25 päivän haaste!

Pinkki2015

Eli kuka lähtee mukaan, 25 päivän haasteeseen? Kerrotaan aloitus paino ja tavoite. 25pv siksi koska sen jälkeen alkaa ihana kesäkuu! Ja mukana olijat kirjoitellaan ahkerasti miten menee !:)

Minä. Paino nyt 62kg. Tavoite 58kg. 4 kiloa n. Kolmessa ja puolessa viikossa. Paljon on mutta kovalla työllä voin onnistua!

Kaikki halukkaat mukaan tsemppaamaan toisiamme!

58

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikein.mielellään

      Ilman muuta lähden mukaan ..

    • Pinkki2015

      Eli tänään menny hyvin ! 3l vettä. Kaksi ruis leipää kinkulla ja tomaatilla aamulla, Tofua ja salaattia päivällä, kana kasvis wokki illalla ja päivän aikana 3 kuppia kahvia!:) perjantaina vaalle.

    • Nälkäon

      Aloitin laihdutuksen eilen mutta olen mukana nämä 25 päivää ja mun laihdutusjunamatkani jatkuu kauemmas tulevaisuuteen. Paino oli reilu tunti sitten 108,5 kg. Aloituspaino oli 109,9kg.

      25 päivän painonpudotukselle en laita painotavoitetta muunlaista että aion laihtua enemmän kuin sä. Sittenhän sen näkee paljon painan silloin ja voi laskea tämäön hetken painosta paljon putosi. Mä kyttään painoni 2-3 krt vrk. Nyt menen saunaan istumaan hetkeksi niin paino tippuu. Juomana pepsimax.

      • helkkari

        Samoilla linjoilla. Ja kova harmistus päällä. Alkustartti 106.


    • Mä tuun mukaan! :o painan nyt siis n. 60kg ja tavoite ois.. Ehkä se 55kg aika paljon kyl mut aion yrittää! :)

    • Martsii

      Voisin kans lähtee mukaa! :) paino on nyt tippunu puoles vuodes 17kg ni aattelin et jos 3kg sais pois täs 25päiväs ni menis -20kg rikki B) nii ja paino on täl hetkel n.86,5

      • helkkari106

        Hienoa Martsii ! Munkin tavaoite on 20. Mutta olen vasta lähtökuopissa. Tänään 106. Voisitko kertoa 17 kg matkastasi noin kannustukseksi ?


      • Martsii
        helkkari106 kirjoitti:

        Hienoa Martsii ! Munkin tavaoite on 20. Mutta olen vasta lähtökuopissa. Tänään 106. Voisitko kertoa 17 kg matkastasi noin kannustukseksi ?

        Mun on vähä vaikee kertoo mun matkast ku paino putos omast mielest sillee itestää.. :D tai siis söin vaa terveellisemmin ja paino lähti tippumaa. En urheillu oikeestaa enempää ku ennenkään ni tä on ollu mulle aika helppoo... Mut oikeest se ruoan vähentämine ja vaihtamine terveellisempää tekee ihmei!! Mut tsemppii ton sun matkan kans, pystyt siihe! (:


      • helkkari106

        Kiitos. kevennän, kevennän. Tölkkijuomat olen jättänyt ja monet herkut, tuoremehun jne. Kuukauden kokonaissaldo 109 --> 105. Silti masentaa. Ja välillä on vaan niin nällkkä.


      • Martsii

        Mä jätin myös mehut ym. kokonaan paitsi silloin tällöin tuli jotakin funlightia juotua vähän... Sekin auttaa jo huomattavasti kun korvaa sokeriset juomat vedellä! Ja jos ei vettä jaksa aina niin tekee (jos omistaa esim.sodastreamin) hiilihapotettua vettä :) eikä kannata tuntea morkkista jos joku päivä tulee herkuteltua kunhan se pysyy kohtuullisena! Mä en ite ainakaan ollu niin tarkka siinä ettei mitään herkkuja saa syödä ja silti paino laski mukavasti! Seuraavana päivänä sitten terveellisesti :) Ja ruuasta yleensäkin--> tykkäsin tehdä esim.kanast ja jauhelihasta mm.wokkeja, salaatteja, keittoja jne. Syöt vain paljon kasviksia ja itse tykkäsin keittää vaikka parsa/kukkakaalia kanan kanssa. Kunhan muistaa maustaa ruokia kunnolla niin ei pääse kyllästymään :) jos tykkäät wokkia tehdä niin itse ainakin tykkäsin laittaa wokkivihanneksia, maissia (antaa hyvää makeutta), kanaa ja vähän jotain kastiketta (mm. Sweet chili sause)... Tulee tosi hyvää, tykkään ainaki ite!! :) iltapalaksi söin yleensä rahkaa/rasvatonta ja vähä sokerista jogurttia sekä marjoja tai hedelmiä. Myös raejuusto hedelmien kanssa on hyvä vaihtoehto :) oho tulipas pitkä viesti ja asiatkin aika itsestäänselviä mutta kun kirjoittamisen makuun pääsin niin ei kai se haittaa :D toivottavasti joku sai edes jotain vinkkejä :)!!


      • helkkari

        Kiitos, pitääkin muistaa wokkivihannekset, kun grillikausi alkaa. Välipaloina viilejä, mehukeittoa. Aamulla ajattelin tuuna puuroa.


    • osallistun

      Mä voisin kans eli painan 49kg ja tavote on 47kg

    • Pinkki2015

      Kiva että näin paljon porukkaa mukana! Odotan innolla kuulla miten muilla etenee.
      Tänään päivä menny, ananasta ja parsaa, kanaa ja tomaattia, vähän perunasalaattia. Kolme kahvia. Koht varmaan vielä hedelmä salaattia! Lihaskuntopiirin jälkee. Huomenna vaalle ja jännittää paljon mut samalla oon innoissani! Jos vaaka näyttää alle 62kg nii jes:)
      Ja tottakai vettä 3l

    • monaaaaaaaaa

      Voisko tälle tehä vaikka ryhmän whatsapissa tms?

    • ja.valon.häivän

      Aamu: otin 2 olutta, yksi vielä kaapissa jäljellä. Näillä aloitan päivän.

    • Pinkki2015

      Noni kerron näin heti aamulla! Vaaka 60kg! Mitähän veikkaan näin neljässä päivässä ööm 0,5 kiloa läskiä ehkä lähtenyt ja loput 1,5kg nestettä. Mut ainakin lähtenyt keho reagoimaan tähän laihdutukseen!:) 58kg täältä tullaan! Nyt kahvia napaan ja kohta paistettua parsaa.
      Ja kun oon nyt juonu sen 3l vettä per päivä nii virkeämpi olo ja turvotus lähtenyt:)

      • Hyvä hyvä Pinkki2015!! :o :)


    • Sohva_Peruna

      Läskikapina >:(
      Hei apina! Läskikapina >:(
      Eikä mitään voittosipsejä syödä, eikä kaljaa juoda jälkeenpäin.

    • helkkari

      Lähtö 106, 30.5. tyttären lakkiaiset. Tavoite: etten näytä norsulta. Keinot: tipaton, herkuton, paljon vettä, hyviä vinkkejä vastaaanotetaan. Liikuntarajoite, lonkka.

      • Vinkkejä

        Noi keinot on hyviä, muista pysyä niissä! Vesi erityisen hyvä myös iholle. Siihen kannattaa tosiaan panostaa näin lyhyellä aikavälillä, että ylimääräinen turvotus ja nesteet lähtee. Koska aikaa juhliin on niin vähän, edellisen lisäksi panostaisin mekkoon/asuun (muodoillesi sopiva) sekä hiuksiin, meikkiin ja iloiseen ilmeeseen. Mekko voisi myös olla muokattava, sillä laihdutus jatkuu juhlien jälkeen? Eikö vain?

        Minäkin voin lähteä 25 päivän kesälaihdutukseen. Tavoitteeni on -1kg (olen siis jo laihduttanut yli 10 ja vielä muutama pitäisi. Kilo tuntuu sopivalta aikaan suhteutettuna. Ei haittaa jo lähtee enempi, mut tuohon olisin tyytyväinen!)


      • Vinkkejä

        Niin tai enäähän kesäkuun alkuun on 23 päivää :)


      • helkkari105

        Vaatteet on valmiina ja mahtuu kyllä päälle. Pitääkin tilata kampaaja ja kosmetologi jo edelliselle viikolle. Juhlapäivänä sitten vaan päivitys. Onhan tässä tsemppauksessa se hyvä puoli, että kilon pudotus on parempi kuin kilon nousu.


    • Mä oon mukana! :) Lähtöpaino on 73 ja tavoitteena päästä kutosella alkaviin numeroihin kesäkuuhun mennessä. En mitään erikoisempia dieettejä ajatellut noudattaa, vaan ihan vain terveellisellä ruokavaliolla ja aamulenkillä käymisellä olisi tarkoitus onnistua! Tosin toi aamulenkki on aika paha koska oon niin aamu-uninen mut kyllähän siinä lähtisi päivä paremmin käyntiin eikä tulisi ehkä naposteltuakaan ylimääräistä niin helposti (mun pääasiallinen ongelma), kun ei haluaisi että lenkki menisi "hukkaan"! :D

    • GiselleQ

      Olen mukana. Aloituspaino 71.4 kg. Tavoite vaikkapa siinä kesäkuun loppuun mennessä 65kg ja jos laihdun enemmän niin se on vaan plussaa. Noudatan osittain Fit For Life-kirjan ohjeita, hathajoogaa joka päivä ja kävelen ulkona joka päivä.

    • punkero00

      Mä lähen, vaikka vähä myöhässä. Paino nyt 73 ja tavote 69 kesäkuun alussa. Lenkkeilen 1,5 tunnin lenkin 3-4 kertaa viikkoon ja jätän herkut pois. Syön normaalia kotiruokaa ja paljon vettä. Mutta ainoastaan perunaa eikä yhtään pastaa. Ja lihaa, sekä vihanneksia. Valkonen leipä pois ja voi kanssa. Ennen on tepsinyt.

    • Pinkki2015

      Tänään taas vaaka 60kg :) huomenna äitien päivä ja vähän jännittää mitä on tarjolla.. Yritän pitää kurin!

    • Pinkki2015

      Hyvää äitienpäivää. Tänää pääsin alle 60!:) 59,5kg uu :D miten muilla menee?

      • Martsii

        Mä en sit taas oo saanu oikee mitää aikaseks ku on ollu täs vähä laivareissuu ja kaikkee xd mut ei oo sentää paino noussu ni jotai positiivist! :D


    • Pinkki2015

      No mut hyvä seki martsii! Mulla yleensä tulee kilot jo heti ku astun jalalla laivaan :D

      • Martsii

        No joo nii mäki aattelin mut ei tullu oikee syötyy vaa enimmäksee juotuu :DD vaik senki sanotaa lihottavan ni emmä sit tiiä :D


    • lolmoi

      156/45 lähden mukaan :D

    • haiiiii

      Vähän myöhässä mutta tuun mukaan! 43kg tällä hetkellä ja tavote ois 40-37kg! :--)

    • Pinkki2015

      Haha martsii:D noo vettä vaa paljon darra päivänä nii elimistö taas elpyy!
      Huomenna jatkuu taas dietti kun menin äidille syömään ja ensimmäisenä pöytään tulee pekoni perunoita ja sit lähti jo lapasesta. Meen taas vaalle perjantaina:) oon sen oppinut et älä ikinä mee "överipäivän" jälkeen vaalle! Alkaa vaa masentaa. Turvotus kilot lähtee paris päiväs ja sit taas näkee oikeen painon:)

    • AkuAnkka78

      5 päivän aikana on lähteny -2kg mutta on varmaan nestettä. Aion laihduttaa vielä ainaki 10 päivää ja sit alan hillitysti syömään. alkoa en käytä laihdutuksen aikana lainkaan. koska mulla ei ole hyvää ruokaa kaapissa, kaihdan syömistä. juonut olen kahvia ja kaakaota (tarkastettuani kalorit) sekä päärynä mehukattia sokerittomana ja tietty vettä hanasta. proteiinista puutetta kun ruokarahat on loppu enkä saa munia,lihaa,rahkaa ym ostettua.

      tavoite saada läski maha veks,samoin reidet ja perse pienemmäks. salilla käyn vähintään 3 kertaa viikossa ,ja tänään tein ainaki 2 tunnin kävelylenkin ilman taukoja.

      • helkkari105

        Riko säästöpossu, kerää tyhmät pullot. Jos saat liki kympin kasaan. Kanamunia, -30% kinkku/kalkkunaleikettä, rasvaton piimä, halvin rahka ja herkuksi sokeriton mehukeitto, porkkanapussi, jos budjettiin mahtuu.


      • Enpä.usko

        Syömättä käyt salilla 3krt viikko. Uskoisko. No enpä taida.


    • Pinkki2015

      Tänään rapukeittoa, lihapullia tomaatti kastikkeessa, ruisleipää ja kahvia:) vähän kaduttaa noi lihapullat ku kastike ei ollu mitään terveellisintä.. Huomenna meen vaalle ja pelottaa jos paino noussut :/ mut hyvä fiilis vielä:) huomenna päivitän mikä on paino!
      Muiden kuulumiset?

    • GiselleQ

      Kehon täytyy hiljalleen tottua uusiin elämäntapoihin, ensin elimistö voi järkyttyä. Hiljaa hyvä tulee. Tänään aamulla join kahden mukin smoothien, sis. pakastettu banaani, persikat, mustikat, itse puristettu appelsiinimehu. Kyllä on hyvää! Eilen join melonijuomia. Aion punnita itseni kerran viikossa. Eilen joogasin. Äitienpäivänä tuli syötyä kakkua. Ei enää mitään herkkuja. Nuudelit ovat paheeni, yritän niitä olla ostamatta.

    • Pinkki2015

      Tänään 59,4kg eli aikataulussa ollaan :)

      • Martsii

        Hyvähyvä hienosti menee! :)


    • Lolmoi

      Oon pudottanut pari kiloa ja oon nyt 44.3kg / 156cm :)

      • Saanko kysyä ikää?
        pituus melkin sama, itse vahempi olettaisin 50v, mutta painoa kertynyt hieman enemmän, Miten olet onnistunut pudottamaan?
        Taitaa olla mulla ikä kriisi!


    • Naudelaitre

      Minäkin olen melkein saman pituinen, 156.8 cm ja painoa kertynyt, en halua olla pieni ja pyöreä pallo joten pakko laihduttaa...

    • Pinkki2015

      Joo lähdin sit mökille to-su ja huhhu mitä mättäämistä :D nyt 2vk loppukiri!!!

    • Pinkki2015

      Nii vielä! Nyt kun 4pv meni överiksi ja haluan turvotuksen pois niin onko kellään kokemusta, onko turvallista olla vesi paastolla 2-3pv?

      • Helkkari103

        Älä lannistu, vihreää teetä, vettä, porkkanalitkua tmv ja tavan ruokaa pieniä annoksia, niin ettei ole nälkä.


      • Pinkki2015

        Kiitos vinkistä ja tsempistä! Sunnuntaina meen vaalle:) toivon lukua 59kg sit olis viel viikko aikaa pudottaa n. Kilo mutta kaikki 58 alkavat tulokset on mulle onnistuminen!


    • GiselleQ

      Paasto on aina hyväksi, ei se tapa. Tässä painonpudotukseen hyvä vinkki kirjasta: Porkkanasta ja retikasta valmistettu juoma liuottaa kovia rasvakerääntymiä erityisesti suolissa. Otetaan 1 rkl retiisi- tai retikkaraastetta ja 1 rkl porkkanaraastetta ja keitetään 2 teekupillisessa vettä 8 min. Mukaan lisätään hiukan suolaa. Juomaa juodaan 1-2 kertaa päivässä. Toimii, pitäisi taas pitkästä aikaa itsekin juoda.

    • Martsii

      Mul ei nyt oikee oo sujunu tää :D 86,5 oli lähtöpaino ja nyt se on 85,5... Kilo lähteny tähä mennes mut kolme oli tavotteena :D

      • Pinkki2015

        Parempi sekin ku ei mitään!:) viikko viel nii kilon voit viel ehtii tiputtaa! Muistakaa et vaik haaste loppuu ens viikon jälkeen nii silti terveellinen elämäntapa jatkuu:)


    • plööh

      Mulla aloituspaino 96,4kg, oon ollut nyt kaks päivää "pussikuurilla", yhden aterian oon syöny salaattia ilman kastikkeita tms. ja paino tippunu kilon. NYYH, mä oon aina kuvitellu että noilla pussikuureilla putoaa paino aluksi oikein kunnolla, mutta ei mulla vaan, tuntuu jo että onko se sen arvoistakaan josei näy juurikaan tulosta.. JA mulla on edellen yhtä pöhöttynyt olo kun ennenkin, ja vettakin oon kyllä runsaasti juonu..

      • treeniä

        Kovalla treenillä ne kilot lähtee ja rankalla liikkumisella. Lisää liikuntaa pöhö!


    • Pinkki2015

      Paino junnaa 59,5kg.. Mikähän voi olla vika? Säästöliekillä ei keho tietääkseni ole kun joka päivä syönyt n.1100ckal terveellistä..

      • vostiräkki

        http://kalorilaskuri.fi/kalorikulutus

        Laske tuolta lepokulutuksesi, jonka jälkeen syö saman verran kaloreita päivässä. Sen verran keho käyttää ainakin elintoimintojen takaamiseksi pelkästään nukkumalla koko vuorokauden. Päivän aktiivisuustaso vaikuttaa aktiivisuuskertoimeen, joka määrittää päivittäisen kulutuksen. Jos syö alle lepokulutuksen, supistaa vain omia elintoimintojaan.


    • tarvetäytyy

      http://www.laskurit.fi/painoindeksi/ Vaikea ylipaino.
      Vahinko kun löysin ketjun vasta.
      Minulla on psyykisenä vammana nälän pelko. Vaikka rahaa olisi alle 2 €/vrk syön jotain hyvin kaloripitoista. Nälkä oli tuttu kaveri koko lapsuuden ja nuoruuden, edes oletus siitä että olen nälkäinen, saa minut palelemaan luita ja ytimiä myöten.
      Pienet tulot rajaavat osallistumisen ja missään kaupoissa tai ostoskeskuksissa en voi ainaa vietää koska ostoksiin ei ole varaa.

    • Pinkki2015

      Eilen paino 59.2kg ja toivon että ens la kun on päätös aamu niin paino olisi alle 59! Haluan nähdä numeron 58:)

    • Pinkki2015

      Astuin tänään vaalle, 58,4kg! Oon niin ylpeä itsestäni:) muiden kuulumiset?

    • Helkkari102

      The end. Haaste päättyi 4 kg putosi. Missähän ryhmässä jatkaisi ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      260
      2501
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      187
      1599
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1406
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1136
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1129
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      219
      993
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      885
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      710
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    Aihe