Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ei kiitos rentuille

Opettakaa_tavoille

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015033119449887_vi.shtml
Itse en kuulu renttuja ihannoiviin naisiin. Tämän tyyppisille jätkille pistän aina jauhot suuhun ja pyrin nolaamaan heidät huolella. Näytän heille aina peiliä.
Omassa kaveripiirissänikin on paljon naisia, joihin tälläiset, kaikenmaailman rentut ja rääväsuiset, lähes sovinistisiat vetoaa.
Itseeni vetoaa, vain hiljaiset, tai syrjäänvetäytyvät ja sellaiset herrasmiestyypit.
Hyvät naiset! Kouluttakaa näitä rääväsuumiehiä. He ovat aikuisia, heidän on jo aika oppia ihmisten tavoille.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tavoille_opetettu

      Äitinsä olisi kuulunut opettaa poikansa tavoille. Hyi häpeä myös vanhemmille! Minä en syty renttu-pellestä ja olen kerrankin Laasasen kanssa samaa mieltä. Renttu-ukkoja tekis mieli läppäistä suulle ja suu pestä saippualla. Mistä niitä tapoja oppii ellei nimenomaan omilta vanhemmiltaan joten pistää miettimään millaisia suomalaiset ovat kasvattamaan lapsiaan. Jo tarhaikäiset ovat usein todella huonolle tavoille opetettu. Valitettavasti naisiltakaan ei osata vaatia käytöstapoja joten siinä on tulos.

    • reeenytu

      Monet prouvat kaipaavat meit rentui. Ovat jopa yön poissa ukkonsa vierest meiän takia.

      • Richbitch5

        Harvassa taitavat nämä rouvat kuitenkin olla, ja teidän takia nyt ei kukaan ole mistään poissa, ehkä syynä on helppo pano tai jotain muuta yhtä mitätöntä.

        Renttujen omakuva on hyvin vääristynyt vaikka sisimmässään tietävät olevansa elämän luusereita.


    • jupjupjup

      Työpaikoilla nää naimisissa olevat rentut/myös varatut naisetkin olettaa,että kaikki muut elävät heidän vuokseen, ikääntyneet ihan maailmanloppuhäiriköitä. ovat käsittämättömiä ilmapiirin pilaajia. Sinkut eivät näiden narsistien mukaan saa pariutua laisinkaan. Koko maailma pyörii naimisissa olevan narsistin navanympärillä. Juuri sen joka todellisuudessa ei ole koskaan kuunnellut toista ihmistä vaan elää omien päähänpinttymiensä ja kokemustensa kera muita vainoen.

      On työpaikkoja joissa joutuu monet vaikenemaan, että nämä itsensäkorottajat saavat tuntea olevansa varsin nerokkaita ja huipulla. Ja syyllinenkin aina heidän uhreista tehdään.

      Ja just joo sitten tollasta typerää huumoria, kun tossa yllä.

      Pitäis olla enemmän rohkeita ihmisiä ja sanoa suoraan näille häiriköile, tanssilavakulttuurikin meillä oli ennen, mut senkin on saanut parisuhdeterapian tarpeessa olevat naimisissaolevat narsistit loppumaan, tanssiravintoloissa ei voi enää käydä, kun nämä samat häiriköt käyvät pokaamassa hoitojaan,eivätkä edes tajua,että ongelma on juurikin heillä itsellään. Nämä häiriköt eivät käytä ehkäisyäkään ja viis välittävät tuleeko kohde raskaaksi, jos tulee niin sekin on parisuhdeterapiantarpeessaolevan runkkarin mielestä naisen syy ja vika. Yleensäkin mieslutka kääntää kaiken muiden syyksi. Lorinuotiollahan tätä aihetta käsiteltiin jokin aika sitten, donner sielä mainitsi, että hänestä itsestä riippumattomista syistä hän ei ole saanut tavata lapsiaan. Loiri lirkutteli,et on kiva elämä ollut kun on ollut monia naisia. Ei tajua pieni ihminen miksi ihminen joka oikeasti on mokannut useaan kertaan haluaa vielä televisiossa sitä mainostaa ja yrittää siitä tehdä normaalia käyttäytymistä.

      • Eimullevoitapahtua

        Oletko varma omasta suhteestasi. Hahhahhaa. Siis aivan varma...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe