Juhannushaaste-15

kyljys

Ei ollut vielä uutta haastetta, joten tässä tulee ja kaikki mukaan.
Sääntöjä ei ole sen kummempia, eikä virallisia punnituspäiviä. Jokainen tiputtelee kiloja omaan tahtiin ja valitsemallaan tavalla.

Kaikki lähtee omasta motivaatiosta. Vielä keretään hoikempaan kesäkuntoon!

Eli täällä lähtöpaino oli se 82,2 ja tavoite ensin rikkoa 80 ja kesällä soisin olevani noin 77kg. Jos oikein liikun kesällä entiseen tahtiin, voisin haaveilla tuosta 75kg:sta, katsellaan.

Joulukinkusta tuli aurajuusto ja aurajuustosta grillikyljys...millon siirrytään kasviksiin?

92

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyljys

      Kaikki uudet ja vanhat tervetuloa!
      Kokeilen minne heittää tämän keskustelun kun tältä koneelta en saa näkyviin...

      • kevätkukkanenk

        Kiva, mukana roikun ja jospa joskus pääsisin lenkille ja normaaliin menoon. Koko maaliskuun kesti ne herkuttelut ja vieraat. Totta ne loppupeleissä toivat painoa lisää. Nyt on vieraita remonttimiehiä jne.
        Koska minä pääsisin siihen kasvisruokaan, kun niitä alkaa olla vaikka mitä saatavilla.

        Jospa olisin vielä kevätkukkanen ja juhannukselta jotain muuta.


    • kevätsipuli5

      Mukana ollaan :) Nuha tosiaan vaivaa, mutta kun tästä selvitään niin jatkan taas liikkumista. Kävelytiet alkaa jo olla sulina, joten on taas mukavampi ulkoilla. Kunto on kohonnut nyt talven aikana mukavasti :) Huomasin sen ennen pääsiäistä koiraa ulkoiluttaessani. Otettiin hölkkäpätkiä niillä kohdin kun tiet oli sulana niin jaksoin paljon pitempiä pätkiä kuin aiemmin :)

      joulutonttu2:sta tuli krokus ja nyt jatketaan kevätsipuli5:nä

      Lähtöpaino on 74,5 ja juhannustavoitteeksi asetan 68,5.

    • touko

      Hyvä että teit uuden ketjun, en enää pystynyt lukemaan edellisen haasteen uusimpia, kun suomi24 rupesi aina takkuilemaan ja heitti aina takaisin ylös.
      Minä pysyn toukona ja tavoitteena juhannukseen mennessä -3,5kg (olen tyytyväinen -2,5kiloon, mutta laitetaan nyt vähän korkeampi tavoite ;)). Tavoitteeseen aion päästä vähentämällä lisää herkkuja tai vaihtamalla niitä vähäkalorisempiin sekä lisäämällä uusia liikuntamuotoja kuten pyöräilyä. Kunhan kesäisemmät säät tulevat, niin ehkä muutenkin tulee liikuttua enemmän.

      • kevätkukkanenk

        Minä olen valaistunut siltä osin, että rasvatonmaito ja rasvatonpiimä tulevat olemaan aina. Voi ja oivamariini kun loppuvat, niin rypsiöljyä ainoastaan käytän jonkun aikaa. Minä tykkään voista ja sitä tulee aina otettua liian paljon melkein minkä kanssa tahansa. Sokeriherkkuja tuskin näenkään, kun selvisin näistä synttäreistäni.

        Eilen olin jumpassa ja kaikin puolin koetan nyt tosissaan tehdä elämäntapamuutoksen.

        Hyvää viikonloppua kaikille ja nautitaan keväästä!


      • kyljys

        Höh, taas pomppasi kesken tekstin viesti avaruuteen aamulla, minnehän näitä lähettelen...

        Meitä haasteeseen tarttuneita on siis ainakin
        -kevätkukkanen
        -touko
        -kevätsipuli5
        -kyljys
        Jokainen tyylillään, ja omilla tavoitteilla. Mulla tuon pääsiäisen lammasähkyn jälkeen paino tänään 81,7kg. Liikunta on hieman vähemmällä nyt ollut aikapulan takia, mutta siitä se taas lähtee.

        Ihmettelyä aiheuttaa kun tuntuu että mitkään vaatteet ei jää pieneksi tai löysäksi. En kai minä ole ennen käyttänyt näitä samoja pieniä makkarankuoria sitten, kun edellen tuntuvat samat sopivan kun tuossa joulunakin. Kaipa se kaikki paino jostain naamasta ja varpaista on sitten lähtenyt kun missään vaatteessa ei tunnu. Hämmentävää.


      • fitkit
        kyljys kirjoitti:

        Höh, taas pomppasi kesken tekstin viesti avaruuteen aamulla, minnehän näitä lähettelen...

        Meitä haasteeseen tarttuneita on siis ainakin
        -kevätkukkanen
        -touko
        -kevätsipuli5
        -kyljys
        Jokainen tyylillään, ja omilla tavoitteilla. Mulla tuon pääsiäisen lammasähkyn jälkeen paino tänään 81,7kg. Liikunta on hieman vähemmällä nyt ollut aikapulan takia, mutta siitä se taas lähtee.

        Ihmettelyä aiheuttaa kun tuntuu että mitkään vaatteet ei jää pieneksi tai löysäksi. En kai minä ole ennen käyttänyt näitä samoja pieniä makkarankuoria sitten, kun edellen tuntuvat samat sopivan kun tuossa joulunakin. Kaipa se kaikki paino jostain naamasta ja varpaista on sitten lähtenyt kun missään vaatteessa ei tunnu. Hämmentävää.

        Lihas painaa enemmän kuin läski = tilavuutesi täyttyy rasvalla, jonka takia kokonaispaino on kevyempi samoilla mitoilla. Toisin sanoen paino on tainnut lähteä pois lihaksista ja korvautunut ihralla, jonka takia vaatteet tuntuvat samalta.

        Äkkiä personal trainerin ja ravitsemusneuvojan pakeille, ellei tavoitteesi ole vain pudottaa painoa - kehonkoostumuksesta viis.


      • kyljys

        Ok, voi olla tuokin mahdollista. Liikun kyllä ja syön paljon proteiinia, liekkö liikaakin. Otan asiasta selvää.


    • Skorpi53

      Mukana ollaan, laita vain listalle :-)
      Olen lomalla pyöräillen, mutta myös ulkona syöden joka päivä. Kun palaan katson painon ja tartun täysillä laihdutukseen mukaan.

      Terveisiä kesäisestä Keski-Euroopasta teille kaikille, minun haave on se 77kg kesään mennessä.

    • kyljys

      Moi, kiva Skorpi53, mukaan vaan. Samat tavoitteet ja näköjään samat aikeet tällä hetkellä, tääkin tulee piipahtamaan tunne Euroopan saarelle, eli tulen raportoimaan painon seuraavan kerran vasta perjantaina aikaisintaan.
      Eli näkemisiin täksi viikoksi, tulen kertomaan kuinka reissu vaikutti painoon.

      • kevätkukkanenk

        Onkos sitä ketään kotosalla vai kaikki ympäri Eurooppaa? Minä olen liikkunut. Kävellyt suot ja kadut sekä kuntosalit. Vaakassa ei ihmeemmin vielä näy, kun edellinen kuukausi meni juhliessa. Ikä tekee sen, että kovin hidasta on laihtuminen. Yksi rouva sanoi samaa, ettei hänenkään paino tahdo laskea millään, kun on ikää. Pitää vain vähentää energian saantia, kyllähän minä sen tiedän.

        Vielä on aikaa juhannukseen, joten jatketaan!


      • Skorpi53

        Huomenia täältä kesästä!
        Loma jatkuu vielä tämän viikon, paino on 84kg tasan. Nousua on toista kiloa, mutta olen pyöräillyt 400km kymmenen päivän aikana. Tänään tulee viimeinen pitkä taival.

        Kyllä se minullakin on iän mukana muuttunut, tuo paino ja ruoansulatus. Nyt olen 53v ja tiukassa on. Ottaa päähän painon nousu, mutta en minä omilla eväilläkään täällä reissua, on elämäkin mukavaa. Mutta parin päivän päästä olen takaisin niukemmissa annoksissa.

        Mennään yhdessä eteenpäin, nyt poljen Itävallan taipaleita.....


      • kevätkukkanenk

        Oi, ihanaa reissua sinulle ja jaksamista!

        Pitää elämästä nauttiakin! Minulla käy tänäänkin remonttimiehet, joten liikunta jää vähiin.


    • kevätsipuli5

      Täällä sairastelu jatkuu jo kolmatta viikkoa. Ruokailua ei ole tullut seurattua ja liikkuminen on täysin jäänyt tämän nuhan ja tulehduksen vuoksi :/ lääkitys on onneksi alkanut tehoamaan, mutta en vielä tällä viikolla uskaltaudu salille. Juoksukenkiä alan itselleni katselemaan, koska kansalaisopiston jumpat loppuu ja jollain ne tarvis korvata. Aiemmin hölkkäilyä ei ole tullut harrastettua, koska kymmenen kiloa sitten polvet ei siitä tykännyt.

    • touko

      Haastan vielä kaikki ottamaan vähän mittoja itsestään tässä haasteen alussa, sitten on kiva kesällä katsoa, monta senttiä on taas lähtenyt! Itse en ole pahemmin mittaillut, mutta tänään otin nauhan käteen ja tulokset ylös. Erityisesti vyötäröltä/vatsasta tavoitteena kaventua, siellä oleva on rasva ilmeisesti haitallisinta. Ja mullahan kertyy kaikki juuri sinne.
      Muutoin menee ihan jees laihtumisen suhteen, syömiset ja liikunta ok. Uutta alinta odotellessa...

    • Skorpi53

      Minäkin mittasin makkarani ja laitoin tiedot ylös. Hyvä idea! Pyöräilin eilen 80km ja olen ylpeä, etteivät lihakset ole kipeät. Nyt on tosi mieli tässä laihdutuksessa, kesää kohti mennään.

      Kevätsipuli5:lle toivotan pikaista paranemista, muistathan hedelmät ja vitamiinit? Ja kyljykseltä kysyn, että missä päin Eurooppaa olit? Oliko kiva matka? Minä asun täällä Keski-Euroopassa, vaikka lomaa vietinkin.
      Nyt kiritään yhdessä ja uudet ideat ovat tervetulleita!

      Minä aloitin muutama kuukausi sitten ystävän kanssa kerran kuussa punnituksen, olen siitä laihtunut 6kg, hän 16 kg. Tälle naiselle on tullut kamalasti terveydellisiä vikoja, koska hän laihtui niin nopeasti, eli muutamassa kuukaudessa. Häneltä on tippunut pari hammastakin. Eipä silti, kyllä hän upealta näyttää.

    • kyljys

      Huomenet, aamuyöllä palattu kotiin.
      Oli aika karu paluu arkeen tänne hankien keskelle, sattui nimittäin tuossa toissapäivänä olemaan 25 astetta lämmintä, kukkaloisto, omenapuut kukassa, ja tänään kotimittari näyttää -1 pakkasta. Yhyy. Siis pyörähdin mutkan Iso-Britanniassa.
      Teillä on täällä ollut säpinää, hyvä. Mulla ei ole mittaa (muuta ku viivotin ja metallinen rullamitta) joten mittoja en taida noilla itsestäni saada...

      Nyt kyllä vähän kateellinen Skorpille, mokoma siellä fillaroit sulilla hienoilla teillä kukkia ihastellen! Ei vaan, hienoja pyöräilyreittejä varmaan. Mulla huutais reidet hoosiannaa noilla kilometrimäärillä.
      No, vahinkoa tuli fish&chips ja muut hiilarimössöt, tänään vaaka pomppasi iloisesti 83,9 jee. No ainahan se reissussa nousee, mutta tästä taas lähtee.

      • Skorpi53

        Tervetuloa takaisin kyljys :)
        Minun aamulukemat olivat 83,2 ja oli pakko tarkistaa ennen keskiviikkoa, koska alkoi tuo pyöräily toimia (makes your body work) jee.....

        Ajattelinkin sinun käyneen Britanniassa, kun puhuit saaresta. Se mittaus voi olla tosi hyvä juttu, olen kuullut siitä muiltakin. Mutta nyt jatketaan, meilläkin sataa vettä ja päätä särkee tämä ilmaston muutos.

        Kaikille sitä samaa hoosiannaa, kaulan ja nilkkojen välille!


      • touko

        Skorpilla kyllä hienot pyöräilykilsat!!
        Kyljys, metallisella rullamitalla saa kyllä mitat. Tai voit ottaa ympärysmitan narulla/johdolla, merkat kohdat ja mitata sen. Itse suunnittelin tänään tavoitteita ottamalla kireät mitat eli upottamalla nauhan läskiin :D Antaa ehkä osviittaa siitä, mitä voisi olla.


    • kaislatyttö

      Sinä ihanaa...laihdutaan.....

    • kyljys

      Jatkuu taas, 82,7kg eli vielä reissusta plussaa. Käyn ostamassa semmosen kangasmitan, niin saan noita senttejä ylös!

      • kevätkukkanenk

        Minulla on kyllä hyvää liikuntaa ollut, mutta paino ei ole moksiskaan. Eilenkin kaksi tuntia sauvojen kanssa metsissä upottavissa maastoissa ja välillä vähän hiekkapolkuja. Kilometreissä meni 8. Torstaina otin melko rankan kuntosalin, yksi tunti tehokkaasti.

        Hyvää tässä kaikessa on se, että vaatteet väljenee ja yli 10 cm on lähtenyt vyötäröltä ja alavatsasta. Samoin entiset pitkät housut ovat reisiltä tulleet väljiksi, luulen samoin useita senttejä lähteneen pois.

        Ruokapuoli alkaa olla kunnossa, joten eiköhän joskus vaakakin huomaa minun laihtuneen.

        Ahkeroidaan taas yksi viikko!


      • kyljys

        Hyvä kevätkukkanen, kohta olet jo lähellä maalia kun jatkat samaan tahtiin.

        Täällä ei oikein raportoitavaa. Aamupaino 82,1kg. Eli kohta matkaturvotus karistettu.

        Jatketaan. Reilun viikon päästä oisi vappu. Perheelle simaa ja munkkeja, itse en ole oikein "vappuruoka"ihminen. Tai jos vähän grillaisi klyljystä jos tuo hanki tuolla pihalla vähän sulaisi...


    • Skorpi53

      Hello ladies! Nyt on tapahtunut ja paino 82,5, senttejä on mennyt vyötäröltä 4 ja masusta 4.
      Haastan sinut Kyljys rikkomaan kasin, olen itsekin pyörinyt paikoillaan jo kohta pari kuukautta.

      Meillä paistaa aurinko ja lähden sauvakävelylle, yritän tehdä tunnin lenkin työpäivinä ja viikonloppuna pyöräillä.
      Kaikille iloista puserrusta, pian saa laittaa kesävaatteet päälle!

      • Skorpi53

        Huijasin näköjään, eli massusta ole mennyt kuin 2cm. Se on minun pahin paikka.....

        Silti, tulkaahan kirjoittamaan kuulumisia!


      • touko

        Täälläkin olevinaan lähti jo 2cm, mutta tajusin, etten tainnut ensimmäisiä mittoja ottaa aamulla/tänään ei ollut yhtään turvotusta... Eli otan tämän uuden mitan siksi oikeaksi vertailuluvuksi :D Olen jumppaillut jonkin verran ja toivon sen vaikuttavan keskivartalon läskikerroksiin.
        Pyöräily on tosiaan hyvää liikuntaa, pitäisi itsekin vähän pidempi lenkki tehdä. Käy suuriin lihaksiin ja voi tehdä spurtteja ja hengästyä.


    • kevätsipuli5

      Haasteen aloitus on hieman viivästynyt, mutta nyt näyttää että sairastelut on sairasteltu. Vappu on tältä vuodelta peruttu(siis ainakin herkut), nyt kun viimein pääsen urakan aloittamaan.

      Uudet juoksukengät tällä viikolla ostin ja viikonloppuna ajattelin niillä ensimmäisen hölkkäreissun pururadalla käydä. Muutenkin ulkoileminen on mukavampaa kun sää suosii :)

    • kyljys

      Tere laihistelijat. Tämä minun projekti menee taas vähän mutkan kautta. Illalla lähden Viroon ja tulen vasta torstaina takaisin. Eli syömistä laivalla ja hotelleissa ei auta tätä hommaa. Palaan taas nöyränä takaisin jatkamaan, lähtölukemat 82,3kg. Voi, sinne 80 alitukseen on tuskastuttavan pitkä matka näillä reissusyömisillä...

      • kevätkukkanenk

        Voi, voi tätä omaanikin, kun se maaliskuun täytekakku ym. rumba ei näy lähtevän ihan itsestään vyötäröltä. On se sentään mennyt jo paljon pois, mutta 8-alkuiseen pitää vielä kiristää.

        Minulla on tätä remonttia ja se haittaa elämistäni.

        Vain on kaunis päivä meillä ja jo kävelin reippaasti kolme km. Tästä lähden kohta uudelleen ulos, niin en ainakaan ole ruokapatojen äärellä.

        Hyvää ja virkistävää matkaa kyljys!


    • Skorpi53

      Koittakaahan nyt vain jaksaa hyvät laihdutuskaverit!
      Voihan siellä reissussa jättää vaikka jälkiruoan väliin..... no, onhan minullakin omat lipsut.
      Mutta eilen pyöräilin 44km ja söin sitten illalla. Kropassa on hyvä tunne liikunnasta.

      Pysytään porukassa ja hauskaa viikonloppua!

    • kevätsipuli5

      Lenkkikengät on hyväksi todettu :) kävin eilen 4,5km kävely/hölkkälenkin. Kohta lähden taas lenkille tai salille. Liikunta kyllä tuntuu hyvältä kun oli niin pitkä tauko. Latasin puhelimeen terveys ja fitnes sovelluksen. Todella kätevä kun laskee urheilussa käytetyt kalorit ja sitten saa vastaavasti syötettyä kaikki syödyt ruuat ja näkee niistä saadut rasvat, proteiinit, hiilihydraatit ja tietenkin kalorit :) jää paremmin kahvikeksit syömättä kun näkee paljonko siinä on kaloreita.

      Minulla kans on viron tuliaisia vyötäröllä. Tällä vauhdilla ennen vappua niistä tosin päästään. Mielenlujuutta kyllä ensi viikolla koetellaan, kun töissä on muutama isompi kokous joissa on sekä suolaiset, että makeat herkut kahvin kanssa.

      Monenako päivänä viikossa harrastatte kuntoliikuntaa?

      • kevätkukkanenk

        Vielä on sitä herkkupainoa vähän, mutta kyllä se koko ajan pienenee. Lauantaina 5 km kävelyä ja sunnuntaina toiset 5 km. Jumpat on tiistaina ja torstaina. Ihan joka tiistai en ole päässyt tämän remonttini aikaan. Normaalioloissa minä liikun joka toinen päivä esim. talvella kuntosalilla. Kesällä teen pitkiä lenkkejä samoin joka toinen päivä.

        Olen ihan tyytyväinen itseeni siinä mielessä, kun liikunta on kunnossa ja ruokavalio on kanssa kohdallaan. Juhannukseen luulisin saavan jo tulostakin.
        Vappu tulee ja menee ilman yhtään herkkua. Yksin olen, niin saan tehdä oman mielen mukaan.

        Reipasta toukokuun loppua!


      • Skorpi53

        Mukava kuulla, että olet ollut noin reipas! Kyllä se liikkuminen pistää ruoansulatuksenkin vauhtiin ja siitä saa hyvän olon.

        Olin myös sauvakävelyllä eilen ja tänä aamuna, minun lenkki on sellainen 5,5km ja siinä menee tunti.
        Muistetaan myös juoda paljon vettä, että ei kuivuta.
        Minulla on myös hankalampaa silloin, kun on väkeä kotona. Eilenkin tulivat kaikki ja sitten oli kokkausta...... ja viiniä.

        Reippaillaan ja laihdutetaan yhdessä, tämä on hieno porukka!


    • Skorpi53

      Hei laihdutuskaverit, tänään aamupaino 82,4. Voisi olla pienempikin, mutta viikonloppuna oli elokuvia ja suklaata..... mukavaa sekin joskus ;)

      Mites teillä menee? Vielä ei ole juhannus ja meillä on aikaa, tulkaahan kertomaan kuulumisia, on teitä ikävä!

      Sen senttilapun on hukannut jonnekin, pitää etsiä....

    • kevätsipuli5

      Hei, eilen tuli vappulipsahdus. Kylässä kävin ja munkin söin. Paino on kuitenkin laskusuunnassa ja illalla käyn salilla tai lenkillä.
      Vappuna pitää kuoharia vähän maistella, mutta ruokavalion suhteen noudatan kevyttä linjaa. Onneksi juhannukseen on vielä aikaa.

    • Skorpi53

      Heippa, mitä yhdestä munkista, senhän voi juoksennella pois....

      Kävin sauvakävelyllä ja vaa'assa uudestaan, koska eilen ei ollut niin hyvä olo. Nyt lukemat 81,6 ja olen huojentunut!
      Ei se vappu niin suuri juhla ole kuin juhannus, eihän vaan? On huomenna vapaapäivä, mutta ei mitään ohjelmaa. Juhlin sitä "työn päivän merkeissä" ja ajattelin vihdoinkin siivota keittiön kaapit. Otan kaikki kamat ulos ja pesen kaapit yksitellen, pitäisi palaa kaloreita.

      Tulkaahan kirjoittelemaan!

      • kevätkukkanenk

        Kyllä tämä alkaa sujumaan. Vielä vähän ja olen taas 8- alkuisessa painossa. Kävin jo kaupungilla ja kuntosaliin menen iltapäivällä. Poutaa on, mutta melkein paleli torilla.
        Huomenna lähdetään kaverin kanssa kaupungille ja siinä tulee askelia ihan huomaamatta. Muuta ihmettä ei ole suunitelmissa.

        Hauskaa Vappua kaikille!


    • kyljys

      Heips taas ja hyvää vappua! Se on jo toukokuu ja juhannukseen vajaa seitsemän viikkoa enää.

      Reissuttu on nyt huhtikuussa ja oma projekti ei ole mennyt suunnitelmien mukaan. Nyt toukokuussa sitten tiukalla linjalla, lähtee tänä aamuna painosta 82,6 taas...nyt oikeasti rikon tuon kasin, otan sen nyt päällimmäiseksi asiakseni!
      Voi että kun siellä pääkaupunkiseudulla oli jo kaikki esikotkin kukassa, täällä kun ikkunasta vilkaisee niin voisi hiihdellä tuossa pihalla. Eilenkin lunta tuli noin 20cm.

      Tänään jos tekisi hieman lihaskuntoa ellen lähde lumileikkeihin tuonne pihalle. Jaksaa jaksaa, painaa painaa... ;)

      • kevätkukkanenk

        Olenpas minä ollut Vapputunnelmissa, kun olen toivotellut jo toukokuun loppua aikaisemmassa viestissä. Huhtikuu se oli, joka loppui ja nyt minäkin tässä toukokuussa meinaan laihtua kyljyksen tapaan. Kasvista, juuresta ja raejuustoa...

        Elokuussa otan uuden kehonkoostumusmittauksen. Maaliskuussa otin ja siihen vertaan uusia lukuja. Tulosta on tultava, en voi olla niin selkärangaton.

        Ihanaa, kun täältä löytyy innokkaita kavereita tähän hommaan!


    • kyljys

      Eilen uimassa ja tänään jos lenkillä pyörähtäisi. Paino 82,8 eli huh huh, liikaa energiaa saatu kulutukseen nähden. Pitää vähentää energian saantia ja lisätä kulutusta, kunpa se olisikin niin yksinkertaista.
      Hieman on taas ajatukset muualla mutta joka päivä teen jotain saavuttaakseni tavoitteen. Tuo kasin rikkominen on nyt ykkösenä.

      Huhuu, skorpi joko olet huristellut kauas karkuun, oottele niin tuun sinne alle kasin tässä kun joutuu? Ja miten muut kirikaverit, miten menee?

      • Skorpi53

        Huhuu kyljys ja kaikki muut

        Kävin myös äsken sauvakävelyllä, moneen päivään en ole päässyt pyörähtämään. Teki tosi hyvää.
        Vappuna tyhjensin kaikki keittiön kaapit ja pesin ne, heitin paljon tavaraa roskikseen ja hikoilin melkein koko päivän siinä puuhassa. Ainakin tulos näkyy :)

        Käyn keskiviikkona vaa'assa ja haluan kuristaa sen kasin omin voimin, se on suurin tavoite nyt. Kyljys mukaan, haastetaan se 8 ja näytetään sille grrrrrrr...............

        Miten teillä muilla menee, tulkaa kertomaan!


      • kevätkukkanenk

        Liikunta on kunnossa, mutta hirveät mieliteot tuli Vapun aikaan. En keksi muuta selitystä kuin, että lämminruoka jäi syömättä. Muuta kyllä söin ihan riittämiin, jotenkin ei tullut mitään keitettyä, kun olin menossa joka suuntaan. Nyt jo menee paremmin. Alkoholia en ottanut ollenkaan pyhien aikaan.

        Kyllä minulla on haaste jos toinenkin tuossa 8-alkuiseen pääsyssä. Periksi en anna, vaikka hitaasti tämä käy. Ihmiset kyllä sanovat, että olen laihtunut ja niin kyllä vaatteet liehuu päällä, mutta ei sitä vaaka ilmoita. Liikunnalla olen saanut itseni kiinteäksi. Eilenkin kaverin kanssa sauvailtiin 7 kilometriä ja isoja mäkiä edestakaisin. Kun päästiin mäen päälle, niin takaisin alas ja uudelleen ylös.

        Oi ihanaa, kun jo hiukan vihertää pensaat!


    • kyljys

      Pitää yrittää taas tänne useasti laittaa tämä paino, niin tarpeeksi ärsyttää samaa lukua pyöritellä. Tänään 82,3kg. Eilen kaivoin pyörän katoksesta, kun lumet oli sulaneet tieltä ja huristelin vajaa 10km. Ihan ok, tosin pientä tuohon liikunta-idoliini skorpiin, joka huristelee niitä vajaan 100km pyörälenkkejään päivässä ;)
      Ja taas jatkuu, tänään suunnitelmissa pihahommia ja metsälenkki.

    • Skorpi53

      Tämä aamuna edelleen 81,6 ja eilen oli jo kiva mekko päällä kaapin uumenista. Tyhjensin eilen muutenkin kaappia vanoista "säkeistä" ja otin pinoon päällimmäiseksi pari mekkoa, mihin haluan välttämättä mahtua. Uusia vaatteita en osta, ennen kuin saan 8:n murrettua.

      Olen pitänyt yksiä lappufarkkuja melkein 30v jemmassa, ovat niin ihanat kultti levikset. Nyt kun lappuhousut ja haalarit tulevat taas muotiin, tulee vanhat mieleen.....
      Ne mahtuvat jalkaan, vaikka tiukkaa tekeekin!

      Meillä sataa eikä pääse pyöräilemään. Täytyy jotenkin riehua kotona, että saa vähän hyötyliikuntaa.
      Pihahommat kuulostavat mukavalta, minulla kun ei ole omaa pihaa pitänee heilua kotona ja keksiä jotakin siivoamista....
      Tulkaahan kertomaan väliaika tietoja kimppakaverit ja kiitos teille tuesta!

      • kevätkukkanenk

        Minä olen kanssa kaappejani katsellut ja sopimattomat pöytäliinat sai kyytiä. Vähitellen tarkastelen vaatteitani ja uusia en osta kuin pakosta. Farkkuihin ostin henkselit ja niin olen housuja pitänyt takin kanssa kulkiessa. Kesäksi löytyy väljiä housuja ja luulen pärjääväni tämän kesän niillä.

        Paino ei alene. Pitää lähteä ostamaan kaalia ja sitä purra. Unkarilaista varhaiskaalia on meidän kaupoissa.

        Sadetta lupaa meillekin, vain kauppa on lähellä, niin siihen pääsen silti.
        Näillä mennään ja kuntoillaan!


    • kyljys

      Samassa junnataan, viikonloppuna tiedossa kyllä runsaammin syömistä joten jotain liikuntaa pitänee keretä jossain välissä tekemään.

      Noista vaatteista olitte jutelleet, pitää varmaan kauppaan raahautua shoppailemaan (en yhtään tykkää ns.shoppailusta) en ymmärrä miten naiset jaksavat kierrellä tuntitolkulla vaatekaupoissa...meen rekille ekaan kauppaan, ja ostan sen mitä tartten. Olen vissiin tylsä ihminen.

      Ensiviikkoon!

      • touko

        Se hyvä ketjulaisissa on, että kukaan ei ole luovuttanut/painoa ei ole tullut lisää, mutta eipä ole pahemmin lähtenytkään. Nyt vinkki kaikille seiskaa (tai muuta kymmentä) tavoitteleville: ottakaa paperilappu ja kirjoittakaa siihen isolla luku 79. Pistäkää se jääkaapin oveen. Pistäkää toinen lappu tietokoneen nurkkaan. Myös kauppalistaan voi halutessaan kirjoittaa kyseisen luvun tai vaikka käteen tai seinäkalenteriin. Nyt oikeasti mennään eikä meinata!

        Mulla on tän viikon aikana puoli kiloa lähtenyt ja kohta saa luvan kymmen mennä rikki! Vapun jälkeen en ole herkutellut, olen ehkä syönytkin normaalia vähemmän, kun on ollut paljon tekemistä. Totaaliseen herkkulakkoon en ryhdy, mutta nyt paino putoaa. Haastan kaikki liikkumaan vähintään puoli tuntia päivässä! (Ei siis viikon aikana keskimäärin, vaan päivittäin jotain. Sateella vaikka polvennostokävelyä telkkarin edessä.) Muistakaa tavoite!


      • touko

        Jes! Nyt se sitten tapahtui! Eli eilen oli vielä 200g toisen kymmenen puolella, tänään aamupaino 400g vähemmän. Jipii!


      • Skorpi53

        Hyvä touko ja hyvä me! Mikä kymppi se on sinulla siinä edessä? Olin eilen pyöräilemässä ja tänään aion mennä lenkille, kun on saanut tuon vuoren silitettyä.

        Minulla oli eilen retkahteluja ja sen jälkeen nukuin kuin pikkuvauva. On ollut stressiä :(
        Lähden reissuun ensi torstaina mutta painoa seurataan, se juhannus tulee ihan varmasti. Täällä on myös lappu seinässä oven vieressä. Siinä luki alun perin 10, sitten 5 .... ja nyt iso 4. Niin paljon on saatava alas, että pääsen päämäärään.
        Se idea uudesta kympistä on myös makoinen!

        Ja muistetaan tavoite! Ja kaikki yhdessä kuin muskettisoturit.


    • kyljys

      Iltoja! Mulla heittää työvuorot nyt vastaisuudessa niin etten kerkeä aamulla paljon konetta availla. Yritän päivitellä tälleen iltatuimaan ja kerron miten edistyn.
      Tänään kävin pikaisella pyörälenkillä, trackerin mukaan keskinopeus pyörällä 19,7km/h ja maksimin nopeus 45,2km/h. Kaloreita paloi vain 304kcal. Mukava seurata vähän noita tilastoja.

      Vaakaan en halunnut aamulla mennä (eilinen äitienpäivä) joten laittelen numeroita vasta loppuviikosta.
      Miten muilla menee?

      • Skorpi53

        Iltoja myös! On se välillä hankalaa niiden työvuorojen kanssa, olen itsekin paljon iltatöissä. Mutta samapa se milloin tänne kirjoittaa, pääasia että niin tekee :)

        Kuntopyörälläkö ajelit? Ajattelin mittaria, koska minun kuntopyörässä (mistä pyyhin välillä pölyt, se toimii telineenä muille tavaroille....) on sellainen mittari.
        Kävin tänään 2x sauvakävelyllä, aamulla ja illalla. Yhteensä 11,5km ja minun henk.koht. ennätys.
        Nyt söin 3 tomaattia ja litkin mustaa kahvia.

        Palaan myös lukemiin keskiviikkona, kun on punnituspäivä. Torstaina lähden lomalle reiluksi viikoksi, mutta sielläkin on tietokone, jos vain yhteys pelaa. Ostan lentokentältä pullon Giniä, mitä kaipaan :) hyvä että Tonicia saa ilman sokeria.
        Meillä lapset kokkasivat äitienpäivän kunniaksi ja siinä tuli syötyä paljon juustoa, mutta ihanaa oli!

        Ei kun jatketaan samalla tavalla ja hyökätään sen kasin kimppuun, eikös kyljys?
        Kaikille muille myös voimia ja motivaatiota!!!


      • kevätkukkanenk

        Mitään ei painossa tapahdu, mutta liikuntaa on ja nyt mäkisempiä lenkkejä kaverin kanssa tehdään. Kaaliruokia alan jatkossa suosia ja voita sekä juustoa en toistaiseksi käytä. Pakko katsoa, eikö vaaka lopulta tajua, että painoni putoaa. Onneksi juhannukseen on vielä aikaa. Laiheliinia minusta ei ehdi tulla tässä haasteessa, mutta jos vähänkin solakoituisin.
        Oikein hyvä, kun en tarvitse uusia vaatteita ostaa. Kaapeista löytyy kaikkia kokoja, vaikka laihtuisin.

        Yhdessä yritetään ja hyvää kevättä liikunnanmerkeissä!


      • Skorpi53

        Ihana kuulla että olet mukana ketjussa!

        Nyt masentaa ja kovasti. Vaaka näytti 82,2 ja olin itse varma, että olisi ainakin kilo lähtenyt. Parina päivänä olen syönyt lähinnä kalaa ja vihanneksia, erittäin kevyesti. Liikuntaa on ollut tarpeeksi. Mutta kun EI :(

        Mikä helkutti tässä mättää..... juon vettä ja vaatteet leijuvat väljinä ympärillä, yhdet housut laitoin eilen sivuun kun ovat ihan liian isot.
        Ymmärrän sinua Kevätkukkanen, että ymmärrys on kovalla! Ei minustakaan tule laiheliinia, mutta kunhan ei ole pullukkakaan, sellainen sopusuhtainen olisi parasta.
        Ei tässä muuta kun että jatketaan, lähden kohta vähän pyöräilemään.


    • kyljys

      Tervehdys, täällä illantorkku yrittää pysyä hereillä.

      Skorpi, kivaa matkaa! Saako udella minnepäin pyrähdät? Täällä kans krooninen matkakuume mutta työt haittaa harrastusta...

      Pyöräilen ihan hiekkateillä ja ulkoilmassa vanhalla fillarinrämällä jossa vaihteet toimii tai ei toimi, mille päälle sattuu pyörä olemaan. Mukana kulkee kännykkä jonne olen ladannut tuon ilmaisen sport tracker sovelluksen. Mittaa matkaa ja kaloreita ja piirtää reittiä, on tosi kätevä! Kävellen ja pyörällä ja millä vaan. (en muuten saa sponsori rahaa tästä, mutta suosittelen silti täysillä!)

      Paino 82,3 yäk.

      Huomenna vapaapäivä, josko liikuntaa ja lihaskuntoa.

      • kevätkukkanenk

        Minä kevätkukkanen lähden reissuun ja kuinkas painon käy? Nyt on 8-alkuinen jo lähellä ja vatsajumppaa teen melkein kaiket illat, kun haluan kiinteyttä. Nyt kävin mäkikävelyt tekemässä, joten laakereillani en lepää.

        Kaikkea hyvää kevään juhliin ja juhannushaasteeseen!


    • kyljys

      81,9...
      Hyvää reissua kevätkukkanen.

      Veden juonnin olen taas unohtanut ja kiirettä pitää joten liikunta on pelkkää hyötyliikuntaa. Kaloreissa mennään miinuksella, mutta hidasta on.

      Miten menee?

    • niskastkiinni

      Eli kukaan ei laihdu, tekosyitä täynnä koko ketju, hävetkää

      • kyljys

        Aivan totta, niskastakiinni, kylläpä hävettääkin! Ei vaan tunnu tulosta tulevan, varmaankin tekosyitä sitten. Kalorit menee tuossa reilussa tuhannessa ja kulutus on reilua mutta kilot on ja pysyy. Kerro miten ne saadaan pois? Jos tiedät niin kerro, pliis.......

        Edelleen täällä yksinnpuhelua, missä muut ootte? No, minä jatkan sinnikkäästi vaikka vaaka ei ole taaskaan myötämielinen. Tänä aamuna 81,8 edelleen. Tuntuu että aineenvaihdunta on ihan jumissa, sormukset aamulla ihan kireinä sormissa.

        No mutta jatkan siitäkin huolimatta, oli ikäviä kommentteja tai syvä hiljaisuus, ihan sama. Teen tämän itseäni varten, jokainen pitäköön huolta itsestään ja omista asioista.

        Näillä mennään, tänään uintia ja kävelyä.


      • kevätkukkanenk

        Kiitos matkatoivotuksista näin jälkikäteen, kyljys! Matka meni hyvin ja omalla tavallaan virkistää, kun maisemat vaihtuu.
        Samassa on minunkin paino, vaikka mielestäni syön kohtuullisesti ja liikuntaa minulla on paljon. Eilen sauvakävelin 10 kilometriä todella reippaasti.

        Palaan asiaan toiste, nytkin on kiire junaan.
        Hyvää urheilupäivää kyljys!


      • touko

        Tsemppiä kaikille vaan, ainakaan kukaan ei ole lihonut! Itsellänikin oli tuo viimeinen viesti vähän tuommoinen että 'kukaan ei ole pahemmin laihtunut, nyt ruvetaan oikeasti hommiin', mutta tarkoituksena tsempata, kun itse sain hyvän draivin päälle! Että toivottavasti kukaan ei siitä ottanut nokkiinsa :(
        Kyljys, kuinka vähän päälle tuhat kaloria syöt? Meinaan, että syötkö liian vähän? Sillä nimittäin ei laihdu; elimistö rupeaa lopulta säästöliekille ja kuluttaa normaalitoimintoihinsa entistä vähemmän.
        Itsellä pudotukseen on auttanut se, että olen nyt jonkin aikaa totaaliherkkulakossa, muutoin ruokaa normaalisti. Tuntuu hyvältä. Sekin tuntuu hyvältä, että yhdet housut, jotka olen ennen suurempaa lihomista ostanut, olisivatkin nyt vaatineet vyön, jotta olisin niitä voinut käyttää! (Täytyy myöntää, että vähän myös ärsytti, sillä kyseessä ovat ainoat juhlahousuni, ja olisin tarvinnut niitä. Suurempana tunteena kuitenkin tuo ilo, vähän epäuskokin!)
        Nyt vaan kaikilla hitaasti suunta alaspäin! (Paitsi vähän nopeampaa kuin nyt ollaan menty ;)) Kohta on kesä!! Jee!


    • Skorpi53

      Terve kaikki!
      Takaisin lomalta, en tosiaan mene vaakaan vielä muutamaan päivään. Liikuntaa tuli, samoin saunomista ja muuta hauskaa. Ruokaa ja juomaa luonnollisesti myös....

      Kyljys, olen kateellinen ykkösestäsi kasin perässä!!! Nyt alan jahdata sitä, toin kalaa tuliaisiksi ja syön sitä vihannesten kanssa. Olin Suomessa lomalla, kun täällä kauempana asun. Aivan ihanasti on luonto herännyt ja vihertää, voisin vaikka muuttaa asumaan sinne saunaan!!! Nyt on vettynyt olo pitkästä matkasta ja istumisesta, laitan nesteet liikkeelle heti tänään.
      Tulkaahan tänne kertomaan kuulumisia, kaikki ketjulaiset!

      PS. Sinulle kyljys: olen huomannut, että itsekin junnaan aina samoissa lukemissa pitkään. Mutta sitten tapahtuu se hyppy ja yhtäkkiä putoaa toista kiloa kerralla. Älä masennu.

    • kyljys

      Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 80,9kg tänä aamuna. Ei vielä hurraamista, mutta tapettu silti tuo ykkönen, kilo vielä seuraavaan etappiin.

      Touko, kiva kuulla sinusta. Ja olet oikeassa (osuit naulan kantaan, juuri näin teen valitettavasti. Kun paino ei tipu tarpeeksi nopeasti, vähennän syömisiä ja lisään kulutusta. Kalorivaje on hurja. Vaikka väittävät ettei säästöliekki ole totta, niin taitaa kuitenkin kohdallani olla totisinta totta. Ei tipu vaan pysyttelee paino samassa.)

      Mennään kohti juhannusta. Pakko pakko saada tuo kilo pois, haluun jo takas 70-luvulle! Tärkeysjärjestyksessä nro 1.

      Skorpi, sinä maailmanmatkaaja, tule perässä. Vai oletko jo edellä, päätetään yhessä nyt tämä kasari, ei enää olkatoppauksia ja muita 80-lukuun kuuluvaa. Mites se olikaan 70-luvulla, mulla tais olla jamekset ja karhu-lenkkarit silloin...

      Nyt pakko tehdä töitä.

      Hyvää viikon alkua!

      • Skorpi53

        Voi jummi että olet kevyt!!! Minulla on vielä nämä BoneyM- kuteet, olkatoppaukset ja tukka pörhöllään. Kaikki värit kelpaa ;-D

        Mutta oikeasti, se 70-luku kiinnostaa kovasti. Minulla oli Wranglerit ja valkoiset korkeat puukengät, oli vekkihamekin ja niitä kaihoan....

        Ostin Suomesta kahdet uudet housut, kahta kokoa pienemmät kuin edelliset. Hieno tunne sekin. Keskiviikkona on sitten se vaakapäivä.
        Kevätkukkasen 10km-sauvakävely kuulostaa kovalta haasteelta, laitan nyt oman matkamittarin latautumaan ja yritän päästä lähelle samaa. Kerran huidoin kympin sauvojen kanssa lomalla ja se oli pisin kävelyni tähän asti.

        No ehkä se toukon yksi viesti vähän harmitti, varsinkin kun ei koskaan puhu omasta painostaan. Mutta pysytään yhdessä ja ymmärrän, että kaikki tsemppi on tarpeen!
        Vauhtia käpäliin kaikille!


      • kevätkukkanenk

        Minulla on paino aina sama 90,5kg ja oikein hyvä niin, kun se on ollut yli sata kiloa. Lauantaina kaikkine juoksuineen tuli kävelyä 9 km. Helsingissä olin ja kotona asemalle ja takaisin. Tänään lähdetään vielä tunnin kävelylle. Torilla jo kävimme yhden pullukkarouvan kanssa. Meillä on sama tahti lenkillä, mukavaa.

        Haluaisin minäkin painoa pois 5 kiloa, mutta ikä tekee tehtäviään. Pitää uskoa itseensä ja vielä on vähän aikaa juhannukseen, kyllä!

        Minä ostin uudet pitkät housut, kun kaikki entiset lepattaa päällä. Pitää olla joku sopiva vaate kaapissa. Henkselit ostin ja kulkuhousut pysyvät niiden avulla päällä.

        Aurinkoisin terveisin kevätkukkanen!


      • touko

        Skorpi, pahoittelut tosiaan vielä siitä viestistä, en ajatellut muuten kuin kannustusmielessä! Kaikki tuntuivat edistyvän niin hitaasti (itse varmaan hitaiten ja tuskastuin!). Mutta. Kaikkihan ovat tiputtaneet jo suuren määrän, kun verrataan aikaan vaikkapa vuosi sitten! Jo se on edistänyt kaikkien terveyttä!
        Mulla on painon kanssa joku ongelma: en ole kellekään kertonut painoani varmaan viimeiseen kymmeneen vuoteen, enkä sitä ennenkään mielelläni. Tässäkin ketjussa tosiaan olen laitellut vain pudottamiani määriä, mutta paljastettakoon nyt sitten, että lähtötilanne oli 70 ja reilu pari kiloa päälle. Nyt siis yli 10 pudotettua kiloa ja sitä vitosta yritys saada pysyväksi alkunumeroksi (käynyt on), katsotaan, mihin lopulta asettuu. Painoindeksin mukaan alle viisikymmentäkin olisi hyvä paino, mutta sinne (enkä lähelle) en tähtää. Tällä hetkellä ruokavalioni on varmaan terveellisempi kuin - no oikeastaan ikinä. Siihen saavutukseen olen tyytyväinen :)


    • kevätsipuli5

      Hei kaikille pitkästä aikaa. Minulla kirjoittelu on jäänyt vähemmälle, mutta koko ajan olen hengessä ollut mukana ja lukenut kirjoituksianne :) Paino on jumittanut oikein kunnolla ja olen ollut itseeni pettynyt. Oikeastaan jumitus alkoi harmittamaan oikein kunnolla ja liikunnan ilokin kärsi. Vaan nyt uusia kujeita kehiin ja liikunta on taas alkanut maistua. Vaan eipä tämä minun urakka juhannukseen lopu, koska juhannushaaste on vain välitavoite :)

      Kyljys älä stressaa. Kokeile uusia makuja/luontaistuotteita(minun uusin löytöni on raparperi viccy). Hyvinhän sinulla tuossa humpsahti paino :) Juhannus on jo nurkan takana niin se olisi loppukirin paikka! Olisiko seuraava haaste elonkorjuu vai joulu?

      • Skorpi53

        Terve kaikille

        lomasynnit näkyivät sittenkin vaa'assa, vaikka olen liikkunut tosi kovasti viime päivinä ja syönyt kalaa ja vihanneksia. Olen syönyt liian vähän, tuntuu siltä. Menen huomenna uudestaan vaakaan, koska olo niin hoikka ja mukava. Ottaa silti päähän! Ympäristö on huomannut laihtumiseni ja kehuu uutta kroppaa, edes sen verran hyvää kerrottavaa.

        Kuule Kevätkukka, eiköhän rikota yhdessä se kymppi siitä edestä? Kevätsipuli ja Touko ja Kyljys, jatketaan sisukkaasti ja kaivetaan ne kesävaatteet esiin, joohan?

        Kaikki neuvot ovat nyt tarpeen....


    • kyljys

      Iltoja tupaan!
      Kevätsipuli5, teretulemast klubiin! Jos junnauskaveria kaipaat...tää on sahannut ees ja taas tuossa muutaman kuukauden paino vaan sahaa. Tosin tänäaamuna 80,7kg. Olen tyytyväinen siihen että olisi enää vajaa kilo tuohon 70-lukuun, mutta jotenkin olen skeptinen, tuntuu etten pääse sinne vaikka mitä tekisin. Niin vähän menee energiaa suusta alas (1200 kaloria tänäänkin) ja pyöräilen työmatkat ja uin ja säädän pihalla. Joku pitkän pitkä tasausvauhe, mut periks ei anneta.

      Voiko olla enää 3 viikoa juhannukseen? Apua kun aika kiitää, siitä alkaa illat pimenemään ja syksyä kohti...vaikka ei ole täälläpäin kesä edes alkanut. Mutta sitten taas uutta haastetta kehiin.

      Skorpi, ota siekin löysin rantein, laita vaikka vinyyli soimaan kasarimusaa ja jammaa itsesi 70-luvulle! Eikun Maaritin jäätelökesää luukuttamaan! ...toinen rähjäinen ressu, toinen kai vähän dille...

    • Skorpi53

      Tänään -300g kiitos rasvattoman rahkan ja mansikoiden, joita lisäsin ruokavalioon. Täältä tullaan perässä niin, että kolisee!

      • kevätkukkanenk

        Painoa en mitannut, mutta lenkkejä on tehty. Tulin juuri 10 kilometrin sauvakävelyltä. Kerrassaan mahtavaa kävellä metsässä mäkisiä maastoja.

        Yksi rouva oli viime kesänä syönyt herneitä ja mansikoita ja oli tosi hoikka. Minä meinaan kokeilla kanssa tulevana satokautena. Tuskin kokonaan pelkillä noilla, mutta jokusen päivän varmaan.

        Onnistumisen iloa kaikille asiassa kuin asiassa!


    • kyljys

      Hyvä me, hyvää viikonloppua ja toukokuun viimeisiä päiviä. Painossa ei muutosta, 80,7 edelleen.

      Loppukiri tytöt!

      • kevätkukkanenk

        Minulla pitää kiirettä, pihatalkoot, kyläreissut ja kaikki huvinpito. Paino entisellään ja juhannukseen meinaan tehdä 8-alkuisen painon. Liikuntaa on edelleen ne pitkät sauvakävelyt. Jumpat ja kuntosalit ovat nyt minulla kesätauolla.

        Hei ystävät, vietetään nyt kesää ja syödään kasvikunnantuotteita runsaasti!


      • Skorpi53

        Terve taas, kiva kuulla!
        Sinulla palaa kaloreita pihatalkoissa ja liikunnassa. Minulla myös, kävin viikonloppuna 50km pyörälenkillä, muuten käyn melkein päivittäin 6km sauvakävelyllä. Niitä sinun 10km minä en jaksa, kävin kerran 8kg ja meinasin pyörtyä :(

        Keskiviikkona vaakaan, jännittää saanko kyljyksen jo vihdoinkin kiinni!
        Söin eilen papuja ja tänään pinaattia, mansikkarahka maistuu myös.
        Ei kun jatketaan samaa tahtia kaikki!


    • kyljys

      Moi,
      kiirettä pitää töissä, en ole kerennyt nyt keskittyä laihariin vaan antanut mennä omalla painollaan = eli syönyt ja hyötyliikkunut vaan vähän. Paino pyörii puolen kilon heitoilla ollen 80,6-81,3.....no mutta ei onneksi pahaa nousua.

      Juhannus lähestyy, voi voi kun äkkiä menee aika. Taitaa taaskin pessimistisesti jäädä tavoitteesta jälkeen. 70-luku niiiin lähellä mutta niiiiin kaukana!

      Palaillaan, taas töihin kiire.

      • Skorpi53

        Huomenta tytöt!

        Lukemat 81,5 eli paras tähän asti. Perässä tullaan kyljys, meillä on vielä aikaa juhannukseen ;)

        Liikutaan ja tehdään töitä, kaikessa niitä kalorin tuholaisia palaa. Suunta on kaikilla oikea kuitenkin.
        Touko miten sinulla menee? Ei olla pessimistejä, onhan paino menossa alaspäin!


    • kyljys

      80,5kg mutta sen alle en ole päässyt. Tosin en ole nyt hikiliikkunut ja uimaankaan en ole kerennyt. Siellä se tavote siintää horisontissa näkyvillä ja niin kaukana...

      Huhuu muut, oletteko jo kesälomalla, miten projekti edeistyy, kaksi viikkoa jäljellä tätä haastetta. Mulla riittää kiloja vielä muutamaan haasteeseen tällä tahdilla.

      • Skorpi53

        80,7 ja pyöräilyä suunnittelen, on vapaapäivä. Tiukassa tämä on, mutta yritetään kauheasti saada se kasi rikki ainakin ennen juhannusta.

        Tosiaan, missä tytöt ovat, tulkaa mukaan kirimään!


    • kevätkukkanenk

      Kiloja riittää täälläkin! Eilen olin syntymäpäivillä ja kermakakusta alkaen kaikki mahdollinen. Juhlien takia jää liikunta pois, niin laihtuminen ei etene. Vaivoin saan pidettyä tuossa 90 kilossa ja siitä pitäisi päästä eroon.

      Jollakin konstilla vielä tempaisen ennen juhannusta, kunhan teen lomareissut ja pääsen oikeaan arkeen.

      Tsemppiä vain ja jatketaan kirjoittelua!

    • kevätsipuli5

      Nyt on painon pudotus lähtenyt käyntiin, jos tahti pysyy samana ilman suurempia jumeja niin pääsen lähelle tavoitettani :D Viikonloppuna en ehdi kuntoilemaan, mutta puutarhatöitä saa tehdä niin paljon kuin kerkeää ja säät sallii niin hyötyliikunnalla mennään. Vielä on kaksi viikkoa aikaa päästä välitavoitteeseen :)

    • kyljys

      79,7kg! Tavoite rikki, olen tyytyväinen. En saisi olla ärsyyntynyt itseeni, mutta jotenkin en osaa iloita taaskaan vaan ärsyttää kun kroppa ei toimi niin kuin haluaisi. Sitä tekee kaiken oikein ja paino ei vaan tipu ei millään, sitten kun vähät välittää ja syö monta grillimakkaraa ja 2 lasia viiniä (niinkuin eilen!)niin sitten paino humpsahtaa alas.

      Olipa vaikeaa, suorastaan kamalaa junnausta monta kuukautta, mutta nyt siis täällä 70-luvulla, ihanaa! Tavoitteena nyt pysyä tiukasti täällä ja 80-luvulle ei enää koskaan. Jamekset ja karhulenkkarit vaan jalkaan! Sitten lähdetään jahtaamaan välietappina 77kg sekä 75kg tavoitetta. Ehkä siitä vielä tuo viisikiloa, saa nähdä miten vaikeaksi menee.
      Mutta nyt nautin, mietin uusia farkkuja jos hankkisi. Kivaa viikonloppua juhannushaasteelaisille, kohta ollaan juhannuksessa.

      Skorpi, oottelen sinua kohta saapuvaksi, tule jo wranglerit ja puukengät kopisten...

      Kevätsipuli5, jee tavoitetta kohti, heti olet siinä kiinni...

      Kevätkukkanen, juhlia pitää ja sitten kurinpalautuksen kautta tavoitteeseen...

      Touko, huhuu joko jammaat 50 vai 60-luvulla, kerro millasta siellä on...

      • touko

        Heipähei! Nyt on kiireistä selvitty ja pääsen vähän kirjoittelemaan. Minulla paino tosiaan pysyi aluksi 50 alkavana (viimeisen kirjoituksen jälkeen), mutta sitten kävi myös siellä 60 puolella muutaman päivän. Tänään - kuten sinullakin kyljys- edellispäivän viinien ym. jälkeen uusi alin: 59,2kg. Juhannustavoite voi täyttyä! Kyllä se keho on tosiaan jännä... Minullakin päättyi kuukauden kestänyt herkkulakko viikko sitten lauantaina juhlissa ja lisäksi en ole oikein pystynyt liikkumaan loukkaantumisen takia (kävelemään onneksi pystyy sentään). Johtopäätös on, että välillä tosiaan kannattaa ottaa rennosti ruoan suhteen! Ja 50-luvulla on ihanaa.. Kaupassa on jännää, kun voi pääsääntöisesti ostaa kokoa pienempiä vaatteita (pari paitaa hankin, mutta sovittelin vaikka mitä :)). Housuissa ei enää vyötärö kiristä, se on mahtavaa! Ennen on ollut niin, että jos housut on muuten sopivat, vyötärö kiristää tai nappi ei edes mene kiinni.. Nyt sain tehtyä vyöhönkin uuden reiän. Lämpimiä kesäsäitä odotellessa!


    • kyljys

      79,9 kg hilkulla että pomppaa takasin kasarille, mutta näillä mennään tasapainoa etsien.

      Huhuu kirikaverit, missäs luuraatte?

    • Skorpi53

      Terve tytöt!
      Perässä tullaan ja paino 80,8 tänä aamuna. Nälän ja liikkumisen puolesta se voisi olla muutaman kymmenen kiloa vähemmänkin......

      On se tiukassa, mutta uudet vaatteet tuovat iloa uudelle luxus vartalolle :-D
      Ei ole vielä juhannus ja etenen hampaat irvessä 70-lukua kohti, kyllä on kyljys varmasti ihan eri näköinen tätä nykyä!

      Täällä on muitakin kympin survojia, kun kevätkukkanen ja toukokin taistelevat rajojen raivoa vastaan, hienoa että taistellaan yhdessä. touko on
      kaikkein pisimmillä, mutta pitäähän jokaisessa armeijassa olla lippulaiva :-)

      Haastellaan ja taistellaan vielä loppukiri ennen juhannusta, jooko?

      • kevätkukkanenk

        Tulin justiinsa reissulta kotiin ja painosta en tiedä mitään, mutta juhannushaaste alkaa. Ns. loppukiri tähän jaksoon.

        Todellakin taistellaan!


    • läskityttö
    • kyljys

      siinä kiikkuu ja keikkuu, käväisi 80,2 mutta taas takaisin 79,9...viikko vielä tätä haastetta. Sitten saa joku muu tehdä seuraavan haasteen, vaikka joku syyshaaste tai vastaava, miettikää mikä olisi sopiva.

      Hyötyliikuntaa ja pihahommia. Ruokana salaattia ja lihaa.

    • Skorpi53

      En käy vaa'assa ennen keskiviikkoa, mutta ajatukset pyörivät koko ajan juhannuksessa. On se niin mukavaa, että meillä on tämä porukka.
      Viime viikolla kävelin ja pyöräilin aika mukavasti, hyvä olo on kropassa. Tosiaan, nyt kun sitä ylipainoa ei ole enää niin älyttömästi liikaa, tuntuu että tosi tiukassa on, laihdutus vauhti on hiljentynyt ja ruoansulatus toimii hitaammin. (wc joka toinen päivä, koska ei syö niin paljoa...)

      Salaattia ja vihanneksia ja lihaa, viime viikolla nautiskelin mansikoita ja vesimelonia. Aamun müslin olen vaihtanut välillä paljaaseen sämpylään.

      • kevätkukkanenk

        Tehdään syyshaaste, olisi heinäk, elok ja syysk. Sitten minulla on näitä kiloja, niin seuraavaksi tulisi loppuvuoden eli jouluhaaste.

        Lenkillä olen käynyt lähes joka päivä, kun se reissu oli pelkkää syömistä vanhojen sukulaisten luona.

        Nyt pitää siivoilla ja sitten pääsen viettämään keskikesän juhlaa, vain ei mitään erikoista herkuttelun tai juomienkaan suhteen. Laihdutusmerkeissä menee, kun reissussa tuli herkut jo syötyä.
        Painosta voin vielä ilmoitella!

        Hyvää ja kaunista juhannuksen aikaa kaikille lukijoille!


    • Skorpi53

      Poks poks pum pum, tänään 79,8 ja tervetuloa juhannus !!!

      Kyllä tämä kesti, mutta olo on ihan huumaantunut :-) Ihana 70-luku ja hieman uusia vaatteita, nyt kaikki vanhatkin mahtuvat päälle, tosi mukavaa.

      Syksyllä ei taida kovin olla juhlapäiviä, mutta ainakin lokakuun lopussa olisi se Halloween. Uusi ketju olisi kiva aloittaa heti juhannuksen jälkeen, olisiko sinulla kyljys taas mukavia ehdotuksia?
      Seuraava etappini on 77kg, siinä on varmasti survomista....

      Ihania juhannus taikoja kaikille!

    • kyljys

      Tervehdys! Se on siis loppumetrien aika taas. Pikku yhteenveto omastapuolesta taaskin. Tähän pätkään en ollut ihan tyytyväinen, siis kun tuota jumitusta oli melkein koko haasteen ajan. Tavoite saavutettiin, paino edelleen 79,9. Seuraava sitten se 75kg alitus, joskus hamassa tulevaisuudessa, aikarajaa en nyt itselleni laita kun on niin kiireinen kesä töitten puolesta.

      Onnea meille kaikille ja kiitos tästä matkasta. Nyt mulla on jo kolme haastetta takana ja olen mielestäni jotain oppinut ja paino pudonnut hitaasti.

      Nyt juhannuksen viettoon, töiden merkeissä huominenkin, mutta kivaa juhannusta niille jotka ovat lomalla tai vapaalla!

      Skorpi, onnea, olet jo minua edellä, oottele siellä seuraavalla etapilla niin tulen hitaasti perässä!

      Kevätkukkanen, touko, kevätsipuli ja muut, miten menee...

      Heipat kaikille!

      • kevätkukkanenk

        Jotain iloa tähän vesisateeseen. Sain kuin sainkin painoni 89,8kiloon. Minä saan tehdä tosissaan työtä laihtumisen eteen. En saa mitään ilmaiseksi. Luovuttaja en ole luonteeltani ja siksipä olen innolla mukana tässä ketjussa.

        Mukavaa juhannusta ja onnea laihtuneille saavutuksista!


    • juannustaikaa

      Läskinlähdetysmanaus:
      Sula läski lyllymästä,
      liha liika lellumasta,
      ihra kaikkoa kavala,
      suksi suohon selluliitti!
      Makeassa on majasi,
      virus vinha viinerissä,
      rasvaisessa on kotisi,
      voikkoleivän makkarassa.
      Mene kinkku matkoihisi,
      suden suuhun paksu reisi!
      Parempi minun elellä,
      kepeänä kepsutella,
      kun ei perä maata laahaa,
      raavi maantietä takamus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6193
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      35
      3761
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1965
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      15
      1462
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1458
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      33
      1370
    Aihe