Hai saappaat

Ostohaluinen

Sopiiko mielestänne miehelle keltaiset hai saappaat?

64

1950

  Vastaukset

  • Kyllä sopii.Riippuu tietysti sun puketumistyylistäsi.Rennot vaatteet esim.farkut joisssa lahkeet puolet sisällä ja villapaita.Keltaista voi näkyä villapaidan alta kauluspaitaa.Myös jotakin keltaista kaipaa seurakseen kuin saappaiden väri.

  • Ilman muuta sopii. Ihan yhtä hyvin käyvät muutkin kivat värit, valitettavan harvoin vain näkee miehillä värikkäitä saappaita.

  • Ehdottomasti sopii. Tyyli on se mikä ratkaisee. Itse olen mies ja minulla on punaiset Hai-saappaat. Punainen on lempivärini ja mutta se on haastellinen väri ja vaatii tyylitietoisuutta pukeutumiseen.

  • Uudet appelsiininväriset ovat myös hienot, mutta niitä tehdään vain kokoon 42 saakka. :-(

  • Entäs vaaleanpunaiset Hai saappaat. Sehän muotia miesten paidoissa.

   • Hieman hintahtavaa vaalean punainen väri miehellä, mutta sehän on vain nykyisin plussaa.


   • Plussaa kirjoitti:

    Hieman hintahtavaa vaalean punainen väri miehellä, mutta sehän on vain nykyisin plussaa.

    Kaikki muut värit, myös vaaleanpunainen, menettelee, paitsi sellainen punainen, jota käytetään myös hirviä metsästettäessä.


   • Ei_punaista kirjoitti:

    Kaikki muut värit, myös vaaleanpunainen, menettelee, paitsi sellainen punainen, jota käytetään myös hirviä metsästettäessä.

    Tässä mennään taas sellaiselle alueelle jossa minä sanon mitä vaatteita naapuri saa pitää. Minusta suvaitsevaisuutta ei tässä yhteiskunnassa ole muutenkaan liikaa, mutta jos aletaan mielipiteiden lisäksi määräämään kanssaihmisiä pukeutumista, niin silloin ollaan kaukana suvaitsevaisuudesta.


   • Plussaa kirjoitti:

    Hieman hintahtavaa vaalean punainen väri miehellä, mutta sehän on vain nykyisin plussaa.

    Minä olen mies, mutta käytän pinkin värisiä Hai-saappaita, eikä ole aiheuttanut minkäänlaisia kommenteja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä olen mies, mutta käytän pinkin värisiä Hai-saappaita, eikä ole aiheuttanut minkäänlaisia kommenteja.

    Pinkin väriset Hai-saappaat ovat hienot miehelläkin.


  • Minusta miehelle sopii kaikki selkeät ja voimakkaat värit. Hai-saapaissa minusta miehelle sopii:musta, sininen tummanpunainen, oranssi keltainen ja valkoinen. Pliisut värit kuten lime, pinkki ja harmaa pinkki yhdistelmä sopivat naisten jalkoihin, mutta ei miehen.

   • Aattelin juuri ostaa limen väriset Hait. Pieni rajojen rikkominen kun piristää kummasti.


   • Ne on todella pirteät.


   • HaiVäri kirjoitti:

    Aattelin juuri ostaa limen väriset Hait. Pieni rajojen rikkominen kun piristää kummasti.

    ok on


  • Onhan nuo keltaiset kumisaappaat paljon parempi vaihtoehto kuin märät lenkkarit.

  • Mikä nottei..ja muutenkin huihai jos ite tykkää..metsässähän niitä käytetään ja tuskin hirvikään pelästyy.Luulisi pelottavan kyllä hirvikärpälöiset.

   • Ei ne hirvet, vaan ne muut hirveä jahtaavat urhot. Ja hirvien ammunnassa ei edes käytetä haulikkoa. Mutta jospa sellaisia hirvien metsästyksessä käytetyn punaiset saappaat tuovat vähän lisää jännitystä loppuelämään?


   • Ei_punaista kirjoitti:

    Ei ne hirvet, vaan ne muut hirveä jahtaavat urhot. Ja hirvien ammunnassa ei edes käytetä haulikkoa. Mutta jospa sellaisia hirvien metsästyksessä käytetyn punaiset saappaat tuovat vähän lisää jännitystä loppuelämään?

    Hirvenmetsästyksessä on muuten nykyään värinä oranssin sävyt.


  • Ruokakaupassa noin 40v miehellä punaiset hait jalassa.Sopi kyllä mielestäni.

  • Nuoripari tuli vastaan molemmilla keltaiset Hai-saappaat. Piristävä tasa-arvoinen näky.

  • Koska täällä keskustellaan siitä mitä jalkineita kukin saa pitää, niin kannan oman korteni kekoon. Vastaani tuli eri aikaan kaksi naista, joilla molemmilla oli jalassaan punaiset Hunters kumisaappaat. Toisella naisista oli todella hoikat jalat ja kumisaappaat olivat "sopivan kokoiset". Toisella naisella sen sijaan oli paksummat pohkeet ja saappaat jäivät ryppyyn nilkasta.
   Nyt voisin sanoa, että jälkimmäinen näky ei ollut kovin kaunis. Mutta nyt tulemmekin siihen, että mikä oikeus meillä on arvostella toisen pukeutumista. Välillä vaan näkee uskomattomia asukokonaisuuksia. Kerran yhdellä miehellä on juoksutrikoohousut ja kuluneet turvasaappaat jalassaan. Yhdistelmä oli aika räikeä.
   Jos miehen asukokonaisuus on hyvä, niin silloin katselen paljon mieluummin miestä trendikkäät kumisaappaat jalassa kuin em. asuyhdistelmää.
   Suomeenkin soisi tulla kumisaappaiden käytöstä enemmän trendikästä myös miesten puolella.

  • Otsikon asettelu kuvaa hyvin sitä asennoutumista mihin kysyjäkin on asettunut. Hai-saappaat on Unisex jalkine ja se pitääkö kumisaappaaita pitäisi lähinnä olla kiinni omasta halusta.
   Kansainväliset muoti-ikonit tekivät kumisaappaista estradi keloposia. Ainoa huomionarvoinen asia tässä onkin se että kumisaappaat leimautuivat vahvasti naisten jalkineiksi. Tämän huomaan jopa blogi keskusteluista.
   Olisi varmaan syytä muuttaa asennoitumista tässäkin asiassa niin, että ajatellaan sitä ihmistä, eikä sitä mitä vaatteita hänellä on päällä.

  • Minä menin ja ostin tänään uudet keltaiset hait. Haisaappaissa on kyllä niin paljon hyvännäköisiä värejä että vaikea oli valita. Keltaiset kuitenkin tarttuivat matkaan.

  • Mulla on punaiset, keltaiset Tumman luumut ja lilat Hai saappaat. Olen mies hiukan yli 40v ja käytän saappaita aina kun sataa tai on loskaa. Tykkään kovasti värikkäistä Hai saappaista. Käytän niitä ainoastaan kapeiden farkkujen ja ulkoilutakin kanssa, näyttää minusta sporttiselle. Välillä kaupassa huomaa että joku tuijottaa pitkään miestä punaisissa Hai saappaissa ja punaisessa coretex takissa. Mä en siitä välitä!! Minusta vaan jotkut mustat tai tummat eräsaappaat kuluu metsään ja kaupunkiin Kuuluu Hai saappaat.

   • Oranssit ja muut kirkkaanväriset kumikalossit nahkapohjaisten sisäkenkien päällä ovat suosittuja myös business-pukeutumisessa. Niitä käyttää pankkiirit, lakimiehet, yritysjohtajat ja ministeritkin.

    Esim. Ruotsin kuninkaan valtiovierailullakin ministerit käyttivät oransseja kumikalosseja.
    "Puolustusministeri Carl Haglundin kenkiä suojasivat iloisen väriset kalossit. "
    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015030519299529_uu.shtml


   • Olen huomannut saman, että punaiset Hai-saappaat ja punainen pusero miehellä saa katseita peräänsä. Rakastan kuitenkin punaista väriä enkä voisi kuvitella pukeutuvani muun värisiin kumisaappaaisiin vain sen vuoksi, että ympäristö haluaa niin.


  • Luin tämän viestiketjun ja on pakko kommentoida pari asiaa. Ensinnäkin tuollaiset Hai-saappaat on yleisjalkine ja Unisex malli. Sitten on naistenmalleja, siroja kukallisia yms. joista näkee heti, että ne ovat suunniteltu naisille. Laita vaan keltaiset saappaat jalkaan. Se on katsojan häpeä, jos katsojan ajatusmaailma ei suvaitse kyseistä näkyä.

  • Alkuperäiseen kyssäriin vastaus on kyllä mutta sitten kysymys muille haiden käyttäjille: nimittäin pohjien kuluminen. Itse olen kyllä aktiivinen hai-saappaiden käyttäjä mutta tuntuu että pohjat kuluvat pienelläkin käytöllä sellaisiksi että ne alkavat liukastella helposti. Nytkin juhannuskokolle mentäessä sateisella polulla lähti hait alta mutta luut onneksi ehjänä ;) Muuten ihanat saappaat kyllä. Miten muut ovat kokeneet pohjien "pidon" - eikö tosiaan ole liukasteltu. Onko kellään kokemusta hain tyylisistä mutta Vikingin valmistamista saappaista, olisiko parempi pohja?

   • Vuoden käytön jälkeen Hai-saappaiden pohjat on kuluneet silmin nähden. Ei varmaan ole pitoa enään jäällä. Saa nähdä mitä tapahtuu kun tulee taas seuraavat liukkaat. Muista ei ole kokemusta.


  • Nyt on Nokian jalkineiden nettisivujen mukaan vihdoinkin saatavana Hai-saappaita mm. punaisena ja keltaisena isommassa koossa kuin 42! Nyt kaikki isompijalkaiset miehet joukolla ostamaan värikkäitä kumppareita! Itsellä ei ole ollut ongelmaa kun sopiva koko on 41, mutta olisihan se kiva jos miehillä näkisi enemmän värikkäitä Hai-saappaita.

  • Ilman muuta sopii, itselläni ollut keltaiset Hait jo kauan.

  • Tämän asian pitäisi olla ihmisen makuasia, eli ihminen pitää sitä väriä mistä tykkää, eikä niin että pitää sitä väriä jonka naapurit hyväksyvät. Minulle henkilökohtaisesti miehenä ei sovi keltainen, se on jotenkin levoton väri. Sen sijaan minulla on punaiset ja valkoiset Hai-saappaat.
   Tottkai keltainen sopii, jos siitä tykkää.

  • Minulla on keltaiset hait ja tykkään niistä kovasti, mutta kyllähän punaiset olisivat ehkä vieläkin hienommat. Ehkä seuraavan kerran ostan punaiset. Vaikka onhan noita kivoja värejä vaikka kuinka paljon: oranssit, fuksiat tai vaikka nuo valkoiset. Vaikea valita. Pari kertaa olen nähnyt miehellä limenvihreät Hait ja nekin olivat upeat. Enemmän vain värikkäitä kumppareita miesten jalkoihin!

   • Mulla oli ne Lime tricolorit, muttaNokian huono laatu alkoi näkymään, kun ostin ne. Sisäpohja irtosi parin käytön jälkeen. Sitten sain uudet reklamaatiopalautuksena ja sama juttu pohjat irti heti uutena. Vasta toinen reklamaatiopalautus ja sain saappaat, joissa pohjat on kiinni.


   • Vastaava kokemus täälläkin. Toissa keväänä ostin tuohi-sininen -kaksiväriset (tai jotain sinne päin, parin-kolmen vuoden takainen värimalli) Hait ja huomasin parin päivän päästä että sisäpohja oli irti. Takaisin kauppaan. Ostin sitten yksiväriset siniset ja niissä on pohjan rakenne ja kävelymukavuus ihan eri hyvällä tasolla. Oliskohan eri tehtaan valmistamatkin?


   • Ei noista tehtaista tiedä, mutta laatuero oli iso.


  • Kaveriporukalla viikonloppu mökillä. Kaikilla uudet hai saappaat. Kahdet keltaiset, punaiset ,vaaleanpunaiset , oranssit ja limet .Tosi mahtavat jalkineet.

  • Pieni ripaus väriä miehellä on mielestäni piristävää.
   Itse jostakin syystä karsastan miehellä punaisia housuja, tiettyä kirkuvaa huomiota herättävää punaista, en tykkää. jokainen tietenkin saa pukeutua miten tykkää.

  • Olen nyt n. vuoden päivät käyttänyt "kaupunkikumppareina" keltaisia Haita. Kommenttia/katseita ei juuri ole tullut paitsi että pari kolme tuttua ihmistä on sanonut jotain, että onpas kivat Hait tms. Ensin kyllä vähän arastelin laittaa niitä julkiselle paikalle.
   Millä te muuten puhdistatte kumisaappaanne? Itse olen ostanut valmiiksi kertakäyttöisiä pesushampoota sisältäviä Korrek-autonpesusieniä joista leikkaan neljäsosan palan yhtä pesukertaa varten. On ihan siistiä ja vaivatonta! Ainakaan vielä en ole huomannut, että pinta olisi kärsinyt käsittelyistä. Liottaminen kai olisi paras tapa, niin ei tarvitsisi hangata paljoa. Jotenkin vaan kumisaappaat paskaantuvat enemmän kuin muut kengät, vaikka koitan todella siististi kävelläkin niillä. Onhan toisaalta kirkkaan keltainen aika lianarka värinä.
   Minulle on muuten myös valkoiset (vanilla) Haitkin, mutta niitä en ole vielä rohjennut käyttää julkisesti enkä kyllä ulkona ylipäätään, kun olen ihan varma, että niihin jää heti jotain poislähtemättömiä tummentumia.

   • Olen harjannut saappaat saippuavedellä ja pehmeällä harjalla. Sitten olen kuivannut saappaat ja levittänyt vessapaperilla Nokian jalkineiden omaa silikonia. Se pitää kumppareiden alkuperäisenkiillon aika hyvin. Minulla on punaiset ja Vaniljan väriset tricolor mallit. Matta vanilja on aika haastava ja siihen jää helposti jälkiä, ovat ehdottomasti vain pyhäsaappaat.
    Vaikka olen mies, ei saappaitani juuri kukaan katsele. Koskaan et voi miellyttää kaikkia.


  • Kyllä sopii. Varsinkin mustien sukkahousujen kanssa keltaiset ja punaiset kumpparit näyttävät tosi hyvälle.

  • No hyvänen aika sentään, jos koko on oikea, niin tottakai sopii ja kai mieskin saappaita(kin) ostaessaan oman kenkänsä koon tietää ja aina voi sovittaa, jollei.

  • Muistattekos kun 70-luvulla poikien vaatteet olivat värikkäitä. Jos nyt ei ihan vaaleanpunaista, niin kaikkea muuta kylläkin. Ent.työkaverini oli menossa ostamaan pikkupojalleen talvivaatteita. Värivaihtoehdoissa löytyi tummansininen, musta ja harmaa. Siis pikkupojille! Tämä äiti siunasteli, miten ei halua lapsensa näyttävän kuin haudasta nousseelta. Joten miksi siis aikuisten miestenkään pitäisi. Tuo vaaleanpunainen nyt ehkä ainoa poikkeus. Se on jotenkin niin pikkutyttöjen väri. Toisaalta vaaleanpunaista käyttävät 60-70-vuotiaat meikkimummelit, joilla on usein blondattu tukka ja jotka yrittävät näyttää nuorekkailta. Osta ihmeessä keltaiset kumpparit. Itsellä on vaaleanvihreät jo kuluneet hait ja itse unelmoin vanhanajan keltaisesta Rukan sadetakista jota voisin käyttää mökillä. Nyt on sellainen metsänvihreä halpisversio takki ja samanvärinen viitta. Löysin ihanan keltaisen sadehatun isolla lipalla halpakaupasta. Se voi olla tosi kätevä sateella pyöräillessä. Kyllähän sellaista ulkomailla käytetään ja kalastajat ainakin. Tosin kyllä olen nainen, joten kirkkaita värejä ei kukaan ehkä niin ihmettele.

   • Ostin Tori.fi:stä 70-luvun keltaisen Rukan sadetakin. Kunnoltaan kuin uusi ja sopivan kokoinen. Minulla on aina ollut kumisaappaina Kontiot koska mielestäni kumisaappaissa pitää olla kunnollinen pitkä varsi. Mustat kumisaappaat ja keltainen sadetakki ovat hyvän näköinen yhdistelmä, voi olla että hankin vielä punaisetkin Kontiot.


  • Ei olisi välttämättä huono juttu ollenkaan lähteä näissä uutuusväreissä saapastelemaan kevätlätäköihin

   https://www.haicolours.com/products/hai-rose

   Ei vaan taida viitsiä tilata, kun on vielä entisiäkin käyttöön ottamattomina :D

   • Nuo ruusunpunaiset hait tosiaan houkuttelisivat!


   • Haimies41 kirjoitti:

    Nuo ruusunpunaiset hait tosiaan houkuttelisivat!

    On se vaan mahtavaa, että meille (hetero)miehillekin viimein myydään näitä ihanan värisiä saappaita <3 :D


  • Se riippuu aika pitkälti niiden koosta... esim. minulle sopii koko 43.

  • 1970 luvulla...oli keltaiset kontiot...tenavana. Kyllä ketutti, kun joutui niitä pitämään...tänään olisi toinen juttu.

  • Ostin valkoiset=lue Vaniljan väriset Hai-saappaat. Onpas arka väri, kaikki lika näkyy ja saappaat tummuu tosi nopeasti.
   Nyt ostin oranssit ja valkoiset jäi "pyhä" saappaiksi.

   • Keltainen värikin on kyllä ikävän arka. Erityisesti harmittaa kun keltaisten saappaitteni pinta tummui noista varren "taitekohdista" rumannäköisiksi viiruiksi alta aikayksikön. Mustissa saappaissa ei olisi tuota ongelmaa, mutta haluaisin pitää värikkäitä saappaita.


  • Pääasia että saappaat ovat aitoa haita. Värin voi itse valita kunhan ei ole Australialaisen uimarin punainen.

   • Kuluuko nykyajan hait liukkaiksi nopeasti ?


   • harkinnassa kirjoitti:

    Kuluuko nykyajan hait liukkaiksi nopeasti ?

    Ei minulla ainakaan ole kuluneet mitenkään erityisen nopeasti. Aika liukkaathan ne ovat jo uutena, kun pohja on niin tasainen. Tosin jäisellä pinnalla suunnilleen kaikki kengät ovat liukkaita, poislukien jotkut Icebugsit.


  • Itse hankin nämä purppura hait ja pakko oli ostaa myös jade.On sen verran hyvännäköiset kumisaappaat ,joten ei voinut vastustaa ja kehuja on tullut eteenkin naisilta.

   • Sama juttu, näin markettireissulla purppurahait hyllyssä, ja on kyllä niin hieno väri, että pakko oli napata mukaan, vaikka entiset keltaisetkin on vielä hyvässä kunnossa.


  • Hai sie ! Hait on kuule parraat !

  • Kyllä mua vähän harmittaa Haitten laatutilanne. Reilun vuoden käytössä olleet keltaiset vuotaa kantapäästä siitä valkoisen ja keltaisen osan saumasta. Ei sillä että niillä juuri lätäköissä rämpisin mutta silti. Noh, en silti kyseisestä merkistä kyllä luovu! Sen verran kivan näköiset ne on ja menee sitten ainakin poudalla ;)

   • Hunterit jalkaan kun kunnon kumisaappaita tarvitsee!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hunterit jalkaan kun kunnon kumisaappaita tarvitsee!

    Löytyy niitäkin riittävästi ;)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Löytyy niitäkin riittävästi ;)

    Meillä Hait ovat kestäneet aika hyvin kovaakin käyttöä. Meidän perheessä on haisaappaita käytetty lähes koko 2000-luku, on ollut tosi monen värisiä. Joskus ovat alkaneet vuotamaankin. Liguisole liimalla saa tosi hyvin paikattua, kunhan antaa liiman kuivua noin vuorokauden, mitään rumia paikkoja ei jää näkyviin. Yhdetkin hait olivat käytössä liimaamisen jälkeen vielä neljä vuotta. Itse olen kanssa mies ja mietin pitkään voinko käyttää punaisia haisaappaita. Mitään negatiivista palautetta ei asiasta ole tullut, ehkä muutama kysyvä katse. Mutta enemmän niitä positiivisia katseita. Ja muistakaa, että Nokian saappailla on vuoden takuu. Jossain olen lukenut, kun ihmiset valittavat huonosta laadusta, ottakaa yhteyttä valmistajaan.


  • Noin 40 avioparilla molemilla jaden väriset uudet hai saappaat jalassa paikalisessa ruokakaupassa.Oli erittäin piristävä näky ja sopi mielestäni molemille.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   32
   1829
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   1534
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   63
   1252