakin ihan ok laatuista. Nyt epäilyttää: heillä varastontyhjennys ja isot alennusmyynnit, mutta tilauksesta ei tullut mitään vahvistusta ja luettuani muiden huonoja kokemuksia olen huolissani et eikai mua huijattu. Maksoin hiukset heti. Onko muita jotka tilanneet näistä nyt käynnissä olevista alennusmyynneistä tukkaa ja onko hiukset tulleet perille?? Asiakaspalvelu ei ole vastannut meiliin :(

      • Anonyymi

        Mulla on täysin sama tilanne. Olen tilannut pari kertaa aiemmin kyseiseltä sivustolta eikä ole ollut ongelmaa mutta nyt ei tullut edes tilausvahvistusta ja tosiaan, yhteydenottoihin ei vastata. Rahat kylläkin menny tililtä.
        Mitähän tässä voi edes tehdä?


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe