Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kohtaamiset julkisissa

Arttu1231

Pohdiskelin tässä että miten naispuoliset ihmiset suhtautuisivat sellaiseen lähestymistapaan että vaan ojentaisi puhelinnumeron ja pyytäisi soittamaan jos kiinnostaa lähteä kahville tms.

Aika usein kun tuolla kohtaa tällaisia miellyttävän oloisia ihmisiä, mutta kun ei oikein ole sen ihmeempää sanottavaakaan niin miksei menisi suoraan asiaan. Vähän sellaisella "ei se ota jos ei annakaan" mentaliteetilla.

Täytyy vaan alkaa pitämään kynää ja pieniä lappuja mukana.

Vai onko se outo tai liian suora lähestymistapa?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ujosinkku82

      Jos mua lähestyttäis noin, niin laittaisin tekstaria, jos siis olisin itsekkin kiinnostunut. Itse sinkkuna olen tosi huono tutustumaan ns. livenä mielenkiintoisiin miehiin, ihastun siis hyvin harvoin ja en uskalla puhua mitään, joten tekstari olisi kiva vaihtoehto :)

    • jos.löytyy

      "Täytyy vaan alkaa pitämään kynää ja pieniä lappuja mukana."

      Tai miten olisi käyntikortin antaminen

      • Arttu1231

        Periaatteessa joo, mutta käyntikortissa on kaikenlaista epäoleellista tietoa. Jos siis esim työpaikan käyntikortti.

        Eikö käsinkirjoitetusta lapusta tule jotenkin spontaanimpi ja aidompi vaikutelma kuin valmiista käyntikortista?


      • Ujosinkku82

        En pistäisi pahakseni käyntikorttiakaa, mutta käsinkirjoitettu lappunen mukavempi :)


    • Koitappa

      Hyvä idea! :)

    • Keskellä_päivää

      Joo, käyntikortista tulee jotenkin sellainen fiilis, että jaat niitä joku 10 päivässä sinne tänne. Käsin kirjoitetusta viestistä tulee sellainen olo, että se on henkilökohtaisesti vain ja ainoastaan minulle, eikä niin että sadalla muijalla on sun kortti.

      Minua lähestyi kerran kaupassa mies, joka asiallisesti ja selvin päin alkoi juttelemaan. Kertoi rauhallisesti itsestään ja sitten kertoi, että on kiinnostunut minusta jne. Menin tosi hämilleni tällaisesta, ja olin/olen varattu, joten lähestyminen ei johtanut mihinkään. Mutta oli se parempi, kuin känniset iskuyritykset.

    • PierreBien

      Jos olet komea, niin toimii. Jos et, ei toimi

    • Ihanaidea

      Kannatan tätä ideaa ja lähestymistapaa!..En laittaisi pahaksen ollenkaan..Tämä olisi ihan yllätys!!

    • vaimitä

      ensinnäkään naiset tuskin antaa merkkiä jos ovat bussissa nähneet kiinnostavan

    • ikkunanpuollella

      bussi on ehkä ainoa paika missä pääsee toisen lähelle. olen usein miettinyt sopivannöisen tupsahtaessa viereen ett antasko paperilla puhelinnumeron tai terkkuja ulkonäöstä ja ajatuksistani. mitään tuskin häviää.

    • Gostns

      Annat itsestäsi liian epätoivoisen kuvan jos jaat lappusia pelkän ulkonäön perusteella. (Muuta tietoa sinulla ei naisesta ole jos et juttele hänen kanssa) lisäksi annat aran vaikutelman (äkkiä lappu kouraan ja karkuun kun pelottaa) Molemmat ovat naisen kiinnostumistodennäköisyyttä laskevia seikkoja (ammattikielellä DLV).

      Toinen seikka on se että nainen ei tiedä sinusta mitään miksi tuntisi sinuun vetoa. Sinun pitää demonstroida naiselle että sinulla on arvoa. Esim. Jos olet liikkeellä kahden naispuoleisen kaverin kanssa ja kohde näkee että naiset viihtyvät seurassasi, ja sitten käyt ojentamassa lapun kohteelle - saattaa soitto tullakin!

    • tankereuds

      Mulle kävi kerran niin, että itseäni vähän vanhempi nainen tuli vastaan marketin käytävällä ja pyysi kättäni. Hän kirjoitti kämmenselkääni omat nimikirjoaimet. Annoin hänelle Radiolinjalta saamani käyntikortin.... Se johtanut mihminkään. Myöhemmin tietnkin juteltiin ja hän aina hali kohdatessa.
      Kait mä sit olin sellainen etten ole mikää vaarallinen..... joskus tietenkin miettinyt sitäkin, että olis laittanut hänet ns. kontilleen ja tuupannut lastit suoleen. Ei ihmiseen voi suhtautua aina pelkällä kaveruudella.

    • asfdsa

      Otettu olisin tietysti jos joku tulisi kerrankin selvin päin juttelmaan. En varmaan soittaisi heti mutta laittaisin viestiä, jos mies vaikutti mukavalta ja normaalilta. Antaessa sitä puhelinnumeroa olisi tietysti kiva jos yrittäisit vähän smalltalkata tai jotain, että ehtiin luoda siitä toisesta ihmisestä jonkinmoisen käsityksen.

      • Thorxz

        Kyllä. Pelimiesneuvo on että numeron saatua kannattaa jutella ainakin viisi minuuttia.


    • hgjk

      Varmasti jotkut naiset tykkäisi, minä en ottaisi tuollaisen jälkeen yhteyttä (en oikein innostu tuntemattomista miehistä)

      Mutta sillä tavalla on toiminut, että kerran juteltiin erään miehen kanssa pysäkillä ja jatkoimme sitten bussissa juttua (hän oli fiksu ja todisti omaavansa tilannetajua, ja keskustelutaitoja yms. (kaikki naiset eivät tuostakaan välitä, joten ei kannata alkaa kopioimaan tätä, voimennä pieleen). Kun olin jäämässä pois omalla pysäkillä, hän ojensi käynttikorttinsa ja sanoi toivovansa, että otan yhteyttä edes sähköpostilla.

      Hänelle vastasin.

    • Feminines

      Hmm... Tämä on vähän monipiippuinen asia.

      Toisaalta itselläkin (kuten ehkä kaikilla?) on ollut tilanteita, joissa on nähnyt jonkun jostain syystä kiinnostavan olennon esim metrossa tai missä lie, ja sitten se siitä tilanteesta johtuen katoaa. Jos tuollainen lappusysteemi olisi ns normaali tapa, niin monet romanssit olisi saattaneetkin saada alkunsa. Onhan se sääli, jos on niin hankalaa tehdä tuttavuutta muualla kuin jossain kapakassa tai yökerhossa! :( Erityisesti jos on katseita ja hymyjä vaihdettu, on se lappusysteemi jotenkin paremi, saa hengähtää ja avata keskustelun rauhassa (jos on kiinnostunut).

      Toisaalta siinä on vaara, että antaa toisaalta ujon/epavarman kuvan, kun ei uskalla sanoa mitään, ja heittää vain lapulla. Ehkä jopa oudon kuvan sen small talkin puutteen takia. Kyllä luonteva, lyhytkin keskustelu aina avaa jäätä paremmin, sitten sen jälkeen voi antaa lapun ja sanoo että olisi kiva jos soittaisit tms :)

      Toinen vaara on että antaa ns gigolon kuvan itsestään, jos pelkän ulkonäön perusteella lähestyy. Mutta sen vaara on kyllä paljon pienempi, koska kyllähän ihmisestä pystyy intuitiivisesti päättelemään joitakin asioita ilmeiden, kehonkielen, vaatetuksen ja olemuksen perustella myös.

      Suurin osa ihmisistä on kuitenkin imarreltuja jos joku osoittaa kiinnostusta itseä kohtaan.

      Kaikenkaikkiaan olen sitä mieltä, että jos ja kun toinen vaihtoehto on se, ettei koskaan näe tai kuule tuota mielenkiintoista kohdetta enää, niin mitä siinä tosiaan menettää jos jättää lappusen peräänsä?

      Jos itse kuvittelen muutamia kohtaamisia menneessä, ja osa olisi laittanut lapun, olisin voinut jotakin tekstatakin :) Sanoisin että se on aika tilannekohtaista!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe