Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Auttakaa ja kertokaa

näppylägirl

Eli sheivasin kaikki karvat alapäästä pois ihaan höylällä ja saippualla ja nyt on sellaisia näppylöitä täynä...
Miten niitä kuuluu hoitaa vai katoaako ne ja kauanko siinä kestää ?!?!?!

11

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herkkäihoinen

      Heti sheivaamisen jälkeen kannattaa iholle laittaa hoitavaa kosteusvoidetta, mieluiten hajusteetonta tai vain miedosti tuoksuvaa. Aloeverageeli myös rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Ihoa kannattaa hoitaa vielä seuraavanakin päivänä rasvaten.

      • niksipirkka_

        Bionin post waxing lotion oli tähän ongelmaan ihan mullistava tuote. Mulla tuli kanssa ennen sheivauksen jälkeen aina koko alueelle punaisia kipeitä "patteja" ja ne näyttikin tosi epämiellyttäviltä (hävetti hieman sänkypuuhissa).. nyt kun laitan tätä ennen ja jälkeen sheivauksen niin ei tuu enää, ainoana miinuksena ehkä hieman yrttinen tuoksu :D mutta mielummin se kuin ne esteettisesti rumat patit ja kutina

        http://www.vitobeauty.fi/product/10/post-waxing-lotion---sisaankasvaneita-karvoja-ehkaiseva-hoitoneste


    • Tulehtunut

      Karvatupet ovat tulehtuneet. Tämä tapahtuu hyvin herkästi alapäässä jossa on aina bakteereita "tarjolla" ja iho hautoontuu alushousuissa.
      Heti sheivauksen jälkeen (ja ehkäpä myös ennen) on syytä puhdistaa iho jollakin desinfioivalla haavanhoitotuoteella. Kyseisiä puhdistusaineita on olemassa kirvelemättöminäkin.
      Koska karvatupet on jo tulehtuneet, tuon desinfioinnin jälkeen hyvä parantava voide olisi Bepanthen. Aloeveraa sisältävää hoitotuotetta kannattaa käyttää heti sheivauksen ja puhdistuksen jälkeen. Se rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

    • eisheivausta

      Jos iho reagoi noin niin ei kannata sheivata ollenkaan.
      Pidä mieluummin trimmaammalla alue siistinnäköisenä,mutta älä sheivaa paljaaksi. Monilla kun noi haittaoireet on yleensä pysyvät ja saattavat pahetakkin kun karvat kasvaakin ihon sisään ja siitä seurauksena todella kivuliaita paiseita.

    • bojoing

      Mullekin tuli noin aikoinaan,no vieläkin joskus mutta ei pahasti. Kyllä säikähin minäkin ekoilla sheivaus kerroilla :D mä vaihdoin saippuan sellaseen shavaus geeliin se on parempi iholle,muista myös käyttää hoitavia rasvoja. Jos joskus alat vahaan tai sokeroimaan niin muista käyttää välillä kuorinta voidetta (ei tietenkään heti tai vähän ennen vahausta) vahauksesta tulee joillekin helpisti noita katvatuppi tulehduksia .

    • bojoing

      Niin ja ei yleensä kestä kauaa ,saatta päivän olla punottava ja pilkuilla , riippuu ihmisestä. Voit koittaa rauhottaa kylmällä vedellä

    • Tafari

      Voi teitä sheivaavia raukkoja. Häpykarvoilla on oma tarkoituksensa, ja noin sitä käy, kun aikuinen nainen yrittää saada itsensä lapsen näköiseksi sukuelimistä. Miksi edes pitäisi - pelkääkö kumppanisi aikuista naista?

      • Tyteli

        Kaikesta ei aina ole kumppanista tai ulkonäöstä kyse:) Sillä saahan sitä huvikseen sheivata pois tai jos on hoidettavaa ihoa siinä karvojen alla (niinkuin minullakin on) jos et yritä auttaa keskustelun aloittajaa, niin älä laita tänne mitään.

        Ja sitte aiheeseen että voiko sitä ihoa kuoria kasvonaamiolla tai viilentää kylmägeelillä?


      • huhhh

        No niinpä. Itse en keksi yhtäkään hyvää syytä sheivailuun. Karvoitusta voi toki siistiä saksilla ja bikinirajan tarvittaessa sheivata, mutta posliinit on jo mennyttä aikaa. Suomeen vaan kaikki muotioikut tulee niin pahasti jäljessä, kun ne kiertää tänne Viron ja Venäjän kautta. Itse asustan Keski-Euroopassa ja en ole enää muutamaan vuoteen onneksi törmännyt posliiniin. Esim. pariisittarilla on nykyään ihana luonnollinen tyyli: alapäässä pehmeä karvoitus, ei rintsikoita ja hyvin vähäinen meikki. Oikein oudolta tuntuu taas olla Suomessa, kun naiset on kaikkine hius- ja ripsilisäkkeineen kuin suoraan Pietarista tai Tallinnasta.


    • Sheshesheikkaa

      Kannattaa vaihtaa tapaa jolla poistat karvat. Niin olen kuullut, ettei kaikille sovi esim. sheivaaminen. Siksi en ite niin tee :(

    • zinnki

      Ennen sama ongelma. Kokeilepa sinkkivoidetta, siitä on mulle ollu kova apu! :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe