Turun rosteri

trrooojjaannss

Roostersia on usein haukuttu "maksumiesten" käytöstä, mutta Turun rosteria tarkastellessa ei voi kuin ihmetellä Turun "omien poikien" roolia.
Hyökkäyksessä kentälle ei taida mahtua yhtään turun omaa kasvattia, puolustuksen aloittavista vain muutama taitaa olla jopa alunperi Turkulainen.
Kiitos teillä jotka nostitte Trojansin takasi! Ai niin ja siinä on tuo maksulappu, sillä voit seurata pelejä aitiopaikalta, nää sun rahat käytetään noiden kenttäpelaajien maksamiseen.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lihava_broileri

      Moi Jarmo, vituttaako muuttoliikenne ulospäin?

    • Hessunhauskakaveri

      Ainahan se on ollut niin, että turkulaisest pelimiehet on savustettu ulos seurasta ja ulkopaikkakuntalaiset ovat joukkuetta edustaneet mm.Pori ja Rauma!

    • qwsadewq

      Tää on kyllä ihmeelistä miten täällä toisille seuroille annetaan anteeksi täydellisen ostojoukkueen hankkiminen, mutta kun R signaa yhden Falconsin ylijäämäpelaajan, niin jengi on valmis hirttämään itsensä Roostersin huiviin narikkotorilla.
      Turun touhu kyllä jollain tapaa ihmetyttää, Pinnan Tommin olis varmasti ottanut jokainen joukkue, mutta noi kaksi muuta divarijyrää viemään omien pelipaikkoja, siinä kyllä astuttiin nilkkoja myöten skeidaan.

    • wsderrereeer

      Toi on niin totta, kaikki jengissä varmasti ymmärtää Kuuttilan tai Pinnan signaukset, koska niitä tarvitaan mestaruuden voittamiseksi, mutta mikään ei tapa joukkuehenkeä tehokkaammin, kuin tälläinen mister nobodyjen tuominen rahalla täytemiehiksi.
      toi duuni Roostersissa osataan vielä huomattavasti paremmin, samantasoiset pelaajat on samassa asemassa, näin syntyy joukkue ja joukkueet voittaa mestaruuksia, ei isolla rahalla kootut muukalaislegioonat.

      • porvoofunclub

        Ai vähä niinku Äyräväinen ja muut omat pelaajat?


    • 107

      Edelleen Vaahteraliiga on kilpasarja ei mikään puulaaki harrastesarja.
      Seurat rakentavat joukkueitaan voittamaan, ei pelkästään että olisi kiva harrastus.
      Jos ei itse pärjää Vaahteraliigassa pelaajana, niin pitää pelata alempana, sillä tasolla mihin omat kyvyt riittävät eikä parkua tällä että joku muu vie paikan.

      • exroojunnu

        Sama juttu seuroilla. Jos ei ole sponsoreita niin ei pidä parkua että junnujen pitää se aikuisten töissä käyvien miesten pelaaminen maksaa. Ei ihme että Roostersissa junnut on äänestäneet jaloillaan tuosta asiasta.


    • Urinalcake

      Eiköhän niitä pelkästään "omien poikien" joukkueita kokeiltu melkein kymmenen vuotta ja tuloksena oli yleensä viimeinen tai viimeistä edellinen sija. Veikkaan, että ne "maksumiehetkin" ovat mieluummin voittavassa joukkueessa vaikka vähän pienemmässäkin roolissa kuin ottamassa jatkuvasti pataan pelaamalla kahteen suuntaan. Välillä näinkin päin.

    • älkäänytviitsikö

      Vahvasti eri mieltä. Tää ei ole ammattilaislaji. Kyllä mua ottais kaaliin treenata koko talvi duunin ohella ja sitten roolina pelata spessuissa ja vika neljännes sixtareita vastaan. Ehkä se jollekin riittää, mutta kyllä mä harrastan sen takia, että pelaan jenkkifudista.
      Naurettavinta ikinä on kuvitella, että Vaahteraliiga on joku helvetin kilpasarja. Joku oikeen iso, ammattilaissarja. Tässä lajissa kävellään maajoukkueeseen sisään, jos oot riittävän urheilija. Vaahteraliigan aloitukseen pääsykin onnistuu kohtuullisen helposti -pelaavaan rosteriin pääsee kun tulee paikalle.
      Että sellainen kilpasarja teillä siellä.

      • olethäviäjä

        Mitä sä nyt tarkoita?
        Helppolaji ottaa aloittavan paikka, suoraan pääsee maajoukkueeseen....
        No mut sit sanot et Turussa ei pääse pelaamaan vaikka reenaa koko talven.
        Eiköhän siellä pelaa ne jotka on parhaita? Eli kilpailun kautta siellä Turussa sinäkin voisit ottaa sen aloittavan paikan. Kyllä tämä on kilpasarja ainakin jossain joukkueissa, niitäkin joukkueita (jotka ei liigaan kuulu) ikävä kyllä on jossa aloittamaan pääsee helposti ja turpaan saa noilta oikeilta joukkueilta joka viikko.
        Vaahtis on kilpasarja jossa joukkueiden parhaat pelaa, höystettynä täysin turisti joukkueilla joissa itseään urheilijoina pitävät jätkät esittävät kovia, eikä ole valmiita taistelemaan omasta peliajasta.


      • goroostersgo

        niinko kari gröönroos käveli suoraan takaovesta maa joukkoeen potkasijaksi vaikka oli istunut himassa 10 vuotta, tai petu lippupallon maajoukkoeen pelinrakentajaks samoilla kriteereillä kun joskus oli pelannut


      • sillaikai820

        Ketä oikeasti voi "syödä" edelleen, monta kuukautta kisojen jälkeen, noin paljon tuollaiset asiat kuin Gröönroos tai Petu? Sinne vaan jalkaa toisen eteen ja kyselemään että mites näille paikoille pääsee tai haetaan. Saattepahan sitten ainakin jotain vastauksia eikä tartte jossain foorumeilla parkua.
        Karavaani kulkee ja koirat haukkuu..


    • 1513

      Just tuollaisia reppanoita tarvitaankin "harrastamaan" ja laskemaan tasoa.
      Vaahtera ei ole harrastesarja vaikka se ei olekkaan ammatilaissarja.
      Kovaa voi silti treenata ja olla hyvä mitä tekee.

    • 562

      En oikein ymmärrä tätä itkemistä. Jos olet tehnyt kovaa töitä peliajan eteen koko talven ja silti paikkasi vie joku toinen niin hän on yleensä tällöin tehnyt vielä kovemmin töitä ja ansainnut paikkansa. Se on kilpaurheilua ja on sanomattakin selvää että parhaat pelaa. Jos joku on eri mieltä hänen tulee vaihtaa sarjaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      181
      1836
    2. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      270
      1354
    3. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1275
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1057
    5. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      61
      922
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      68
      916
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      162
      914
    8. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      40
      818
    9. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      57
      762
    10. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      39
      725
    Aihe