opiskelijamaajoukkue

wqeasd

iso käsi taas meidän valmennusteamille, tasaisen varmaa jälkeä vuodesta toiseen, ei ole väliä mikä maajoukkue on kyseessä.
ens vuonna kun kun tulee enää 35-0 käkeen, niin voidaan taas todeta kuinka eteenpäin on menty.
hienoa duunia äijät, keep on doing good work.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuoppi_fun_club

      Takuuvarmaa punanuttuvalmennusta. Millonkohan Tuoppi keksi itselleen jonkun toisen lajin kun ei näytä oikein tuossa jenkkifutiksessa onnistuvan. Joku pesäpallo voisi olla ehkä helpompi laji.

    • eiymmärrä

      Ja kysymys kuuluu mitä vittua herrat kokkonen kriivarinmäki ja valasti tekivät ottelussa "urheilukoulu" statuksella ? en tiennytkään että se luokitellaa nykyään korkeakouluksi. Onhan kyseessä sentää varusmiespalvelus.... Sinne meni pelipaikka useammalta OIKEALTA opiskelijalta...

      • härskiä

        Jos mietit mitä seuraa kyseiset pelaajat edustavat niin eiköhän se siitä selviä??? Jos Valasti olisi edelleen ollut Wolvojen rosterissa niin tuskin kutsua olisi tullut. Mutta kun on punanuttuja taas sivuraja täynnä tässäkin maajoukkueessa niin ei mikään yllätys eikä myöskään yllättänyt lopputulos 0-40 varmaan ketään?? Perusmeininkiä punasilta että pitää saada oikea lopputulos keinoja kaihtamatta!! Olisiko ollut kuitenkin järkevintä että Tuoppi olisi jättänyt opiskelijasarjan ihan opiskelijavalmentajille ja keskittynyt siihen miesten maajoukkueen kehittämiseen kun siinäkin näyttäisi olevan työsarkaa ihan riittämiin?!? Liittoa kun ei ole opiskelijoiden SM-sarjakaan millään tavalla kiinnostanut koko kevään aikana!!


    • Pesse

      Ymmärsinkö oikein että valmennuksessa oli Suomen "kerma"?

      Jos näin niin voi meitä. Toivottavasti nuo tumpelot eivät vaan mihinkään seurajoukkueeseen sotkeudu katsomovalmentajineen. Sotkevat vielä ajatuksillaan uusien valmentajien päät.

      Suosittelisin kaikille pikaista eroamista tehtävistään.

    • Sillaikai12345

      On tää huikeeta. Mitä tahansa, kuka tahansa, mistä tahansa tekee jotain jenkkifutikseen liittyvää niin paskaa pusketaan niskaan niin että soi. Juu, dunkkuun ne sai 40-0 tyylisesti niin onhan se kokonaan valmennuksen syytä eikö?
      Osa jätkistä jotka siellä höntyilee on hädintuskin nähnyt jefua 3kk sitten. Kyllähän sillä materiaalilla nyt rakentaa vaikka NFL- porukan eikö?
      Vaahteraliigatasoiset ei paljoa auta jos loput ei tiedä mistään mitään..

      • Se_sama_Roosters_baby

        Olen samaa mieletä että jos tonne olis hommattu NFL pelaajia niin lopputulos olisi tuolla valmennuksella ollut ihan erilainen. Tosin silloin olisi ollut taas ihan sama kuka sielä sivurajalla olisi ollut mappeja heiluttelemassa. Ilmeisesti et ole sisäistänyt sitä että Suomessa tarvitsee tehdä niin päin että katsotaan mille pelipaikalla on mitäkin pelaajia ja etsitään niistä ne vahvuudet eikä niin, että suunnitellaan pelisysteemi ja koitetaan sitten istuttaa pelaajat siihen systeemiin vaikka eivät pystyisi pelaamaan järjestelmää.


      • 20plus19

        Kysymyksenä ilmaan: olisiko kokemattomien pelaajien valmentamiseen parempi valita valmentajia, jotka tekevät sitä säännöllisesti? Niitä on varmasti divareissa kohtuullisesti...


      • Pesse

        En tiä mut kyllä pelivalinnat oli niin läpinäkyviä läpi ottelun, ei kauheasti tarvitse Stopea scoutata - ei löydy yllätyksellisyyttä.

        Olis sitä palloa voinut laittaa ilmaan oikeasti ja yrittää edes, nythän tyydyttiin toimimattomaan juoksupeliin: 5-11 vs 15-25 erona 200j ja muutama td. Ja spessuista nyt ei jaksa edes wihnettää.

        Sama trendi on heiton osalta Suomen lippulaivalla. Nykyfudista ei voiteta ilman heittopeliä, näille dinosauruksille se on nähtävästi mahdoton ymmärtää.

        Herääkin kysymys että miksi jatkuvasti toitottetaan suomi-QB:n puolesta, kun ei niiden kättä käytetä maajoukkueissa.


    • Kampela

      Saako Einoa nyt kritisoida ku vaihto kaupunkia?

      • Roosters_baby

        No nyt saa koska Trojans on paska ja imuroi kaikki pelaajat. Roostersistakin imuroitiin 31 pelaajaa. Ei muuten liiton sivuilla ole näkynyt otteluraporttia tai edes lopputulosta eilisestä pelistä. Olisikohan ottanut koville?


      • Iso_stobe

        Olisikohan Tuoppi kieltänyt ettei saa pistää mitään rapsaa pelistä kun meni hommat niin perseelleen?


    • muidenvika
    • Valmennus_vaihtoon

      Itsekin alan menettää makuni tuohon Tuoppiin ja Titolaan.
      Tuopilla ei ole enää ollut mitään annettavaa (paitsi karhean uskottava ääni ja euroviisu kappaleen sanat) maajoukkueelle viime vuosina.
      Titola on aivan pihalla (kuten oli viime vuonna Turussakin) tuon hyökkäyksen johtamisen kanssa.
      Karppisesta olisi otettavissa enemmän ulos ja muutenkin valmennusta voisi jo nuorentaa mj-tasolla!

    • wqaazzzc

      Eniten naurattaa nää selitykset täällä, kuinka jotkut pelaajista ei ollu nähnytkään jefua 3kk sitten ja vain höntyilee siellä.
      jos joukkue on tuolla tasolla, niin eikö A-maajokuueen valmennus ole aivan väärä tälläiseen projektiin, opiskelijasarjan valmennus olisi riittänyt aivan hyvin, eikä tulos olis varmasti ollut huonompI.
      todennäköisesti kaveriporukan Meksikon lomareissu on ollu suurin motivaattori maajoukkevalmennuksen mukaanlähtöön.

    • vaihtoon

      Onhan tää nyt aivan naurettavaa, ettei muka ketään muuta valmentajaa löydy. Ottakaa vaikka divisioonasta Vaasan valmentajat. Tai vaikka Tampereen valmentajat tai edes Joku Muu kuin nää samat naamat. Alkaa todella kornilta näyttää kun kaikkia Suomen maajoukkueita valmentaa samat nimet kuin vuonna 2000. Totta, silloin saatiin EM-kisoista mitalia, mutta siitä on kaverit hei 15 vuotta ja laji ja varsinkin pelaajat on vaihtuneet.

      • Jami-Seinäjoki

        Just, että Vaasan Seppo olis taas hoitanu homman himaan. GIMME A BREAK ...


      • Vidumitäskeidaa

        Vaasa hoitaa kaiken, myös maajoukkueet (miehet, naiset, junnut), liittokokoukset ja mitä nyt onkaan. Vaasa=Liitto


      • eikun

        Ei kun pointti oli että voisiko edes y-r-i-t-t-ä-ä pikkuhiljaa jotain muuta valmentajatiimiä kuin tätä vanhaa. Ihan vaan reippaasti päästetään irti Tuopista ja Titolasta. Olen aivan varma että lajin tulevaisuus ei vaarannu. Kuka tietää, saatettais kentällä nähdä jotain uuttakin vaihteeksi.


      • Kaleonkingi
        eikun kirjoitti:

        Ei kun pointti oli että voisiko edes y-r-i-t-t-ä-ä pikkuhiljaa jotain muuta valmentajatiimiä kuin tätä vanhaa. Ihan vaan reippaasti päästetään irti Tuopista ja Titolasta. Olen aivan varma että lajin tulevaisuus ei vaarannu. Kuka tietää, saatettais kentällä nähdä jotain uuttakin vaihteeksi.

        Ihan yhtä todennäköisesti kun että Kalervo Kummola saataisiin pois hokiliiton johdosta ilman että mies tajuaa itse vetäytyä sieltä pois.


    • easyraideri

      Ei siitä varmaan ole kyse kuka olis hoitanu homman himaan, ihmetystä herättää miksi maajoukkuevalmentajat joiden pitäis olla meidän valmennuksellinen eliitti, lähtee yhtä-äkkiä vetään tälläistä projektia, jossa iso osa pelaajista on ihan untuvikkoja, mitä annettavaa tässä on puolin ja toisin.

      • FinnairPlusPisteet

        Vive la Mexico!


    • HassuhessuH

      Hyvinhän se meni :D
      Spessuja ei oltu vissiin reenattu ollenkaan vaikka Tiistai-Torstai-Lauantai on (tai ainakin on ollut) mj:n spessuvalmentaja. Olis varmaan kannattanut enemmän juosta keskeltä.. Heittämistä oli ihan liikaa ja samoin kiertopelejä. Puolustus vakuutti myös!
      Ehdottomasti jatkoa tälle parinkymmen valmentajan porukalle, osa niistä oli pelaajienkin kanssa jopa puhunut (onneksi ei kaikki sentään). Sitä kummastelin et miten Turkulainen oli päässyt soluttautumaan valmennusryhmään? (tosin hänhän on tunnettu reissaaja eikä aivan kovimmasta päästä joukkueeseen sitoutuja)

    • opiskelija1989

      jäin odottelemaan opiskelijoiden maajoukkueesta yhtä kattavaa raporttia ja kuvakollaasia kun mitä U15 scrimmgesta ruotsia vastaan mutta ilmeisesti tappio otti sen verran koville että homma haudataan kaikessa hiljaisuudessa unholaan vaikka lippurahat kelpasi liitolle kyllä pelistä ....


      http://www.sajl.fi/?x167512=3667357

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      203
      2412
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      62
      2308
    3. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      71
      2053
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      311
      1891
    5. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      147
      1495
    6. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      89
      1404
    7. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      37
      1245
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      89
      1176
    9. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1166
    10. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      184
      1112
    Aihe