Muisteletteko

iiiikävä

Muisteletteko / kaipaatteko naiset entisiä ex-poikaystäviänne? Tai sellaisia heppuja joita pussailitte ja ........ alta parikymppisinä.

25

134

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoihinkinJääKiinni

      Välillä joo. En tietysti kaikkia vaan niitä, jotka jostain syystä ovat jääneet mieleen, parhaat jutut ja paras meno sängyssä esimerkiksi. Onneksi on tuo some mistä näitä menneisyyden miehiä voi löytää ja muistella niitä hetkiä ;)

      • iiiikävä

        ;) Näinhän se on. Joskus se on omituista, kun joku ikivanha muisto palautuu vahvana, elävänä mieleen ja samalla tietää, että on melko epätodennäköistä enää koskaan törmätä missään. Ehkä tietysti parempi niin, ainakin toisaalta ;)


      • JoihinkinJääKiinni
        iiiikävä kirjoitti:

        ;) Näinhän se on. Joskus se on omituista, kun joku ikivanha muisto palautuu vahvana, elävänä mieleen ja samalla tietää, että on melko epätodennäköistä enää koskaan törmätä missään. Ehkä tietysti parempi niin, ainakin toisaalta ;)

        Joskus on tosiaan parempi, ettei ehkä tapaakaan. Törmäsin tuossa viime vuoden puolella yhteen sellaiseen, joka ei ole vuosienkaan aikana kadonnut mielestäni, olin sen jälkeen aivan pihalla! Yksi katse, lyhyt kosketus ja tuntui siltä, ettei niitä vuosia olisi edes kulunut! Onneksi tunteet tasaantuvat :) vaikka hauskaahan sitä oli palata mielessään niihin aikoihin!


    • Rillumareiii

      Onko tämä hetkittäinen kaipailu/muistelu mielestänne väärin jos elää kaukosuhteessa? :D

      • IhmisyysKielletty

        Ei kai ihmiseltä voi kieltää muistojaan, tai uniaan, vaikka eläisi lähisuhteessa. Kerro sinä poliisi, minkä minuuttimäärän ihminen on oikeutettu muistelemaan vanhoja aikoja ja mistä se on katkaistava. :)


      • IhmisyysSallittu

        Eli ei ole väärin pari rempseätä nuoruusmuistoa ;)


    • YummiJammi

      Varhaisia seurustelukumppaneita en tod. ole kaivannut minuuttiakaan jälkikäteen *painokelvotonta* :-) mutta onneksi on ollut myös jokunen seikkailukaveri joita muistella hymy korvissa. *yum*

    • Muistelotar

      Muistelen kolmea eri eksää... kaipaan oikeastaan kaikkia, eri tilanteissa eri eksiä, riippuen siitä mitä ylipäätään kaipaa elämäänsä..
      Kaipaan heitä luultavasti siksi, etten enää tapaa yhtä maagisia ja ihania miehiä... en tiedä miksi.. :( Toivottavasti itse en ole muuttunut koska en enää tapaa kaltaisiaan, kuin kaikki mahtavat miehet olisivat kadonneet maanpäältä....
      En niinkään muistele seksiä tms, mutta muistelen ihania hetkiä, jolloin he ovat olleet tosi ihania minua kohtaan ja meillä on ollyt henkistä ja fyysistä läheisyyttä, sitä kaipaan....

    • nykyajanmiehet

      välillä muistelen kuinka exän kanssa aina ulostettiin toistemme rinnan päälle aamuisin. Nykyään on niin vaikeaa löytää miestä joka ulostaisi tai edes virtsaisi naamalle :( joutuu ottaan omalle kädelle kourallisen ja hieroon itseensä:(

      • nykyajannettailijat

        Oliko tämä tarkoitettu muka"hauskaksi" kommentiksi, mutta valitettavasti olen kuullut joidenkin nettideittailijoiden törmänneen miehiin, joilla todella oli noinkin sairaita ideoita esittää. - Jokaisella tietty myös huumorintajunsa, sinullakin.


      • ripulitnaamassa

        tämä oli tarkoitettu exä muisteluksi. Tiedän että on 99,999999% ihmisistä erilaiset halut kuin minulla.


      • Hyvääjatkoavaan
        ripulitnaamassa kirjoitti:

        tämä oli tarkoitettu exä muisteluksi. Tiedän että on 99,999999% ihmisistä erilaiset halut kuin minulla.

        Niin, netissä on joskus mahdotonta erottaa trollia, mautonta huumorintajua, sairasta huumorintajua tai täysin sairasta ihmistä toisistaan. Joskus tietysti kaikki neljäkin voivat osua samaan yksilöön.


      • ripulitexänrinnalla

        onniin ulosteelta haisevia keskusteluja että pakko kirjottaa ulosteesta ulosteisiin uloste kysymyksiin ja aiheisiin.
        mutta ripulit suuhun ja grllllllllllllll


    • entisenajanmis

      Kun se ettei mitään tullut oli kiinni omasta itsesta, niin huono alkaa stalkkaamista enempää tekemään. Tiedän paikan missä hän asuu, en enempää. En voi toivoa enempää....sydämessäni hän on aina!
      Koska silloin ei ollut nettia tai kännyköitä, niin ei voi olla enempää....vaikka tiedän nykyisen numeronkin, niin annan rauhan.
      Jari sillanpään sanoin, hyvää matkaa, sinä ansaitset kultaa.

      • einettiä

        näin se toisinaan menee;(


    • uusilaskutoimitus

      Juu

    • Joskuskyllä

      Von muistella, mutta en aina hyvällä. Siihen on yleensä joku syy että on erottu. Turha niitä epäsopivia tapauksia on sen enempää muistella.

    • koskaanei

      miehenä kaipaan tyttöystävääni vuosikymmenten takaa, en varmaan ihan siitä syystä mitä useimmat lukijat sen ymmärtävät.
      Kun on viettänyt miltei täydellisen kevät talven ja alkukesän henkilön kanssa joka kirpaisee sieltä sielujen sopukuista oikein kunnolla ei sitä tunnetta ole voinut unohtaa.
      Tietäen sen että näin vanhemmalla iällä aikojen saatossa molemmille on muodostunut omanlaisensa elämä mihin on sopeutunut tai urautunut, muutos entiseen on mahdoton yhtälö.
      Kiinnostavinta olisi kokea, vieläkö hänen olemuksensa kirpaisisi samalla tavalla kuin aikoinaan, vieläkö hänen läheisyytensä saisi olon tuntumaan niin hyvältä ettei paremmasta väliä, parhainta olisi viettää hänen kanssaan iltapäivä, viimeinen yhteinen iltapäivämme muistelojen merkeissä, erota hymyissä suin ja palata kumpainenkin omaan arkeen.
      Lämmittää ihanalla tavalla jo pelkkä ajatuskin hänen kohtaamisestaan, vaikka tiedän samalla ettei se koskaan tulisi toteutumaan, asumme ilmeisen eripuolilla suomea ja yhteyksiä emme ole pitäneet, se vaatisi ihmeen tai amorin nuolen hetkellisen osuman .

      • qwerty1243

        Aika tarkkaan sanot samaa, mitä olen itsekin haaveillut. Tyttö oli Kalanti-nimisestä kylästä ja hän kosketti sydäntäni.


      • qwerty1243

        Hänen nimensä oli Kirsi. Kohtasimme Raumalla 1987 heinäkuussa.


      • Muistelen

        Ei jäänyt vain muisteluksi. Seurustelin erään nuorukaisen kanssa kauan sitten muutaman kuukauden ajan. Olin aluksi miehelle vain leikkiä, mutta hän rakastuikin totisesti, kun taas minun mielestäni tavoitteemme elämässä olivat liian erilaiset. Olin liian nuori. Olimme silti kavereita parin vuoden ajan kunnes välit katkesivat totaalisesti. Muutama väärinymmärretty sana - siitä tilanne luisui molemmin puolin pahoihin loukkauksiin. Jos sattumalta sen jälkeen näimme, käänsimme selkämme.

        Minä kielsin mielessäni koskaan tunteneeni mitään miestä kohtaan ja uskottelin itselleni ettei hän oikeasti rakastanut. Helpompi ajatella niin. Vuosien mittaan ajatukseni muuttuivat ja kaduin sitä miten kaikki päättyi.

        Näin miehen sattumalta noin kuukausi sitten. Kysyin, muistaako hän vielä minut enkä taida ikinä unohtaa sitä hetkeä, sitä lämmintä katsetta... Sanoin, etten enää jaksa olla vihainen, pyysimme toisiltamme anteeksi ja vaihdoimme kuulumisia. Muutaman päivän kuluttua kävimme kahvilla. En ollut saanut nukutuksi tai syödyksi -jännitti niin. Järkyttävää ja samalla kutkuttavan ihanaa tuntea itsensä nuoreksi ja ujoksi. Toisaalta hänen kanssaan oli taas niin helppoa ja mutkatonta olla.

        En haikaile suhdetta ja tiedän valinneeni puolisoni oikein. Helpotti kuitenkin saada asioita selviksi. Saada anteeksi ja antaa anteeksi. Nyt niitä nuoruusmuistoja muistelee paljon paremmalla mielellä.


    • eilennuoriN

      Kyllä joskus muistelen koska hän oli ensirakkaus.Ja kehumatta enempiä-hyvä suutelija.Komea ja tumma.

    • xfilesclosed

      Itsellä on juttu yli 25v takaa... olin sillon 20v ikänen ja tapasin ihmisen joka oli aktiivinen. Itse en pystynyt vastaamaan hänen tekemäänsä aloitteeseen... kuuntelin ja otin kaiken vastaan.... en sanonut mitään... kerran taisin kutsua häntä jollain lemmennimellä.... sit tiemme erosivat... emme koskaan halanneet tai pussaneet....
      Meni varmaa reilu 10v sitten tuli se juttu mieleen ja siellä se on ollut.... eikä varmaa koskaa lähde pois... nykyaikana vastaavaa ei tapahtuis... kaikilla olis omat kommunikaattorit taskussa niin jutun sais toimimaan paremmin..... mutta kun itse oli se kusipää joka jänisti, nii ei sitä enää kaiveta esiin..... ja tuskin hänkään sitä tekis.... jotain olen hänestä kaivanut esiin joskus, mutta se siitä... joskus haaveissani olen kait nähnyt jonkun puhelimeen tulleen tekstarin, joka tuli omaan puhelimeen, mutta ei sitä sit tullut...

    • atletvaigotlet

      Katsoin tuon entisen rakkaani kuvaa naamakirjasta, kovin oli aika häntä suopeasti kohdellut mutta täytyy tunnustaa etten ensi alkuun ollut häntä tunnistaa, piti sulatella hieman.
      Sitä samaa mitä tällä palstalla muutkin huokailevat, tahtosin sinut kyllä tavata vielä ainakin kerran.
      Ymmärsin ettemme asu samassa kaupungissa mutta autolla pääsee, ei tuo välimatka nyt niin pitkä olisi jos tahtoa sinulta löytyy?
      Pelkoa sinulla ei ole siitä että ripustaudun kuten erotessamme, mieti tyttö hyvä ja ota yhteyttä.
      Vink vink, kultaketju vaihtui takkiin.

    • uusituuli12

      EI IKINÄ!! EX ON EX ja sellasena pysykööt. kerran solmussa aina solmussa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5639
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3465
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe