miten ilmenee miehellä 30 villitys?

loppusjo

lapsia siis on meillä mutta kun halut tuppas tuolta kauniimmalta nyt vähenemään ja mulla senkus lisääntyy. vilkuilen jatkuvasti muita naisia ja kuvittelen kaikkea. rakastan silti kultaani vaikken aina ymmärrä ja suht tyytyväinen oon hänen käytöseensä. tuskin tämä on sitä villitystä? kuin nuoruus ois jäänyt puolitiehen...

13

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ingentroll

      Mulla 30:n villitys oli sitä että lopetin viinalla leikkimisen ja aloin panostaa kunnolla perheeseen. Lopetin vielä tupakanpoltonkin. Kannatti.

    • saunaseija

      mitttess muil?

    • kauheaahimoavaan

      odota kuule vaan, kun tulee neljänkympin ja viidenkympin villitys ja kuudenkympin kullitus.
      pahenee kuule vaan. naisilla ainakin himot vaan kasvaa.

    • ifanoff

      Itse olen pettänyt aina kun on tullut paikka,nykyään olenkin jo eronnut ja lapset asuvat äitellänsä. Ei siinä mikään villitys sen kummemmin tule. Oma muija rupeaa kyllästyttämään ja sitten tekee mieli muita kauniita sekä seksikkäitä nuorempia naisia, yleensä suomalainen vaimo tuppaa rupsahtamaan todella nopeasti kun on lapset tehnyt. Siinä ei kuule ihme ole kun noita upeita kaunottaria katsoo ja oma akka on ylipainoinen valittaja että mieli tekee jotain parempaa. Antakaa paukkua vaan miehet,kerran tällä vaan eletään eikä sitä kannata pilata nyhjäämällä itsestään huoltapitämöttömän epäseksikkään kotilehmän keralla

      • Ihmeensekavaolet

        Mitä ihmettä teit ämmällä ja kakaroilla ollenkaan? Täytyikö joku kokeiluvaihe elää eikä se sovikkaan minulle? Ei jumankauta kuinka olette kaikkein tyhmintä sakkia mitä maan päällä kantaa. "Tää täytyy kokeilla" kun kaveritkin tekee vai mikä ihme saa kokeilemaan perhettä.

        Alapäälläkö teet elämässäsi VALINTOJA? ANNA paukkua vaan mutta mitä ihmettä teet siinä välissä jostain suomalaisesta vaimon ja vielä kakaroita. Tätä ihmettelen MIKSI siihen väliin runkata väkisin perhettä?


      • ifanoff

        noinko on?
        Ihmeensekavaolet siinä iässä,komea parikymppinen jätkä tiet auki joka suuntaan
        sitten joku simpsakka eloveenatyttönen ankkuroi sut paikoillesi tietäen itsekin että lehmän sai, oikean tikittävän aikapommin .
        eihän sitä siinä iässä ja vähäisellä elämänkokemuksella voinut tietää mistä puusta suomalaiset akat on todellisuudessa veistetty.
        Turha on puhua kokeilusta mitään kenenkään omalla suppealla näkökannallaan sieltä lihavan äijänsä kainalosta, ei kai se haittaa jos kumpikin plösööntyy samaa tahtia, mutta sairasta katsoa sivusta tota saastaa.
        Ja silloin alkaa pelimiehellä silmä liikkumaan ja voipi olla että käydään aidan toisellakin puolella piipahtamassa.
        Paikat käytetään


      • dreamonnn

        Sanoo hän joka nytkin makaa sohvalla suomi24:lle kirjoittaen.


    • Yllitys

      No useimmilla tuo 30-kympin villitys tuppaa menemään toisin päin, eli osaa jo todella siinä iässä sitoutua, eikä tarvitse koko ajan vilkuilla aidan toiselle puolelle... Halutaan panostaa siihen yhteen naiseen ja perheeseen.

      Mutta jos vaimollasi on himot vähentyneet ja elät puutteessa, niin siihen kannattaa miettiä syytä. Onko vaimo väsynyt? Onko hänen itsetunto kunnossa vai ei? Oletko sinä kyvykäs tyydyttämään naisesi sängyssä? Onko tarpeeksi aikaa parisuhteelle? Ainakin jos vaimo on huomannut sinun katselevan muita naisia, niin on takuu varmaa, ettei hän enää halua sinua... Että herätys mies, käyttäydy fiksummin, jos haluat saada!

      Noin tilastollisesti nainen on halukkaimmillaan yleensä vasta 30 ikävuoden jälkeen. Miehillä iän myötä halukkuus vähenee. Eli joskus siinä 30 kympin jälkeen halut kohtaa yleensä parhaiten.

      Itse olen 42v ja vaimoni on 35v. Minulle riittäisi hyvin kerta viikkoon, mutta nainen ehdottelee vähän useammin.

    • 1405

      Kun minä olin nuori poika niin vanhemmat asentajat nauroivat että:"Et muuten tiedäkkään kuinka vähällä seksillä aviomies tulee toimeen". Mietin että häh, ei koske mua ainakaan. Meillä silloisen tyttöystävän kanssa patja narisi usemmankin kerran päivässä.

      Mutta mitä tapahtuikaan, kun hääkakku syötiin niin se loppui sitten siihen.

      Elämässäsi lienee tullut eteen normaalin kiertokulun 3-vaihe. Eli, jatkossa voit miettiä miten suhtaudut seksiin. Joko elät vaimon ehdoilla tai sitten käytät jokaisen tilaisuuden hyväksi.

      • mekkk

        Olisik anntanut kertoa ennen naimisiin menia naisellesi että mitä haluat avioliitoltaj jos sinä jaluat vaikka 2-5 kertaa viikossa seksiä ja naisesi kerran kuussa ja mitkään puheet eivät auta niin kannattaa erota tai hommata vakipano niin helpottaa.


    • Mulla ilmeni äätettömän kovana ahdistuksena ja vapaudenkaipuuna pari viikkoa

    • arghhh

      aloittaja keikkuu kahden vaiheilla silmät kiiluu keikkuvissa treenatuissa peboissa, omaa saa hoputtaa joojoo. miknkäs teet kunnei häntä haluta. mutta petturiks en ala.

    • munankeittoon

      Keitä munias 5 min. puolilöysäksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe