Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jospa aloitettaisiin se Kemin siivoaminen.

Jenkkiautopaperimies

Facebookissa, sosiaalisessa mediassa vauhkotaan kuinka maahanmuuttajat pitäisi saada pois sosiaalitoimen tuilta ja yms ja suomi pelastuisi.
Tosi asia on kuitenkin se, että helpoitan saataisiin rahaa kun alettaisiin ihan laittamaan perus kemiläiset vastuuseen teoistaan. Viinan trokaajat, pimeästi töitä tekevät ja yleensäkkin lainrikkojat.
Nämä samat ihmiset ketkä omalla nimellään meuhkaavat kuinka systeemiä käytetään hyväksi. Jos he maksaisivat sen takaisin minkä ovat valtiolle velkaa niin siitä rahasta jäisi paljon enempi entä jostain sodan runtelemana perheen auttamisesta.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UllaMelkonen

      Pitäs kaikki pieni kikkeliset viedä poies Kemistä. Tosin ei tänne sitten jäis muita kuin maahanmuuttaja miehiä. Joka olis oikeestaan ihan hyvä juttu.

    • Velkarahaa

      Kemin sosiaalipuolen hörhöistä ollaan samaa mieltä. Täällä on niitä liikaa, kun on otettu se linja vuosia sitten. Tietyt naapurikunnat on edesauttaneet sitä näkyvästi.
      Pakolaistyö on sinällään arvokasta, mutta sille täytyy aina löytyä myös rahoitus. Valtio ei korvaa kuluista syntyneitä kustannuksia täysimääräisesti ja jos kunnan taloustilanne on huono, kuten Kemillä on niin olis syytä harkita jatkoa. Vai pitääkö sitä jatkaa, jotta saadaan pidetyksi suuri organisaatio toiminnassa ? Alla olevasta linkistä voi lukea kuinka siellä mainitussa kunnassa on tehty johtopäätöksiä ? Tämä trendi tulee jatkumaan vaikka valtiovalta ajaa sitä kuin käärmettä pyssyyn. Halpatyövoimaahan siinä haetaan ei Kepu ja Kokoomus olis muuten voimallisesti sen takana. joten eiköhän Keminkin olis syytä pitää muutaman vuoden tauko ?

      http://yle.fi/uutiset/etela-pohjanmaa_sulkee_ovensa_pakolaisilta_ainoana_maakuntana_suomessa/7890219

    • vierestäkatsoja

      Rahat riittäisi jos nämä ammattikoulun ihmelapset katsoisivat peiliin ja näkisivät omat rikoksensa ja vastuuseen niistä. Turhalla pelottelulla ja asioiden vääristelyllä laitetaan kaikki yhteiskunnan ongelmat muiden kuin omaan piikkiin. Kun itse ovat olleet vuosien ajan loisimassa ja nauttimassa yhteiskunnasta maksamatta sitä mitä muutkin.

    • kukkismoku

      Jaa kukkahattu mokuttaja tuli tänne kommentoimaan anonyymisti kun ei omalla nimellään sitä kehtaa tehdä siellä missä keskustelua käydään!

    • Mirkku989

      yks raiskari musta mies karkoitettu kemistä! ei vain otettu tarpeeksi aikaisin tosissaan..jotain piti tapahtua... ennenkuin alettiin toimimaan

    • apin8

      Kuka se työt tekee Kemissä , jos maahanmuuttajat käännytettäisiin . Paikalliset lorvii kaljakuppiloissa ja toiset lorvit ajaa uusilla maastureilla hedelmäpelien ääreen .

      • otemporaomore

        Kuules nyt, ei ne ole ennenkään siellä töitä tehneet. Illalla lähtevät kulmille ajaa karvaralliaan miehet Joille maksoimme ajokortin auto koulun. Naiset hoitaa kodin ja synnyttää lapsia. Hitoille nuo maastamme.


    • jhökskkss

      Eihän täällä ole kaljakuppiloita!

    • Ihmekaupunki

      "Jos he maksaisivat sen takaisin minkä ovat valtiolle velkaa niin siitä rahasta jäisi paljon enempi entä jostain sodan runtelemana perheen auttamisesta." Mitä ihmettä he ovat valtiolle velkaa? kerro, kun kerran syyttelet.

      • huvasuomi

        Kyllä sulla maailmanhalaaja mieli muuttuu, kun joudut itse leipäsi tienaamaan ja laskusi maksamaan. Niin se on käynyt muillekin kaltaisillesi.
        Suomella on jo nyt 100 miljardia velkaa ja mielestäsi maailmaa pitää lisää halata, auttaa, tiedätkö miten se on mahdollista, ottamalla lisää velkaa.
        Jos loputtomiin pitää velkarahalla muita auttaa, tulee velkoja aikanaan maksamaan sinun lapsesi ja lapsenlapsesi, sitäkö haluat ?
        Varmasti hyvää tarkoitat, mutta ensin on saatava Suomen velkaantuminen taittumaan, oman maan asiat kuntoon, vanhustenhuolto ym. Autetaan sitten muita kun yllämainitut asiat saadaan kuntoon.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe