rinnat pienemmäksi ilman leikkausta ruokavaliolla?

sadbigboob

Millä tavoin saisi suuret rinnat pienemmäksi? Olen yrittänyt laihduttaa, mutta rinnat ei pienene. Plastiikkakirurgi sanoi, että ehdottomasti pitäisi tehdä rintojen pienennysleikkaus mutta hän ei sitä ala tekemään koska se olisi suuri leikkaus ja on " kilpirauhasen liikatoiminta " ( ei kuitenkaan vasta - aineita, yläraja t4v arvolle 22, minulla vain 38 eli korkeintaan lievä liikatoiminta, ei oireita ) . Kilpparia jarruttavia lääkkeitä en voi käyttää.
Isot rinnat painaa kumaraan, raskasta kelata pyörätuoliakin, isoja kystia täynnä... Onko ruokavaliosta apua rintojen pienentämiseen? Ja muutenkin painon kontrollointiin jonka ei tarvitse enää tippua. Ruokavalioni on päivässä:
Aamulla: kupillinen kahvia ( ei maitoa, ei sokeria ) , siivu minihiilaria, oivariinia, juustosiivu, keittokinkkusiivu, kananmuna
Keskipäivällä: bulgarianjugurtti, siivu minihiilaria, oivariinia, juustosiivu, keittokinkkusiivu, kahvia
Iltapuolella 17 maissa ruokaa ( maksalaatikkoa, broileria tai mitä sattuu olemaan )
Ei iltapalaa, sydämen terveydelle tilkka konjakkia ( lääkärin suositus ) .
Jätin pois pian kuukausi sitten päivittäiset pullan, keksit, satunnaiset suklaan ja jäätelön, vähensin leivän syömistä yli puolella, en syö enää iltapalaa vaikka maha kurniikin usein nälästä ja tiukkaa on tehnyt olla ilman. Pitääkö seuraavaksi karsia rasvasta että rinnat pienenisi? Lääkäri vain naureskeli kun sanoin laihdutusyrityksestä. Lihakset on surkastuneet, energiankulutus on olematonta, sillä valtaosan päivästä vietän istuen, kelaan pidempiä matkoja tuolilla... mutta ei kohta ole voimia.
Kaikki huomauttelee suurista rinnoista ja niille olisi lääketieteelliset perusteet pienentää, mutta ei tehdä mitään pienennyksiä, kun on " kilpirauhasen liikatoiminta " . Olisiko ruokavaliosta apua? Rinnat on tuskalliset kun ne on niin suuret. Ei e - pillereitä, ei hormonikierukkaa... kohdunpoisto toiveissa. Mutta en tiedä suostuuko gyne edes siihen. Harmitti kun plastiikkakirurgi kieltäytyi. Hän sanoi että " kukaan hullu ei käy pienentämään rintoja vaikka se olisi todella tarpeen. Tulee arpiset rinnat ja parantuminen on hitaampaa. Riskit on liian suuret. " Se oli pettymys, kun itse on kuitenkin yrittänyt karsia ruokavaliosta turhaa pois... Fysioterapeutti sanoi, ettei rintoja pienennä mitkään liikkeet.

6

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • shutterly

      Voi yksinkertaisuus! Pois oivariini, pois bulgarian jugurtti. Juusto rasvattomaan raejuustoon ja jugurtti viiliin. Enemmän vedenjuontia kahvin sijaan ja kevyempää ruokavaliota muutenkin. Pysyvästi turhat pois ( jäätelö, pulla jne. ) ja samoin konjakki. Rintojen suuruus on pitkälti rasvakudosta. Ja kystat johtuu myös liiallisesta rasvasta. Googleta " miten välttää kystat luonnollisesti " niin siellä on annettu ohjeita. Lääkäri on fiksu eikä ala turhaan operoimaan ennenkuin olet tehnyt itse tarvittavat ruokavaliomuutokset. Ja mitä niiden jälkeen on, hyväksy rintasi. Kystat tyhjennetään punktoimalla neulalla vaikka joka kuukausi.

    • sadbigboob

      Ei suostunut gynekään kohdunpoistoon - eikä löytänyt kokeilemalla mitään aristavia kystia joten peruin ajan punktioon. Mittani ovat; rintojen ympärys 82 cm, vyötärön ympärys 57 cm ja lantion ympärys 74 cm. Ei ole rinnat pienentyneet. Ne on olevinaan kivuliaat ja tuolin kelaus käy hankalammaksi. En ole vielä pystynyt karsimaan ruokavaliosta pois jugurttia... rasvattomasta viilistä en tykkää, marjoja en voi käyttää.

      • sadbigboob

        Unohtui mainitsematta että on 162 cm ja tällaiset mitat... nesteenkäyttörajoitus on max. 1.5 litraa päivässä sisältäen ruuan mukana tulevan nesteen " rakkohalvauksen " vuoksi. En tunne tyhjentämistarvetta.


    • shutterly

      Voi idiootti! Kun et voi syödä viiliä, siinä säästät kun jätät pois jugurtinkin. Et ole mikään hoikka mittojenkaan perusteella. Sitä paitsi onhan kuntosalilla liikkeitä ja laitteita jotka muokkaa rintoja ja vartaloa. Lopeta tuollainen " miten toiset voi minua auttaa? " ajattelu ja tee itse jotain! Ehkä pääset tuolistakin eroon kun saat liikettä ja voimaa jalkoihisi ja kroppaan muutenkin. Siis jätä minimiin rasvat, tee punnerruksia, työnnä käsillä seinää vasten, tee vatsalihasliikkeitä jne. Saisit kiinteytettyä ihrojasi ja kroppaan liikettä, aineenvaihduntakin paranee. Pyydä vaikka ravitsemusterapeutilta apua ruokavalioon. Ensisijaisesti kuitenkin pois rasvat ja konjakki.

      • kuinkapienivyötärö

        Ei ole hoikka mittojen perusteella? Kuinka pieni pitää vyötärön ympäryksen olla, että on hoikka?


      • mamikka

        Vyötärön ympäryksestä päätellen et ihan jättiläinenkään ole. Serkkuni lahdutti yli 100 kilosta vajaaseen kuuteenkymmeneen (laihdutusleikkaus)niin jäi tissesitä vain lätkät jäljelle. Mutta ei kaikilla käy noin.

        Sinuna söisin kevyehkön terveellisesti ja normaalin iltapalankin ottaisin. Eikö sinulle lounas maistu vai miksi korvaat sen toisella aamiaisella? Vosit syödä sekasalaattia, keittoja, munakasta ym. Itselle sallisin myös herkut kohtuuden rajoissa tietenkin. Kitukuurille ei paljolla pääse - voi olla että ne tissit ei vaan suostu pienenemään vaikka laihtuisitkin tai laihtua pitäisi niin paljon että se kuihtuisivat myös.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      243
      2233
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe